ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 114 Π.Μ. ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ – ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ Λ@ΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ

    Κοινοποίηση:
    U

    Ένας εξαίρετος αξιωματικός με πολλές ώρες πτήσεις, άριστες εντυπώσεις στο προσωπικό του και υψηλό εθνικό φρόνημα. Αυτός ήταν ο διοικητής της 114 ΠΜ. Παραιτήθηκε χθες.

    Ο διοικητής της 114 ΠΜ στη Τανάγρα παραιτήθηκε για δύο βασικούς λόγους. Ο πρώτος ήταν οι επανειλημμένες αναφορές προς την ηγεσία της ΠΑ για τα προβλήματα διαθεσιμότητας που υφίστανται με τα αεροσκάφη των 331 και 332 Μοιρών και ο δεύτερος η έντονη εμπλοκή της 114 στη διαχείριση του μεταναστευτικού. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η 114 ΠΜ είχε φτάσει να ασχολείται περισσότερο με το μεταναστευτικό παρά με τις αεροπορικές επιχειρήσεις.

    f9a869c8f0fa7a6f20bd6dc684595b97_L

    Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. όλοι οι αναξιοπαθούντες κακόμοιροι που δεν έχουν που την κεφαλή κλινε είναι οι μέτοχοι αυτού του κράτους! αυτοί παίρνουν όλα τα επιδόματα και τις συντάξεις και τα μερίσματα και μάλιστα τους τα δίνει ακατάσχετα γιατί αυτοί χρωστάνε και στο κράτος. Εγώ μετοχος σε τέτοιο μπουρδελο δε θέλω να είμαι

    2. Γιατι δεν παραιτούνται ολοι;;; Ετςι θα εχει αντίκτυπο. Με το που παραιτήθηκε ενας, δεν γινεται δουλεια. Οι υπόλοιποι δηλαδη, δεν θελουν να τηρήσουν τον όρκο τους στην πατριδα και το εθνος;;; Δεν νοιάζονται για τα παιδια τους;;; Για το μελλον τους;;; Τι σόι ;;;ανθρωποι;;;; ειναι ρε γαμω το!! Κάθονται αδιαμαρτύρητα και ξεσκατιζουν τους λαθρο;;; Ντροπή τους. Γί´αυτο τους πληρωνουμε;;; Γιατι ας το καταλαβουν. Εμεις τους πληρωνουμε, εμας πρεπει να ακουνε και οχι τους προδοτες πολιτικους, τους οποιους βεβαια και αυτους εμεις τους πληρωνουμε. Έλεος πια. Χάνεται το εθνος, η πατριδα κι αυτοι το μονο που σκεφτονται ειναι ο μισθός τους;;; Τι θα πουνε αυριο στα παιδια τους;;; Πως θα εξηγήσουν την προδοςια τους;; Γιατινθα ζητήσουν εξηγήσεις τα παιδια τους, οταν θα τα σφάζουν οι λαθρο. Εχουν σκεφτεί μια καλη δικαιολογια;; Αν και δεν νομιζω να υπάρχει κατι τετοιο. Η προδοςια ειναι προδοςια, δεν αλλάζει, Οςο και αν την στολίζεις. Κριμα. Ντροπή τους.

    3. ΠΑΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΟ F16 ME ENA LANTIRN ΠΑΝΩ ΚΑΙ 4 MAVERICK ΚΑΙ ΡΙΧΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ. ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΣΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ.

    4. Μακάρι να είχαν αρχηγοί το βιογραφικό του εν λογου Αξκου .Υπάρχει μία λέξη ,που λέγεται ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ,που δυστυχώς ούτε ο α/γεεθα ουτε οι πολιτικοί μας την γνωριζουν.ευγε Γιάννη .

    5. Από τους 170 χιλιάδες κοπρίτες μονάχα Ένας αρχιδάτος Έλληνας βρέθηκε. Όλοι οι κόπροι γίνονται Έλληνες πατριώτες αφού πάρουν την σύνταξη.

