ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ – Ο ΧΑΙΚΟ ΜΑΑΣ ΕΡΙΞΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

    Κοινοποίηση:
    Donald-Trump-2020-12-04

    Μετά τις δηλώσεις της Άνγκελα Μέρκελ που ήταν “έξω φρενών” με τον Ντόναλντ Τραμπ και τα όσα συνέβησαν στο Καπιτώλιο και ο ομοσπονδιακός υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Χάικο Μάας, τα έβαλε με τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ.

    «Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρει την πλήρη ευθύνη για τα έκτροπα στην Ουάσινγτον. Αυτό δεν οφείλεται μόνο σε όσα είπε την Τετάρτη, αλλά και σε όσα κατά καιρούς έλεγε πάνω από τέσσερα χρόνια», δήλωσε χτες το βράδυ ο σοσιαλδημοκράτης (SPD) πολιτικός στην «Bild».

    Ο Μάας είπε ότι είναι «πολύ χαρούμενος που σύντομα θα τελειώσει η εποχή του Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Αλλά όχι μόνο διότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα είναι πλέον πρόεδρος, αλλά και διότι θα έχουν το λόγο στην Ουάσινγκτον άνθρωποι που θα επαναφέρουν τις Ηνωμένες Πολιτείες στη θέση του υπεύθυνου παίκτη της διεθνούς σκηνής, που στηρίζει τη συνεργασία, τη διεθνή συνεργασία», είπε ο υπουργός.

    «Οι Ηνωμένες Πολιτείες χρειάζονται για την επίλυση μεγάλων συγκρούσεων και κρίσεων στον κόσμο. Και σε διεθνείς οργανισμούς όπως το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για να μπορέσουμε να είμαστε σε θέση να τερματίζουμε πολέμους και να βρίσκουμε πολιτικές λύσεις. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπήρξε πλήρης αποτυχία στα θέματα αυτά και ελπίζω ότι ο Τζο Μπάιντεν και η ομάδα του θα τα αλλάξει (όλα αυτά )πολύ γρήγορα», πρόσθεσε ο γερμανός ΥΠΕΞ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Είναι και Γερμανός κατά τα 3/4 στην καταγωγή ο Τρόμπας.

      1. Οι περισσοτεροι λευκοι Αμερικανοι ειναι γερμανικης καταγωγης..

    2. μηπωs εμπερδεψεs την βουρτσαν με την π@@@υτσαν???
      βρε αριε ελλην???
      Τελικα ποιο ποδι εσπασε;
      ixnos.blogspot.com/2020/12/blog-post_4.html

    3. Αυτοί οι Γερμανοί φασίστες νεοναζί θα πρέπει να τους βομβαρδίζουν κάθε 50 χρόνια χωρίς “ιδιαίτερο” λόγο.. νομίζουν πως την γλύτωσαν τα καθίκια..??
      Λόγο Dominion αργά η γρήγορα θα το πληρώσουν πολύ ακριβά..

      1. Και για πες μας εσύ που χαίρεσαι τόσο πολύ, τι κακό σου έκανε ο τραμπ? Τι καλό περιμένεις από τον μπαιντεν? Θα μαλώσει τον σουλτάνο που κόβει βόλτες στο Αιγαίο ή που στέλνει λαθροεισβολείς? Θα έρθει ανάπτυξη όπως σας δουλεύελουν όλοι οι πολιτικοί? Ή θα σου δώσει λεφτά για να φας? Περιμένουμε τώρα να δεις με συνεργάτες τη χιλαρι και την καμαλα κ τους άλλους τι έχει να γίνει.
        Ο μόνος πρόεδρος που δεν κήρυξε κανέναν πόλεμο στην άλλη άκρη του πλανήτη ήταν ο τραμπ. Επίσης στα 4 χρόνια διακυβέρνησης είδες πουθενά κανένα χτύπημα από τον ΙΣ? Ποιοι ήταν οι χρηματοδότες πριν τον τραμπ εκτός από τον τον σουλτάνο? Μάθετε να ξεχωρίζετε πρώτα ποιους ψηφίζεις στην Ελλάδα και μετά κάνε κριτική για την άλλη μεριά του Ατλαντικού

    4. Βρήκε ευκαιρία το ναζιστικο σκουπίδι να υπερασπιστεί δήθεν την δημοκρατία…”Έξω φρενών” η χαφιές της Στάζι….θα τρελαθούμε….Τώρα έχει βγει όλο το σκουπιδαριό της Νέας Τάξης να μας παριστάνει τους Δημοκράτες…ενώ θα έπρεπε να πάνε φυλακή για την νοθεία….στις ΗΠΑ.

