Ο ΔΙΩΓΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΙΙ ΣΤΗ HELLENIC TRAIN ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ – ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο “ΚΟΛΛΗΤΟΣ” ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ

    Κοινοποίηση:
    kopelouzos

    26 Ιανουαρίου, 2023. Το έγκυρο site metaforespress.gr δημοσιεύει άρθρο με τον εξής τίτλο: «Με βάση το Θριάσιο ΙΙ, η Hellenic Train ‘’ανασυγκροτεί’’ τα εμπορεύματά της, δημιουργώντας βαλκανικό δίκτυο».

    Πρόκειται για το νέο εμπορευματικό κέντρο στον Ασπρόπυργο Αττικής, γνωστότερο ως Θριάσιο ΙΙ.

    Διαβάζοντας το ρεπορτάζ, μεταξύ άλλων σημειώνονταν τα εξής: «Στην ενίσχυση του επιβατικού και εμπορευματικού έργου της προχωρά η Hellenic  Train, σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, Maurizio Capotorto στη χθεσινή εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου
    FENIX από το υπουργείο Μεταφορών και το ΙΜΕΤ/ ΕΚΕΤΑ. Ειδικά για τις εμπορευματικές μεταφορές, ο κ. Capotorto προανήγγειλε τη δημιουργία τακτικών εμπορευματικών δρομολογίων μεταξύ Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Αλεξανδρούπολης, με προοπτική επέκτασης σε Σόφια και Σκόπια. Σύμφωνα με πληροφορίες του metaforespress.gr, γι’ αυτό το εγχείρημα θα χρησιμοποιηθεί ως “επιχειρησιακή βάση” το Θριάσιο ΙΙ, στο οποίο η εταιρεία έχει καταθέσει τη μοναδική προσφορά».

    Το ΘΡΙΑΣΙΟ ΙΙ

    Μένουμε στο project, ΘΡΙΑΣΙΟ ΙΙ. Ψάχνουμε περισσότερο για να δούμε τι έχει συμβεί. Βρίσκουμε το ρεπορτάζ της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ» με ημερομηνία 17 Ιανουαρίου 2023. Το άρθρο έχει τον εξής τίτλο: «Σε Hellenic Train-DAMCO το Θριάσιο ΙΙ – Τι θα κατασκευαστεί». Μέσα στο ρεπορτάζ, διαβάζουμε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ένα βήμα μπρος κάνει ο διαγωνισμός για το Θριάσιο ΙΙ καθώς με απόφαση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, έγινε αποδεκτός ο φάκελος με τα Δικαιολογητικά Συμμετοχής και την Τεχνική Πρόσφορά του σχήματος HellenicTrain–Damco. Να θυμίσουμε πως ο διαγωνισμός διεξήχθη στις 28 Νοεμβρίου 2022 ύστερα από δύο άγονους που προηγήθηκαν.

    Επόμενο βήμα είναι να ανοίξει η οικονομική προσφορά του σχήματος το οποίο θα κρίνει την τύχη του διαγωνισμού. Αν γίνει δεκτή, ο διαγωνισμός θα έχει αίσιο τέλος και το σχήμα HellenicTrain-Damco θα αναλάβει τις τύχες του νέου εμπορευματικού κέντρου στον Ασπρόπυργο, γνωστότερο ως Θριάσιο ΙΙ».

    Μια σημείωση πριν πάμε παρακάτω. Η DAMCO ανήκει στον όμιλο Κοπελούζου. Απλά, έτσι, για το… ρεπορτάζ, πρέπει να σημειώσουμε την οικογενειακή φωτογραφία του επιχειρηματία με τον Άδωνι Γεωργιάδη στο αεροπλάνο με προορισμό το Κουβέιτ, με τον υπουργό Ανάπτυξης να  γράφει τα εξής: «Δεν μπορώ παρά να εκφράσω δημοσίως τον θαυμασμό μου για την οικογένεια του κ. Δημήτρη Κοπελούζου. Ο κ. Κοπελούζος στη νεότητά του υπήρξε βουλευτής της Ν.Δ. αλλά τελικά τον κέρδισε ο χώρος των επιχειρήσεων και κατόρθωσε να φτιάξει έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματικούς ομίλους της Χώρας μας με μεγάλες επενδύσεις σε διάφορους τομείς. Αυτό όμως που θαυμάζω περισσότερο είναι το πόσο αγαπημένη οικογένεια είναι. Μπράβο Δημήτρη είσαι άξιος!».

    Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο φύλλο του Σαββατοκύριακου της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ο παππούς στη φωτογραφία τι είναι μετακλητός υπάλληλος του Άδωνι;;
      Κομματόσκυλα να είναι και για όλους έχει μισθό και τζάμπα ταξιδάκια.
      Φύγετε όπου μπορείτε να σωθείτε στο ελλαδιστάν του Μητσοτάκη και στην τουρκοκρατία αλά ΝΔ δεν έχει προκοπή.
      Στο ελλαδιστάν θα μείνουν μόνο οι Μητσοτάκηδες και τα κομματόσκυλα τους.
      Παριστάνουν και τους πατριώτες τρομάρα τους που έχουν καταντήσει αυτόν τον ευλογημένο τόπο μια τριτοκοσμική χώρα.

    2. Οι νέες ψηφίζουν τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες για να περνάνε καλά τα κομματόσκυλα της φωτογραφίας.
      Κάνουν ταξιδάκια τζάμπα και γελάνε εις υγείαν το κορόιδα.
      Δηλαδή εσάς νεοελληναράδες.

    3. Οι μετακλητοί και τα κομματόσκυλα του Άδωνι τρώνε πίνουν και γελάνε εις υγείαν τα κορόιδα.
      Δηλαδή όλους εσάς νεοελληναράδες.
      Αφού σας βρήκαν πανηλίθιους καλά σας κάνουν.
      Εσάς τους ψηφίζετε με ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό μετά υποκριτικά παριστάνετε και τους πατριώτες τρομάρα σας.

    4. ….και η GOLDAIR CARGO SA…ειναι μεσα στο Θριασιο….

    5. *Δικαστικο Συμβουλιο:”Ο Μανιαδακηs ουδεποτε διορισθηκε Συμβουλοs Υπουργων”-Γεωργιαδηs:”Ο Μανιαδακηs συνεργατηs μου στο Υπουργειο”!!!”Ναι ημουν συμβουλοs σε Σαλμα,Γεωργιαδη και Βοριδη”!…
      *Αδωνιs Γεωργιαδηs:Εδωσε κρατικο χρημα 10.000.000 ευρω σε”αδιευκρινιστη”εταιρεια χωριs ΑΦΜ,Διευθυνση και Χωρα επισημηs εδραs!!!!!
      Σαλοs για το πριβε ησυχαστηριο του Αρχιεπισκοπου…
      press-gr.com/2022/06/blog-post_223.html
      Ο Αδωνιs παιζει με το τραινακι του…-YouTube

    6. Τέτοια πηγουνια παραμορφωμένα δεν έχω ξαναδεί ούτε σε μουσείο με φαντάσματα .
      Τυφλά να χει ο Γκμοχ !

    7. Πολύ απλά στα κεφάλια όλων αυτών να πέσει η ίδια μοίρα, πού έλαχε στους γονεις των δολοφονημένων παιδιων. Να δούμε ποσό θα τους αρέσει! Θα μου πεις, μα για τα παιδιά τους μιλάς, παιδιά είναι, τι φταίνε; Σωστά, τα δικά μας όμως παιδιά σε τι έφταιξαν; Ας μου εξηγήσει καποιος. Εκεινοι λυπήθηκαν η λυπούνται τα δικά μας; Όχι. Εγώ γιατί πρεπει να λυπηθώ τα δικά τους; Και μη ξεχνάμε, πως αυτά τα μπας…τα..ρδα πολύ πιθανόν να κυβερνήσουν την Ελλάδα μια μερα και ακόμα πιο πιθανό η μάλλον σίγουρο, είναι πως θα κάνουν τεράστιο κακό στην Ελλάδα και στα δικά μας παιδιά, όπως οι γονεις τους. Πάρτε παράδειγμα.. Καραμανληδες, Παπανδρεηδες, Μητσοτακηδες, Τσιπρες κλπ κλπ. Οοολοι ένοχοι.

