ΞΕΣΠΑ ΕΠΙΖΗΣΑΣΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ: «ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΗΚΩΤΗ» – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΚΙΜ! ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΤΗ ΦΡΙΚΗ!

    Κοινοποίηση:
    ΤΕΜΠΗ

    Την ενόχλησή της για το «μπλόκο» της Ελληνικής Αστυνομίας στην παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου «Τέμπη 2023» στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη εξέφρασε μέσω του ThessToday.gr η επιζήσασα του μοιραίου επιβατικού τρένου, Ευδοκία Τσαγκλή.

     

    «Είμαι η Ευδοκία επιζήσασα από το δεύτερο βαγόνι του τρένου των Τεμπών. Ήρθα σήμερα ειρηνικά, χωρίς να έχω τίποτα, χωρίς τσάντα. Ένας άνθρωπος μόνος του. Στην αρχή δεν είχα κανέναν και με βγάλανε σηκωτή. Ούτε φύγε δεν μου είπαν», ανέφερε στο ThessToday.gr η κα Τσαγκλή, με την ίδια να επισημαίνει ότι δύο άνδρες την πήραν και την απομάκρυναν από το σημείο.

    «Υπάρχουνε πάρα πολλοί μάρτυρες γι’ αυτό. Αυτή είναι η δημοκρατία;» διερωτήθηκε η ίδια.

    Υπενθυμίζεται ότι οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Αρχικά τους εμπόδισαν, ωστόσο μετέπειτα τους επετράπη, όταν ολοκληρώθηκε η ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. Ειλικρινά απορώ με μερικά ανδρείκελο εδώ μέσα που τα βάζουν με την κοπελίτσα…ΝΤΡΟΠΗ

    2. Αη μαρη μαστουρωμενη. Ποιος θα σε πάρει στα σοβαρά εστι;

      1. Εσύ πρέπει να είσαι ο μαστουρωμένος που θιχτηκες για τον πρόεδρο σου.

    3. Στον πόλεμο της Κορέας οι Αμερικάνοι θα είχαν ελευθερώσει όλη την Κορεάτικη χερσόνησο. Τον είχαν τσακίσει τον παππού του Κιμ που τότε ήταν αυτός ηγέτης της Βόρειας Κορέας. Αφού τα Αμερικανικά στρατεύματα ειχαν κατακτήσει μέχρι και την πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας. Αλλά μπήκε στον πόλεμο και η Κίνα με τεράστιο αριθμό κατσαπλιαδων κομμουνιστικων στρατευμάτων. Αφού έτσι αποφασισε ο αρχισφαγεας και κόκκινος Δικτάτορας ο Μάο. Έτσι ο πόλεμος έληξε κυριολεκτικά με ισοπαλία και για αυτό σήμερα έχουμε την Νότια και Βόρεια Κορέα. Βέβαια ο στρατηγός Μακαρθουρ είχε πει στον πρόεδρο Τρούμαν να ρίξει ατομικές βόμβες στα κουμουνια. Αλλά ο Τρούμαν δεν το έκανε γιατί φοβήθηκε ότι μπορεί θα ξεκινούσε 3ος παγκόσμιος πόλεμος. Έτσι το άθλιο κομμουνιστικο καθεστώς της Βόρειας Κορέας την γλύτωσε κυριολεκτικά στο παρά πέντε. Για αυτό υπάρχει σήμερα ο βοιδουμπας κόκκινος Δικτάτορας Κιμ!

    4. Προτεινω να το ξαναπαρουμε απο την αρχη:Αποδεικνυεται οτι αυτοι που ψηφιζουν Μητσοτακη εκτος απο τουβλα ειναι και σκατοψυχοι,νοσηροι και απανθρωποι.Υστερα και απο αυτο,απο το να ψηφιζουν δολοφονους,απο το να χαιρονται με τον θανατο του αλλου δεν σηκωνει συζητηση.Μαζεψτε τα λοιπον και βρειτε κανενα τσουλικο μερος σαν της ΑΜΛ,να ξερασετε τη σκατιλα σας.Εδω,κυκλοφοραμε ανθρωποι,καθε καρυδιας καρυδι,καθε τρελλας περιπτωση,αλλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ,οχι αντιχριστα μιασματα.

    5. Απο ποτε εγινες πατριωτης ρε σαχλαμαρα… που πιάνεις στον στομα σου τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ?