    5. βρήκε ευκαιρία το ναζιστικο σκουπίδι να υπερασπιστεί δήθεν την δημοκρατία…Έξω φρενών η χαφιές της Στάζι….θα τρελαθούμε….Τώρα βγει όλο το σκουπιδαριό της Νέας Τάξης να μας παριστάνει τους Δημοκράτες…ενώ θα έπρεπε να πάνε φυλακή για την νοθεία….στις ΗΠΑ.

    6. Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο είναι φιλοεβραιοι. Ο ένας ολοφάνερα ο άλλος μουλωχτά. Μετά το β’ παγκόσμιο αυτοί κέρδισαν κι αυτοί κάνουν κουμάντο . Όχι αυτοί ακριβώς αλλά τ αφεντικά τους. Ξέρετε ποιοί!
      Ο Τραμπ ίσως προσπάθησε να το παίξει σε δύο ταμπλό και τον καθάρισαν.Τ αφεντικά θέλουν να είσαι ξεκάθαρος στις επιλογές σου. Η γη είναι εκλεκτή ερωμένη και όλοι θέλουν να τη πηδάνε κατ’ αποκλειστικότητα.

    7. ΟΝΤΩΣ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΗ ΛΙΝΑΤΣΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΡΑΜΠ ΕΧΟΥΝ ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑ 90-95 %….ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ DNA ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ,ΤΟ ΣΚΟΥΡΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΒΟΥΛΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΧΑΖΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ,ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΦΑΛΜΕΡΑΥΕΡ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ…ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΙΝΑΜΕ…ΤΩΡΑ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΤΑ ΕΛΟΧΙΜ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΖΗΤΩ Ο ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ ΤΡΑΜΠ ΠΑΛΙΟΡΑΓΙΑΔΕΣ…ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ

      1. Οι πλέον τουρκόφιλοι στον πλανήτη είναι οι ούνοι γερμανοί και η μέρκελ.
        Αναμενόμενο βέβαια διότι είναι συγγενικές φυλές.

      2. Άριος Έλλην (!!!!!!!!!!!!!!!!)
        Πρώτα στον δάσκαλο γνήσιε για ορθογραφία!!!!!!!
        Ουγκ??????

    8. Πανυγηριζει και ο ψευτο θρησκος νεοταξιτηςΕυαγγελατος χυνοντας χολή καθε μερα στο Μεγκα,για τον Τραμπ,λες και ειναι ο πιο πορωμενος δημοκρατικος….

    9. ο σορος εχει επιλεξει εναν πατσαβουρα σφουγκοκολαριο τον μαας εδω και καιρο για την θεση της μερκελ και οπως και σε ολη την ευρωπαικη ενωση διοριζει και εδω μαιμουδες πολιτικους στυλ μητσοτακη τσιπρα σακελλαροπουλου βαρουφακη και ολους τους υπολοιπους.
      εχει ξεκινησει ηδη η γενοκτονια του παγκοσμιου πληθυσμου και η επιβολη απολυτης δικτατοριας που η γκεσταπο που εβγαζε νυχια με ταναλια και κρεμαγε σε τσιγκελια θα μοιαζει με την μητερα τερεζα μπροστα στην αστυνομια της ΝΤΠ

    10. Οι τοκογλυφοι νεοταξιτες πανυγηριζουν για την καθαιρεση Τραμπ και τον ερχομο του παιδέρα Μπάιντεν….

    11. Οι μόνοι που υποστηρίζουν τραμπ είναι οι τουρκογενης κάτοικοι αυτής της χώρας. Αριστεροί και τραμπικοι δεν έχουν “ελληνικό” dna

      1. Σιγα ρε φιλε,κοιμασε ορθιος!

