Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ “ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΕΙΝ” ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Κοινοποίηση:
    1

    Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καταγγέλλει την Αστυνομική διεύθυνση Λαρίσης, την κυβέρνηση, το ΚΤΕΛ Τρικάλων, τον Δήμο Λαρισαίων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τις μ.κ.ο. και την Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων. Συγκεκριμένα, στο χωριό Μάνδρα Λαρίσης, πλησίον του οποίου υπάρχει ο καταυλισμός των λαθρομεταναστών (ψευδοπροσφύγων) Κουτσόχερου, στη στάση λεωφορείων του χωριού, ήταν συνωστισμένοι σαν σαρδέλλες πάνω από 20 λαθρομετανάστες, που περίμεναν το λεωφορείο της γραμμής Τρίκαλα – Λάρισα να τους πάει στη Λάρισα. Δεν γνωρίζουμε πόσα άτομα επέβαιναν ήδη στο λεωφορείο από τα Τρίκαλα. Οι επιτρεπόμενοι επιβάτες πρέπει να είναι μέχρι 24. Το περιστατικό αυτό συνέβη σήμερα (03-04-2020) το πρωΐ στο χωριό Μάνδρα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων. Η Αστυνομία, η οποία ήταν παρούσα και τους εξυπηρετούσε μάλιστα κατά την επιβίβαση, επέτρεψε να είναι συγκεντρωμένοι πάνω από 20 άτομα ό ένας πάνω στον άλλον, ενώ τους Έλληνες πολίτες τους υποχρεώνει να είναι σε απόσταση 2 μέτρων και όχι πάνω από 4 άτομα.

    Ούτε τα προσχήματα δεν κρατήσατε, κύριοι της αστυνομικής διευθύνσεως Λαρίσης, αφού ο νόμος λέει για δαύτους ότι πρέπει να είναι το μέγιστο μέχρι 10 άτομα. Γι’ αυτόν τον λόγο καταγγέλλουμε επίσης την κυβέρνηση και τους ανωτέρω φορείς. Επίσης, δεν ξέρουμε κατά πόσον οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν προσβληθεί από τον ιό που κυκλοφορεί, με αποτέλεσμα να εκτίθενται οι οδηγοί των λεωφορείων ΚΤΕΛ Τρικάλων και Λαρίσης, τόσο από πλευράς υγείας όσο και από πλευράς ασφαλείας, αφού δεν υπάρχει ούτε εισπράκτορας στα λεωφορεία ένεκα μειωμένης κινήσεως επιβατών γενικώς. Αξιούμε από την κυβέρνηση, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, τι ΜηΚυο και την υπάτη αρμοστεία να βρουν λύση μεταφοράς για τους συγκεκριμένους ανθρώπους της «δομή» Κουτσοχέρου ώστε αν είναι τόσο απαραίτητο να έρχονται στην Λαρισα να μη δημιουργούνται διακρίσεις και ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων πολιτών.

    Δείτε παρακάτω την ανάρτηση τους

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Κάντε αγωγές. Χρησιμοποιήστε τον αντιρατσιστικό νόμο προς όφελος σας. Στρέψετε τα ιδια τα οπλα τους εναντιον τους. Τους αξίζει. Οταν ειναι να τους χρησιμοποιήσουν εναντιον μας, το κανουν χωρις δεύτερη σκέψη.

    2. Στέφανε ισως μπορείς να βοηθήσεις και να μαζέψουμε ηλεκτρονικές υπογραφές για να βοηθήσουμε στην καταγγελία για ρατσισμό ή αν υπάρξει πρωτοβουλία να μας γνωρίσεις σε ποιά ιστοσελίδα βρίσκεται.

    3. Σας εχουν φορεσει τον νομο της σαριας, διοτι αυτοι σαν μουσουλμανοι μονο αυτο τον νομο αποδεχοντε. Ουτε αποστaσεις μεταξυ οντων, ουτε αστυνονομια του κρατους που με το ετσι θελω κατελαβαν, ουτε προτοκολα δυτικης συμπεριφορας. Φατε ευρωπαισμο και ελληνισμο. Καλη χωνευση.

