“ΠΑΓΩΣΑΝ” ΣΤΑ ΒΙΛΙΑ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΤΩΜΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΗΨΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΑΛΙΤΣΑ – ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    111

    Πτώμα γυναίκας σε προχωρημένη σήψη εντόπισε το απόγευμα της Τρίτης ένας κυνηγός στα Βίλια.


    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μεσημέρι της Τρίτης, περίπου στις 14:15, κυνηγοί που βρέθηκαν σε δασώδη περιοχή, κοντά στην παλιά Ε.Ο, βρήκαν τη βαλίτσα, η οποία περιείχε το πτώμα μίας γυναίκας σε προχωρημένη σήψη.

    Αμέσως ειδοποιήθηκε το τμήμα δίωξης και ανθρωποκτονιών αλλά και ιατροδικαστής.

    Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν πως το πτώμα της γυναίκας ήταν τεμαχισμένο, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν μπόρεσε να διακρίνει ο ιατροδικαστής και θα εξακριβωθεί στη νεκροψία.

    Θα ακολουθήσει η διαδικασία λήψης DNA και η αναζήτηση στους φακέλους των αγνοούμενων γυναικών για να γίνει η ταυτοποίηση της σορού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΡΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
      ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΑ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ .
      ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ

    2. Όπως αντιλαμβάνεστε μετά από τις δύο αλλεπάλληλες δολοφονίες στα Βριλήσσια,
      την μια του “Σατανά” Καπέ Καπετανάκη και την αλληλένδετη με αυτήν δολοφονία του
      38χρονου, αυτή είναι μία τρίτη το ίδιο αποτρόπαια με τις δύο προηγούμενες δολοφονία αν και με διαφορετικά ίσως κίνητρα.
      «Πτώματα,πτώματα, πτώματα παντού και τα μυαλά στα κάγκελα του κάθε «ειδικού».
      Πέρα από το black humour, είναι πασιφανές ότι το φυσικό ανθρώπινο σώμα είναι ένα αναλώσιμο ψυχικό όχημα που είτε κάτω από φυσικές αλλά και τεχνητές όπως στη παρούσα περίπτωση συνθήκες, μεταβαίνει τάχιστα στον κάδο απορριμμάτων και μετά στη χωματερή ανθρωπίνων πτωμάτων που λέγεται Νεκροταφείο.
      Αυτό πρέπει να διδάξει τους πάντες ακόμα και τους σύγχρονους προδότες που μας κυβερνούν, ότι πρέπει να κάνουν μια
      Real Big Restart στις απόψεις τους ,στις αντιλήψεις τους και στις αποφάσεις τους, γιατί σύντομα όπως όλοι μας θα βρεθούν στη θέση τους.Η ουτοπία ότι οι παγκόσμιοι αφέντες τους θα τους δώσουν την αιώνια μετά θάνατον ζωή, είναι μια πλάνη οικτρά που προέρχεται από τη πολλή μαστούρα των ερμητικά κλεισμένων θυρών μεγάλων στοών.

    3. Δολοφονίες, πτώματα και ατιμωρησία. Σε τι χώρα ζούμε; Μόνο τίποτα ξανθιές σιλικονάτες με βιτριόλια πιάνουν και αυτό με τάνημα πολύ. Μόνο για τις μάσκες κατάντησαν την αστυνομία;

    4. Με τον γουρλοματη για πρωθυπουργο μη περιμενετε τιποτα καλο απο την ωρα που τον ψηφισατε , καθε μερα τετοια και χειροτερα θα’χουμε , ιος,εμβολια,καταιγιδες,τσιμπουκια στους μογγολους,τα τσουναμια και οι σεισμοι μεινανε για να ολοκληρωθει η καταστροφη.

      1. Δεν χρειάζεται να τα φέρει, για να δείξει ότι μπορεί. Το έχει κάνει ήδη, σεισμούς, λοιμούς, καταποντισμούς… όλα! Δε θέλουμε άλλες αποδείξεις. Να ψοφήσει, να μάς απαλλάξει θέλουμε…

    Comments are closed.