ΝΕΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ! 31-12-2021 – ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟ-ΑΦΓΑΝΟΥΣ! ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ΒΒΒΒΒΒ

    Απίστευτες εικόνες από το κέντρο της Αθήνας
    Πρωτοχρονιά 2022 Αθήνα:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    55 Σχόλια

    1. παραιτησου μ@λακα γουρλοματη τωρα παλιοκ@ρ@@λη μεχρι και οι πακιστανοι σε λενε μ@λακα

    2. ΟΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΗΘΙΚΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΚΛΠ ΣΚΑΤΟΦΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΠΟ ΑΠΛΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ 20 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ. Α ΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΞΕΦΤΗΛΙΣΜΕΝΕΣ. ΠΙΘΑΝΟΣ ΘΑ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ “ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ” ΝΑ ΤΙΣ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

    3. Η Ελλάδα τέλειωσε το ’90 όταν μπούκαραν οι Ρωσοπόντιοι , οι Αλβανοί. Τούτοι εδώ είναι η ταφόπλακα.

    4. Ο/Η ΕΛΛΑΔΑ 2022 (ΚΟΡΟΝΟΠΑΡΤΥ-ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!) λέει:

      • Προμελετημένο • Στοχευμένο • Οργανωμένο.

      Πρώτο μαζικό τεστ στην αντίδραση του πληθυσμού για την πολυπολιτισμικότητα που προσπαθούν να μας ‘πουλήσουν’, για να δώσουμε χώρο από τον χώρο μας!

      Γιόρτασαν μωρέ τα παιδιά!
      Το θέαμα όμως άκρως προκλητικό και προσβλητικό! (Αηδία σκέτη!).
      Το ότι η Αθήνα έχει αλλοτριωθεί πλέον από μετανάστες παράνομους και μη, είναι τεράστιο πρόβλημα, αλλά δεν θέλουν όμως να λυθεί, διότι οι φιλελέδες της Ν.Δ. (τίποτα δεν τους ξεχωρίζει από τη συμμορία των Συριζαίων), θέλουν να μας αντικαταστήσουν με φθηνότερα diverse εργατικά χέρια. Η αντικατάσταση όμως πληθυσμών αποτελεί σχέδιο συνωμοσίας σε βάρος της Χώρας και του Ελληνικού λαού!

      Το χειρότερο όμως στο Σύνταγμα ήταν η κατάφωρη παραβίαση των μέτρων, ενώ έχουν τσακίσει τον κόσμο στα πρόστιμα & τους περιορισμούς!
      Το τριήμερο 30 Δεκεμβρίου-1 Ιανουαρίου, έλεγχοι ΕΛΑΣ: 22 συλλήψεις, 35 αναστολές λειτουργίας καταστημάτων για παραβίαση μέτρων, συν τα πρόστιμα!
      Τώρα όμως, η Αστυνομία απούσα και ανύπαρκτη, εν μέσω απαγορεύσεων για δημόσιες Συναθροίσεις!
      Κανένα πρόστιμο, καμιά παρέμβαση για μη τήρηση των μέτρων!
      Ισχύουν οι Νόμοι για όλους? Ναι ή όχι?
      Τα υγειονομικά μέτρα ισχύουν για όλους ή μήπως υπάρχουν εξαιρέσεις?

      Η ηγεσία του Δήμου και η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχουν σοβαρότατες ευθύνες για την ανοχή που έδειξαν!!!

      Τι λένε τα παιδιά εδώ Κούλη?!?

      Τι κάνεις Μητσοτάκη? Καλά είσαι?
      Μητσοτάκη που είσαι?
      Μητσοτάκη μ@λ@κ@ εδώ είμαι!
      Μητσοτάκη που είσαι, έλα εδώ στο Σύνταγμα!

      https://video.twimg.com/ext_tw_video/1477616090205331459/pu/vid/854×480/noLSydzKF1jgum1o.mp4?tag=12

      https://twitter.com/peristeraRa/status/1477623377070374912?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1477638412437962752%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbomb.gr%2Fellada%2Fstory%2F1269132%2Fsalos-me-tin-katalipsi-toy-syntagmatos-apo-pakistanoys-to-vrady-tis-paramonis-protoxronias

    5. Eιναι μεγάλη ντροπή το να βλέπεις την ξεφτίλα της πατρίδας σου. Λίγο – πολύ φταίμε όλοι Οι Έλληνες για αυτά τα χάλια, φταίμε εμείς οι απόδημοι που φύγαμε αλλά φταίτε και όλοι εσείς που αφήσατε να μπούν τόσοι αλλόφυλοι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες.