    6. Δεν μπορω να διανοηθω πως μερικοι εδω μεσα λοιδωρουν τη δισμοιρη κοπελλα.Θελω να πιστευω οτι το κανουν για πλακα, αλλα εστω κι αυτο μου ειναι αδιανοητο.Δε βλεπετε το σπαραγμο της.δεν βλεπετε τη κατασταση που βιωνει, .Μονο το σοκ που βιωσε απο ενα τοσο τρομακτικο συμβαν φτανει.
      Θα ευχομουν σ’ολους εσας που λοιδωρουν αυτη τη κοπελλα να μη βιωσετε ποτε αυτα που βιωσε αυτη.εκτος και αν εισθε ενας απ αυτους πο λενε “ευτυχως εμενα δεν μου ετυχε”Εχει ο καιρος γυρισματα

      1. Ακριβώς επειδή σώθηκε θα έπρεπε να είναι ευγνώμων στη θεία πρόνοια και να βλέπει τη ζωή χωρίς ματαιοδξία, να μην στέκεται σε ανούσια και παροδικά θέματα, και να πάει τη ζωή της μπροστά.
        Αντί αυτού, τι κάνει; κάθεται κι ασχολείται και γκρινιάζει για την καταστροφή – και θέλει να ασχολούνται κι οι άλλοι.
        Αυτά σημαίνουν ότι από όλο αυτό που έζησε δεν διδάχτηκε τίποτε….

        1. Είναι ανούσιο & παροδικό ότι μας κυβερνούν πουλημένοι απατεώνες και ότι ξεπουλάνε τα πάντα με κίνδυνο ακόμη και της ζωής μας ? Το γεγονός ότι είχε το σθένος να δείξει πόσο καθάρματα είναι οι πολιτικοί μας και τα κομματόσκυλα τους το λες “γκρίνια” … ? Δεν πάμε καλά , εκτός αν είσαι του κόμματος οπότε…καμία έκπληξη

        2. @oldnew
          Τι λες ρε ξόανο, να κοίτα μπροστά ε; Σαπιλα σκέτη είσαι.

    7. Τα Τεμπη κριθηκαν απο τον ηλιθιο κοσμο και εδωσαν 41% στη ΝΔ. Κουβεντα λοιπον ……

    8. Εμ τι νομιζατε.Πως πηρε τις εκλογες ο κουλης.ολοκληρος κομματικος στρατος επι το εργον.Δεν ειναι δυνατον 40% να περναγε καλα και να τον ψηφισει.Τα καναλια επι το εργον κι αυτα.Οχι μονο τα πανελληνιας εμβελειας ,αλλα και τα τοπικα τον τελευταιο μηνα.κανονικο μπουκωμα, με τη μονη διαφορα οτι την ολη ματσαμπουκα θα τη πληρωσουμε ολοι εμεις αρχης γενομενης απο 26 ιουνιου

      1. 16% πηρε οχι 40, 60% ηταν αποχη λευκα και ακυρα για αυτο το λογο το συστημα ειναι μπετον αρμε

      2. Είναι πολύ πιο πάνω από 40% που περνάει μια χαρά στην Ελλάδα. Επειδή κλεγονται όλοι και είναι και αχόρταγοι δεν σημαίνει ότι δεν είναι μια χαρά. Μόνο οι χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιουχοι δεν έχουν επιλογές και οι εγκλωβισμένοι με δάνεια. Όμως όταν το 73% έχει 2+ σπίτια, δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν καλές θέσεις, ένστολοι, παπαδαριο, γιατροί, δικηγόροι, επαγγελματίες που έχουν και τυχερά, όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό, όσοι εισπράττουν και ενοίκια, ανθρώποι στην επαρχία που ακόμα παίρνουν επιδοτήσεις και έχουν κάνει καλές επιλογές,τα πολιτικά πρόσωπα όλων των βαθμίδων που το πόθεν έσχες τους βγάζει μάτια, για δείτε λοιπόν ποιοί μένουν. Ένα 30% που πληρώνει πάντα το μάρμαρο. Είμαστε λίγοι για μια τόσο μεγάλη χώρα με τόσα νησιά,με τέτοιο κλίμα και όσοι έκαναν καλές επιλογές νωρίς τώρα τους βλέπουμε με τα σπίτια τους και τα καινούργια αυτοκίνητα των 30.000+ ευρώ. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία και φυσικά δεν δικαιολογούν τις πρακτικές των πολιτικών που καταδικάζουν μόνιμα κάποιους στη γαλέρα.

