Ο ΚΟΥΛΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ – ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    Κοινοποίηση:
    mhtsotakhs-maska-gr-typoy-prw8ypoyrgoy-thumb-large

    Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την έναρξη της τακτικής σύσκεψης για την πορεία της πανδημίας, «άδειασε» τους λοιμωξιολόγους, αλλά και την πολιτική των περιορισμών που επιβάλλει η κυβέρνησή του, λέγοντας πως ο αριθμός των κρουσμάτων σε σχέση με τα τεστ που γίνονται είναι πάρα πολύ χαμηλός.

    Ο κ.Μητσοτάκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση της ελληνικής κοινωνίας στις συστάσεις για συστηματική χρήση μάσκας και για τον σταθερά αυξανόμενο αριθμό των τεστ που διενεργούνται ανά ημέρα για τον κορωνοϊό.

    Στάθηκε ιδιαίτερα το γεγονός ότι στο διάστημα της χθεσινής ημέρας (Τρίτη) πραγματοποιήθηκαν 17.000 διαγνωστικά τεστ για τον εντοπισμό του ιού σε ολόκληρη την Ελλάδα, προσθέτοντας ότι θεωρεί πολύ θετική εξέλιξη το γεγονός ότι τα κρούσματα που εντοπίζονται αποτελούν σταθερά ένα πολύ μικρό μέρος των εξεταζόμενων.

    Μετά την ομολογία του ίδιου του πρωθυπουργού το ερώτημα παραμένει γιατί όλη αυτή η καθημερινή τρομοκρατία από τους λοιμωξιολόγους και η τόση μεγάλη επιμονή στα περιοριστικά μέτρα;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    49 Σχόλια

    1. Κανένας γιατρός δεν υπογράφει, ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΔΉΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΌΜΟΥ 105 ΌΤΙ Η ΜΆΣΚΑ ΔΕΝ ΒΛΆΠΤΕΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ.

      ΔΕΊΤΕ ΤΙ ΛΈΕΙ Ο ΑΡΓΎΡΗΣ ΑΡΒΑΝΊΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΆΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ.

      Στο Google ΒΊΝΤΕΟ
      ΣΤΟ ΡΆΔΙΟ FOCUS 103.6
      .
      ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΡΒΑΝΊΤΗΣ (γενικός ιατρός)
      _____________

      ΔΕΊΤΕ ΤΙ ΛΈΕΙ ΓΙΑ BILL GATES,
      ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΒΌΛΙΟ

      ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΓΆΚΗΣ (Χειρουργός)

      .

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    2. Ρε καλα μας κανουν και μας δουλευουν οι αλητες.
      Τσιμπανε για τα προστιμα οι νεοελληνες ραγιαδες και φορανε το φιμωτρο παντου οπως θελουν τα σιωνιστικα σκουπιδια που δηνουν ανωθεν τις εντολες.
      Συντομα ζωα να περασετε να σας κανουν και το εμβολιακι σας σαν καλα πειραματοζωα ωστε οταν τα αρρωστα σιωνιστοπουλα θελησουν να σας στειλουν να δειτε τα ραδικια αναποδα και να μειωσουν τους περιτους για αυτους ανθρωπους στον πλανητη.
      Συνεχιστε ετσι τουλαχιστον να καθαρισει ο τοπος απο τα αβουλα προβατα ….

    3. ΔΙΠΛΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΕ ΧΑΧΑ…
      ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΑΡΕΙ ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΒΑΘΜΟ,,ΑΜΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΩΝ COVIDIOTS…ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ,,,

    4. Τους έχει πιάσει σύγκρυο τους νουδούλους και έχουν προσλάβει εξτρα τρολ. Ακούγεται ότι οι μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν καταβαράθρωση της ΝΔ μετά το διπλό φιάσκο με κορωνοϊό και Uruc Reis. Προβλέπω νέο γύρο μπουκώματος στα κανάλια για να δείχνουν τα διαγραμμάτα ανάποδα όπως έκανε η αμόρφωτη η Κοσιωνο-μητσοτάκαινα.

    5. Φρακαρε το κέντρο που κάνει τεστ για τον κορονοιο και έβγαλε τώρα ανακοίνωση να μην στέλνονται αλλά δείγματα.!!

