ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ! ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ – ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΙΑ ΤΟΥΣ: “141 ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ, 43 ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ. ΟΛΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ”(BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    ce9aceb1cf84ceb1ghghg

    “141 νοσηλεύονται στην Αυστραλία με covid19. 43 στη μονάδα εντατικής θεραπείας: ένας 10 ετών, 7 εικοσάρηδες, 3 τριαντάρηδες, κ.λπ.

    Όλοι οι άνθρωποι ήταν πλήρως εμβολιασμένοι εκτός από έναν που είχε λάβει μόνο μία δόση του εμβολίου. ” Αυτά ανέφερε στην ημερήσια ενημέρωσή του o αξιωματούχος του Υπ. Υγείας Αυστραλίας ο Dr Jeremy McAnulty στις 25 Ιουλίου 2021.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Στη νέα τάξη πραγμάτων, εμείς θα είμαστε τα πράγματα, όπως είχε πει κι ο αείμνηστος Τζίμης Πανούσης!
      Είναι στο χέρι μας να μην το επιτρέψουμε αυτό! Δε θα τους περάσει! Θα κερδίσουμε την Ελευθερία μας!

    2. Ακουστε το βιντεο, οσοι μιλαν αγγλικα. Λεει οτι κανενας δεν ειχε εμβολιαστει εκτος απο εναν με 1 δοση.

    3. Το βίντεο λέει ακριβώς το αντίθετο!!!!!! Έκανε λάθος και το διευκρινίζει!

    4. δεν ειταν εμβολιασμενοι. μονο ενα ατομο εμβολιασμενο με 1 δοση………………… κατα τα αλλα ολοταχως προς ελλαδα μερια με τα χαιρια τους. δυστυχως……

    5. Ναι αλλά τα 150€ που τα βάζεις λύνεις το οικονομικό πρόβλημα της ζωής σου αρε γελοία κυβέρνηση παράσημο σ αυτόν που το σκέφτηκε δυστυχώς είναι πολλοί που το κάνανε για να πάνε μία εβδομάδα διακοπές με κυνηγητό και έλεγχο συνέχεια

    6. Τι γελοιοι εκει στην Αυστραλία. Αυτό συμβαίνει όταν εμβολιάζεις άτομα που δεν χρειάζεται να εμβολιαστούν. Γεμίζεις τις εντατικές σου με ΝΕΟΥΣ.

      1. πεστο ψεματα……. η αυστραλια ειναι στον καλυτερο δρομο να γινη ελλαδα….. σε πολλους τομεις…………

        1. Με την διαφορά ότι είναι ίση με την Ευρώπη με 10 και 20 νεκρούς!!!!! Γιατί εκεί δεν λένε ψέματα τουλάχιστον για τους ασθενείς!!!!!

          1. Διότι εκεί δεν υπάρχει συγκάληψη από τα φιλοκυβερνητικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Πολύ δύσκολο να κρύψουνε τόσα κρούσματα ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ & NEΩΝ στην εντατική. Εδώ τέτοια μόνο χάρις στον Στέφανο μπορούμε να διαβάσουμε το τι πραγματικά συμβαίνει. Σε ευχαριστώ Στέφανε που που εχεις ανοίξει τα μάτια. Μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί.

    Comments are closed.