ΝΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ… ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, Ο “ΜΠΟΥΛΗΣ” ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ. ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΘΑ “ΚΟΨΕΙ” ΚΟΣΜΟ. ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ Ο “ΜΑΜΑΚΙΑΣ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

    Κοινοποίηση:
    KASIDIARIS-MPAKOGIANNIS

    ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΩΘΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΓΛΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΡΙΧΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ “ΑΓΟΡΑΣΕΙ” ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  

    Ένα μικρό μόνο «σύμπτωμα» της γενικότερης κατάστασης στην οποία έχει οδηγηθεί, αποτελεί το «σας έχω γραμμένους στα @ρχιδι@ μου» με το οποίο αντέδρασε ο Κώστας Μπακογιάννης προχθές, όταν ομάδα πολιτών τον έκραξε στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα για να δείξει την δήθεν …μαγκιά του, έκανε και σχετική ανάρτηση επαναλαμβάνοντας το ίδιο για εκείνους που την την «έπεσαν»…

    Τα περισσότερα φερέφωνα του ιδίου και του συστήματος που προστατεύει τις οικογένειες Μητσοτάκη — Μπακογιάννη, εμφάνισαν όπως ήταν αναμενόμενο με θετικό τρόπο και ύμνους τη στάση του υποψήφιου δημάρχου, ενώ εάν ήταν οποιοσδήποτε άλλος θα έλεγαν και θα έγραφαν ακριβώς τα αντίθετα. Θα στηλίτευαν την απρέπεια και τον τραμπουκισμό του και θα τον έκραζαν για το αγοραίο και πεζοδρομιακό του ύφος. Και πολύ καλά θα έκαναν γιατί αυτό θα έπρεπε να κάνουν.

    Πρόκειται όμως για το «πριγκιπόπουλο» της οικογένειας Μπακογιάννη που έχει …δικαίωμα να μιλάει όπως του αρέσει και να κάνει ό,τι του αρέσει, σα να έχει να αντιμετωπίσει τις διάφορες γκόμενες με τις οποίες τραβιέται κάθε τρεις και λίγο…

    Εν πάση περιπτώσει, αυτό που έγινε προχθές εκεί στη διασταύρωση Ακαδημίας και Θεμιστοκλέους ήταν μια σταγόνα στον ωκεανό σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν πλέον σε καθημερινή βάση «εντός των τειχών» του νεαρού Μπακογιάννη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από πολύ καλά ενημερωμένους ανθρώπους των δημοτικών πραγμάτων, ο γιος της Ντόρας έχει αρχίσει να τα παίζει κυριολεκτικά βλέποντας ότι δεν θα είναι περίπατος οι δημοτικές εκλογές στην Αθήνα!

    MPAKOGIANNIS

    Όταν αποφάσισε οριστικά να αφήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και να κάνει το επόμενο βήμα ως υποψήφιος δήμαρχος στην πρωτεύουσα, είχε ένα στυλ που ήταν να να λέει «σας γ@μ@ω», όπως αντίστοιχα έκανε και προχθές με το «σας έχω γραμμένους στα @ρχιδι@ μου».

    Πίστευε δηλαδή ότι «ως Μπακογιάννης» θα έρθει και κυριολεκτικά θα σαρώσει, λέγοντας μάλιστα ότι θα εκλεγεί δήμαρχος και από την πρώτη Κυριακή. Περνώντας ο καιρός, άρχισαν να κόβονται τα φτερά του και να κατεβάζει συνέχεια τον πήχη.

    Πολύ γρήγορα συνειδητοποίησε ότι θα υπάρξει οπωσδήποτε και δεύτερος γύρος, ενώ στη συνέχεια έβλεπε – από τις δημοσκοπήσεις και όχι μόνο – τα ποσοστά του για την πρώτη Κυριακή να μειώνονται. Μιλάμε για τις πραγματικές δημοσκοπήσεις και όχι για τις στημένες και τις κατά παραγγελία που τον εμφανίζουν να έχει υψηλές επιδόσεις και πολύ μεγάλες διαφορές από τους άλλους υποψήφιους δημάρχους.

    Εκτός από τις δημοσκοπήσεις, υπάρχει όμως και η καθημερινότητα μέσα στην Αθήνα. Από τις δημόσιες εμφανίσεις του, τις περιοδείες και τις βόλτες του στις γειτονιές της πόλης επιβεβαιώνεται ότι δεν έχει καμιά ιδιαίτερη δυναμική και ότι δεν είναι ο «οδοστρωτήρας» όπως τον διαφήμιζαν.

