ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΦΡΙΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ – ΠΕΝΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΜΗΡΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΥΣ!-“ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΓΚΥΕΣ!”

Κοινοποίηση:
ΦΡΙΚΗ

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο το οποίο δείχνει 5 γυναίκες ομήρους της Χαμάς από τις 7 Οκτωβρίου όταν έγινε το μακελειό στα κιμπούτς έδωσαν στην δημοσιότητα οι οικογένειές τους «Φόρουμ Οικογενειών Ομήρων και Αγνοουμένων».

Όπως θα δείτε το βίντεο το οποίο έχει πολύ σκληρές εικόνες οι τρομοκράτες της Χαμάς ακούγονται να λένε: «Εδώ, αυτά είναι τα κορίτσια που μπορούν να μείνουν έγκυες».

Οι γυναίκες πέντε τον αριθμό είναι σε άθλια κατάσταση στο πάτωμα με αίματα και δεμένες και μάλιστα το βίντεο είναι επεξεργασμένο και έχουν κοπεί σκηνές που είναι δυσβάσταχτες. Ωστόσο, στα πλάνα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι νέες αυτές γυναίκες έχουν ζωγραφισμένο τον τρόμο στα μάτια τους, οι δυνάστες τους τις τραβούν και τις εξευτελίζουν, ενώ είναι δεμένες και χτυπημένες και κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι η μοίρα τους.

Πρόκειται για τις: Liri Albag, Karina Ariev, Agam Berger, Daniela Gilboa και Naama Levy οι οποίες είναι όμηροι των τρομοκρατών της Χαμάς για περισσότερες από 230 ημέρες (8 μήνες).

«Το βίντεο είναι μια αδιάψευστη απόδειξη της αποτυχίας του έθνους να φέρει πίσω τους ομήρους, οι οποίοι έχουν εγκαταλειφθεί για 229 ημέρες. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αποστολή, πιο σημαντικό επίτευγμα και καμία πιθανότητα να αποκατασταθεί η ελπίδα στο Ισραήλ χωρίς την επιστροφή όλων – των ζωντανών για αποκατάσταση και των δολοφονημένων για ταφή. Η ισραηλινή κυβέρνηση δεν πρέπει να χάσει ούτε μια στιγμή – πρέπει να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σήμερα!», αναφέρουν οι συγγενείς.

Δείτε το σκληρό βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ολο το κολπακι ηταν στημενο απο αμερικα και εβραιους…για να εχει μετεπειτα ο νετανιαχου..το ελευθερο..να κανει οτι γουσταρει….

  2. ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…. ΓΙΑ ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΡΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ. ΛΕΣΙΑ.

    1. Πήγαινε και εσυ ρε παπαρούνα να πολεμήσεις για τα μουσλιμια του χαμας. Φαίνεται οτι οι εικόνες αυτες σε ερεθίζουν…

  3. έλα οκ ηρεμηστε λίγο δεν μπορούν να βρουν τους ομήρους ενώ έχουν τέτοια τεχνολογία και μέσα βρίσκουν άλλους σε λαγούμια κάτω από την γη μην πιστεύετε τίποτα έτσι έχει γίνει ο πόλεμος τώρα προπαγάνδα κάργα οι άλλοι κλείνουν 3 χρόνια οι Ρώσοι.ολα για τα συμφέροντα των μεγάλων..ξυπνήστε λίγο τί άλλο μας περιμένει

  4. Εβραιο-στρατιωτινες, ενω οι Εβραιοι σκωτονουν γυναικες και παιδια

  5. ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ.ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟΣ

  6. Αυτό το βίντεο είναι η απόδειξη το τι είναι η ΧΑΜΑΣ και οι ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ που υποστηρίζουν την ΧΑΜΑΣ

    Να το βλέπουν αυτοί οι αναγνώστες που θέλουν να αποκαλούνται ΕΛΛΗΝΕΣ και είναι υπέρ της ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ και κατά του ΙΣΡΑΗΛ (ΕΒΡΑΙΩΝ)