    6. Νεοελληνοραγιάδες βάλτε Σκαι , έχει σουρβάιβορ ……

    7. Όταν, πρώτα ο Θεός, βγουν ο Κασιδιάρης και ο Χίος στα καράβια που θα φεύγουν αυτοί να βάλουν και τους προδότες με τις οικογένειες τους να τους πάρουν σκλάβους στις πατρίδες τους. Εμάς θέλουν να κάνουν δούλους; Να γίνουν αυτοί!

    8. Και φανταστειτε μετα όλο αυτο το λαθρομαζωμα να εχει καποιος απο ολους αυτους ιο που σίγουρα ολο και κάποιος θαχει να κολησει ολο αυτο το σκυλολοι τι προκειται να συμβει.
      Θα γεμισουν τα μεθ με πακια διοτι εχουν προτεραιότητα ως νεωτεροι και οι Ελληνες στην απεξω

    9. Σε λίγο θα χάσουμε και την ψυχή μας με τόσους αλλοδαπούς στην Ελλάδα.

    10. Στέφανε στην Ελλάδα έχουν πάθει ύπνωση πλέον. Βλέπουν κάτι στον δρόμο και εάν δεν το πει το βράδυ η τιβι θεωρούν πως δεν είναι αλήθεια αυτό που είδαν. Αυτο ονομάζεται ελεγχόμενη σκέψη,έλεγχος των μαζών μέσω τεχνολογίας. Ρώτησε κάποιον, σε ενοχλεί που η αστυνομία έμπαινε μέσα στα σπίτια όταν άκουγε Έλληνες να τραγουδούν ή σε ενοχλεί που χιλιάδες Πακιστανοί χωρίς απολύτως κανέναν έλεγχο τραγουδούσαν και χόρευαν μέχρι τα ξημερώματα? Θα σου πει το πρώτο γιατί αυτό τους έδειξε η τιβι. Για αυτό μην ελπίζετε σε ένα μαζικό κίνημα αντίστασης, έχουν μετατραπεί σε αβουλα όντα. Το θετικό είναι πάντως πως ποτέ οι επαναστάσεις δεν έγιναν από τους πολλούς. Πάντα λίγοι το ξεκινούσαν. Τέλος όσοι μιλούν για λεγόμενες ειρηνικες συγκεντρώσεις είναι είτε εγκάθετοι της κυβέρνησης είτε μ@λακες. Στους αγανακτισμενους και στις πρεσπες γιατί κατέβηκε ο κόσμος κατά εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους. Γιατί είδε να κάνει βόλτα το ΚΚΕ ή γιατί είδε τον κόσμο να συγκρούεται?

    11. Δεν άντεξε άλλο η κοπέλα. Ελληνίδα αθλήτρια με δάκρυα στα μάτια και πληγωμένη την καρδιά της, μη μπορώντας άλλο να αντέξει δοσίλογους κυβερνήτες και στην κατάσταση που έχουν φέρει την Ελλάδα μας, είναι σε διαδικασία να αγωνίζεται με τα χρώματα άλλης χώρας!!!! Πολιτικοί να βρίζουν την Ελλάδα και να ειρωνευονται τους ήρωες μας, σύμβουλοι πρωθυπουργού να βρίζουν ακόμη και την Παναγιά και να μένουν στην θέση τους , να υπονομεύουν και να υποβαθμιζουν κάθε εθνική προσπάθεια, να διώκουν τους Έλληνες και να παραδίδουν το κέντρο της Αθήνας σε ισλαμοφασιστες. Όχι, αυτό δεν λέγεται Ελλάδα και δεν είναι. Όχι, αυτοί που τους λέτε κυβερνήτες είναι δοσιλογοι προδότες και εθνικοί μειοδοτες. Μετά και από αυτές τις εικόνες δεν μπορεί να μην υπάρξει μια νέα εθνική αντίσταση της γενιάς μας, δεν είμαστε πλέον στα διάγγελμα τους Ελληνίδες και Ελληνίδες αλλά… συμπολίτες. Δεν είπε κανείς καλά Χριστούγεννα, δεν είπε κανείς για πίστη Θεό και Ελλάδα. Όχι, η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή. Δείτε τα βίντεο, υπάρχει διωγμός των Ελλήνων. Ο καθένας ας αγωνιστεί να ελευθερωθει η Ελλάδα μας. Είμαστε υπό διωγμό.