    9. Ε καλα γνωστες τακτικες του φασιστα Μητσοτακη το εχει ξανακανει παμπολες φορες

    10. Τι περίμενες κοριτσι μου; Να σε αφήσουν να μιλήσεις; Να πεις την αλήθεια; Τα κυνηγόσκυλα του Κούλη από μακριά καταλαβαίνουν τους ΜΗ ζόμπι και τρέχουν να τους διώξουν σηκωτους! Ποτέ δεν ακούγεται η αλήθεια σε τέτοια καραγκιόζ μπερντέ σόου του αρχικαραγκιοζη Κούλη!!! 🤬🤬🤬

    11. Μα δεν εχετε αντιληφθει οτι αυτη ειναι η “αστικη ευγενεια” του κ. Κουλη?
      Τι περιμενατε?
      Να ανοιξει την αγκαλια του και να παρηγορησει την Κυρια που σωθηκε απο τα Τεμπη?

    12. Δεν πειράζει, σε έβγαλε το Μακελειό, και το twiter.
      Tι, δεν σου φτάνει αυτό;

    13. Αυτή είναι η χούντα του αφορισμένου κρετίνου μιζοτάκη,ξαναψηφίστε τον να σας σώσει,κνώδαλα

      1. Ότι θέλουμε θα ψηφίσουμε, δεν θα μας πεις εσύ.
        Η κυρία τι περίμενε; να πάει να κάνει χαλάστρα και να την αφήσουν;
        Κι επειδή δεν την άφησαν αυτό είναι χούντα; ρε ουστ….

        1. αλλά κάποιες δουλειές όπως η δική σου είναι

    14. Καλά σου έκαναν. Διότι πήγες εκεί για να προξενήσεις επεισόδιο και να δημιουργήσεις πολιτικό θέμα.
      Στην εκκλησία έπρεπε να πας και να ευχαριστήσεις τον Θεό που γλύτωσες.

      1. Φτου σου ανθέλληνα που δεν σέβεσαι μια κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά και κάηκαν οι άλλοι δίπλα της! Αυτοί είστε και σας γεμίσανε λαθρομετανάστες οι 300 και νοιάζεστε για τους λαθρομετανάστες και όχι για αυτούς που καήκανε ζωντανοί στο τρένο.

      2. Σε λυπάμαι.Αρνούμαι να είμαι συνέλληνας με σένα!!!

      3. Τι λες, ρε αχαρακτήριστε, που εκμεταλλεύεσαι το όνομα του Χίου για κάλυψη; Τι επεισόδιο να κάνει μόνη της μια γυναίκα; Όσο για το πολιτικό θέμα, δεν θα το δημιουργούσε η ίδια, αφού έχει ήδη δημιουργηθεί είτε από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που ξεπούλησε τον ΟΣΕ, είτε από την ΝΔ που δεν τήρησε τους κανόνες ασφαλείας ούτε εφάρμοσε σωστά τον έλεγχο των δρομολογίων. Τα πουλημένα ΜΜΕ το έχουν κουκουλώσει σχετικώς το όλο θέμα. Όσο για το παραμύθι της εκκλησίας, άσ’ το καλύτερα. Τι είναι αυτό το: να ευχαριστήσεις τον Θεό που γλύτωσες; Δηλαδή, θέλεις να πεις, ότι θα πρέπει να ευχαριστήσει τελείως εγωιστικά έναν ….θεό, που γλύτωσε εκείνην και άφησε να σκοτωθούν τόσοι άλλοι; Έχει προτιμήσεις ο ….θεός σου, ρε αχαρακτήριστε; Δηλ. ο ….θεός τους ήθελε κοντά του αυτούς που σκοτώθηκαν – έτσι το δικαιολογούν οι θρήσκοι – ενώ κάποιοι που σώθηκαν είχαν την εύνοιά του. Δεν πας να ξύσεις πατσές καλύτερα;.

    15. Ο Στέφανος αναρωτήθηκε σε προηγούμενη εκπομπή που παρακολουθούσα “μήπως να φύγουμε από τη χώρα;”. Ε ναι, αυτό είναι η μόνη λύση. Η χώρα είναι τελειωμένη. Συγνώμη αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Όποιος θέλει να ζήσει αυτός και οι απόγονοί του, φεύγει. Όσοι δε μπορούν ή δε θέλουν, ας κάτσουν εδώ να δουν σε πρώτο πλάνο πως εξαφανίζεται ένα ιστορικό έθνος.