      1. Μπα, κοπέλα μου, εμείς θα φάμε μαύρο κρέας, μετά το μασονικό….

    4. Και μετά ο Ελληνικός ντόπιος πληθυσμός, θα χρησιμοποιήσει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ …. για σκεφτείτε τα μικρόβια των λαθρόπουλων στα σπίτια σας, μέσω …. ΚΤΕΛ. Για δοκιμάστε να μποϋκοτάρετε μια βδομάδα το ΚΤΕΛ (είναι ανώνυμη εταιρεία και λογοδοτεί στους μετόχους της) και να δείτε για ποτέ παύουν να μεταφέρουν τους κατσαριδόχρωμους.

    5. Για τους λαθροεποικους δεν ισχυουν τα μετρα, μονο για τους Ελληνες!!!!!!! Οι λαθροεισβολεις κανουν οτι θελουν και οι γελοιοι αρμοδιοι πανε με τα νερα τους, αντι να τους πουν οτι οποιος δεν συμορφονεται με τα μετρα θα απελαυνεται!!!!!!! Ουτε αυτο δεν λενε και τους εχουν και αλωνιζουν!!!!!!! Η χωρα εχει τοσα προβληματα και οι αλητες πολιτικαντηδες πρωην και νυν γεμισαν την χωρα με καθε καρυδιας καρυδι που πουλαει και τσαμπουκα και κανει οτι γουσταρει!!!!!!!! Και η κηβερνηση δεν λεει να τους απελασει μην την κανει νταντα η προβατινα της Γερμανιας, αδιαφοροντας για τους Ελληνες και την Ελλαδα!!!!!!!!!

    6. Μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα, κατηγορούμενοι ΚΤΕΛ (οδηγός και διοίκηση) και αστυνομία (τοπικός υπεύθυνος και διοικητής του). Μόνο έτσι θα ξεμπερδέψουμε, τις αναρτήσεις δεν τις χαμπαριάζουν. ΥΓ ο εισαγγελέας υπηρεσίας δεν θα ασχοληθεί.

    7. Επανασταση τωρα…Ξεσηκωθειτε ολοι οι Ελληνες…

    8. Πατριώτες χέστε τον ρατσισμό έτσι κ αλλιώς σαν σημασιολογία δεν στέκει καν με τους νόμους του σύμπαντος
      Όπως ο κομμουνισμός είναι ουτοπία και δεν στηρίζεται καν στους νόμους του σύμπαντος και λογικής
      Οπότε πέστε ότι είναι
      Προδότες του έθνους είναι!!
      Δεν είναι Έλληνες είναι τέρατα και μπάσταρδοι

      1. Δυστυχώς η Ελλάδα, μετά τη δολοφονία του Καποδίστρια από τα τσιράκια των αγγλογάλλων διαφεντεύεται από βρωμιάρηδες μασόνους που έχουν για θεό τους το διάολο αλλά λόγω όρκων και αδελφότητας καπελώνουν τα πάντα. Δεν υπάρχει αριστερά και δεξιά, όλοι είναι ανδρείκελα του Σώρρος, του γλείφτη του σατανα…

    9. Πατριωτικέ Ελληνικέ Σύνδεσμε.Αυτή είναι πολιτική δράση.Θα σας ψηφίσω στις επόμενες εκλογές (αν δεν “συγχωνευθείτε” τελευταία στιγμή με τη ΝΔ).

    10. Καλα σε αυτη την χωρα δεν υπαρχει κανενας υπευθηνος Τι θελουν ανακοινωσεις και μεινε σπιτι αφου αυτους τους αφηνουν να κανουν οτι θελουν χωρις ελεγχο καποιοι μας κοροιδευουν

    11. ΕΠΙΤΕΛΟΣ ΚΑΠΠΟΙΟΣ ΣΥΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ…………..ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΙΝ ΑΦΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟ ΟΛΗΓΑΡΧΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ……….ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

    12. O Οηες ειναι μια ρατσιστικη οργανωση με σκοπο την εξαφανηση του ανθρωπινου γενους( Ευρωπαιοι) και την προοθηση των απογονων των εκπτωτων αγγελων

    Comments are closed.