    Κι ένα τρίτο στοιχείο είναι οι ίδιοι οι υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοί του, που γυρίζουν απογοητευμένοι και απελπισμένοι από τις δικές τους περιοδείες, μεταφέροντας ένα πολύ άσχημο και δύσκολο κλίμα.

    KASIDIARIS-PARELASI

    Όλα αυτά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βγάζουν έναν εκνευρισμό που καθημερινώς μεγαλώνει τόσο μέσα στην δημοτική παράταξη που έφτιαξε ο γιος της Ντόρας όσο και μέσα στο πιο στενό επιτελείο του. Μάλιστα ο ίδιος συμπεριφέρεται και μέσα στο επιτελείο και την ομάδα του με αλαζονεία και κωλοπαιδισμό.

    Η αλήθεια πάντως είναι ότι τις περισσότερες ημέρες και ώρες της ημέρας είναι «απομονωμένος» συχνά στο γραφείο του, της μάνας του, στην οδό Αρεοπαγίτου στο κέντρο της Αθήνας, όπου κάνει και τα πιο πολλά μυστικά ραντεβού του, αποφεύγοντας να έχει πολλά πάρε δώσε με τους «δούλους» και «μισθοφόρους» που έχει για να τρέχουν να τον βγάλουν δήμαρχο. Ακόμη κι αυτούς τους αντιμετωπίζει σαν πλέμπα και μόνο όταν τους χρειάζεται για κάποια «επικοινωνιακή» κίνηση ή εμφάνιση τους χρησιμοποιεί ως ντεκόρ και κομπάρσους.

    Βέβαια ήταν ανέκαθεν ένα «καβαλημένο καλάμι» αλλά τώρα, που έχουν μεσολαβήσει και αυτές οι καταστάσεις, βγάζει όλον τον κακό του και επηρμένο χαρακτήρα, τον οποίο μάλιστα δεν μπορεί να κρύψει -παρά τις προσπάθειες και τις επικοινωνιακές τσαχπινιές που κάνει- ακόμη και στις δημόσιες εμφανίσεις. Του «βγαίνει» κι ενώ προσπαθεί να το παίξει άνετος και cool, χαλαρός και απλός, φαίνεται καθαρά το αντίθετο.

    Κωλοπαιδισμός και τσογλανισμός που πάει ασορτί και με όλα τα «κατορθώματα» της προσωπικής του ζωής που θέλει όσο γίνεται να μένουν κρυμμένα έστω κι αν προσδιορίζουν τον χαρακτήρα του σαν πολιτικό άνδρα και επομένως οι πολίτες που θα πάνε στην κάλπη δικαιούνται να τα γνωρίζουν όλα…

    ———————————-

    Πέρα από τις ψυχολογικές επιπτώσεις, ο υιός Μπακογιάννη έχει αρχίσει να τα παίζει γιατί βλέπει ότι και η όποια νίκη του κινδυνεύει να είναι πύρρειος. Δεν είναι μόνο ότι δεν εξασφαλίζει τον «αέρα» της μεγάλης νίκης που ονειρευόταν. Είναι και το γεγονός ότι έχει να νιώθει και την… «ανάσα» του Ηλία Κασιδιάρη που θα τον έχει, όπως αναγνωρίζουν ήδη οι περισσότεροι, αντίπαλο στον δεύτερο γύρο.

    ———————————-

    Μπορεί οι δημοσκόποι να κρύβουν εσκεμμένα ότι αυτή είναι η εικόνα που διαμορφώνεται, αλλά στο επιτελείο του Μπακογιάννη ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό έρχεται δεδομένου επίσης ότι δεν τραβάνε καθόλου όλοι οι άλλοι βασικοί υποψήφιοι και κυρίως ο Γερουλάνος και ο Ηλιόπουλος που μπήκαν στην κούρσα ως δήθεν διεκδικητές της συμμετοχής στον δεύτερο γύρο.

    Γι’ αυτό και σε μια προσπάθεια να αποφύγει το πολιτικό στραπάτσο, έστω και αν καταφέρει τελικά ασθμαίνοντας να πάρει τη δημαρχιακή καρέκλα, σε μυστική σύσκεψη την περασμένη εβδομάδα το «οικογενειακό συμβούλιο» του μπακογιαννέικου αποφάσισε να ρίξει κι άλλο -και μάλιστα πολύ- χρήμα για να «αγοράσει» τις εκλογές…

    Τέλος, φόβοι υπάρχουν και για την κάθοδο του Κωνσταντίνου Πλεύρη, ο οποίος είναι σίγουρο πως με την πολιτική του παρουσία θα κόψει κόσμο, ειδικά από τον δεξιό χώρο. Η παρουσία Πλεύρη ουδέποτε θεωρήθηκε από κανέναν, αμελητέα, για ευνόητους λόγους. 

