ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ… DNA ΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ! ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    samaras_nikas_

    Οργή και μόνο οργή έχει προκαλέσει η δήλωση του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα μετά τον θάνατο του άτυχου εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη κατά τη διάρκεια του εθίμου του σαϊτοπόλεμου στη μεσσηνιακή πόλη.

    Ο φίλος του… Σαμαρά, πλέον, λίγες μόνο ώρες μετά την τραγική απώλεια, δήλωσε ότι το έθιμο όχι μόνο δεν θα απαγορευθεί, αλλά και ότι «ο σαϊτοπόλεμος είναι καταγεγραμμένος στο DNA των Μεσσήνιων, οπότε δύσκολα μπορεί να απαγορευτεί γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις», τη στιγμή που ένας άνθρωπος σκοτώθηκε εξαιτίας ακριβώς αυτού του εθίμου και ενώ έπρεπε να έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας και από τη Δημοτική Αρχή.

    Μάλιστα, ο Νίκας έσπευσε να προσθέσει πως ο δήμος Καλαμάτας «προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να λάβει μέτρα για να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά».

    ΝΙΚΑ, ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ! ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ!

    ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Απο κολλητους του γκαβουλιακα Σαχλαμαρα περιμενατε τιποτα καλυτερο,σαχλαμαρογκαβωμαρες πετανε ολη την ωρα.

    2. ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΞ ΓΙΑΝΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ. ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ Η’ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ

    3. Ειναι ηθικος αυτουργος στο εγκλημα, αν ειχε παρει τα στοιχειωδη μετρα που απαιτουνται τιποτα δε θα συνεβαινε, αλλα ποτε οταν περιοδευει και τα πινει στος ταβερνες και στα καφενεια, η οταν διοριζει συγγενεις του στο δημο, μαυρο στο μαυρογυαλουρο.

    4. εχετε υπολογισει ποσα οικονομαει απο αυτο το εθιμο ?
      Για ψαξτε το…………θα πεσετε απο τα συννεφα..

    5. Το πιο σιχαμερό πράγμα είναι τελικά να είσαι καθωπρεπιστής και πάνω από όλα Βλάκας…
      Ας απαγορεύσουμε και τα Αεροπλάνα, Τα Αυτοκίνητα τις Μοτοσυκλέτες ας κλείσουμε και όλες τις εθνικές οδούς
      γιατί σε όλα τα παραπάνω έχουμε πολλά περισσότερα ατυχήματα και τέλος ας κλείσουμε και τα νοσοκομεία διότι και εκεί υπαρχουν ατυχήματα… και μια καραντίνα σε όλους για να μην κολλήσουν ΜΑΚΕΛΕΙΑΣΗ διότι είναι πολύ επικίνδυνη για το πεπτικό σύστημα…. προκαλεί ακατάσχετη διάρροια.

      Υ.Γ δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζι σας αλλα γράφετε ΜΑΛΑΚΙΕΣ οσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό…

      1. Μαλακίες, λές εσύ
        Κι αν θες μπορώ να σου αποδείξω και πόσο μαλάκας είσαι

        Επωνύμως

        Στ. Χίος

        1. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις κάτι…θεωρώ ότι Κάπου το έχεις χάσει… καταρχήν να σου ξεκαθαρίσω ότι ούτε Καλαματιανός είμαι ούτε σχέση έχω με το περιστατικό ούτε υποστηρίζω το δήμαρχο. Αλλα διαφωνώ με την άποψη ότι επειδή προέκυψε ένα ατύχημα στο σαϊτοπολεμο πρέπει να καταργηθεί και το έθιμο. Καθημερινά και συνέχεια γύρω μας υπαρχουν Νεκροί στο δρόμο σε τροχαία και σε κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα δυστυχώς. Εδώ το ίδιο το κράτος μας σκοτώνει ποικιλοτρόπως και σε εκατόμβες ολιγωρώντας εγκληματικά σε Δρόμους καρμανιόλες, Πλημμύρες, πυρκαϊές (τα καλοκαίρια) και μετά δηλώνουν ότι “λυπούνται” αλλά δεν παραιτούνται….Το να υιοθετήσουμε όμως την άποψη ότι πρέπει να καταργηθεί το έθιμο επειδή καποιος ΜΑΛΑΚΑΣ … ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΚΕ και έγινε ατύχημα.. Ε σε αυτό διαφωνώ πως να το κάνουμε.. και ο κάθε ένας μπορεί να πάρει ένα μαχαίρι και αντί να κόψει ψωμί να το καρφώσει σε κάποιον άλλο.. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.

