ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΦΡΕΝΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΤΟΥΣ! ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΤΣΚΟΣΚΙ – ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ… ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΙΤΣΚΟΝΙ

Στον… κόσμο τους συνεχίζουν να ζουν οι Σκοπιανοί, που δεν χάνουν την ευκαιρία να προκαλέσουν καθώς και ο πρωθυπουργός, Χριστιάν Μιτσκόσκι, αναφέρεται στη χώρα ως «Μακεδονία».

Φυσικά αυτό αποτελεί μια ακόμα παράβαση της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία η Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να κυρώσει αν οι Σκοπιανοί επιμείνουν στο τροπάρι τους.

«Χθες, μαζί με τον Αντιπρόεδρο Τίμτσο Μούτσουνσκι, είχαμε συνάντηση με τον Αυστριακό Πρέσβη Μάρτιν Πάμερ. Ευχαρίστησα τον κ. Πάμερ για τη στήριξη που λαμβάνει η “Μακεδονία” από την Αυστρία στο δρόμο της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Οι άριστες σχέσεις “Μακεδονίας” και Αυστρίας στον οικονομικό τομέα θα προωθηθούν και θα ενθαρρυνθούν περαιτέρω το επόμενο διάστημα. Τονίστηκε επίσης το σχέδιο για την καταπολέμηση της διαφθοράς και της εγκληματικότητας που θα βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα της μελλοντικής κυβέρνησης», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Μακεδονας και Ελληνας ρε γυφτοι Σκοπιανοι γεννιεσαι δεν γινεσαι !!!!! Ο Ελληνικος λαος δεν αναγνωριζει και ουτε προκειται να αναγνωρισει καμια συμφωνια με το ονομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!! ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειναι ΜΙΑ και ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!!!!!

  2. Τα Σκόπια πάντα Σκόπια θα είναι.
    Το Μακεδονία είναι και θα είναι πάντα Ελλάδα και κληρονομιά γνήσια του Μεγάλου Αλεξάντρ ου.
    Σκοπιανοί τον πουλο. Μια ζωή χωρίς ταυτότητα.

  3. Ο Προδότης Τσιπρας και η συναίνεση της ΝΔ Μητσοτάκη έχουν ευθύνη !!!!
    Εγώ ή τελευταία τρύπα του ζουρνα ήξερα το τι θα γινόταν , άρα αυτοί το έκαναν γιατί απλά δεν αγαπούν την Ελλάδα !!!!!!
    Δυστυχώς αυτοί που τους ψήφισαν εάν δεν αλλάξουν μυαλά η χώρα πάει για διάλυση !!!!

  4. Πας εχουν δωσει πασα για να ακυρωσουμε την συμφωνια των Πρεσπων του αλητη Τσιπρα ,αλλα ο Μητσοτακης κοιμαται και περιμενει τι θα του πει η Ουρσουλα και η Αμερικη.
    Θα δεις στις εκλογες ηλιθιε

  5. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑ@ΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!!! Ε… ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ [ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ] ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ Β.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΣΚΕΤΟ ΣΚΟΠΙΑ Η ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ…..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η{ΔΟΥΛΙΚΗ} ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΙ,ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΝΑΤΟ-ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧ..@……. ΤΟΥΣ.

  6. Μα δεν βγαινει κανεις μπροστα για να ακολουθησει ο λαος; Λογια λογια λογια απο ολους ΠΡΑΞΕΙΣ ποιος φοραει παντελονια να βγει μπροστα ;;;;Μηπως μεσα απο τα παντελονια υπαρχου στρινγκ ;;;; Αλλιως δεν εξηγειται με τιποτα αυτη η αδρανεια.

  7. κααααααλα να μας κανουνε ρε.προδωσανε οι κουμουνιστες την μακεδονια χωρις δημοψηφισμα;;ναι το κανανε.που ειναι ο αλεξης και ο γκοτζιας να μιλησουνε τωρα;;;

  8. Καλα κανει και τα αποκαλει Μακεδονια, αφου δεν υπαρχει καποιος Ελληναρας με παντελονια να του τα χωσει

  9. Έλα ρε πως κάνετε έτσι πήρε πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ τι να λέμε τώρα ποια Μακεδονία και ποια Σκόπια ΠΑΟΚ ΕΊΣΤΕ λέτε ποια χώρα τώρα μωαυτα θα ασχολούμαστε ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα Κόνφερενς ο γαύρος δεν πά να έρθει διπλό και τριδιπλο το ΕΝΦΙΑ στα παπάρια σας άρτος και θεάματα άρτος και θεάματα να μου ζήσεις Μητσοτάκη πηδά μας δίχως σάλιο ήταν δίκαιο και έγινε πράξη να δούμε ποιος θα αναστεναξει

  10. Οι άνθρωποι το είπαν ξεκάθαρα. Θα κάνουμε ότι γουστάρουμε. Τι δεν καταλαβαίνετε;;

    1. Καταλαβαίνουμε ξύπνιε.Απλά λένε θα αναλάβουν τις ευθύνες τους.

  11. Το Ελληνικό κράτος κσι η κυβέρνηση (πρωθυπουργός, υπουργοί ακόμα και η Πρόεδρος) από σήμερα επιβάλλεται να τους αποκαλούν ΣΚΟΠΙΑ και να διακόψουμε διπλωματικές σχέσεις μαζί τους και να θέσουμε επίσημα βέτο για την μη είσοδο τους στην ΕΕ.

