ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ “ΜΠΟΜΠΑ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    xe ok

    Άκρως αποκαλυπτική ήταν η παρέμβαση του Στέφανου Χίου στο κανάλι ΑΡΤ.

    Δείτε το βίντεο:

    Ο Στέφανος Χίος στο Εκρηκτικό Δελτίο του ΑRΤ 15-04-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Είστε τυχεροί που η Ελληνική κυβέρνηση πρόλαβε τα χειρότερα με τον κορονοιό, η οικονομία ομως θα είναι άσχημα σε όλα τα κράτη, θα πέσει πείνα και ανεργία, στην Ελλάδα δεν θα φταίει ο Μητσοτάκης αλλα εσείς ο Βαρουφάκης , ο ΣΥΡΙΖΑ κ.α. που δεν θέλετε να καταλάβετε πόσο κρίσιμη ειναι η κατάσταση και μιλάτε για εκλογές.
      Ζω στη Νέα Υόρκη, αν ήμουνα στο χωριό μου στην Ελλάδα τώρα θα φρόντιζα να καλλιεργήσω περισσοτερα κηπευτικά,να θρέψω ζώα,πουλερικά κ.λ.π. γιατί σύντομα θα υπάρχουν ελείψεις σε τρόφιμα. Όταν τελειώσει η καραντίνα φύγετε απο την Αθήνα να σωθείτε.

      1. Φαντάσου να ζεις μέσα στο άντρο του σιωνισμού και να μην καταλαβαίνεις πάρ’ αυτά τι συμβαίνει στον κόσμο.Τέτοια πρόβατα σαν εσένα έχουν φέρει την Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα.

    2. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΣΟΥ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ. ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
      Υ.Σ
      ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ… ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ENIMEROTIS 15/4/2020 19:47 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ (ΑΣΤΕΙΑΚΙ-ΑΣΤΕΙΚΙ) ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΤΡΟΛ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΑΙΣΧΡΑ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟ ΣΧΟΛΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΑΧ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΑΣΤΕΙΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ.

    3. Πρόβατα ξυπνάτε οι σειρά σας ήρθε…Το διαδίκτυο δεν έχει καμία απολύτως διαφορά από τα ΜΜΕ διότι και τα δύο είναι εργαλεία της Παγκόσμιας Ελίτ.Το σκηνικό είναι στημένο.Από την μια πεθαίνουν γερόντια και από την άλλη τους κάνουν αντικατάσταση με 20 ετών Ταλιμπάν.Τον Έλληνα τον έχουν χωρίς ευρώ στην τσέπη για να μην κάνει παιδιά και τους λαθραίους τους έχουν με επιδόματα για να γεννούν σαν κουνέλια.Σου αφήνουν τα τζαμιά και σου κλείνουν τις εκκλησίες ενώ σήμερα στην τράπεζα γινόταν πανικός από κόσμο.Σας σερβίρουν εμβόλιο δήθεν για το καλό σας αλλά αν το κάνειτε σε 3 χρόνια το πολύ θα είστε στον Άγιο Πέτρο.Αν το διαδίκτυο τους ήταν εμπόδιο στο έργο τους θα το κλείνανε…

    4. Το θεμα, των εμβολιων, πρεπει να παρακολουθειται, στενοτατα. Προσωπικα, Δεν Εμπιστευομαι, ως προς αυτο, Απολυτως Κανεναν! Ποσον μαλλον, τα “Κορακια”, που ασχολουνται, με αυτα! Και εχω λογους, μετα τα οσα, ακουγονται και γραφονται.
      Ας πουμε, η Μειωση Πληθυσμου! Ειναι Συνωμοσιολογια; Οχι, βεβαια! Χρονια τωρα, μιλουν ανοιχτα, περι αυτης! Μεταξυ αυτων και ο Μπιλ Γκειτς. Ο οποιος, πολλακις εχει κατηγορηθει, για τα καταστροφικα του, εμβολια. Που τα θελει υποχρεωτικα, εστω και υπο την απειλη οπλου, οπως ειχε δηλωσει, παλαιοτερα. Αν αυτο, δεν ειναι Παρανοια, τι αλλο, ειναι; Και εδω, να θυμησω, την δηλωση Κικιλια, που μαλιστα εγινε, καπως προωρα!
      “Εμβολια, για την Πανδημια, με το ζορι”! Γνωριζε, ο τυπος βλεπετε, τι ειχαν υπογραψει! Πριν καν, εμφανιστει, στον οριζοντα, η “Πανδημια”! Και συμπληρωνω, για τον Ψυχοπαθη, Μπιλ Γκειτς. Κατηγορειται, πως ελεγχει, Διεθνεις Οργανισμους. Οπως την Unicef, τη Συμμαχια, για τα εμβολια (GAVI) και τον Διεθνη Οργανισμο Υγειας PATH! Συν τον Π.Ο.Υ.στη, συμπληρωνω εγω.
      Το Ιδρυμα Bill & Melinda Gates, συνδεεται με περισσοτερες, απο 20 πολυεθνικες, φαρμακευτικες εταιρειες και φαρμακευτικα, εργαστηρια!
      Παμε, παρακατω! Εμβολιο, στο οποιο συμμετασχει και η Αγγλια! Αμ! Δεν σφαξαν! Οχι οτι εξαιρω, τις ετεροφωτες, αλλες δυο. Ομως, δεν ξεχνω, οτι η Μεγαλη Βρετανια, ειναι ο τριτος χορηγος, του Π.Ο.Υ.στη! Κολουαχατα! Μια Συμμορια ειναι, ολοι τους! Που θελει, να εφαρμοσει, τα γραφικα και συνωμοσιολογικα – κατ’ αλλους – Αρρωστημενα προτζεκτ της. Δυστυχως, Μπλεξαμε! Και μαλιστα, Ασχημα! Ο Θεος, να μας λυπηθει!

      1. Με ευχολόγια και διαπιστώσεις δεν σώθηκε κανείς και πουθενά! Να σου θυμίσω την παροιμία, συν Αθηνά και χείρα κίνει ….!

    Comments are closed.