    Από τον Μαυρογιαλούρο – ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. ο κασιδιαρης θα βγει και θα πεσουν να τον φανε οι μασονοδακτυλοι.Εκτος κι αν δεν εχουν καταλαβει στην αθηνα τιτους περιμενει σε αντιθετη περιπτωση.

    2. αν βγαλετε το μομολο της ντορας με τα εξωγαμα θα σας πηδηξει κι εσας.ξυπνηστε καποτε εκει στην αθηνα και απαλλαγειτε μια και καλη απ αυτη τη μασονοοικογενεια.

    3. KYRIE XIO KAΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΤΟ Message ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

    4. ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και Αθηναιος ,θα ηθελα να ψηφισω Πλευρη? τον γουσταρω και τον θεωρω πιο κοσμιο ?ειναι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ,αλλα κατι μου βρωμαει ?? για Κασιδιαρη το βλεπω?παντως οσοι ΑΘΗΝΑΙΟΙ δεν γουσταρουν Χρυση Αυγη ? ο Πλευρης ειναι μια καλη ενναλακτικη.Το τελειο θα ηταν να βγουνε 2ο γυρο αυτοι οι δυο,θα ηταν ενα μυνημα και για την επομενη κυβερνηση? οχοι αλλοι λαθρομεταναστες ? ημαρτον ?τελος παντων κανενας απο τους εκαστοτε κυβερνωντες,δεν αγαπησε αυτη τη χωρα ?μονο η κονομα τους νοιαζει?

    5. ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.ΟΛΟΙ ΣΤΗ Χ.Α,ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

    6. Χίλιες φορές Κασιδιάρη και Πλεύρη, παρά την χλαπάτσα τον Μπακογιάννη και τους ανθέλληνες της Νέας Τάξης τους Ηλιόπουλο και Γερουλάνο.Ειδικά το τσουτσέκι του Τσίπρα θα πάρει από τα τρία το μακρύτερο.Ό άθλιος μασώνος Καμίνης αφού διέλυσε την Αθήνα την έκανε για τα τριάντα χιλιάρικα τον μήνα στην Ευρωβουλή.

    7. Ολα τα παρταλια της αγιας οικογενειας και οχι μονο, για να φτασουν στα ανωτερα κλημακια της πολιτικης σαβουρας απο Δημαρχοι των Αθηνων ξεκινησαν και εφθασαν μεχρι επιτροποι στην Ευρωπη για διαφορα θεματα να γινουν,οπως στο Μεταναστευτικο στην Ευρωπη με τον Αβραμοπουλο και τι κανει??τριχες κατσαρες τον πηραν στο κυνηγη που πηγε στην Μυτιληνη,υστερα εχουμε την Αρχηγο της αγιας οικογενειας την Μπακογιαννη δημαρχος στην Αθηνα και κατοπιν πρωτη Υπουργος των Εξωτερικων στην κυβερνηση Σαμαρα,και τωρα παλι απο την αγια οικογενεια εχουμα τον βουτηρομπεμπε ενα τιποτα να ξεκινησει την πολιτικη του…….”καριερα”χωρις να ξερει καν τα προβληματα της Αθηνας κανοντας κανα δυο βολτες οπου λαχει,ταζοντας λαγους με πετραχειλια.Η καριερα ολων αυτων τωνευκαιριακων της πολιτικης ξεκινουν απο το δημαρχηλικη της Αθηνας αυτοι ολοι καταντησαν την πρωτευουσα σ αυτο το χαλι,και εαν περιμενουμε απο ενα τυπο σαν αυτον να φτιαξει την πολη μας χαιρετα μου τον πλατανο!!

    8. ΤΡΙΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ . Ο ΛΙΑΚΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ . ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ .

