ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΙΑ; ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΡΔΕΣ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Κοινοποίηση:
    russiagreece

    Η καθ’όλα νόμιμη προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία το 2014 και η μη αναγνώρισή της από κανένα δυτικό κράτος (φυσικά και από τη χώρα μας) αποτελεί μέχρι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα “αγκάθια” στις διπλωματικές σχέσεις με τη Μόσχα.

    Μία από τις κεντρικές αφορμές των κυρώσεων που επιβάλλονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη σύμφωνη γνώμη της Ελλάδας, αφορούν την Κριμαία.

    Στην χερσόνησο ωστόσο της Ταυρικής (ή Ταυρίδα όπως την ονόμαζαν παλαιότερα) εξακολουθούν να κατοικούν μέχρι σήμερα χιλιάδες Έλληνες, οι οποίοι έχουν αφεθεί στη μοίρα τους από το ελληνικό κράτος.

    Οι υφιστάμενες κυρώσεις και η γενικότερη αντιρωσική φρενίτιδα που με τα γεγονότα της Ανατολικής Ουκρανίας έχει ενταθεί, βλάπτουν ανεπανόρθωτα τους ελληνικούς πληθυσμούς της Κριμαίας, αλλά και της ηπειρωτικής Ρωσίας γενικότερα.

    Πρόκειται για ομογενείς (περίπου 10χιλ. μόνο στην Κριμαία) κάθε ηλικίας που δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε να ταξιδέψουν στη χώρα μας.

    Υπάρχουν μάλιστα καταγγελίες πως το ελληνικό κράτος, ελέω κυρώσεων στη Ρωσία, δεν αφήνει τους Έλληνες ομογενείς να έρθουν και να αναζητήσουν δουλειά ή να κάνουν τις σπουδές τους!

    Η απαξίωση που νοιώθουν είναι τεράστια, την ώρα που το Μαξίμου ομολογεί ότι κλείνει συμφωνίες με χώρες όπως είναι το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές για την μεταφορά χιλιάδων εποχικών εργατών!!!

    Ο ίδιος ο Υπουργός Μετανάστευσης είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν από λίγες ημέρες:

    «Ο στόχος μου και στο Μπαγκλαντές και στο Πακιστάν ήταν να μιλήσω με τις κυβερνήσεις αυτών των χωρών και ένας στόχος ήταν η καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης. Η χώρα μας δεν χρειάζεται μόνιμη εγκατάσταση αλλοδαπών, χρειαζόμαστε όμως εποχικούς εργαζόμενους. Η αγροτική οικονομία μας έχει ζητήσει φέτος επίσημα 144.000 εργαζόμενους για αγροτικές εργασίες και παράλληλα και στον τουρισμό και στις κατασκευές υπάρχει πρόβλημα για εργατικά χέρια».

    Κοινώς πρόκειται να φέρνουμε ΝΟΜΙΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ μόνοι μας πληρώνοντας και τα μεταφορικά (!!!), ενώ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ βάζουμε σε ΈΛΛΗΝΕΣ της Ρωσίας ανυπέρβλητα εμπόδια σε ό,τι αφορά την μετάβασή τους στην Ελλάδα.

    Η υποκρισία μάλιστα της ηγεσίας μας κορυφώθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, σε Κίεβο και Μόσχα, αναφερόμενος γενικά και αόριστα στην “προστασία των ελληνικών πληθυσμών” της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ και ΟΧΙ της ΡΩΣΙΑΣ!

    el.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Στην Νέα Δημοκρατία έχουν ισχωρησει όλοι οι Εβραίοι όπως βέβαια σχεδόν σε όλα τα κόμματα και το κράτος.

    2. Στείλτους στον γεωργιάδη να τους δώσει το ρόλεξ του. Να τους συνοδεύσει στο τζαμί μαζί με την ρεπούση. Παραμένει στην κυβέρνηση που είναι όλοι υπέρ των μεταναστών ως επίλεκτος υπουργός του κούλη. Ε ρε φιλότιμο δεν έχετε, πως κοιτάτε τη φάτσα σας στον καθρέφτη;

    3. Βάλτε μπρός Έλληνες , κάντε πολλά παιδιά , θα μας φάνε οι Λάθρο..

      1. Η Ελλάδα είναι καταδικασμένη χώρα.Την ελέγχουν οι πιο σκληροι Σιωνιστές του κόσμου από την Αμερική.Ειναι μια βάση Αμερικανοεβραιων σχεδόν ολόκληρη η χώρα επίτηδες για να είναι ο στόχος και πεδίο μάχης της Δύσης.
        Σούδα, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη στρατηγείο ΝΑΤΟ ,Λάρισα κλπ.