    6. ΑΞΙΟΣ ……..
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΜΕΤΑΞΑ…
      ——————-

    7. Οι αξιωματικοί των Ελληνικών όπλων είναι ορκισμένοι στο Σύνταγμα,και πρέπει πάντα να το υποστηρίζουν,όταν αυτό καταπατατε από οποιονδήποτε.Επισης την υποχρέωση εχουν και οι του δικαστικού σώματος.Αλλα η ερώτηση είναι:Υπαρχουν ακόμη Έλληνες;;;;;

    8. Από τη σύνταξη σε μικρή ηλικία παραιτήθηκε; Από τις λέσχες, τα κάαυ και τα πρατήρια παραιτήθηκε, τη στιγμή που Έλληνες κοιμούνται στον δρόμο;

      1. Δουλευει από τα 18…18+35=Πόσο;…Και ο πιλοτοι οσο πετανε γραφουν διπλα συνταξιμα χρόνια..

        Λεσχες , κααυ και πρατηρια συντηρουνται αποκλειστικά και μόνο από τις κρατήσεις των ιδιων …εσενα δε σου παιρνουν τιποτε. Αντιθετα εσυ θες να τη βγαλεις τσαμπα τρωγοντας εκει η ζητωντας τσαμπα στρατοπεδα

    9. Ο τυπος αγανακτησε και τυα βροντηξε.

      Και αναφορες εκανε και πηρε τα παπαρια του. και τον εχωναν να κανει και αυτος τη φιλιπινεζα των λαθροπιθηκων

      και αυτο που ξεχυλισε το ποτηρι ήταν οτι μετα τις εκλογες, ενω ζητουσε να του ερθει κοσμος,
      οχι μονο δεν του ηρθε αλλα και ενα σωρο γαλαζια κοπροσκυλα που υπηρετουσαν εκει

      (η Ταναγρα εχει τα μιραζ και θεωρείται κολομεταθεση γιατι δεν μπορεις να ξυνεις τα παπαρια του με γκασμα γιατι η τσουγκρανα εχει κενα και οποτε αλλαζουν κυβερνησεις ολα τα κομματοσκυλα που η προηγουμενη κυβερνηση ειναι χωμενα εκει )

      Ολα τα κομματοσκυλα κανονισαν μεταθεση μεσα σε μεγαλες φιδοτρυπες της Αθηναμπουλ (Τατοι, ΓΕΑ, γραφειο ενημερωσης κοινου, Συγγρου, ορντινατσες των μπλε παιδιων κλπ)

      Ολα αυτα τα κομματοσκυκα που παντελονιαζουν βρεξει χιονισει το πτητικο και ας μην πετανε ποτε αλλα μια φορα το εξαμηνο τους φορτωνουν σαν κοπαδια απο μοσχαρια σε μεταγωγικα, τους κανουν βολτα πανω στον αττικο ουρανο και χρεωνουν ωσ ωρες πτησεις..Για να χτυπησουν μετα τοο 16.000-18.000 ευρωπουλακια πτητικο

    10. ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΥΤΟ….ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ
      ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ… ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
      ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΛΟΤΟ Η ΒΡΗΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ… ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ

    11. Πας στον στρατό για να υπηρετήσεις την πατρίδα και τον λαό ή για να γίνεις πουτανα του κάθε λαθρομετανάστη? Τι δουλειά έχει ο στρατός με τους λαθρομετανάστες ρε βλακες? Αυτό που θα έπρεπε να κάνει θα ήταν η αποτροπή.. Εδώ ο στρατός κάνει υποδοχή!

      1. ο στρατος ειναι εκτελεστικο οργανο…Κανει τη δουλεια του..Και ποια ειναι η δουλεια του περα απο το παρεχει ασφαλεια και να αποτρεπει ποέμους? και αυτο το κανει μια χαρα εδω και 80 χρόνια….

        Κανει οτι του λενε να κανει αυτοι που φηφιζεις

    Comments are closed.