ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ! ΣΚΗΝΕΣ ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ – ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΑΝ ΟΧΗΜΑ! ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ -ΡΟΜΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ, ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    omada-dias-ermou-suntagma

    Τρομακτικές εικόνες αντίκρισαν οι τουρίστες και όσοι κινούνταν το πρωί της Πέμπτης στη οδό Ερμού, στο Μοναστηράκι.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες οδηγός ΙΧ εμβόλισε και ντελαπάρισε άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν Ρομά μετά από διαπληκτισμό που είχαν. Αυτό αποτέλεσε την αφορμή για να ξεσπάσει άγρια συμπλοκή στην οποία συμμετείχαν τουλάχιστον 20 άτομα, μεταξύ των οποίων άνδρες, γυναίκες, αλλά και ανήλικα παιδιά.

    Επί μια ώρα στο συγκεκριμένο σημείο στο Μοναστηράκι η κατάσταση θύμιζε εμπόλεμη ζώνη με τους περαστικούς να παρακολουθούν σοκαρισμένοι τις σκηνές βίας που εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια τους. Σημειώνεται ότι από το επεισόδιο τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, με δύο εξ αυτών να φέρουν χτυπήματα από μαχαίρι.

    Βίντεο: Αγρια επεισόδια στο Μοναστηράκι
    Το περιστατικό έληξε λίγο μετά αφότου στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ οι οποίοι ηρέμησαν τα πνεύματα.

    Δείτε το σχετικό βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Ζώα και παράσιτα οι πιο πολλοί από αυτούς…. Δεν προσφέρουν τίποτα χρήσιμο στην κοινωνία… Σκατοφαρα…

    2. ΛΟΓΟ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

    3. κουλη αν νιώθεις ελληνας καθαρισε την ελλαδα από όλα τα ξενόφερτα αποβράσματα γιατι οι ελληνες που σε ψηφησαν περιμενουν αποτελέσματα γρηγορα.και προσεξτε γιατι καιροφυλαχτουν οι προηγούμενοι προστατες τους. η ευκαιρια σου δοθηκε μην τη χασεις διοτι εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ θελουμε μονο ΕΛΛΑΔΑ και ησυχια όχι υποκλεισεις και ρουσφέτια ..προσεξε και να το θυμασε… παρε μετρα γρηγορα και δεν θα χασεις.αλοιως φυγε γρηγορα πριν σε ριξουν οι κατσαπλιαδες και ο νοων νοειτω…τρεξε…

    4. Δολοφονία βιολόγου: Το ανατριχιαστικό βίντεο του 27χρονου στη σπηλιά που πέταξε την Σούζαν Ίτον

    5. Αυτά δε συμβαίνουν ούτε στην χειρότερη τριτοκοσμική χώρα… Οι αστυνομικοί εκεί τι κάνουν; Σαν χεσμένοι παρακολουθούν… Α και κάτι άλλο. Δεν λέγονται ρομά αυτά τα πιθήκια, γύφτοι λέγονται.

    6. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΜΚΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ Ε.Ε ΚΑΙ ΣΩΡΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ HIV ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.
      ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ Ε.Ε ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 10 ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
      ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

    7. Τράπεζες και γυφτοι,ο καρκίνος της υφηλιου

    8. οπλα με ηλεκτρικη εκκενωση και οπλα με λαστιχενιες σφαιρες τωρα για τους αστυνομικους

    9. Βαράτε τούς όπου τούς βρείτε τούς παλιογυφτους.δεν προσφέρουν και τίποτα μόνο κλεψιά ,ναρκωτικά και βρωμιά. Ξύλο ξύλο ξύλο. Και αν είναι δυνατόν αφανισμός προς όφελος τής κοινωνίας.

    10. …τουλαχιστον μ αυτα που συμβαινουν τωρα , τα βλέπεις αλλα νιώθεις μια ασφαλεια, γιατί είναι πρωθυπουργος ο κουλης. Ενω πριν τα εβλεπες και φοβοσουνα με το τσιπρα… εχει διαφορά.

      Tι διπλο σχολιο ρε νουμερα; το κλεισατε το μαγαζι;

    11. …τουλαχιστον μ αυτα που συμβαινουν τωρα , τα βλέπεις αλλα νιώθεις μια ασφαλεια, γιατί είναι πρωθυπουργος ο κουλης. Ενω πριν τα εβλεπες και φοβοσουνα με το τσιπρα… εχει διαφορά.

    12. Να , αυτούς τους επικινδυνους και ανεπίδεκτους ανθρώπινης κοινωνικής συμπεριφοράς νεγροειδεις , μάζεψε και έκλεισε σε στρατόπεδα εργασίας ο Χιτλερ , Για να δυσφημιστεί παγκοσμίως ως απανθρωπος ρατσιστής μετά……
      Λοιπον …; οποίος δεν ανέχεται τα ανθρωπόμορφα κτήνη είναι ναζί ..ε;;;;;;;;
      Αυτοί που μας τους επιβάλλουν είναι οι πραγματικοί ναζί !!!

    13. Να , αυτούς τους επικινδυνους και ανεπίδεκτους ανθρώπινης κοινωνικής συμπεριφοράς νεγροειδεις , μάζεψε και έκλεισε σε στρατόπεδα εργασίας ο Χιτλερ , Για να δυσφημιστεί παγκοσμίως ως απανθρωπος ρατσιστής μετά……
      Λοιπον …; οποίος δεν ανέχεται τα ανθρωπόμορφα κτήνη είναι ναζί ..ε;;;;;;;;
      Αυτοί που μας τους επιβάλλουν είναι οι πραγματικοί ναζί !!!

    14. H μονη λυση ειναι ενα κομμα με ιδεολογια Φυλετικης καθαροτητος με υποχρεωτικα τεστ DNA

    15. Οι Τσιγγανοι δηλωσαν υποταγη στον Συριζα και λειτουργουν ως εμπροσθοφυλακη μαζι με τους μπαχαλακηδες και αναρχικους.
      Πριν αρχισουν ως “ντηλερς”να παιρνουν περιοχες και να οικειοποιουνται “μεριδια”που δεν τους ανηκουν,πρεπει ο πρ.Πασοκος ταμιας αντιτρομοκρατης να τους εγκλωβισει στα γκετο τους.

    16. Οι αστυνομικοι πρεπει να προμηθευτουν οπλα με λαστιχενιες σφαιρες και οπλα ηλεκτρικης εκκενωσης για κατι τετοιες περιπτωσεις.

    17. Διποδα ζωα, υπανθρωποι, δεν αφομοιώνονται και δεν γινονται ανθρωποι ουτε σε 10000 χρονια, μακρονησος ανοιγμα η μονη λυση!!!!!

    18. Αυτη η κτηνώδης φυλη πρέπει να εκλείψει απο προσώπου γης

    19. Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου ο “αντιρατσιστής” και υπερασπιστής του Ισλάμ ….
      να τοποθετηθεί για όλη αυτή την κατάντια
      και ποιος είναι υπεύθυνος για όλο αυτό το χάλι.
      Σε όλα αυτά κρύβεται ..
      ο γνωστός Δημητράς…
      —————————————————————————————————————–
      Στέφανε περιποιήσου τον

    Comments are closed.