ΞΕΧΑΣΤΕ O,TI ΞΕΡΑΤΕ – ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΗ ΤΡΟΠΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ; ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ “ΔΟΛΟΦΟΝΟ” – ΠΟΙΟΣ Ή ΠΟΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ “ΚΑΨΕΙ” ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!

    Κοινοποίηση:
    vitrioli_EPITHESH-KALITHEA-THRIASIO-ARTHROU

    Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρότατα άλλοθι φαίνεται πως έχουν οι τρεις γυναίκες στις οποίες υποθετικά αναφέρθηκε η 34χρονη Ιωάννα, στην κατάθεση που έδωσε χθες, στην ειδική ομάδα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας που έχουν αναλάβει να λύσουν το γρίφο της υπόθεσης «Βιτριόλι».

    Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ μελετώντας βίντεο πολλών ωρών, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η αδύνατη γυναίκα ηλικίας περίπου 35 ετών, πλησίασε το ασφαλιστικό πρακτορείο της λεωφόρου Θησέως με τα πόδια και γι’ αυτό χρησιμοποιούν τη μέθοδο της «τυφλής γωνίας». Με απλά λόγια εκτιμούν πως η δράστις γνώριζε που δεν υπάρχουν κάμερες και ακολούθησε αυτό το δρομολόγιο για να κάνει το χτύπημα της «αόρατο».

    Οι έμπειροι αστυνομικοί λοιπόν ακολουθούν την αντίστροφη διαδρομή. Δηλαδή έχουν χαρτογραφήσει τη διαδρομή που ακολούθησε, εντοπίζοντας τα σημεία όπου δεν υπάρχουν κάμερες αναζητώντας πιθανές κατευθύνσεις διαφυγής. Έχουν δε, ελεγχθεί ακόμα και οδηγοί ταξί που προσέγγισαν στο σημείο μισή ώρα πριν την επίθεση, αλλά και περίεργα οχήματα χωρίς όμως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

    Στη μισή και πλέον ώρα που μίλησαν μαζί της διέκριναν ότι η Ιωάννα θέλει να τους βοηθήσει, όμως είναι ακόμα σε σύγχυση. Για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να αντιληφθεί ποιος βρίσκεται πίσω από την επίθεση. Οι αστυνομικοί, ερευνούν και το ενδεχόμενο, πραγματικά να μην γνώριζε τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι για να διαλύσει το όμορφο πρόσωπό της και όχι γιατί βρίσκεται σε σύγχυση. Έτσι, δεν αποκλείεται και το σενάριο η μασκοφόρος να ναυλώθηκε από την ηθική αυτουργό η οποία είναι γνωστή της και θα την αναγνώριζε. Να πρόκειται δηλαδή για επαγγελματία που έλαβε ένα μεγάλο ποσό για να εκτελέσει την εντολή ρίχνοντας το θειικό οξύ χαρίζοντας παράλληλα στην ηθική αυτουργό ένα ισχυρότατο άλλοθι.

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. 1) Γιατί είμαι σίγουρος ότι η Ιωάννα την γνωρίζει?
      2) Το να μην βγήκε από την πολυκατοικία δεν παίζει?
      3) Αν μια κοπέλα 34 χρονών εργαζόμενη και με σπουδές δεν μπορεί να πάει διακοπές τότε ποιος μπορεί?

    2. Αφού δεν βρέθηκε ακόμα .. δε θα βρεθεί ποτέ.. αυτή τώρα μπορεί να είναι και στην Κούβα

    3. Έλληνα ξερόλα η κοπέλα σπούδασε ήταν άριστη μαθήτρια και δούλευε ως γραμματέας σε τεράστια ασφαλιστική εταιρεία με 50 άτομα προσωπικό.Έτσι και αλλιώς ο μισθός της δεν θα ήταν κάτω από 1.500 ευρώ.
      Για ποιον λόγο λοιπόν να μην κάνει ταξίδια εφόσον ήταν το χόμπι της;

      1. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΜΙΣΘΟ ΑΓΑΠΗΤΕ, Η ΚΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΕΞΟΔΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ MAKE-UP ΕΠΩΝΥΜΑ, ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΙΤΙΣΗΣ, ΕΝΔΥΣΗΣ, ΥΠΟΔΗΣΗΣ, ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ;;;;;

      2. Ούτε γιατρός δεν παίρνει τόσα… Σταματήστε να δικαιολογειτε τα αδικαιολογητα… Σας πληρώνουν ή είστε τόσο αφελείς? Βοηθός σε λογιστήριο ήταν και σε λίγο θα μας την κάνετε καθηγήτρια πανεπιστημίου!