    16. Απυθμενο θρασος “πολιτικου ανδρος”. Αλλα μαλλον ο νεοελληνας γουσταρει γερμανικη μποτα στο κεφαλι! Γουσταρει εγκληματικοτητα, λαμογια, ιντριγκες, και διεθνες ρομπαριο! Αμα τελειωσουνε και τα δανεικα, τα ξεπουληματα θα ειναι αργα για μια χωρα με μηδενικη παραγωγη ιδιως στο πρωτογενη τομεα! Η καθε Κουλαρα τοτε θα κανει διακοπες και θεραπεια για αυτισμο στην Ελβετια!

    17. ……..τους γειτονες σου που τον ψηφιζουν

    18. Ως φαίνεται, τους χάλαγε τη μόστρα και το άθλιο μακεδονικό τους αφήγημα. Σήκω κοπέλα μου, πάρε των ομματιών σου, άλλαξε χώρα, η Ελλάδα κατάντησε τοξική για τους σκεπτόμενους νέους. Λιγούρηδες οι Έλληνες, με ένα πενηντάρικο fuel pass δανείζουν και τη γυναίκα τους, άσχετο αν τα παιδιά τους θα πληρώσουν αυτό το πόσο. Το δανείστηκαν οι άθλιοι, για να το μοιράσουν.

    19. Την ηττοπαθή θέση των χριστιανών επι τουρκοκρατίας που έλεγε: Σφάξε με πάσα μου , να αγιάσω” την θυμάστε; Πόση ομοιότητα με τον νεοέλληνα. Α !ρε Μητσοτάκη καλά κάνεις και μας δουλεύεις, έχεις πιάσει το DNA του Έλληνα.

    20. Αν ήταν μέσα στο τραίνο τα παιδιά του Μητσοτάκη θα γινόταν το δυστύχημα?

    21. Από πουλημένα τομάρια τι περίμενες? Από ένα λαό αδιάφορο και παρτάκια? Μπράβο για το κουράγιο σου.

    22. και θα τον ξαναψηφίσουν καλή μου , δυστυχώς!

      1. θα τον ξαναψηφίσουν οι 2.5 εκατομ αλβανοι οι 1.5 εκατομ λαθρο βαλε τους βολεμενους βαλε αλλους καμποσους χιλ λοατκοι οι ανωμαλοι δλδ να τα πσοσοστα που βγαινουν

    23. Δεν σεβάστηκαν ούτε την κοπέλα που πάρα τρίχα δεν κάηκε όπως οι άλλοι 103 και όχι 57 που λένε. Μην ξεχάσει κανένας την δολοφονία των Τεμπών από την κυβέρνηση των Μκο και των λαθρομεταναστών του Μητσοτάκη αλλά και μην ξεχάσει κανένας ότι η προηγούμενη κυβέρνηση των μκο και των λαθρομεταναστών του Τσίπρα ήταν αυτή που πούλησε τζάμπα τον οσε στους Ιταλούς. Και συμφώνησε η νδ που τότε ήταν αντιπολίτευση! Όπως τα βρήκανε στον Οσέ, τα βρήκανε μετά στις Πρέσπες, τα βρήκανε με τις Μκο και στο τέλος και στα εμβόλια! Εννοείται με την ανάλογη μίζα. Και αυτοί βγάζανε νόμους για απαγόρευση του Ηλία για να γεμίσουν τη χώρα λαθρομετανάστες! Άλλοι 130 είναι τώρα στη νησίδα στον Έβρο και λέει ότι πάνε να τους σώσουνε! Τους φέρνουν ελεύθερα οι τούρκοι δουλέμποροι και εμείς τους παίρνουμε και τους …σώζουμε στη στεριά! Μόνο ο Ηλίας μπορεί να τους διώξει και γιαυτό τον απέκλεισαν! Ψηφίστε όλοι Σπαρτιάτες αδέρφια.

    24. κ που τα λετε ο Ελληναρας δεν συγκινειται. 1ος ο Καραμανλης μπλε ολη η Ελλαδα. Ξυπνάτε προβατα

    25. τι περιμενες απο εναν ανεμελο αρχαιοκαπηλο

    Comments are closed.