    Επίσης τους συνιστώ σήμερα που ανακοινώθηκε η αναγνώριση από Ευρωπαικές Χώρες να διαβάσουν την επίσημη ανακοίνωση του προέδρου της Παλαιστίνης που ευχαριστεί την Ελληνική Διοίκηση της Νότιας Κύπρου για να μην δυσαρεστήσει τους ομόθρησκους και συμμάχους του Τούρκους

    Έρχονται και καλύτερα σύντομα στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη θα τα απολαύσετε άλλοι θα τρέχετε να σωθείτε ή θα περιμένετε να σας σώσουν αλλά δεν θα γίνει αυτό γιατί θα κυριαρχεί ο νόμος της Ζούγκλας είσαι η το θήραμα η ο κυνηγός διαλέξτε πλευρά.

  7. Η κουρασμένη Σατι μήπως θέλει να πάρει τη θέση τους;

  8. μουσουλμανοι και εβραιοι ειναι εξ ισου ζωα τα οποια ιστορικα και διαχρονικα συνεργαζονται για να φερουν σε περας τις γεννοκτονιες εναντιων των χριστιανων…..
    μηπως δεν ειναι σιωνιστες οπως τον σορος και πολλους αλλους που προωθησαν χρηματοδοτησαν και υποστηριξαν με προπαγανδα την εισβολη του ισλαμ στην ευρωπη και την αμερικη????? μηπως ισραηλ και αμερικη και τουρκια δεν συνεργαστηκαν για την γεννοκτονια που εκανε το ισλαμικο κρατος εις βαρος των ελληνορθοδοξων της συριας και του ιρακ???? το ιδιο και περισυ στην αρμενια το ιδιο στην κυπρο και ουτω καθ εξης σιωνισμος και ισλαμικες οργανωσεις και κυβερνησεις συνεργαζονται…… οπως σε πολλες αλλες γεννοκτονιες και σε αυτη που γινεται στην ευρωπη και την Ελλαδα κατα των γηγενων λαων…. το σιωνιστικο κρατος ειναι πισω απο ολα αυτα με υποχειρια τους μουσουλμανους που κανουν τη βρωμικη δουλεια τις σφαγες….. ετσι και με τη χαμας που κυβερναται απο τους σιωνιστες και απο εβραικες υπηρεσιες για να προκαλεσει τις σφαγες αμαχων που ακολουθησαν…..

  9. Μην σας ξεγελάει το φαίνεσθαι…
    Ναι εντάξει! Μοιάζουν για αθώες κορασίδες…
    Ναι, να λυπούμαστε τον άνθρωπο κτλ, αλλά ο ανθρωπισμός αναφέρεται στον άνθρωπο! Μην ξεχνάτε πως άυτές είναι ΕΒΡΑΙΕΣ κορασίδες, αποτέλεσμα ένωσης ΕΒΡΑΪΚΟΥ σπέρματος με ΕΒΡΑΪΚΗ μήτρα…
    Όποιος γουστάρει Εβραίους, να τους πάρει στο σπίτι του! Και εάν αύριο δεν έχει σπίτι μην μας κλαίγεται….

  10. Το κόλπο ήταν στημένο με τους Εβραίους σιωνηστες .μαζί συνεργάζεται το Ισραήλ..αεραμινα και τους έπεφταν με ομπρέλες οι μουλάδες ΧΑ ΧΑ

  11. Κατά τα άλλα ανακηρύσσουμε τα άγρια ζώα κράτος. Κατά τα άλλα η Παλαιστίνη ονομάζει την Κύπρο , Νότιο κράτος της Κύπρου. Η Παλαιστίνη συμπεριφέρεται ύπουλα και περίεργα σε βάρος του Ελληνισμού. Ούτε με τον πόλεμο συμφωνούμε ούτε με τους σκοτωμούς αθώων Παλαιστινίων. Αυτά τα άγρια ζώα πουλούν μαγκιά στα κορίτσια. Θα σας σκίσουν οι Ισραηλίτες όταν βλέπουν τέτοια πράγματα.