    9. Αν η Αθήνα βγάλει δήμαρχο Μπακογιάννη τότε μη τους λυπάστε ας τους πνίξουν οι μετανάστες και οι αναρχοαπλυτοι Στ’αρ@@@@ μας μετά θα σκουζουν σα πουτανιτσες αν θέλουν την Αθήνα τους πίσω πρέπει ο Κασιδιάρης η ο Πλεύρης να βγουν από τον πρώτο γυρο αν όχι να πάνε να γαμ@@@@@@@

    10. Ο ανατέλλων Φιόγκος έχει πάρει από τήν μάνα του καί τήν κληρονομικη έπαρση καί ειρωνικό στυλ πού χαρακτηρίζει το Μ..κεικο. “Ποιοί είστε εσείς ρε υπήκοοι πού θά πάτε κόντρα στήν οικογένεια” ! Το παίζει καί προοδευτικός ο Φιόγκος συμφωνοντας μέ τήν μάνα του νά επιτρέπεται ή υιοθεσία τών ανεύθυνων αβαπτιστων καί τό πέταμα τους στις αγκαλιές ομοφυλων ζευγαριών μέ προδιαγεγραμενο μέλλον στήν κόλαση τού bullying ! Αφού ξεγράφει προκλητικά συμπολίτες μας νά τόν ξεγραψουμε εκεί πού θά πονέσει !

    11. Στοίχημα ότι θα εκλεγεί ο Μπακογιάνης. Πάλι εδώ θα είμαστε να σχολιάζουμε ότι η τελευταία ελπίδα είναι ο ένας, δε πάει άλλο, η Αθήνα είναι Ισλαμαμπάντ και λοιπά φαιδρά!

    12. Οι ΜΑΣΩΝΟΙ ΈΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥΣ… ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΓΟΡΈΣ ΑΠΌ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΗΝ ΝΈΑΣ ΤΑΞΗΣ… Η ΘΕΊΑ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΩΝ ΔΉΘΕΝ ΠΡΟΣΦΎΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΈΓΟΝΤΑΣ… Η ΑΘΉΝΑ ΣΤΟ ΈΛΕΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ… Αυτοί που ψήφιζαν ΛαθροΚαμινη τώρα θα ψηφίσουν τον φλουφλη βουτυροχλεχλε με τα ξωγαμα… ΛΊΓΟ ΝΤΡΟΠΗ

    13. Ο Μπακογιάννης είναι εκεί που είναι μονο λογο ονόματος, αν δεν των λέγανε Μπακογιάννη και των λέγαν π.χ. μπακωστα…. Στην καλύτερη περίπτωση να ηταν ένας απλός δημόσιος υπάλληλος, και να είχε μια αδιάφορη φτωχή γυναικα
      Ας οψεται όμως τα ζώα που ψηφίζουν…. Όλοι η έλληνες ψηφιζουμε Ηλία Κασιδιάρη η μονη επιλογή, ακομα και οποίος έχει παράπονα απο την χρυσή αυγή (όπως εγω πολλα) τα αφήνουμε στην άκρη και στηρίζονται Ηλία!!!!!

    14. Είναι η τελευταία ευκαιρία να πάρουν το πάνω χέρι οι πατριωτικές δυνάμεις. Πρώτα ψηφίζοντας δήμαρχο και μετά στις βουλευτικές να πάρουν μεγάλα ποσοστά. Μόνο έτσι θα γυρίσει η κατάσταση από αυτή την κατηφόρα που μας έσπρωξαν παραπλανώντας και κοροιδεύοντας τους ευκολόπιστους. Κασιδιάρης και Πλεύρης είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή για την Αθήνα. Ψηφίστε μια φορά με γνώμονα το καλό της πατρίδας και κατ επέκταση του λαού. Βλέπετε στην Ιταλία πως ο Σαλβίνι άλλαξε σε λίγους μήνες αρκετά πράγματα. Σταματήστε να υποστηρίζεται τις βρωμοοικογένειες και τους άχρηστους άεργους τεμπελχανάδες.

    15. ΜΟNΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ , ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ , ΓΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ

    16. Ο Πλεύρης είναι βαλτός από το σύστημα να κόψει ψήφους από τον Κασιδιάρη όχι από τον Μπακογιάννη. Για τον Μπακογιάννη δουλεύει ο παππούς… Κασιδιάρης η μοναδική επιλογή αν θέλουμε η Αθήνα να περάσει ξανά σε ελληνικά χέρια.

    17. Ο Γ.Καρατζαφερηs στηριζει Βουλγαρακη για τον Δημο τηs Αθηναs
      Συγκεκριμενα ο προεδροs του ΛΑΟΣ ειπε οτι στηριζει τον Γιωργο Βουλγαρακη αν κατεβει υποψηφιοs και πωs θα τον ψηφισει!

      ατιμο πτηνο που βρηκεs να κανειs τα κακακια σου….