      2. Ε, τον Τραμπ ΔΕΝ το λες κ αριστερό εδώ που τα λέμε!
        Θα σε βόλευε να είναι έτσι τα πράγματα στοκε, αλλά ατύχησες..
        Πάντως σίγουρα αυτοί που υποστηρίζουν Τραμπ, ΔΕΝ είναι παιδεραστές κ υπάλληλοι του Σόρος..

    12. Ξεθάρεψαν πάλι οι Ναζί….Φοβήθηκαν μήπως ο Τράμπ αποσύρει τα στρατεύματα από την Γερμανία και αρχίσουν όλοι να απαιτούν τις αποζημιώσεις τους από την “ελεύθερη” Γερμανία…
      Διαβάστε το κείμενο του Τραϊανού για τους ΝΑΖΙ και θα καταλάβετε γιατί τώρα πανηγυρίζουν οι Γερμανοί. Είναι πολύ βρόμικοι …χώρα που μπορεί να έχουν συμμετοχή στην νοθεία…

    13. Πανηγυρίζουν οι τοκογλύφοι που φεύγει ο Τραμπ γιατί τους είχε στη πείνα;

    14. Οι εκάστοτε κυβερνώντες την μπανάνα γνωρίζουν ότι απευθύνονται σε γίδια 🦒🦒🦒🦒

    15. πόσο χαφτανάδες μερικοί!!! Με ΤΡΑΜΠ δεν έγινε κανένας πόλεμος παγκοσμίως (πέραν κάποιων τοπικών επεισοδίων… ) Φαίνεται μαλάκες όπως υπερβόρειοι κλπ…. τους ηδονίζει να ανοίγουν το τσοντο CNN και να βλέπουν τα βομβαρδιστικά να ξεκινάνε χαράματα για να ρίξουν βόμβες σε αμάχους…. Αλήτες…τώρα ξεκινάνε τα πανηγύρια με τους πολέμους…. αυτή η νέγρα μαλακοδικαστίνα θα κυβερνάει …πρόβατα! Νεοταξίτες Liberal!

    16. στον αγυριστο τουρκοφιλο γουρουνι,κολληταρι του ερντογαν…ξυδακι στους ψεκασμενους ραγιαδες γραικυλους-ελληνεγρους που σε υποστηριζουν… τα πολλα κοκορετσια,πιτογυρα και αρνια στην σουβλα σκοτωσαν και τα τελευταια νευρικα κυτταρα απο τον ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ-ΒΟΡΕΙΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΟΕΓΚΕΦΑΛΟ τους..ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ελληνεγροι φατε μπαγκλαβα…

      1. ενψ ο παιδεραστης που βγηκε θα ειναι φιλελληνας ποσο βαθεια κοιμασαι υπερπανιβλακα

      2. Απο τη μια βρίζεις τον δήθεν τουρκόφιλο Τραμπ και απο την άλλη αποκαλείς τους Έλληνες ραγιάδες, ελληνέγρους, ανατολικο, βορειοαφρικανικό υποεγκεφαλο και ελληνέγρους. Η διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα κάνει τη δουλειά της άραγε έπειτα απο αυτό να δούμε και το προσωπάκι σου;

      3. Υπερβορειος τον Τραμπ περίμενες να σου λύσει τα θέματα με τον Τούρκο?????
        Την κυβέρνηση που έβγαλες , γιατί την έχεις????

    17. Εν ω οσο ηταν ο Τραμπ η Γερμανια ηταν παραγκωνισμενη.
      Ας ξυπνησουν καποιοι και ας καταλαβουν οτι η Αμερικανικη εξωτερικη πολιτικη δεν αλλαζει με οποιον και να ειναι προεδρος.

      1. Αλλάζει η οικονομική όμως. Ξέρεις πόσα εργοστάσια που έκαναν εξαγωγές στην Αμερική έκλεισαν στη Γερμανία. Ο Τραμπ είχε πει ότι μπορεί να παραχθεί στην Αμερική δε θα το εισάγουμε. Και επειδή οι Γερμανοί σαν μιζαδωροι και βρωμιαρηδες που είναι τάιζαν τον Ομπάμα και όλη τη κλίκα , ώστε να εξάγουν στην Αμερική , και τους χάλασε τη σούπα ο Τραμπ , γιαυτο τώρα πανηγυρίζουν.

    Comments are closed.