  12. Η ΜΟΣΑΝΤ που το παιζει ΧΑΜΑΣ ειναι ΗΛΙΘΙΟΙ !!!! Η Χαμας ξυπνησε ενα πρωι κ ειπε ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ;;;; ΝΑΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ Κ ΤΟΝ ΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ …….. Αλλα τι σκατα να καταλαβετε οταν σας δουλευουν 5 Οικογενειες 80 χρονια ;;;;;;;;;;;; Φατε Ιουδαιους μαλακες κ παραλληλα στους Πλειστηριασμους ριξτε μια ματια ποιος Ιουδαιος αγοραζει το Σπιτι σας ΤΖΑΜΠΑ !!!! Ολος ο Πλανητης εχει καταλαβει ποιος ειναι πισω απο Νεα Ταξη , Λαθρο , Πολεμους , Γενοκτονιες κλπ εκτος απο τους Ελληνες . . . ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ , IQ -100 , ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ ΣΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Μ Α Λ Α Κ Ε Σ !!!! ( Το οτι βγηκε μια μερα μετα την καταδικη του Ιουδαιοναζι δεν σας κανει εντυπωση ετσι ;;; )

  13. Μουφα του ΒΒC ειναι ως συνηθως ,δειτε σημερα ποσους σκοτωσαν οι εβραιοι στην δυτικη οχθη ,αναμεσα σους παιδια ,γιατρους ,δασκαλους .

  14. Σκατα και οι δυο Χαμας και Ναζινιαχου που εκμεταλευονται τους ντοπιους πληθυσμους!

  15. Λυπαμαι για αυτο και συμπασχω με τα κοριτσια και τις οικογενειες τους .Δυστυχως οι χαμας ειναι ζωα απανθρωπα
    σαφως και δεν ειναι ολοι οι παλαιστινιοι σαν αυτους και πραγματι υπαρχουν και ελαχιστοι Εβραιοι που ειναι καθικια ομως αυτο ειναι παντου και ειναι εξερεση .να επικρατησι η απλη λογικη .να μην διαπραγματευτουν οι εβραοι με την χαμας αλλα με σωστους παιλεστινιους που πιστευω δεν θα ειχαν αντιρησι να ενταχθουν σε ισραιληνο κρατος με δικαιωματα

  16. Δεν διαπραγματευομαστε. Θα τα κάνουμε όλα χωράφι. Θα τους οδηγήσουμε σε αφανισμό. Θα φαγωθουνε εκ των έσω οι μουλοι. Ισραήλ είμαστε όχι ραγιάδες. Ναι θα έχουμε απώλειες. Είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα.

  17. που τέτοια βίντεο έρχονται στην επιφάνεια μετά την αναγνώριση της Παλαιστίνης από τρία Ευρωπαϊκά κράτη ????

  18. Αυτοί ειναι οι τρομοκρατες της Χαμας που υποστηριζετε…ειναι ζωα δεν ειναι ανθρωποι…ακομα και σε εναν πολεμο σεβεσαι τους αιχμαλωτους πολεμου…αυτα τα κοριτσακια δεν ειναι στρατιωτες
    Δυστηχως μετα τον μετριοπαθη Αραφατ ..αυτη τη στιγμη οι Παλαιστινιοι, οικιοθελώς αρκετοι, και χωρις να το θελουν οι υπολοιποι κρυβουν αυτα τα ζωα
    η ειρωνια ξερετε ποια ειναι οτι στο ρειβ παρτυ που την επεσαν δεν υπηρχε ουτε ενας φασιστας εβραιος…ολοι ηταν αλληλεγγυοι !!

  19. Μην ξεχνάτε, μπορεί οι εβραίοι να είναι μεγάλα μουνόπανα αλλά οι σκατοπαλαιστίνιοι έχουν ανεπίσημα (αφού δεν είναι κράτος ακόμα) την κατεχόμενη Κύπρο ως τουρκοκυπριακό κράτος και όταν αναφέρονται στην κυβέρνηση της Κύπρου, την αναφέρουν ακριβώς όπως οι τούρκοι ως ελληνοκυπριακή διοίκηση και όχι ως Κυπριακό κράτος. Σκατά σε όλους τους ισλαμιστές και στον νέγρο θεό τους τον αλαχ τον σαπιοκωλάκια!

  20. Προτείνω οι απόλυτες που διαδηλώνουν υπέρ της χαμας να πάρουν τις θέσεις των κοριτσιών

Comments are closed.