  12. Μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι οι Σκοπιανοι, δεν ενεργουν απο μονοι τους, αλλα παιρνουν εντολες!

  13. Γι αυτο μας εφτιαξαν κρατος οι Αγγλοι πρωτοι και μετα οι Γαλλοι και οι Γερμανοι .Καταλαβαν ποσο βλακες ειμασταν απο τους ορους των δανειων που πρωτοκαναμε με τους Αγγλους και αρχισαν να μαλωνουν ποιος θα μας πρωτοδωσει καινουριο δανειο. Οι Σκοπιανοι λοιπον το γνωριζουν αυτο. Ξερουν ποσο βλακες ειμαστε που πιστεψαμε οτι αν βαλουν το Βορεια Μακεδονια μπροστα αυτο δε βγαινει με μια μικρη διαταξη στο Συνταγμα τους. Καλα μπορει να ειστε τοσο ηλιθιοι εκει στο Ελλαδισταν ? Τελικα μπορει να ειστε και πιο βλακες και απο τους πολυ βλακες !!!!!! Κατα τα αλλα ομως ειστε Ευρωπαιοι χα χα χα. Θα βαλετε και βετο στην ενταξη της Μακεδονιας με τη Μακεδονικη γλωσσα που εσεις υπογραψατε πανιβλακες. Κατσε μη ζητησουν και τιποτα εδαφη οταν ετοιμαστουν στρατιωτικα. Εκει θα πεσει το ακρατο γελιο.

  14. κλειστε τα συνορα ρε μαλ@@@@@ς !!!! ανθελληνες προδοτες…για να δει το γυφταργιο των σκοπιων οτι τα ελληνικα αρχ@@@@αειναι πολυ πιο βαρεια απο τα δικα τους !!! αλλα ποιος να το κανει….. οι ανθελληνικες κλωσσες που νομιζουν οτι κυβερνουν !!

  15. Ναι βεβαια ο αλεξανδρος μαζι με τον περδικα και τους αγριανες δεξια ειχε και εναν μιτσοφσκι φτου σας παλιοτομαρα ντου και π@τσα στους σκοπιανους τι να συζηταμε τωρα

  16. Απλα Αι σιχτιρ σλαβογυφτοι αλβανογυφτοι και πως αλλιως σας λενε! Γαμω το Μπαιντεν και την Ουρσουλα… αντρες! Η Μακεδονια ειναι Ελληνικη!

  17. Γαμω το προδοτικό Σύριζα και την ρουφιάνα ΝΔ και Πασοκ συναινεσαν στη προδοσία

  18. Για πες μας ρε ζαβό μαζί και με το βιβλιοπώλη.
    Θέλετε να καταγγείλετε τη συμφωνία των Πρεσπών.
    Θα το κάνεις τώρα ή μετά τις ευρωεκλογές;;;;
    Γιατί όλοι ξέρουμε ότι δεν θα το κάνεις. Ούτε πριν ούτε μετά.
    Ένα σκυλί που γαβγίζει είσαι, αλλά δε δαγκώνει.

  19. ΤΑ χέρια των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ της ΝΔ που ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ ΕΊΝΑΙ ΒΑΜΜΈΝΑ ΜΕ ΑΊΜΑ ΑΘΏΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. Οποίος τους ΨΗΦΙΖΕΙ ΛΕΡΏΝΕΙ και τα δικά του. Όσο για τα Σκόπια βρίσκουν και τα κάνουν.

  20. Αυστριακοί, μια ζωή γλύφουν τους πάτους των σλάβων και των τούρκων για να μην τους επιτεθούν! Έτσι έκανε κι ο αυστριακός μπογιατζής ο Χίτλερ στον χασάπη γεωργιανοσλαβο Στάλιν! Μόνο εμείς οι Έλληνες τους έχουμε όλους γραμμένους και αυτό το έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά στο παρελθόν αλλά όπως φαίνεται κατάφεραν με την λαθρομετανάστευση και με την προπαγάνδα μέσω των ΜΜΕ και των ΜΚΔ να μας κάνουν απάτριδες, ριψάσπιδες και ανθέλληνες που μισούν τον ίδιο τους τον εαυτό! Για τους πραγματικούς πατριώτες επιβάλλεται να πηδήξουν όσες περισσότερες αυστριακές μπορούν αυτό το καλοκαίρι και να ταΐσουν με σκοπιανοβουλγαρόγυφτους μπατιροτουρίστες τα σκυλόψαρα του Αιγαίου!

  21. Ποιος Μιτσκόσκι; Μητσοτακόσκι λέγεται. Δες φάτσα το γκόγκολο..

  22. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον ΛΟΑΤΚουλη ! Τώρα με το VMRO ξέρει ότι δε θα παίζει μπάλα μόνος του στο Μακεδονικό. Ας τολμήσει να καταγγείλει τη συμφωνία των Πρεσπών και θα έρθει μεγάλη εθνική ήττα!

    1. Θα την ακυρώσουν οι Σκοπιανοί και θα βροντοφωνάξουν ότι είναι Βούλγαροι. Τα κανόνισα με τις Βουλγάρες. Μετά
      θα σε στείλω στα Τάρταρα μαζί με τον Κρόνο. Θα καλοπεράσεις με τον πατέρα σου. Δουλειά δεν είχε ο Διάολος…

  23. Και τί περιμένουμε είπαμε για να καταγγείλουμε το σνοφίτικο όνειδος;;;

Comments are closed.