    6. Πείτε σε κάνα 2 φουστηδες που έχουν μαζευτεί εδώ μέσα ότι θέλουμε να πέσει ο βρωμιαραιος μητσοτακης όχι για να βγει ο βρωμιαρης του συριζα και το κόμμα του….
      Οσο για τις σιχαμαρες που λέτε για τον Έβρο και περί φραχτων η απόδειξη είναι τα άλλα 50 λαθροχωρια που έφτιαξε και οι χιλιάδες απελασεις που έκανε….
      Βρε κομματοσκυλα της κακιάς ώρας και γλυφτες του μητσοτακαιηκου…..ξεχασατε τι είπε για μπόλιασμα και πολυπολιτισμικοτητα;
      Ξεχασατε τα περί Siemens? Ξεχασατε τα μύρια στα καναλια και τα λοιπά σκάνδαλα;
      Αι στα τσακιδια ξεφτιλες…

      1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.
        ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΣΑ ΕΣΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΤΣΟΥΣΕΚΙΑ ΟΛΑ

    7. αγαπημενοι φιλοι, μας κατεστρεψαν οικονομικα μας διελυσαν την οικογενεια καταργουν την θρησκεια μας χωρισαν συγγενεις μεταξυ τους λογω του κορονοιου μας υποχρεωσαν την μασκα του σημερα που θα γινει η μπουργκα του αυριο κ παντοτεινη,δινουν εντολες υποταγης στα παιδακια πουλησαν την πατριδα ,παραχωρουν οτι μπορουν σε ολους κ σε λιγο με τον εμβολιασμο θα παιρνουν κ τις ζωες μαςκ απο την αλλη μας κλεινουν οποτε γουσταρουν στα σπιτια μας κ αφηνουν τους πακιστανους κ αλλους λαθρομεταναστες να κυκλοφορουν ελευθεροι για να κλεβουν να βιαζουν κ να καταστρεφουν μεσα στην δικη μας πατριδα κ εμεις κυριες κ κυριοι εμεις δεν σκαμε πολυ για την ωρα μηπως πρεπει να κανουμε κατι οχι για μας αλλα γιαυτα τα αγγελουδια που δεν χρωστανε τιποτα να ζησουν ελεγχομενα στρατιωτακια υποταγμενα σε λεσχες που συχναζει το κυβερνητικο μπαχαλοΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

    8. Ρε ΙΣΧΝ ελεεινε αναρχοαπλυτε δεν πας να σε διαβασει κανενας παπας η υπαρχει και η επιλογη του δρομοκαιτειου!!!!!!!

    9. Είναι πολύ απλό: Διατήρηση φόβου και πλύση εγκεφάλου στους ραγιάδες για να πουληθεί όλο το στοκ από μάσκες και το χειμώνα με το πρώτο φτάρνισμα και συνάχι επανάληψη της πλύσης εγκεφάλου για την αναγκαιότητα εμβολιασμού. Πολλά τα λεφτά…

        1. Μάλλον, εκτός κι αν όλες οι εταιρίες είναι φιλόπτωχα ιδρύματα και πασχίζουν λόγω μεγαλοψυχιας να σε σώσουν. Όσο για το κόστος και τον αριθμό εμβολίων, θα το δούμε..

    10. Αυτο που φωναζουν μηνες οι παντες σκεπτομενοι σε εσωτερικο και εξωτερικο ο κ.Μητσοτακης το ομολογησε τωρα, ψεματα , υποκρισια ή ανοησια? Που να παμε παρακατω δηλαδη…σε ευθεια αντιπαραθεση με την επιστημονικοφανια των λοιμοξιωλογων που κοροιδευουν τον κοσμο και τους πηραν τοσοι ειδηση..Οσοι καταλαβαινουν και βασικους τουλαχιστον ορισμους της αληθινης επιστημης γελανε μεσα στην φρικη τους παγκοσμια, οπως και σοβαροι γιατροι που δεν το λενε..Γιατι αραγε, τι τους τρομοκρατει? Μονο σε σκαμνια δικαστηριων , για να βγει η απολυτη σαπιλα η ακαδημαϊκή και η ιατρική αναξιοκρατία και παραπλανηση ορισμενων διαπλεκομενων φαρμακοσυνταγογραφων οσο πιο ξεκαθαρα ..

    11. Η μόνη διαφορά μεταξύ Κυριάκου και Αλέξη είναι η.. γραβάτα.

      1. και ο αλεξης μας στον εβρο θα κλεινε τα συνορα
        και ο πολακης μας θα κανε ιχνιλατηση…
        Και ο αλεξης μας θα χε υπογραψει αοζ με ιταλια αιγυπτο
        απλα δεν προλαβε πριν πεσει….