    12. Τα όπλα από την Γαλλία γιατί τα πήρατε ρε μεταπολιτευτικοι; Αφού οι Τούρκοι σας κέρδισαν χωρίς τουφεκιά!

    13. Ο/Η Εκεί καταντήσατε την ίδια σας την πατρίδα ξεφτίλες λέει:

      Ήδη έχουν ανέβει αυτά τα βίντεο παντού με ταυτόχρονες εικόνες που δείχνουν την ανθελληνική σιχαμένη αστυνομία να διώκει τους Έλληνες και να τους κόβει πρόστιμα. Αυτή είναι η Ελλάδα επί Μητσοτάκη, αυτοι είναι οι ειδικοί που όταν συγκεντρωνονται αλλοδαποι δεν λένε το παραμικρό περί μετάδοσης του ιου. Και ένα καλό που είδα στο διαδίκτυο για την αστυνομία και τον τρόπο που δικαιολογειται πως τάχα δεν διώκει τους Έλληνες. Λένε πως παίρνουν εντολές, όμως και οι συνεργάτες των ναζι στην κατοχή εντολές έλεγαν πως εκτελουσαν!! Για όποιον ακόμη δεν έχει καταλάβει τίποτα, υπάρχει διωγμός των Ελλήνων της ιστορίας της πίστης και των αξιών τους. Να ξεσηκωθειτε όμως ούτε λόγος. Σας αρέσει να σας ξεφτιλίζει ο Μητσοτάκης σκλάβοι και δούλοι μέχρι το μεδουλι. Το κακό πως πολλοί έχετε παιδιά ενώ δεν είσαστε άξιοι για να τα έχετε, ηλιθιοι. Κάνετε τα παιδιά σας σκλάβους και μελλοντικούς ζητιάνους. Γονείς της π@@@@ς είσαστε.

    14. Μόνο προδότες θά επέτρεπαν νά κατακλυσθεί η χώρα από εκατομμύρια λαθρομετανάστες καί νά καταστεί η πρωτεύουσα της Βαβέλ.
      Σε συνδυασμό με την καταδυνάστευση τών Ελλήνων με κάθε τρόπο καί μέσο από την προδοτική κυβέρνηση με τίς ευλογίες όλων τών κομμάτων τής αντιπολίτευσης βιώνουμε μία καταστροφή πού δεν έχει προηγούμενο στη ιστορία. Ονομάσανε “δημοκρατικό τόξο” τά κόμματα πού συμβάλλουν στη γενοκτονία των Ελλήνων για νά δώσουν χροιά νομιμότητας στο έγκλημα πού διαπράττουν είς βάρος τής χώρας μας.
      Πρέπει οι Έλληνες νά συνειδητοποιήσουν ότι είναι επιτακτική ανάγκη η συσπείρωση σέ πατριωτικά κόμματα όπως τού Στέφανου καί νά αναλάβουμε δράση κατά τών αντιχρίστων ανθελλήνων πρακτόρων πού είναι φυτευτοί στην εξουσία από ξένα κέντρα πού θέλουν τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας αφανίζοντας τούς Έλληνες καί την Ορθοδοξία μας για να γίνει ποιο εύκολο το έργο τους.

    15. Τα πάκια είναι παντού!!!!Στο Σύνταγμα κολλήσατε;;;

      1. Ναι ρε στο Σύνταγμα κολλήσαμε, γιατί το Σύνταγμα-πλατεία είναι ταυτόσημο με το Σύνταγμα των Ελλήνων που καταπατείται ξεδιάντροπα από δήθεν Ελληνες!!!!!!! όπως και η Βουλή θα έπρεπε να είναι ο Ναός της Δημοκρατίας αλλά κατέχεται από προδότες και ανθέλληνες!!!!!!!

