ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. ΚΑΡΦΩΘΗΚΑΝ ΑΓΡΙΑ. «ΦΥΤΕΥΤΟΣ» Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ»; ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019. ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ MAKELEIO.GR ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.(ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    CORANA

    Στα θέματα υγείας δεν χωράει κανενας πανικός, καμία συνωμοσιολογία!
    Το makeleio.gr σεβόμενο την δημοσιογραφική δεοντολογία απαντά στα εκατοντάδες μηνύματα των αναγνωστών του.

    Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία ανάρτηση που προσπαθεί να αποδείξει ότι πίσω από την έξαρση του κορονοϊού κρύβεται κάποιου είδους συνομωσία, με ιδιοτελή «σκοτεινά» κίνητρα.

    Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, στην ετικέτα του γνωστού καθαριστικού Dettol υπάρχει μία αναφορά στον κορονοϊό, και αυτό παρά το γεγονός ότι η εν λόγω παρτίδα παρήχθη τον Οκτώβριο του 2019. Το δημοσίευμα δηλαδή υπονοεί ότι «κάποιοι» γνώριζαν -αν δεν ενορχήστρωσαν- για την επιδημία του κορονοϊού.

    δ2

    00000

    Η απάντηση βέβαια είναι εξαιρετικά απλή. Όπως φαίνεται, στην ετικέτα του Dettol απαριθμούνται τα βακτήρια και οι ιοί που εξουδετερώνει, σύμφωνα με τους παρασκευαστές του, του εν λόγω αντισηπτικού.

    Στα βακτήρια λοιπόν συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα E Colli, Listeria και Salmonella. Ως προς τους ιούς που εξουδετερώνει, αναφέρεται ο Η1Ν1 (ο ιός της κοινής γρίπης), ο «ανθρώπινος κορονοϊός» και ο RSV (αναπνευστικός συγκυτιακός ιός).

    Ο κορονοϊός δε, δεν αποτελεί καινούργιο φαινόμενο, αλλά πρόκειται για μια «οικογένεια» ιών που προσβάλλουν θηλαστικά και πτηνά. Ο SARS και ο MERS εντάσσονται στην οικογένεια των κορονοϊών.

    Η επιδημία του κορονοϊού που ξεκίνησε φέτος από την πόλη Ουχάν της Κίνας αποτελεί μία επικίνδυνη μετάλλαξη του κοινού ιού, η οποία φέρεται να έλαβε χώρα λόγω των άθλιων συνθηκών υγιεινής στην αγορά άγριων ζώων της κινεζικής μεγαλούπολης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Κε Αγγελε απο Μιλανο,
      Λυπαμαι πολυ, αλλα ειστε αιθεροβαμων, οπως θα σας αποκαλουσε και ο Σαρτζετακης. Ειστε, εντελως, εκτος ελληνικης πραγματικοτητας. Κανενας απο τους 300, και δεν εννοω του Λεωνιδα, δεν νοιαζεται πραγματικα για την Ελλαδα. Ολοι εντος βουλης μπηκαν για να βρουν την ανελπιστη τυχη τους( ηθοποιοι, αθλητες, δημοσιογραφοι και “τζακια”. Ποιος ειπατε θα μας σωσει; Ο “πατριωτης” Αδωνις που ξεπουλαει τα παντα και ισχυριζεται οτι μπορει κανεις να ζησει με 200€ ; Αυτος που κανει τη μια κωλοτουμπα μετα την αλλη; Ο Κικιλιας που απο μπασκετμπολιστας εγινε υπουργος Υγειας και τα φαρμακα των καρκινοπαθων ειναι σε ελλειψη;- εχω κσρκινοπαθη μητερα.
      Καποτε υπηρχαν ανθρωποι που νοιαζονταν πραγματικα αυτη τη χωρα και πουλουσαν τις περιουσιες τους, για να γινουν βουλευτες. Τωρα γινονται ΒΟλευτες, για να αποκτησουν περιουσια.
      Η πικρη αληθεια ειναι μια: ειμαστε εθνος- αληθεια, ως ποτε; αλλα δεν ειμαστε ΚΡΑΤΟΣ.

    2. “Οι κοροναϊοί ή κορονοϊοί είναι οικογένεια ιών και έχουν σχετιστεί επίσης με γαστρεντερίτιδα. Πιο πρόσφατα ένα είδος παρόμοιο με αυτό του SARS, o 2019-nCoV (Κοροναϊός του Ουχάν) προκάλεσε την επιδημία νέου κοροναϊού 2019–20.” Απο wikipedia. Οποτε ακυρες ολες οι θεωριες συνωμοσιας.

    3. Η Εταιρια προσπαθει να το υποτιμησει γιατι ωρισμενοι νομιζουν οταν το πιουν θα εχουν ανοσια.

    4. Ποιος έφτιαξε τον ιό πήγαινε πάρε φάρμακα να μάθεις τον ψεκάζουν τον ιό πωωωω και μετά σου πωλούν 1% αντίδοτο για να σωθείς..!!!

    5. Πώς το έλεγε ο Αινστάιν για την ηλιθιότητα;

    6. Μαλακιες… Τρομάζουν τον κόσμο… Και μετά τους πουλάνε τις μαλακιες τους…

    7. Αυτοι σπερνουν το δηλητηριο αυτοι εχουν το αντιδοτο .

    8. ρε παιδια ο κορονοιος προυπηρχε και ηταν γνωστος απο πολυ πιο πριν.
      Πηρε το ονομα του απ τα μικροβιολογικα εργαστηρια λογο οτι οταν τον εντοπισεις το σχημα του εχει αυτο της
      κορωνας…
      Ο ιος αυτος που χτυπησε την Κινα ειναι ο ιδιος ιος με την μονη διαφορα οτι ειναι πιο ισχυρος..προκειτε για μεταλαξη του ιδιου του ιου οπως ακριβως συμβαινει και με τον Η1Ν1 τον ιο της γριπης..καθε χρονο μεταλασεται.

    Comments are closed.