        1. O Μητσοτάκης με τον Κικίλια κατέστρεψαν την δημόσια υγεία. Απέλυσαν χιλιάδες γιατρούς, ακύρωσαν χιλιάδες προσλήψεις και πουλούσαν και ιδιωτικοποιούσαν το ένα νοσοκομείο μετά το άλλο υμνώντας την ιδιωτική υγεία. Και μόλις έσκασε ο Κορωνοϊός πήγε για βρούβες η ιδιωτική υγεία γιατί έχει ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ και τρέχαν μέχρι και οι φραγκάτοι να βάλουν μέσο για κρεβάτι σε δημόσιο νοσοκομείο.

          Κάτσε βλάκα δες ΣΚΑΙ και φάε τα παραμύθια του Έβρου με πολεμική ανταποκρίτρια την Τατιάνα Στεφανίδου όσο το Uruc Reis ακυρώνει στην πράξη τις συμφωνίες με Αίγυπτο κτλ. Λίγδα.

    12. Για μικρο ποσοστο κρουσματων που δεν ειναι ασθενεις αλλα φορεις ασυμπτωματικοι κιολας κλεινουν τον κοσμο τις επιχειρησεις τα σχολεια την κοινωνια ολη. Το μονο υπαρκτο τεστ ειναι αυτο της παγκοσμιας συμορφωσης απο εναν κινδυνο που απο νανο τον εκαναν γιγαντα. Το πειραμα μεχρι στιγμης μπορεις να το πεις πετυχημενο.

    13. χτες ο ιερεας στη φλωρινα ελεγε στο ποιμνιο του να μη φοραει μασκα..σημερα διαβαζω τεθηκε σε αργια απο τον μητροπολιτη ..κατα τ αλλα εχουμε δημοκρατια..ηθελα ναξερα, αυτα αρεσουν ακομα και στους υπερμαχους της κυβερνησης και των μετρων? αργοτερα σε τι μονοπατια θα παμε?

      1. στα σκατα βαδιζεις λογω θολου μυαλου

        1. εγω προσωπικα, δεν θα πρεπε να ανακατευομαι με τα πιτουρα (κατι σαν εσενα δηλαδη) γιατι θα με φανε οι κοτες..

    14. Μερικων τα σχολια ειναι αξια αποριας Εχουν πιει κατι σιγουρα οπως του ΙΣΧΝ τι λεει δεν καταλαβαινω Κουλης Ανταρσια να κανω τα παιδια σας Τι λεει ο ανθρωπος

      1. ειναι πανιβλαξ μην ασχολεισαι καν με το ρουφιανακι

    15. Τι την φοράει αυτή τη μάσκα με σήμα την ελληνική σημαία ο υποκριτής? Ας πάρει να φοράει μια με σήμα το ευρώ.

      1. καλα κανουμε μεις και δερνουμε οποιον φαιστα φοραει την ελλ σημαια
        πεστα συντροφε

    16. Να πέσει η λαθρομνημονιακή κυβέρνηση ΝΔ του εθνομηδενισμού και να διαλύσουν όλα τα κόμματα του εθνομηδενισμού!
      Ότι εθνομηδενιστικό στοιχείο υπάρχει στην Ελλάδα να διαλυθεί αμέσως!
      Να διαλυθούν τα τζαμιά και τα hotspot και να γίνουν απελάσεις λαθρομεταναστών!
      Ακόμα να διαλύσει αμέσως η αρρωστημένη Νέα Τάξη Πραγμάτων!

    17. Εδώ οι όλοι οι φίλοι που γράφουν σχόλια στο Μακελειό αλλά και ο ίδιος ο Στέφανος Χίος μίλησαν πολύ πριν αρκετό καιρό για το αισχρό σχέδιο της διάλυσης της Ελλάδος και του ελληνικού λαού από τον Κούλη και την παρέα του που είναι χαμούρηδες νεοταξίτες νουδούληδες κυβερνώντες της καρπαζιάς με εντολές της ΝΤΠ και συνεχίζει ο Κούλης να λέει ένα σωρό ψέματα και να βάζει όλους τους τυχάρπαστους λοιμοξιολόγους μοσχαροκεφαλές επί πληρωμή βεβαίως να τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό με κορονοϊό και να στέλνει ο Κούλης μπατσονομία αν ο ελληνικός δεν τηρεί τα μέτρα τρομοκρατίας ή να λέει εναντίον της κυβέρνησης των νουδούληδων για να τρώει πρόστιμα και φυλακές!!!!!

