“ΜΠΑΜΠΑ ΦΕΥΓΩ. Σ’ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΑΣ”. ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 28ΧΡΟΝΗΣ ΑΝTZΕΛΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

    Κοινοποίηση:
    Χωρίς τίτλο

    Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κέρκυρας το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα μία νεαρή κοπέλα, την οποία σκότωσε και έθαψε ο ίδιος της ο πατέρας επειδή διαφωνούσε με τη σχέση που διατηρούσε.

    “Μπαμπά φεύγω. Σ΄αγαπώ πολύ. Συνέχισε να με χτυπάς”, είναι τα σπαρακτικά λόγια της Αγγελικής πριν ξεψυχήσει όπως τα μετέφερε ο ίδιος ο παιδοκτόνος στους αστυνομικούς. Μία κοπέλα που βρήκε τη δύναμη να του πει σ΄ αγαπώ, ενώ τη χτύπαγε μέχρι θανάτου.

    Τα ίχνη της άτυχης Αγγελικής χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης. Ήταν ένα κορίτσι ανεξάρτητο, εργαζόταν σε ένα καφέ στην Κέρκυρα, έβγαζε τα δικά της χρήματα και χάραζε το δικό της δρόμο, μακριά από τα θέλω του πατέρα της που ήθελε να διαλύσει τη σχέση που διατηρούσε.

    Εκείνος όμως είχε άλλη γνώμη. Από την πρώτη στιγμή ο Αφγανικής καταγωγής φίλος της κοπέλας ο οποίος αναφέρει την εξαφάνισή της, υποστηρίζει ότι ο φονιάς ήταν ο ίδιος της ο πατέρας.

    Κέρκυρα - δολοφονία - Αγγελική Πέτρου

    «Κατόπιν λογομαχίας υπήρξε η επίθεση, την χτύπησε με σιδερένιο αντικείμενο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της», δηλώνει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Νούλεζας Βασίλης.

    Μετανιωμένος δηλώνει ο παιδοκτόνος 

    Όλες οι υποψίες στρέφονται από την πρώτη στιγμή στον πατέρα. Ο ομογενής από την Αλβανία αρχικά δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα. Οι αστυνομικοί τον πιέζουν, αρχίζει να πέφτει σε αντιφάσεις και στο τέλος «σπάει», ομολογεί ότι σκότωσε το ίδιο του το παιδί. Υποδεικνύει το σημείο που έθαψε την κόρη του, στην πίσω πλευρά του σπιτιού του, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας.

    Δεν ήταν η πρώτη φορά που τσακώνονταν, αυτή τη φορά όμως η κατάληξη ήταν τραγική.

    Κέρκυρα - δολοφονία - Αγγελική Πέτρου

    Σήμερα ο πατέρας δηλώνει μετανιωμένος. «Δεν ήθελα να γίνει το κακό. Δεν το είχα σχεδιάσει. Το έχω μετανιώσει, κανείς γονιός δεν θέλει να σκοτώσει το παιδί του», δηλώνει τώρα ο κατηγορούμενος.

    Προσπάθησε να γλυτώσει από τα χτυπήματα η άτυχη Αγγελική

    Η νεαρή κοπέλα ήταν άγρια χτυπημένη στο κεφάλι και στο σώμα. Τα κατάγματα που είχε  από τον σιδερολοστό που χρησιμοποίησε ο ίδιος της ο πατέρας συντριπτικά. Ο θάνατος της δεν ήταν ακαριαίος. Προσπάθησε να διαφύγει, να γλυτώσει, όμως δεν τα κατάφερε…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Αυτό το βρωμερό υποκείμενο, ακόμα κι αν δηλώσει τρελός, πρέπει να εκτελεστεί σαν τον Γιωργάκη.
      Με λιθοβολισμό και ανάνηψη κάθε φορά που πεθαίνει.

    2. Κερατα που σου ειπε το κοριτσακη σε αγαπω οταν την σκοτωνες!!! Να τον στησετε στο πεντοφαναρο στο λιστον και να τον βαρατε και αυτον μεχρι να πει σας αγαπω και μετα να του δωσετε την χαριστικη βολη. Ξερω την κουτοπονηραδα των αλβανων και τον τροπο που σκεφτοντε και μιλάνε γιατι τους εχω φαει στην μαπα στην Κερκυρα. Αλλα φταινε αυτοι οι προδοτες οι ψωμοδοτες που τους περνουν στην δουλεια τους και τους συντηρουν τοσα χρονια εδω αντι να ξεκουμπιστουν και να φυγουν. Δυστυχως η Ελλαδα οπως εχει σωστους και μυαλα εχει και μεγαλους προδοτες

    3. Τι έγινε ρε αριστερόστροφα διεθνιστάκια;Δεν θα κατηγορήσετε για ρατσισμό και ξενοφοβία τον αλβανό που δεν ήθελε για γαμπρό του τον αφγανό;Αντε αργήσατε να στήσετε κινητοποιήσεις…

    4. Βασικα να σου πω κατι….εισαι Ελληνας τι δουλεια εχεις να συναστρεφεσαι με ξενους….αφου συναστρεφεσαι μαζι τους καλα να παθεις…η εισαι χαφιεδοελληνας και κανεις παρεα μαζι τους τους εκμεταλευεσαι στην δουλεια για να κονομας εις βαρος των αλλων ελληνων αρα εισαι μπαγλαμας ελληνας η εισαι το ιδιο σκατα με αυτους και κανεις παρεα μαζι τους….Αν κανεις παρεα με Αφγανο πακιστανο αλβανο γυφτους ε λογικο ειναι φας καμια μαχαιρια…αν κανεις παρεα με το γιο του Ωνάση λογικο ειναι να φας και καμια γαριδα….ετσι πανε αυτα.