    18. Αυτός ο λαός είναι ο πιο βλαμμένος στο σύμπαν. Θα βγάλει πάλι Κούληδες και Μπακογιάννηδες, καθυστερημένα μασονικά και διεθνιστικά φερέφωνα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η φαιά ουσία έχει πεθάνει στους εγκεφάλους των νεοελλήνων από τη μεταπολίτευση και μετά…

    19. Όποιος Αθηναίος ψηφίσει κάτι άλλο εκτός από Κασιδιάρη είναι πολύ μα πάρα πολύ μαλάκας και καθυστερημένος. Ο Κασιδιάρης αποτελεί την μοναδική επιλογή αυτή την ύστατη στιγμή για την Αθήνα να ξαναγίνει η πρωτεύουσα της πατρίδας μας, Αθήνα ξανά και όχι αυτό το άθλιο Αθηναμαμπάντ που την κατάντησαν και την θέλουν όλοι οι άλλοι… Τελευταία ευκαιρία είναι.

    20. Τώρα θυμήθηκα τον Λεβέντη με το Μητσοτακέϊκο!!!

    21. Πολιτικη αηδια αυτος και το σοι του …..ανηκει στην κατηγορια καραμαληδων παπανδρεου ,..,.

      απ τον παπου στον εγγονο και απο την μανα στον γιο .,.,.,

      ΠΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΜ@#ΝΗ ΦΑΡΑ ?

      Η πορεια ειναι προδιαγεγραμμενη .,.,…Ο τυπος με τα μεγαλα αρχ@#α που μπορει να γραφει τους Ελληνες πολιτες μετα την δημαρχεια εχει θεση υπουργου …,

      Δημαρχος , περιφερειαρχης, δημαρχος Αθηναιων ,Υπουργος .,.,.

      Εχει εργαστει εστω και μια μερα το πολιτικο παρταλι ?

      Ε Ξ A Φ Α Ν Ι Σ Τ Ε τ Ο Ν

    22. Ποιός Μπακογιάννης ωρέ. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι σε αυτή τη χώρα που θα δώσουν ψήφο σε αυτή την σαύρα? Άντε ξυπνάτε Έλληνες! Φτάνουν οι ψήφοι μιζέριας δεκαετιών, οι οποίες ανεβάζουν μόνο προδοτικές κυβερνήσεις! Ας κάνουμε έστω για μια φορά μια κίνηση πατριωτισμού και για το καλό της πατρίδας μας και όχι του κώλου μας!

    23. Mπακογιαννενας,μια απτα ιδια για τα Αθηναικα τα γιδια,μπεεεε ρε καναπεδατοι.

    24. Κρητικοι εναντιον Μανιάτες πολυ γουσταρω και γαμω τα ντερμπι μιλαμε….Πελλοπονησιοι VS Κρητικοι…

      1. Ποιος κρητικός ρε;;… Ο Μασωνος από το Καρπενήσι;;

    25. Είναι η τελευταία σας ευκαιρία ΓΙΔΙΑ των Αθηνών……ή….. “Κασιδιαρη – Πλευρη” …. ή …..F@ck you !!!!!!
      . ….. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!.!!!.!!!.!!!.!!!

    26. Αμα τον βγαλετε Δημαρχο θα σας την πεσει ολη η παγκοσμια μασονια…απο Ιλουμινατι μεχρι λεμονατι με χοιρινα μπριζολακια με ριζοτο….

    27. Μεγαλη ρομπα θα γινει Αμα χασει απο Κλασιδιαρη το Μητσοτακεικο και θα ξεκινησουνε βεντετα κριτικη…Ασε που κοβω να γινεται η Αθηνα μπουρλωτο αμα βγει κατ εντολη Σορος και Εβραιων θα σας κανουν πολλα γημνασια στην Αθηνα…

    28. Μην ξεχνάτε ότι οι ψήφοι Κασιδιάρη και Πλεύρη στο δεύτερο γύρο θα ενωθούν, κι ελπίζω ο γιος της μασόνας να τη φλαει κανονικά και να βγει Έλληνας δήμαρχος στην Αθήνα.

    29. Ο άνθρωπος βιος-και-πολιτεία με τα ξώγαμα και τον πλούσιο, ανέμελο βίο, ζητάει την ψήφο του Αθηναίου πολίτη ώστε να βγάλει από το τέλμα και την εξαθλίωση τις φτωχογειτονιές της πόλης που δεν ζει !