          Αυτή είναι η άποψη μου, μπορεί να μην σου αρέσει αλλά αυτή είναι.

          Α και κάτι τελευταίο, το ότι είμαι λίγο μαλάκας δεν το αρνούμαι… που και που μαλακίζομαι.. αυτούς που το αρνούνται να φοβάσαι…

          1. Φαίνεται ότι τον παίζεις πολύ φίλε και όχι που και που,όπως ισχυριζεσαι.Βρες γυναίκα επειγόντως!!!

          2. Συνεχιζοντας με τις ασυναρτησιες σου μονο τον ευτον σου εκθετεις.Σε καθε περιπτωση ειναι προτιμοτερο να αλλαζεις αποψη απο το να επιμενεις σε μια που ειναι λανθασμενη.Norms and morals define humanity and this by definition is an insane,brute,savage way of acting which not only stands outside of the norms and morals accepted by a polite society but also is a criminal one.You better refrain from saying or writing something more till you give some thoughts again to this sad and reprehensible event that took place in Kalamata where so tragically a human life was lost during the Greek Easter festivities.It was something preventable but as always in Greece everything is sloppy and is done with no regard at all to the public safety.

      2. Ρε βλάκα το αυτοκίνητο και το αεροπλάνο είναι απαραίτητο , ενώ ο σαϊτοπόλεμος όχι. Μα πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι που συγκρίνεις ασύγκριτα πράγματα. Φυσικά και πρέπει να απαγορευτεί ένα τόσο ηλίθιο κι επικίνδυνο “έθιμο”. Επίσης ο Νίκας να μας πει γιατί κατάργησε το έθιμο του πανηγυριού της Υπαπαντής και δεν θέλει να καταργήσει τις σαϊτες.

      3. Στο συγκεκριμενο αυτο περιστατικο ουτε οι Zulu-Zulu επιδιδονται,αλλα το βρισκεις σε αφθονια εν πραξι στη γη των κουτοπονηρων μουργων.Στεφανε,μαζι σου σε αυτο!

      4. Η βλακεία σου ρε βλακόμουτρο δεν έχει όρια ! Πού τα σκέφτηκες ρε μεγάλε εγκέφαλε όλα αυτά τα επιχειρήματα ;
        Σίγουρα,αν υπήρχε βλακόμετρο,θα είχες σπάσει όλους τους δείκτες βλακείας ! Καταλαβαίνεις ότι όταν έχουμε ένα αθώο νεκρό δε βγαίνεις σαν δήμαρχος να λες αμέσως μετά το τραγικό συμβάν ότι θα συνεχιστεί το έθιμο του σαϊτοπόλεμου γιατί αυτό είναι στο dna των μεσσηνίων και αν απαγορευτεί θα υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις ; έχει ευθύνες αυτός ο δημαρχάρας που δεν είχε πάρει κανένα μέτρο ασφαλείας ;
        Αντί να το βουλώσει,λοιπόν,βγαίνει προκλητικότατα και θρασύτατα ο ανάλγητος,αμέσως μετά το τραγικό συμβάν,και κάνει αυτές τις δηλώσεις ! Να τον χαίρεστε εσύ και οι όμοιοί σου,άντε να τον βγάλετε τώρα και περιφερειάρχη Πελοποννήσου και μετά στην πρώτη στραβή να λέτε ποιος φταίει και τι φταίει !
        Βλέπετε,λοιπόν,τα φαινόμενα Δούρου και Ψινάκη δε μας δίδαξαν τίποτα !
        Αδιόρθωτοι,αφού φυσικά δεν υπάρχει φαιά ουσία στο καύκαλο !

      5. Κοίταξε να δεις,δεν θέλω να σε προσβάλλω,αλλά έχεις πρόβλημα αντίληψης,και στοιχειώδους λογικής.Τι δουλειά έχει εδώ ο καθωσπρεπισμός; Για συντηρητικές απόψεις έπρεπε να γράψεις αλλά και εκεί μπερδεύτηκες.Ειναι τελείως διαφορετικά πράγματα.Οι συγκρίσεις σου είναι ατυχεστατες και άσχετες.Σε ότι αφορά το περιστατικό τώρα και τον δήμαρχο,ο συντάκτης τα χώνει και αύριο θα τον κρεμάσει στα μανταλάκια,έχοντας γνώση του περιστατικού,και λεπτομερειών που δεν τις ξέρεις εσύ.Αυτο που δεν σου έγραψε ο Χίος είναι ότι και στις Βροντάδος της Χίου γίνεται ρουκετοπολεμος,παίρνονται όμως σοβαρά μέτρα ασφαλείας,για τυχόν θύματα και ζημιές.

    Comments are closed.