        1. φιλε η φιλη παρτο χαμπαρι συνταγμα δεν υπαρχει πια το διαλυσανε το μονο συνταγμα που υπαρχει ειναι η πλατεια και αυτη κοντευει να ονομαστει πλατεια συνταγμανισταν

    16. κάποιος πρέπει να τους μάθει τους λαθρό το σύνθημα: Μητσοτάκη γ@….σαι. Να το βλέπει όλη η νουδούλα,
      οι βλάκες ψηφοφόροι της και η ξεφτιλισμένη ΕΛ@Σ

    17. Μείνετε σπίτι μ@λακες για να μην κολησετε κορονοιο μετά. Σας δουλεύουν ρε βλακες, αφού έκλεισαν όλα τα λοιμωδων και 12 νοσοκομεία, οι άνθρωποι ειδικά οι μεγάλης ηλικίας με γρίπη και υποκείμενα πεθαίνουν από ενδονοσοκομειακες λοιμώξεις που είναι κυρίως λοιμώξεις του αναπνευστικό και τους εμφανίζουν ως νεκρούς από την φοβερή πανδημία. Εάν υπήρχε αυτή η πανδημία, τότε γιατί αφήνουν τους αλλοδαπους να κάνουν ότι θέλουν και κανεις από τους βλαμμένους ειδικούς δεν έχει μιλήσει για διασπορά του ιου? Το ότι σε κυνηγούσαν για να μην γιορτάσεις τα Χριστούγεννα και την ίδια ώρα χιλιάδες αλλοδαποι ήταν μαζεμένοι στο σύνταγμα, ότι κανείς ειδικός δεν ανέφερε το παραμικρό για αυτο, δεν σε βάζει σε καμία σκέψη???

    18. Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ – ΠΑΟΚ – ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ πού είναι…??? Μόνο ανακοινώσεις ξέρουν νά βγάζουν πού δέν τούς αφήνουν νά πάνε στά γήπεδα…???? ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…..ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ….ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΔΙΑ….??? ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΧΩΡΑ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ….ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ…???? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ….!!!!!

      1. ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    19. TA ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ;

      1. ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ;
      2. ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ;
      3. ΣΥΡΙΖΟΚΟΜΜΟΥΝΟΥΔΕΣ;

    20. Αθηναιοι σε λιγο θα σας γ@μ@νε μεσα στα σπιτια σας τοσο φλωροι πια καταντησατε.

    21. Τέτοιες εικόνες μόνο στην Αθήνα. Εκεί είναι όλο το πρόβλημα. Και γεμάτο λάθρο κι οι Ελληνίδες εκεί δεν κάνουν παιδιά μικρές και γενικά αν κάνουν θα κάνουν 1 το πολύ. Δείτε απλά τα στατιστικά. Η Αθήνα έχει σβήσει από τον χάρτη. Τους δίνουν σπίτια, δουλειά, ακόμα και τις γυναίκες τους…

    22. Που είναι οι Refugees welcome? Που έχουν χαθεί αυτά τα παιδιά?

    23. Εσείς είστε που υπακούτε ! Εσείς που όλη μέρα παρακολουθείτε τα βρωμοκάναλα και την καθημερινή τους προπαγάνδα. Εσείς που στήνεστε στην ουρά για τεστ και εμβόλια. Τώρα , γιατί παραπονιέστε ;;;;;;

    24. Μ’αρέσει που γιορτάσαμε τα 200 χρόνια απ’την απελευθέρωση μας το 1821…

    25. Ξαναψηφιστε τη ΜΑΦΙΑ,μ@λακες νεοελληνες
      Δε σας αρεσε ο Κασιδιαρης,ητανε ναζι και φασιστας.
      Φατε τωρα τα λαθροπιθηκια στη μαπα να κανουνε οτι θελουνε ανενοχλητα στη χωρα σας.
      Πιο ηλιθιος λαος δεν υπαρχει.

    26. Σας δουλεύουνε ρε μ@λακες. Στην Βρετανία μιλάνε για ένα απλό κρυολόγημα. Τώρα στο Λονδίνο γίνεται παιχνίδι τσελσι Λίβερπουλ και δεν μιλάμε για sold out αλλά έχουν βάλει έξτρα θέσεις για όρθιους. Στην Ελλάδα δεν αφήνουν ούτε εμβολιασμενους. Σκοπός φυσικά να μην αγιασθουν τα ύδατα των φώτων. Πρόταση Μοσιαλου φυσικά, αυτού του αληταρα. Θα το δεχτείτε?

      1. Ο Έλληνας δέχεται τα πάντα πλέον αρκεί να το πει η τηλεόραση

    27. 60 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας στην πλατεία Συντάγματος ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ. Τα Πάκια ελεύθερα από τον βλαχοδήμαρχο να κάνουν μουσουλμανική αλλαγή του χρόνου. Αστυνομία αβαβα το γεγονός. Ελλάδα – Αθήνα ΤΕΛΟΣ.

