ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΥΠΕΡ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΜΠΑΝΙΑ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κοινοποίηση:
mitsotakis-rama

Ασπίδα προστασίας του Αλβανού πρωθυπουργού στον Έλληνα ομόλογο του, από τα πυρά που δέχεται από την αντιπολίτευση! Φτάνει μάλιστα στο σημείο ουσιαστικά να καλεί τους Έλληνες ψηφοφόρους να ψηφίσουν Μητσοτάκη, καθώς τον χαρακτηρίζει «άξιο ως πρωθυπουργό»…

Η προεκλογική παρέμβαση Ράμα έρχεται να επιβεβαιώσει τις στενές σχέσεις που διατηρεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχέσεις που δυστυχώς στρέφονται εις βάρος της Ελλάδας και των ελληνικών συμφερόντων. Έρχεται μάλιστα αμέσως μετά τις ορισμένες αντιδράσεις κυρίως του ΣυΡιζΑ και της Ελληνικής Λύσης για την επίσκεψη – πρόκληση του Αλβανού πρωθυπουργού, ο οποίος θέλει να δημιουργήσει εσωτερικό πρόβλημα ασφαλείας και εντός των τειχών.

Αναμένεται να δούμε πως θα αντιδράσουν οι Έλληνες ψηφοφόροι στην σύσταση του Ράμα, ο οποίος επιθυμεί διακαώς την παραμονή Μητσοτάκη στην εξουσία. Ειδικά από τη στιγμή που ο Αλβανός σατράπης, έχει ξεπεράσει και τον Χότζα στους διωγμούς των Ελλήνων και την ευθεία απειλή που εκτοξεύει κατά της ίδιας της πατρίδας μας.

Αναλυτικά η ανάρτηση – πρόκληση του Ράμα υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Είναι πολύ περίεργο να ακούω τις δηλώσεις της ελληνικής αντιπολίτευσης, ενώ μπορώ να κατανοήσω πλήρως την προοπτική που μεταφέρει ο Έλληνας πρωθυπουργός. Η έντονη αντίθεση στις απόψεις για το ίδιο θέμα ρίχνει φως στο γιατί κάποιοι είναι στην αντιπολίτευση ενώ σε άλλους ανατίθεται η διακυβέρνηση από τον λαό.

Ωστόσο, όπως σωστά τόνισε ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης, η Ελλάδα παραμένει μια δημοκρατική χώρα όπου ηγέτες από άλλα δημοκρατικά έθνη μπορούν να επισκεφθούν, να συναντηθούν με συμπατριώτες τους και να τους επαινέσουν για τη σκληρή δουλειά τους και την πολύτιμη συνεισφορά τους όχι μόνο στη χώρα που κατοικούν αλλά και στην πατρίδα τους.

Η επικείμενη επίσκεψή μου στην Αθήνα την Κυριακή, 12/5, δεν σχετίζεται με τα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας, τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην Ελλάδα ή οποιεσδήποτε συγκεκριμένες αφηγήσεις που μπορεί να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των Ελλήνων πολιτικών αλλά δεν περιλαμβάνονται στην κυβερνητική ατζέντα της Αλβανίας.

Αυτή η επίσκεψη είναι μέρος μιας από καιρό προγραμματισμένης σειράς επισκέψεων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας όπου ζει μια τεράστια κοινότητα Αλβανών, για να συνεργαστώ με τους συμπολίτες μου στο εξωτερικό και να μοιραστώ το όραμα για την Αλβανία του 2030. Αυτά είναι όλα για την επίσκεψή μου στη φίλη και γείτονα Ελλάδα».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Να πάνε να γ@μηθούνε και ο Ράμα και ο δικός μας. Ο κατσαπλιάς Αλβανός δεν είχε κανένα λόγο να έρθει εδώ.

  2. Θέλει τις ψήφους των ΕλληνοΑλβανων της Ελλάδας για τις ευρωεκλογές. Αυτό είναι όλο!

  3. Οξω χαμουρες απι την Ελλαδα! Καα φαγατε καλα ηπιατε, αι σιχτιρ μπασταρδα μογγολια! Θελετε να λεγεστε και Ιλλυριοι!

  4. Οι Αλβανοι είναι αδέρφια μας πλέον μόνο τα φασισταρια ακόμα σκουζουν, ευτυχώς που ήρθαν αυτοί οι δουλευταραδες άνθρωποι και φταξιανε την χώρα γιατί αν περιμέναμε από τους τεμπελχαναδες κηφηνες νεοέλληνες θα είχαμε καταστραφεί.
    Όλοι μαζί μια αγκαλιά την Κυριακή να δειξουμε στα φασισταρια ότι είναι λίγοι και ανύπαρκτοι

    1. Διάβασε ιστορία Μούλε Οι αλβανοι ήταν τσιράκια του Μουσολίνι τους φασίστες οι Έλληνες βετεράνοι του αλβανικού μετώπου έδωσαν στα παγωμένα βουνά της Αλβανίας αποκρούοντας την Ιταλο-αλβανική εισβολή το 1940 πιο συγκεκριμένα Ο Ελληνοϊταλικός Πόλεμος (στην Ελλάδα αναφέρεται και ως Πόλεμος του ’40 ή Έπος του ’40) ήταν η πολεμική σύγκρουση μεταξύ Ελλάδας και συνασπισμού Ιταλίας και Αλβανίας, η οποία διήρκεσε από τις 28 Οκτωβρίου 1940 μέχρι τη 1 Ιουνίου 1941, όταν και ολοκληρώθηκε η κατάληψη της χώρας από τις γερμανικές δυνάμεις.