      1. Μια χαρά τα λές. Οι κατάρες στα ανήλικα τέκνα όλων αυτών των μπασταρδων!

    8. Ο Κοπελούζος είναι κατασκεύασμα των Γερμανών. Παιδί φτωχής οικογένειας, ακόμη πριν αποφοιτήσει από το Πολυτεχνείο οι Γερμανοί τον χρηματοδότησαν κ του έδωσαν άδεια συναρμολογήσεως ένός παρωχημένου τύπου λεωφορείο SETRA.
      Το 1977 επολιτεύθη ανεπιτυχώς με την Ένωση Κέντρου σε ηλικία 27 ετών. Το 1981 εξελέγη με την ΝΔ.
      Σταμάτησε να πολιτεύεται αρχίζοντας να αναλαμβάνει έργα του Δημοσίου κυρίως της ΔΕΗ.
      Άρχισε να έχει επαφές με την Σοβιετική Ένωση κατόπιν δε με την Ρωσία του Γέλτσιν.
      Με κρατικό οργανισμό της Γερμανίας, στον οποίο συμμετέχει.με 35%, κατέλαβε 14 αεροδρόμια!
      Με την εταιρεία του Interbus Α.Ε εκμεταλλεύεται τις διαφημίσεις στα ΜΜΜ Μετρό, λεωφορεία και στις στάσεις.
      Διαθέτει μετοχές στον ΟΠΑΠ, ο οποίος από κρατικός τώρα διευθύνεται από τον Εβραίο Καμίλ Ζήγκλερ.
      Ετοιμάζει εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής στην Αλεξανδρούπολη με συμμετοχή κρατικής εταιρείας των Σκοπίων.

    9. Εντάξει πέρασε το πένθος της δεξιάς. Τώρα στοχοποιούν διαδηλωτές, ρίχνουν τις ευθύνες στους πάντες εκτός από τον Μητσοτάκη και βρίζουν τους Nyt και το Reuters.

    10. Νουδούλα.Μια εγκληματική οργάνωση

    11. Ο Άδωνις και τα κομματόσκυλα γύρω γύρω που πάνε ταξιδάκια με τα λεφτά σας.
      Καλά σας κάνουν νεοελληναράδες αυτούς ψηφίζετε.

    12. Μόνο ο Χίος και το Μακελειό αναφέρει ονόματα και στοιχεία ιδιοκτητών και εργολάβων, όλοι οι άλλοι οι αλητες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι τα έχουν πάρει από κυβέρνηση και εργολάβους και τα ρίχνουν όλα στον σταθμάρχη. Προφανώς στους δημοσιογράφους που λένε πως φταίει μόνο ο σταθμάρχης αλλά κανείς εργολάβος ή υπουργός, μπορεί η κυβέρνηση να στέλνει να βιάζουν και κανένα 12χρονο μαζί με τα λεφτά ως εξτραδακι για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους εργολάβους. Ναι μ@λακες ναι, για όλα ο σταθμάρχης φταίει. Αληταραδες μετά λέτε γιατί σας κυνηγάει ο κόσμος, μισανθρωπα σκουλήκια.

    13. =================> ο Κοπελουζος εχει χτισει με κρατικες επιδοτησεις σπιτι – ανακτορο σε οικοπεδο 80 στρεμματων στην Κηφισια το οποιο το εχει δηλωσει ως ΜΟΥΣΕΙΟ (βαζοντας μερικους πινακες) για να μην πληρωνει ΕΝΦΙΑ εκατομμυριων ευρω, αλλα απαγορευει την εισοδο πολιτων διοτι το χρησιμοποιει αποκλειστικα ως το σπιτι του <==============

      1. Ναι λες και δεν το ξέρει το ΣΔΟΕ, ποιος θα πειράξει τον μαφιόζο που ταιζει όλους τα πολιτικά καθάρματα.

    14. πωπω τι δονταρες έχουν όλοι οι δρακουλες κ. η ξανθια κρουελα;;;; ;θα μας φάνε όλους οι σατανιστες, κανίβαλοι.

    Comments are closed.