    4. Έλληνες δεν έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα τι σχέδια έχει ο μπάσταρδος για την Ελλάδα. Αυτός ο ανελέητος τύπος το όνειρο είναι να δίωξη και τον τελευταίο ελληνα από την Ελλάδα και όχι να αφήσει Έλληνες άλλων κρατών να έρθουν στην Ελλάδα.
      ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ

      1. Κι εμείς τι κανουμε γί´αυτο; Τους αφήνουμε να μας δολοφονούν; Από ποτέ οι υπάλληλοι κάνουν ότι τους κατέβει, αψηφώντας τα αφεντικά τους; Και τα αφεντικά τους ειμαστε εμείς. Εμείς τους. Αφού ε εκεί που είναι και εμείς τους πληρώνουμε. Μπορούμε να απαιτήσουμε να ξεκουμπιστουν. Αφου μας ξεγέλασαν και υφάρπαξαν την ψήφο μας, ΠΡΕΠΕΙ να τους στείλουμε στον αφέντη τους, τον διάολο. Εχουμε υποχρέωση και καθήκον. Αλλά δυστυχώς καθοοοομαστε και τους αφήνουμε να μας κάτσουν στον σβέρκο, χωρις να έχουν αυτό το δικαίωμα.

    5. * Τζίνι Μηταράκη Μπενζονάνα = Αδελφή του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτή Χίου, Νότη Μηταράκη!

      * Μπενζονάνα Τζίνυ (Ρουθ) Ζιχρονά Λι’ Βραχά. Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών

      Έφυγε από κοντά μας η Μπενζονάνα Τζίνυ (Ρουθ) του Αντώνιου και της Πάμελα Μηταράκη.

      * ΜΠΟΜΠΑ!!! Στους επίγονους των ΜΠΕΝάκηδων, Α. Σαμαρά, Π. Γερουλάνο …προσθέστε και τον Νότη Μηταράκη!!!

      Υ.γ. Δηλαδη, ποσες φορες ακομα, πρεπει να το πουμε και να το γραψουμε,
      για να εμπεδωσετε το γεγονος, του οτι κυβερνωμεθα απο Ο.β.ριους και Μα.σω.νους; Εαν δεν διωχνουν και δεν εκλειψουν τα γεννηματα Εχιδνων, η Ελλαδα θα παραμενει ενα Ιου.δαικο “κρατος”? – με προς το παρον – Ελληνες Πολιτες!

      1. Μέχρι να βγάλει Μαλιά η γλώσσα μας και να ξυπνήσουν οι νεοραγιαδες και πάρουν τα όπλα και τους κόψουν τα κεφάλια.

    6. Ρε Ουστ Ξεφτίλες αντί να προωθήσετε την πολυτεκνία και την προστασία των Ελληνικών Πολυτέκνων Οικογενειών, χτυπήσατε αλύπητα την Ελληνική πολύτεκνη οικογένεια και τώρα με …φτηνές δικαιολογίες έχετε ξεκινήσει την τέλεια καταστροφή και αφανισμό του Ελληνικού Πληθυσμού με την νομιμοποίηση εκατομυρίων λαθροεισβολέων islam που είναι το δεξί χέρι της εξ ανατολών συμμορίας των turks

    7. ούτε για σας ταΐζουνε στο στόμα με χιλιάρικα ευρώ δεν κάνετε όσοι έχετε μείνει στην ελλάδα.
      ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΟΑΧΟΙ “ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ”……..:ΓΑΜΙΕΣΤΑΙ!!!!

    8. ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΧΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    9. NTΠ : παίρνουν οδηγίες για να έρθουν τα Πάκι απευθείας από τις στοές. Πηγαίντε πάλι να τους ξαναψηφίσετε ζώα.

    10. ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΑ.

      ΘΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ . ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

    11. ΔΕΝΔΙΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Β Ιπποκόμος στο στάβλο του Οίκου των Ρόθτσιλντ.
      ΕΡΓΑΣΙΑ: Σβαρνιστης των κοπριων του Στάβλου.
      Λουστραδορος των ιππικών μποτών των Λόρδων.
      Βοηθός μαζί με το Κυριάκο Μητσοτάκη στην ανάβαση των Ίππων του Στάβλου.
      Υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος
      Β Βοηθός Κούλα Μητσοτάκη στα ρεπό κάνει τον Πρωθυπουργό μιας χώρας με το όνομα Ελλάδα.

    12. Τραβατε βλακοελληνες ραγιαδες να ψηφησετε παλι ανθελληνες για να γινουμε ισλαμαμπαντ…τοτε θα προσκυνατε τον αλλαχ και δεν θα μπορουν κατι τυπου τσατσοπουλου να πουν τιποτα για το ισλαμ γιατι το βρωμοκεφαλο τους θα κοβετε σιριζα…ενω ωτωρα βριζουν την ορθοδοξια….

    Comments are closed.