    18. ΣΤΗς ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ Κ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΜΗΤΣΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Κ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΤΩΣΗ ΣΟΥ Κ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ Η ΜΑΣΟΝΟΚΗ ΣΟΥ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    19. Ποια εταιρεία κονομαει από τα τεστ;;;…. Ψαχτο Στέφανε… Θα βγάλεις λαγό αν ψάξεις το καπέλο..

    20. Ο καλύτερος πρωθυπουργός της Ελλάδας…
      Θέλω να κάνω τα παιδιά σας και ας είμαι άντρας…
      Με μάσκα και Κυριάκο θα σας ρίξουμε στον λάκο….ψεκασμένοι….
      Οποιος δε φοράει μάσκα να πάει μια βόλτα σε νοσοκομείο αναφοράς να κολλήσει…
      Οποιος δε φοράει μάσκα να υπογράψει χαρτί ότι δεν θα τον περιθαλψει κανένα δημόσιο νοσοκομείο και ας ψοφισει σε κάποια άκρη χωρίς να κολλήσει τους υπόλοιπους με κορονοϊο.
      Κλασιδιαρηδες ναζιστες…φασίστες..ομοφοβικοί..ρατσιστες… στα λαγούμια σας.
      Μονο Κυριάκος και Ανταρσία.

      1. ΙΣΧΝ ρε δεν πας να πνιγεις μαζι με δαυτον και την συμμορια του?

      2. Αυτοί που επιβάλλουν τα μέτρα τι χαρτιά υπογράφουν και τι ευθύνες φέρουν; Μηδεμία ευθύνη φέρουν. Ούτε χρηματικά πρόστιμα,ούτε διώξεις,ούτε φυλακίσεις κλπ όπως ο απλός πολίτης. Ακόμα και αν τα μέτρα τους επιφέρουν από οικονομική καταστροφή εώς καταστροφή της υγείας και της κοινωνίας δεν τρέχει τίποτα. Κατά τα άλλα θέλετε στο μέγιστο την ευθύνη του απλού πολίτη.

      3. Μου αρέσει που έχεις και το λογότυπο του Χριστού σαν nickname: Ιησούς Χριστός Νικά.

        Πάντως, εκτός από το να παίρνεις κανονικά και στην ώρα τους τα φάρμακα που σου έχει γράψει ο γιατρός σου, να ελέγχεις στα κουτιά και την ημερομηνία λήξης. Τα ληγμένα σε βλάπτουν και υποτροπιάζεις.

      4. Στα τσακιδια και ακόμα παραπερα και εσύ και ο Κουλης.Άντε τράβα να κάνεις κανένα ντουζακι κρύο οι 40 βαθμοί φαίνεται σε αποβλακωσαν γελοίε!!!!

      5. 20 Οκτωβρίου θα έχουμε εκλογές…
        Υπομονή..
        Και ξέρεις κάτι, Ο Πατριωτισμός θα βγει νικητής!

        1. θα βγει αλεξης μας
          Η ελλαδα στους πακιστανους
          Κατω ο φραχτης στον εβρο
          αποσυρση υποβρυχιων και στολου απο μεσογειο
          Το αιγαιο ανηκει στα ψαρια του και ο εβρος στους αδερφους μας ισλαμιστες

          1. Κανένας δεν θέλει για κυβέρνηση.. Το αλεξη διαλύεται σαν κόμμα γιατί ξέρουν ότι τα έδωσαν όλα και ότι έρχονται άσχημα πράγματα! Όπου φύγει φύγει είναι όλοι τους τώρα που τα φάγανε και τα πούλησαν όλα!

      6. Τωρα που θα ερθει το εμβολιο τρεχα να προλαβεις!
        Αντε παληκαρε εσυ και ολοι οι αψεκαστοι πανεξυπνοι νομιζω ενα 30-40% θελουν εμβολιασμενους οχι ολους. Αντε ο θεος να σε εχει καλα (μεχρι να το κανεις) μπας και γλιτωσουμε οι υπολοιποι απο το κυνηγι του υποχρεωτικου.

      7. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩ@Ο’Ι’ΟΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΜΠΛΌΦΑ ΤΟΥ ΑΙΏΝΑ.
        ΞΎΠΝΑ ΡΕΕΕ.

        ΆΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ
        ΧΛΕΧΛΕ.😷.

