ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ! Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ – ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ – “Σ@ΒΡΑΚΑ”

    Κοινοποίηση:
    masfdfd

    Με απόφαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) διακόπτεται άμεσα η παραγωγή των μασκών για τα σχολεία, μετά το φαινόμενο με τις τεράστιες μάσκες που δόθηκαν στους μαθητές κατά την πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς και το ρεζιλίκι που υπέστησαν.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔΕ:

    Μετά την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Υγείας, ότι κρίνεται αναγκαία η επαναδιατύπωση των αρχικών προδιαγραφών των μασκών, τις οποίες η ίδια συνέταξε και στις οποίες οφείλεται το θέμα που προέκυψε με το μέγεθος συγκεκριμένου αριθμού μασκών για συγκεκριμένες ηλικίες παιδιών, ζητήσαμε από τους αναδόχους του διαγωνισμού να σταματήσουν την παραγωγή τους, επανεκκινώντας τη με βάση τις νέες προδιαγραφές που θα μας αποσταλούν από το Υπουργείο Υγείας.

    Με συνέπεια και υπευθυνότητα θα ολοκληρώσουμε μια προσπάθεια που στόχο έχει την ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας από την εξάπλωση του COVID-19.

    Τελικά θα μας πει κάποιος πόσα λεφτά στοίχισαν αυτές οι μάσκες που είναι σαν σώβρακ@. Θα στοιχίσει έξτρα η επανεκκίνηση που αποφάσισε η ΚΕΔΕ;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. “Με συνέπεια και υπευθυνότητα θα ολοκληρώσουμε μια προσπάθεια που στόχο έχει την ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας από την εξάπλωση του COVID-19.”

      Συγκινήθηκα!!
      Ισως χρησιμοποιηθεί και ραπτομηχανή γιατί με κοπτοράπτη γίνονται μεγάλες(τα περιθώρια ραφής επηρεάζουν τις τελικές διαστάσεις).

    2. Με μια απο αυτες τις μάσκες θα έφτιαχναν δυο, τοσο μεγάλες που ειναι. Ετςι ομως μπορει να έπεφτε η …μίζα…το χρήμα που θα οικονομουσαν, αφου θα ηταν πολυ λιγότερα τα έξοδα. Στο μισο περίπου. Μηπως παίζει και αυτο;;;; Ειναι μια σκέψη.

    3. Ακομα απορω, τι κακο θα συμβει στα παιδια να απεχουν μια χρονια απο τα σχολεια.
      Ακομα και που καποιοι σας διαφωτιζουν για το Συνδρομο της Στοκχολμης….
      Η ενσταση ειναι οτι τη βλακεια αυτη, τη πληρωνουμε ολοι.

    4. ποιος ειναι Γενικος Γραμματεας Δημόσιας Υγείας αραγε;

    5. ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ τα Λαμόγια στον Ελληνικό λαό και οι μαλακές τους πιστεύουν. Φοβούνται μια κλίκα ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ .

    6. EXALCO A. E. ALUMIN
      400.000 €

      ΑΠΌ ΠΌΤΕ Ο ΑΛΟΥΜΙΝΑΣ ΤΟΥ
      KU LEE
      ΈΓΙΝΕ 😷ΜΟΔΊΣΤΡΑ????

      ..

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    7. Νεα μελετη ελληνων επιστημονων για μεταδοση απο παιδι σε παιδι και απο παιδι σε ενηλικα μεσα στις οικογενεις. ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ.

      Οι επιστημονες Κα. Ελενη Μαλτεζου και οι , Ρένγκινα Βόρου, Καλλιόπη Παπαδήμα, Αθανάσιος Κοσυβάκης, Νικόλαος Σπανάκης, Γεωργία Gioula, Μαρία Εξινήρι, Συμεών Μεταλλίδης, Αθανασία Ν. Λουρίδα, Βασίλειος Ραφτόπουλος, Ελισάβετ Φρουκάλα, Beatriz Martinez ‐ Gonzalez, Αθανάσιος Μητσιάνης, Εμμανουήλ Ροουλίδης, Αντρέας Μέντης, Αθανάσιος Τσάκρης, Άννα Παπά

      “Δεν υπήρχαν ενδείξεις μετάδοσης από παιδί σε ενήλικα ή από παιδί σε παιδί, αν και σε 14 ομάδες υπήρχε στενή επαφή μεταξύ μολυσμένων παιδιών και μη μολυσμένων ενήλικων μελών του νοικοκυριού. ”

      “Δεν βρήκαμε καμία περίπτωση μετάδοσης λοίμωξης SARS ‐ CoV ‐ 2 από μολυσμένο παιδί σε άλλο παιδί ή ενήλικα. Σε ένα σύμπλεγμα COVID ‐ 19 που εμφανίστηκε στις Γαλλικές Άλπεις, ένα μολυσμένο, συμπτωματικό παιδί είχε πολλές στενές επαφές σε τρία διαφορετικά σχολεία, ωστόσο δεν εντοπίστηκε καμία περίπτωση μετάδοσης παρά την εξαντλητική επιδημιολογική και ιολογική έρευνα”

      Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΔΩ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” , ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.
      https://translate.google.com/translate?u=https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jmv.26394?fbclid=IwAR0i7-BPlIPtYp_gZAGO0PAL7eFHmMIDvV1hLwmXbrJ5E2ADjIXzoU5QW-U&langpair=en%7Cel&ie=UTF8

    Comments are closed.