      3. Ενημερώσου ηλιθιε… Δεν είχε κανένα πτυχίο η 34χρονη. Ήταν μια απλή βοηθός σε λογιστικό γραφείο. Ούτε οικονομικά είχε κάνει ούτε τίποτα.

      4. Που ήταν καλή μαθήτρια? Στο χωριό της ή στα μπουζούκια? Δεν είχε σπουδάσει τίποτα πέρα από την χλιδατη καλοπεραση με λεφτά άλλων όπως φαίνεται.. Σιγά μην έβγαζε 1500 το μήνα! Η βοηθός λογιστή… Χαχαχαχα!

    4. Αυτά που λέτε ότι σιγά τα ταξίδια που έκανε η κοπέλα και αν θες πας ταξίδι και με 50 ευρώ που τα είδατε στον ύπνο σας; Δηλαδή υπάρχουν εισιτήρια 50 ευρώ πήγαινε έλα για Ντουμπάι; Και τα ξενοδοχεία εκεί πόσο έχουν 10 ευρώ τη βραδιά;

    5. Μη παίρνεις και όρκο ότι καμμία απατημένη σύζυγος δεν θα πήγαινε έτσι απλά να ρίξει βιτριόλι,άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και αν κάποιος σε φερει στα όρια της τρέλας μπορεί να κάνεις πράγματα αδιανόητα,άλλωστε αν πισω απο αυτήν την πράξη Υπάρχει μια κερατωμενη σίγουρα δεν επιθυμούσε τον θάνατο του θύματος αλλά την παραμόρφωση της για να βασανίζεται για παντα

    6. Χαχαχαχαχαχα
      Σόρρυ για το σπαμ αλλά ο τίτλος μου θύμισε πολύ την τραγική πραγματοποίηση των κυβερνήσεων που στην αρχή όλο υποσχέσεις και μετά τούμπα ότι ειπώθηκαν. “Το πρωί κυρία και το βράδυ.. ”
      ……

      Τι θέλετε πάλι και μας έχετε κουράσει (πρίξει τα μπεγλαρίνια) μ’αυτήν την τσουλίτσα μωρέ αφού είπαμε η κοπέλα την μια λέει της επιτέθηκε άνδρας, την άλλη της μίλησε κάποιος/κάποια , την άλλη γυναίκα τελικά, τώρα δεν είναι σίγουρη αν είναι καν γυναίκα …μήπως το ριξε από μόνη της για να γίνει κουκλάρα μετά με τις πλαστικές σε ολική έκταση του κορμιού ?? Μην πάνε και χαμένα τα σακιά με τα λεφτά ..να γίνει ολική επισκευή του μοντέλου νταικάψου. Μπροστά στα καλή (ψεύτικη εμφάνιση) τι ναι ο πόνος

      1. Το Πασοκ δεν ξέρω αν είναι εδώ, αλλά εσύ είσαι αλλού ντ’αλλού. Πάντως σ’ενα ταιριάζετε με το Πασοκ, έχετε και οι δύο μεγάλη φαντασία …

        1. ΠΑΣΟΚΙΑ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ

    7. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ , ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ …..

    8. Απο την πρώτη στιγμή φάνηκε πως ήταν “οργανωμένη δουλειά”.
      Καμία “απατημένη σύζυγος” δεν θα πήγαινε έτσι απλά να ρίξει βιτριόλι.
      Το “όπλο” του εγκλήματος, η μεθοδικότητα, η επιλογή ώρας και τοποθεσίας δείχνουν “επαγγελματία”

      1. Μη παίρνεις και όρκο ότι καμμία απατημένη σύζυγος δεν θα πήγαινε έτσι απλά να ρίξει βιτριόλι,άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και αν κάποιος σε φερει στα όρια της τρέλας μπορεί να κάνεις πράγματα αδιανόητα,άλλωστε αν πισω απο αυτήν την πράξη Υπάρχει μια κερατωμενη σίγουρα δεν επιθυμούσε τον θάνατο του θύματος αλλά την παραμόρφωση της για να βασανίζεται για παντα

        1. Eδω μιλάμε για το ολο σκηνικό και την “εκτέλεση” του έργου.
          Αθόρυβα και χωρίς ίχνη.
          Γενικά εννοείται πως θα μπορούσε να θέλει να της κάνει χειρότερα και απο βιτριόλι.
          Δυσκολα θα πήγαινε να το κάνει κάποια γυναίκα αυτοπροσώπως, εκτός αν ήθελε να περάσει μεγάλο μέρος της ζωής της στη φυλακή.