        .
        ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    21. Αυτός ο Τσιόδρας δεν ντρέπεται να βγαίνει και να λέει ότι πρέπει να φοράμε όλοι μάσκες όταν μόλις πριν λίγους μήνες έβγαινε και έλεγε ότι είναι χειρότερα να φοράμε μάσκες; Ας ομολογήσει τουλάχιστον ότι το δήθεν θωρακισμένο κράτος του Κικιλο-Κούλη ήταν διάτρητο και έλεγε ψέματα για να μείνουν οι μάσκες στους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Και τώρα που φτιάχνουν τα εργοστάσια στη Λάρισα και έχουμε απόθεμα λέει την αλήθεια.
      Ας ζητήσει συγγνώμη πρώτα ο αλήτης, ας εξηγήσει επαρκώς γιατί έλεγε μια έτσι και μια αλλιώς και μετά ίσως αρχίσει να τον πιστεύει ο κοσμάκης.

        1. ΕΙΣΑΙ ΜΑ…ΚΑΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ! ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ; ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ Ο ΔΙΑΒ…Ος ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΚΑΒΑΛΑ!!!

          1. Οι ατεκμηριωτες και απροκλητες προσωπικες επιθεσεις με υβρισμο ειναι τελειως απαραδεκτες. Ειναι πληρως τεκμηριωμενο διεθνως σε μερος της επιστημονικης κοινοτητας οτι οι γιατροι και οι διαπλεκομενοι ακολουθουν μια βρωμικη ατζεντα της υγειας σε συνδιασμο με τα επεξεργασμενα τροφιμα , που σκοπο εχουν να δημιουργουν προβηματα με αναποδεικτες εικασιες στην επιστημη που δεν αποδεικνυονται πληρως , αποκρυβεται η αλλη μιση αληθεια η υποθεση και πολλα αλλα. Αυτο ξεκιναει απο τα πανεπιστημια ως φιλοσοφια. Οσοι δεν ξερουν ψαρωνουν απο τιτλους κ.τ.λ ως επιστημονες κ.τ.λ.. Οποιος ακουει για προσωπικο προβλημα μονο εναν γιατρο σημερα, και οχι αλλο διαφορετικης ποσσεγισης και ιδεολογιας με ολιστικη προσεγγιση, κινδυνευει. Υπαρχει πολλη ψευδοεπιστημη εκει εξω και τεραστια λαθη στις ιατρικες ερευνες, ο κ.Ιωαννιδης εχει φτιαξει θεωρημα πασιγνωστο απο το 2005. Πολλα ψεματα για τς επιπτωσεις κτλ. Πελατακια θελει η φαρμακοβιομηχανια , μονιμα..Αν ειναι το 99% πληρως ΥΓΙΕΙΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ. Ο θανατος απο υπερδοσολογια φαρμακων ειναι βασικη αιτια θανατου στην αμερικη..Οσο πιο πολλα συνταγογραφουν , τοσο πιο πολλες οι παροχες των γιατρων..Η “επιστημη” λοιπον ειναι γεματη απο ψεματα..και οταν δεν εχουν επιχειρηματολογια δειχνουν οσους τους καταγγελουν ως ψευτες μεσω των οργανωμενων συμφεροντων. Αλλοι επιστημονες τα λενε..και τα αποδεικνύουν, αλλα οι πολλοι πουλανε σοβαροφανεια..κατηγοοντας οσους δειχνουν την αληθεια..
            Εδω εχουν τους λεγομενους συλογους που διαγραφουν τον καθε ιατρο που παει κοντρα κατα συνειδηση και αληθεια στα μεγαλα συμφεροντα δημιουργιας πελατων και του στερουν το δικαιωμα να δουλεψει, απλα διαγραφοντας τον, Τι δεν καταλαβαινεις, πολλους εχει καβαλησει ο κερατας τα τελευταια 100 χρονια..

    22. Απ’το Τσίπρα στο Μητσοτάκη. Η χώρα δεν βλέπει άσπρη μέρα με τίποτα. Και οι δύο αυτοθαυμάζονται συνεχώς για το πόσοι μεγαλειώδεις σωτήρες είναι.

    23. Να ζήσεις για να δεις τον πάτο τους να πιάνει διάμετρο ήλιου…..αξία ανεκτίμητη.

    24. Test χειραγώγησης πολιτών.και (νήπια) μελλοντικών πολιτών.

      1. περναν τα σχολια αμεσως
        Και καλα ενω κοπτονται να ακουγοντεαι οι αλλες φωνες αμα δen πας με το ραντισμα κοβεσαι εδω
        Καλη η.. δημοκρατια αρκει να λενε οτι θελουμε ….
        χαχα

    Comments are closed.