    30. Ειστε τοσο ανθελληνες ψηφοφοροι, δεν σας εχει μεινει ουτε γραμμαριο Ελληνικοτητας μεσα σας ωστε να καταλαβετε οτι πρεπει να σταματησετε να ψηφιζετε ανθελληνικα κομματα πλεον. Δεν σας εχει μεινει ελαχιστο μυαλο να σκεφτειτε οτι μονο ενα Ελληνικο κομμα που σκεφτεται την Ελλαδα και τον Ελληνα απλο πολιτη ειναι η Χρυση Αυγη?? Τοσο ανθελληνες πολιτες προς την ιδια σας την χωρα εχετε καταντησει?

    31. ο κολοβλαχος που μου ηρθε απο το καρπενησι με το γαιδαρο και απο τη στρουγκα να κυβερνησει την Αθηνα
      που πας ρε τυρόγαλο? μια τριχα απο τα π@π@ρια του Ηλια εισαι…..Τι ειναι η Αθηνα ρε τσοπανη? τσιφλικατο της μανας σου ΜΑΥΡΟ ΜΑΓΚΕΣ ΡΙΧΤΕ ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΑΚΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ

    32. Ελα Λιακο!!!!!Μη μασας Μονο εσυ μπορεις να κανεις κατι καλο στην Αθηνα

    33. ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ.ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΩΤΕΡΟ ΔΡΑΚΟΥΛΑ,ΤΗΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ςΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.

    34. Παιδιά και ο Κασιδιάρης θα πήγαινε στα Εξάρχεια.

      Πήρα στην τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και ο πυρηνάρχης μου είπε ότι ο Ηλίας είχε ραντεβού για αποτρίχωση στήθος-πλάτη εκείνη τη μέρα και πως αν τέλειωνε νωρίς (είχε δυο ραντεβού πριν από αυτόν) θα πήγαινε σίγουρα να σπάσει το άβατο των εξαρχείων. Οπότε αν δεν ξέρετε μην μιλάτε.

      1. Σκάσε βρε ηλίθιε. Η Ελλάδα χάνετε ρε μουλε που είναι το αστείο δηλαδή χάμω το σπίτι σου. Τι μανία είναι αυτή ρε καθίκια να πολεμάτε την ιδια σας την οικογένεια; ουστ παλιοτσογλανε ανθέλληνα.

      2. Εγω Πηρα τηλεφωνο στα κεντρικα του συριζα και μου ειπανε οτι τα troll σαν του λογου σου ξυριζουν την σουφρα τους για να ειναι ετοιμα στο gay pride 2019

      3. μωρή παρακρατική συκιά, εσένα σου χρειαζότανε Μάκης. Άλλωστε μπορεί και να είσαι ΑΕΚτζής και να ξέρεις, τότε που τα originalοανάρχια έκαναν τις κότες στον Μάκαρο τον Ψωμιάδη. Θα σου έβαζε το μπουκάλι στον πάτο…

      4. Κάνε χωρίστρα στο πίσω μέρος γιατί η ώρα σας πλησιάζει.
        Τα ταξικά σας αδέρφια τα λαθροπιθήκια θα σας περιποιηθούν καταλλήλως στα κελιά της ηδονής.
        ΣΥΝΤΟΜΑ…

      5. Τώρα αυτό είναι κάποιου είδους αστείο; Υπάρχει κάποιο κρυφό πολιτικό νόημα πίσω από αυτή τη βαθυστόχαστη μαλακία που έγραψες; Άντε, τράβα να παίξεις playstation και άσε τα πολιτικά στους άντρες.

      6. Αχ, μωρή τρελή πάλι άλλος σε πήδ@γε και νόμισες ότι ήταν ο Λιάκος… ευσεβείς πόθοι.

      7. Έχεις τρελά εσύ,αλλά πρέπει να είσαι πολύ………βρεστο αν μπορείς!!!!!!

    35. Κανονικά θα έπρεπε ο ασχημομούρης να τρώει τη σκόνη του Ηλία. Αλλά δυστυχώς ο κόσμος παραμένει μ@λ@κ@ς και οσφυοκάμπτης

      1. Εχεις δει να προβαλλεται πουθενα ο Κασιδιαρης;Ουτε κι ο Πλευρης βεβαια.Μεχρι και τον πουθενα το Βουλγαρακη βγαζουνε στα καναλια,αλλα τον Κασιδιαρη και τον Πλευρη ποτε,ουτε μισο δευτερολεπτο.Αυτη ειναι η δημοκρατια τους.Κι υστερα λενε οτι επι επταετιας μονο ειχε λογοκρισια.

    Comments are closed.