    28. Ειναι φρικτό να το συνειδητοποιείς, το ότι έδιωξαν τους Ελληνες από τη ΔΙΚΗ τους πλατεία(και δεν είναι η μόνη βέβαια), δεν τολμά να πλησιάσει άνθρωπος, ακόμη δηλαδή και περιορισμοί να μην υπήρχαν λόγω πανδημίας(που ούτως ή άλλως υπάρχουν μόνο για τους Ελληνες) πως θα μπορούσε κανείς να πλησιάσει άφοβα και πως να διασκεδάσει και να περάσει όμορφα αυτός και τα παιδιά του με τέτοιες συνθήκες και με τέτοια…πολιτιστικά δρώμενα!!!!!!

    29. Θα το θυμάστε όταν πηγαίνετε να ξαναψηφίσετε τις πουτ@νες; Εκτός και αν θέλετε τα πάκια για γαμπρούς σας. όσο για τις δικές μας τις ανακουφίστρες εκεί τι να πεις.

    30. Ξεφτιλισμενη γενιά Ελλήνων της σφαλιάρας του κατοσταευρου και του στορι

    31. Είτε γουστάρετε Μητσοτάκη, είτε όχι αυτό αποτελεί προσβολή στο πρόσωπο του Έλληνος πρωθυπουργού αλλά και στο θεσμό. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ. Μηταράκη. Και εις ανώτερα. Απελάσεις θα δούμε; Και φυσικά μιλάμε για χώρα 100% σύμμαχο της Τουρκίας. Γιατί αφήνουν την Πέμπτη Φάλαγγα εντός των τειχών;
      Φυσικά βλέπουμε και πως σκαρφαλώνουν τα κρούσματα. Να το ξαναπώ; ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ.

    32. Εδω ρε…πο#σταραδες….με τους ισλαμοφασιστες….δεν κινδυνευει το πολιτευμα …ε…?
      Οι αλλοι…οι πο*σταραδες…οι δικαστικοι…πουναι ρε…?

    33. Θα μπορούσε να αναλάβει η ΕΥΠ να μπλοκάρει τα κινητά τους. Θα μπορούσε η αστυνομία να μαντρώσει το Σύνταγμα (απαγόρευση συγκεντρώσεων) λαό ο Αίαντας θα έκανε υπερωρίες. Θα μπορούσε η μαντάμ που τη χουφτώνει το πάκι, να σκεφτόταν λίγο την ιστορία που εκπροσωπεί, ως ελληνίδα. Αλλά, ξέχασα, θα βγούνε οι κεερφάδες, τα λοάτκια και οι αξύριστες μπουτούδες ζαίες και θα μας πουν : φασίστες, ρατσιστές, ξενοφοβικοί. Φάτε τους στη μάπα λοιπόν, έμμισθοι δικαιωματάκηδες των μκο. Θα τα πούμε στην κάλπη.

    34. Ησυχία παρακαλώ εσείς τους φέρατε………………………

    35. Ωσαν επιδειξη δυναμης, μου μοιαζει το ολον σκηνικο!

    36. Και τα ζώα οι Έλληνες μεσαααααααα γελαδια θα ξύπνησε τε επιτέλους ζώα σας δουλεύουνε τα με τον κουραδαοιο και οι λαθρεοι να χαίρονται τη χώρα μας ξυπνήστε ρεεεεεεεεεε πάω να κάνω μετο

    37. ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΧΩΣ ΜΑΣΚΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ . Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Ι ΑΡΧΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ , ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ .

    38. Εφόσον υπακούτε και κάνετε ο,τι σας λέει η Koúλα και τα βοθροκάναλα , καλά να πάθετε. Κανένας οίκτος πλέον.

    39. Υπάρχει και κάτι ακόμη χειρότερο. Πριν οι ισλαμοφασιστες μαζικά κάνουν προκλητική εμφάνιση βρίζοντας και διώχνοντας τους Έλληνες από την πλ. Συντάγματος και απειλώντας τις κοπέλες πως θα τις βιάσουν, ενέργεια που όπως φαινεται είχε πλήρη κάλυψη κυβέρνησης και ΕΛΑΣ που τους άφησαν ανεξέλεγκτους, έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό με γκαζάκια στο εκκλησάκι του Αγ. Παύλου. Τους οπλισε το χέρι η ανάρτηση ρατσιστικου μίσους ενάντια στο πρόσωπό της Παναγιάς από τον αλήτη Μοσιαλο προφανέστατα. Και οι αλήτες επιστημοναζι στο κόλπο που δεν είδαν κανέναν κίνδυνο διασποράς του ιού. Εντάξει, καθηστε να σας πηδαει τις ζωές ο μητσοτακης και να σας κουνάει το δάχτυλο ο αλήτης ρατσιστής ασεβής Μοσιαλος.