    9. Χαχαχα προβλημα δεν είχε με κανέναν αλλά “έδωσε” στεγνά τρεις γυναίκες αμέσως αμεσως

    10. Δάκρυα και σπέρμα τα βασικά δεδομένα που θα οδηγήσουν στον ηθικό αυτουργό

    11. βρωμάει η δουλειά, αν οι ίδιοι δεν θέλουν να τιμωρηθεί ο δράστης αυτό δεν μας αφορά αλλά δεν μπορούν να υποθάλπτουν έναν εγκληματία που ρίχνει βιτριόλια.

    12. Ένα κτήριο με τόσα γραφεία και δεν είχε έστω μια κάμερα ασφαλειασ και τώρα δυσκολεύει η υπόθεση γιατί η Ελλάδα και ειδικά η Αθήνα που εινε ξέφραγο αμπέλι με όλους τους κάθε λογής βρωμιαρηδες και με λίγες χιλιάδες ευρώ εγκληματούν
      Η ανάκριση εινε πολύ σπουδαία και στην Ελλάδα δεν έχουν τον κατάλληλο τρόπο ας ζητήσουν βοήθεια από άλλη αστυνομία σαν τη γερμανική που πιέζουν αυστηρά με τρόπο που βρίσκουν την λύση

      1. μιλησε το ροτβαιλερ του Σοιμπλε…. ρε αντε τραβα στο Μοναχο βλακα αν δεν σου αρεσει η μεθοδος της ΕΛΑΣ

        1. η Γερμανία σας πείραξε βλάκες οι καλύτερoi ερευνητές ανακριτές αστυνομικοί του κόσμου
          Οι Έλληνες επιχειρηματιες και πολιτικοί τα φάγανε από το 1974 και μετά και τα γλεντούν οι ίδιοι και τα παιδιά τους στο Dubai london Los Angeles κορόιδα Έλληνες μην κατηγορείτε βλάκες

          1. Ακριβώς αν μας κυβερνούσαν Γερμανοί θα ειμασταν Γερμανία με σεβασμό στο περιβάλλον καλούς μισθούς και ένα από τα καλύτερα συστήματα υγείας στον κόσμο λυπάμαι που το λέω αλλά οι δικοί μας μας προδίδουν καθα μέρα

            1. ΚΟΠΡΕ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;

      2. “” ας ζητήσουν βοήθεια από άλλη αστυνομία σαν τη γερμανική “” ο περηφανος και εξυπνοτατος ελληνας θα ζητησει βοηθεια απο τους γερμανους? που τον εχουν καταρημαξει και τον εχουν πτωχευσει??? απαπαπαπα…………………. στηστε πρωτα απο ολα κρατος και γινετε πολιτες και οχι μονο κατοικοι με το χερι στην ζητειανια…………..

    13. Μαλλον δανείστηκε άντρα παντρεμένης και η κερατωμένη τα πήρε στο κρανίο.Τοσα ταξίδια λουσα κλπ δε δικαιολογούνται από ένα μισθό …

      1. Σιγά τα ταξίδια. Με πενήντα ευρώ ταξιδεύεις μετ επιστροφής όπου θες.

        1. Δε νομίζω…. Ούτε Κωνσταντινούπολη… Με 50€κάποιες low cost εταιρείες και απ’ότι ξέρω δεν έχουν πτήσεις από Ελλάδα για τα συγκεκριμένα μέρη… Όπως και να χει όμως, ότι και να έκανε, δε μπορούμε να αντιδρούμε έτσι δολοφονικά… Σίγουρα κάποιου/ας νεύρα έσπασε, κάποιον/α τρέλανε… αλλά ψυχραιμία, αξιοπρέπεια…. Δε λύνονται έτσι τα θέματα μας….

        2. Έλα ρε σε πιάσανε κώτσο. Με 50 λεπτά του ευρώ ταξιδεύεις Μπαχάμες μετ’ επιστροφής λέμε, μέχρι και ο ζητιάνος της γειτονιάς σου πετάγεται….

        3. Στο εστιατόριο που τρώει του salt bae στη κωσταντινουπολη η μπριζόλα εχει 90-250 ευρώ .Επισης το ταξίδι στα εμιράτα που εχει και τις καμήλες Στη φωτό ,δε πρεπει της κόστισε 50 ευρώ ,αλλά πάνω από 1000 .Τωρα εσυ πως καταφέρνεις να πας με 50 ευρώ ,μονο εσυ το ξέρεις .

        4. Με 50€ “ταξιδεύεις” ως το αεροδρόμιο με ταξί, και δε φτάνουν ούτε για να σε γυρίσει πίσω.
          Για τον υπόλοιπο κόσμο χρειάζονται πολλά λεφτά για εισιτήρια και ξενοδοχεία.

    14. γκομενοδουλεια……..
      καποιος πρωην;;;; καποιος απορριφθεισας;;;;; κατι αλλο……….. με σπερμα;;;;

    Comments are closed.