    2. Εντάξει, εσύ είσαι είτε ακροδεξιός είτε ακροαριστερός…και στις δύο περιπτώσεις προσπαθείς να κάνεις triggering στους δεξιούς, με διαφορετικούς στόχους πάντα.

  5. Επικυνδινα παιχνδια αγνωστες συνεπειεςΕπιπολαιοτητεςγια προσωπικα συφεροντα……….

  6. Τι εστί Χαλβανος
    -Ένα 40% είναι εγκληματίες απασχολούν καθημερινά τις Αρχές γεμάτο οι πτέρυγες των φυλακών από δαύτους
    -Ένα 50% ζουν από επιδόματα και μαύρη εργασία δεν κόβουν παραστατικά οικειοθελώς.
    -Ένα 10% ζούνε και ενοχλούν ένα ολόκληρο τετράγωνο με την απαράδεκτη συμπεριφορά Χότζα
    Αλβανός και καλός δεν υπάρχει διότι είναι κακός πονηρός και ζηλόφθονος λαός

    1. Και ο θείος μου ο Ορέστης πού ήταν ψεύτης.
      Πού μας ντροπιάσε όταν πήγε πυροσβέστης

  7. Ενας επί πλέον λόγος για να καταλήξουμε, πού θα δρομολογηθεί η ψήφος μας. Και ο νοών νωείτο. Χα.

  8. παρολα ταυτα, και παρολο που οι τουρκοι και αλβανοι μιτατζηδες που μπηκαν απο το 1993 που ανοιξε ο σαμαρας τα συνορα με την πισω πορτα της τουρκιας στην Ελλαδα την τουρκαλβανια… παρολο που δεν πληρωνουν ουτε κτεο ουτε ασφαλεια ουτε τελη ουτε φορους ουτε ενφια ουτε ρευμα ουτε νερο ουτε ουτε ουτε και ουτε και ασφαλιστικα ταμεια….
    με εντολη μητσοτακη προεκλογικα το 2023, 700 000 τουρκο αλβανοι πηραν συνταξεις απο το ικα σε ηλικια 50 με 60 χρονων οι περισσοτεροι για να τον ψηφισουν καθως ειναι απο παλια ελληνοποιημενοι…. και ουτε καν αυτο δεν εκαναν να πανε να ψηφισουν οι περισσοτεροι….
    και περιμενε μαλακα ελληνα στα 72 να παρεις συνταξη και πληρωνε μεχρι τοτε τις παρανομες συνταξεις των τουρκων και των αλβανων στα ταμεια και τα επιδοματα των λαθρο και αν δεν σε εχουνε φαει τα καρτελ της μιτ και της σιας μεχρι τοτε παρε τη συνταξη πεινας δουλε του ισλαμ….
    και εχετε μουτρα να μιλατε για ελληνες που παιρνουν επιδοματα φτωχειας για να φανε επειδη τους εχει ριξει το συστημα στο περιθωριο…

  9. Να μην ξεxάσουμε φυσικά ως λαός ότι κάποιοι Ανθέλληνες προδότες καλλιτέxνες μέσα στην Αλβανία ονόμασαν τους Έλληνες ως τεμπέληδες όπως ο Μαρκόπουλος ο Νότης φυσικά με τα 400.000 ευρώ σε ένα βράδυ εκεί μέσα και άλλοι πολλοί.Ποιος είναι τεμπέλης ρε πούστηδες που είμαι σαν Έλληνας πολίτης στο κρεβάτι τέσσερις ημέρες και σέρνομαι σαν το σκουλήκι από την μέση με τις παυσίπονες ενέσεις να πηγαίνουν σύννεφο για 680 ευρώ τον μήνα.Ποιους θα ονομάσετε τεμπέληδες ρε τσογλάνια εσείς οι κουραμπιεδάτοι μαλάκες.Έλληνα ξύπνα κάποια στιγμή δηλαδή έλεος.

  10. Ειναι μοναδικην ευκαιριαν δια τον ελληνικον λαον να μαζευτουν ολοι οι τουρκαλβανοι της Ελλαδας (ενα εκατομμυριον περιπου) και να τους καψομεν ολους ζωντανους με ΝΑΠΑΛΜ οπως καναμεν και με τους ΕΑΜοβουλγαρους αναρχοκομουνιστας το 49 εις Γραμμον-Βιτσιν!!!!!!!!!!!!!

    1. Όι περισσότεροι Αλβανοί έχουν φύγει, να είσαι σίγουρος.
      Όσοι μείναμε είμαστε Έλληνες πολίτες, με δικά μας σπίτια η και καταστήματα.
      Τα τηγάνια κράτησε τα για τούς επαναστάτες τού καναπέ σάν και σένα.
      Αυτό το να βρίζετε ανώνυμα και μετά να παραγγείλετε τυλιχτά σουβλάκια η καφέ από μαγαζιά Αλβανών, να το κοιτάξετε.
      Βρες τώρα κάνα Αλβανό μάστορα για το μερεμετι σού, γιατί ούτε να βάψεις το φτωχικό σού δεν μπορείς μόνος σού

      1. Τι δουλειά έχεις εδώ μέσα ρε κατσαρολικέφαλε και πουλάς κ πνεύμα;; ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ κοπρια

      2. Άλμπι το ότι έχετε πολλά κοινά στοιχεία με τους αδερφικούς φίλους σας τους Τούρκους όπως Ονόματα Μεχμέτ, Ajmal και ότι είστε το ίδιο Μουσουλμάνοι μαρτυρά το ποιόν σας.

Leave a Response