    40. Βάλτε μπρός Έλληνες , κάντε πολλά παιδιά , θα μας φάνε οι Λάθρο. Ο Θεός μαζί μας.

    41. ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!! ΞΥΠΝΑΤΕΕΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕ!!!!! ΕΚΤΟΣ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!! ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ…..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!

    42. ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ καναλαρχες απατεωνες δειξτε τα βιντεο ρε @ρ×/δ1@ στον κοσμο

    43. Το ότι οι Πακιστανοί στην πλατεία Συντάγματος, πέρα των άλλων απογοητευτικών συμπερασμάτων από την παρουσία τους τη συγκεκριμμένη βραδιά, κοροιδεύουν και βρίζουν τον πρωθυπουργό της χώρας, επομένως τον εκπρόσωπο των Ελλήνων, που σημαίνει ότι έμμεσα κοροιδεύουν και βρίζουν όλους τους Ελληνες, παρότι είναι άκρως ευεργετημένοι απο την χώρα μας, αυτό δεν σημαίνει κάτι για τους κυβερνώντες, δεν υπάρχει τσίπα και φιλότιμο πια???!!!!!!!!!!!!

    44. Οι κυβερνώντες αδιαφορούν και μας έχουν γραμμένους στα παλαιά των υποδημάτων τους με τους παχουλόυς μισθούς τους δεν δείχνουν να. νοιάζονται για το τι βιωνει ο τοπος με τα λαθρο

    45. Αίσχος και ντροπή!!!! αυτή είναι κατάκλυση και κατάλυση του… Συντάγματος, στην ουσία εισβολή, κατοχή, εποικισμός, ας μας πουν οι ιθύνοντες οι έποικοι από το Πακιστάν από που έρχονται, μήπως από εμπόλεμη χώρα και δικαιολογείται η παρουσία τους κατά εκατομμύρια στη χώρα μας για…στήριξη???!!!!!!! Κι αφού τους βόλεψαν πλουσιοπάροχα, σε αντίθεση με την κατάντια που προσφέρουν στους Ελληνες, πως τους αφήνουν ανεγξέλεκτους και μάλιστα εν καιρώ πανδημίας, ενώ τους Ελληνες τους τρομοκρατούν και τους περιορίζουν με το σκεπτικό της πανδημίας???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    46. Ο Πιο ξεφτιλας πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης.
      Πέρασε σε ξεφτίλα ακομα και τον «κοινο δημαγωγο», άσχετα αν κάποιοι εξακολουθούν να τον θεωρούν ακόμα «ηγετη»!
      Μπορεί να τον μπέρδεψαν με το Γέτι ή Χιονάνθρωπο των Ιμαλαΐων ή Απαίσιο Χιονάνθρωπο, δεν εξηγείται διαφορετικά!!

    47. Η ντροπή της Ελλάδας λέγεται Μητσοτάκης, επιτρέπει την παρανομία των Πακιστανών και την ύψωση ξένης σημαίας στο Σύνταγμα.

    48. Ο λαθροχουντοκούλης επέτρεψε στους λαθροπάκιδες να γιορτάσουν παράνομα την νέα χρονιά στο Σύνταγμα!!!

    49. Αλλοδαποί τους ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ: «Μητσοτάκη μ@@@@, ΕΛΑ είμαστε Σύνταγμα! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;» – ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
      Ακόμα ένα βίντεο κυκλοφόρησε, με τους αλλοδαπούς να ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΒΜΟΛΙΑΣΤΟΙ!

    50. Αφηστε να κανουνε πρωτοχρονια ! Και τα λαθροπηθικια εχουν ψυχη! Τουλαχιστον απολαυσανε το show του Ρουφα? Ελλας το μεγαλειο σου! Καμμια μασκουλα κατι κυριοι Τσιοδρα, Πλευρη? Μπα περα βρεχει! Πως θα πεφτει αλλωστε το κεφαλιατικο επιδομα απο την ΕΕ?

    Comments are closed.