      1. Έχεις απόλυτο δίκιο ρε φίλε,αλλά το σχόλιο σου είναι για άλλο άρθρο.Όσο για τα Αλβανοπακιστανά κ σία,άσε να φαγωθούν μεταξύ τους.

    5. …. Μονο με πολεμο φευγουν ολοι αυτοι με τιποτα αλλο…..Αφου ειναι σχεδιο της νεας ταξης πραγματων να μπασταρδεψουν τους λαους οι πανουργοι της γης….Παντως το ποιο ασφαλες και μεχρι τωρα με εχει βγαλει ζωντανο….Δεν μιλας με ξενο ουτε ουτε γεια δεν λες σε Αλβανο πακιστανο και ολους αυτους ουτε τριτης γεννιας απο απο 10 χιλιομετρα….ειδες κεφαλι περιεργο…. να μοιαζει με ταψι με γεννια τι εκανες… γιατι αμα ξες οτι εισαι και νευρικος και σου κανει καμια και τον φας….θα τρεχεις για μια ζωη…οποτε δεν εχεις οοτε και για κανεναν λογο καμια επαφη μαζι τους…..καλα οικονομικη η επαγγελματικη συνεργασια ουτε με σφαιρες….στανταρ θα εχεις προβλημα σε βαθος χρονου…..καποια μερα θα σου κανουν κακο….το βλεπεις στα ματια τους οτι εχουν αλλα πραγματα στο πισω μερος του μυαλου τους για την Ελλαδα….υπομονη μεχρι να τους διωξει ο πολεμος….

    6. Αυτό είναι το Ελλαδιστάν !!
      Γεμίσαμε με λαθροεισβολεις, και εσείς αραχτοί στην πολυθρόνα με φρεντο και μαύρη ζάχαρη !!
      ΜΗΝ ΑΓΧΏΝΕΣΤΕ νεοέλληνες μαλακοτρίφτες…… τα καλλίτερα έρχονται !!!!!!!

    7. ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

    8. Κάθαρμα!!!αλβανός ρατσιστής….κατάλαβες φίλε μου?βάλαμε στο σπίτι μας τον γύφτο να μας χτυπά τον ντέφι….κακή ενέργεια ,γκαντεμιά…κατάλαβες γιατί θέλω χούντα στην Ελλάδα μου?κατάλαβες γιατί έχω τρελλαθεί ?Κάντε κάτι ρε γκαρντάσια…δώστε λίγο πίεση στη αραχτή ψυχή σας…βγείτε από την τρομάρα σας,από το αραλίκι σας,από τη νιρβάνα μας…Καλή λευτεριά αδέλφια!

      1. Βορειοηπειρωρης είναι, δηλ. ελληνας.

        1. Κι αυτό τον νομιμοποιεί να σκοτώσει το κοριτσάκι του;
          Η κόρη του πήγε να του ευχηθεί.
          Ακόμα και πριν ξεψυχήσει του είπε ότι τον αγαπά κι αυτός συνέχισε.
          Δεν θέλουμε τέτοιο Έλληνα, τουρκαλβανός μόνο μπορεί να το κάνει αυτό.
          Και ο αφγανός ήταν υιοθετημένος από Έλληνες και ορθόδοξος, δεν ήταν μεμέτι.
          Παιδιά ακόμα κι αν δηλώσει τρελός, πρέπει να εκτελεστεί σαν τον Γιωργάκη. Με λιθοβολισμό και ανάνηψη κάθε φορά που πεθαίνει.

    9. Θα πουμε δυο πραγματα σημερα για το ηλεκτρονικο εγκλημα και την εξαπατηση χακερ η επιτηδειου για αποσκοπη μιζας ψαχνωντας για θυματα. Αυτος πχ που θα κανει μια αγωγη δηθεν τι θηγεται για συκοφαντικη δυσφημιση η δηθεν οτι τρολαρει καποιον αλλον αυτο δεν υπαγεται σε συκοφαντικη δυσμυμηση οποτε η αγωγη ειναι ακυρη. Σε πολλες περιπτωσεις αυτο γινεται για εκφοβισμο ωστε να σταματησει καποιος να γραφει σε μια ιστιοσελιδα. Ο ιδιος κατοχος που εκανε την αγωγη μπορει επισης να ειναι και ο ιδιος επυτηδειος ωστε να ενοχοποιησει τριτους η δευτερους για να αποσπασει λεφτα και σαφως καποιος να την πληρωσει αδικα χωρις λογο. Εαν καποιο ονομα ειναι ψευδες και αυτος που πραγματικα εχει απηλησει δυαδικτιακα ενα ατομο και συνεχιζει να γραφει με ψευδες nick name η να εχει υποκλεψει πολλα nicknames η ακομα και λογαριασμους η διωξη τον εντοπιζει μεσα σε 8 λεπτα απο το ρουτερ της περιοχης του. Εαν οι δυαδικτιακες απειλες ειναι απλως εξιβριστικα σχολια και δεν υπαρχει καποιος βαρυς χαρακτηρισμος αυτο δεν συνεπαγερται στα σοβαρα και ερμηνευεται ως κακογουστο αστειο. Συνηθως εαν σε εναν υπολογιστη δεν βρεθει κατι υποπτο με λιγα λογια δεν υπαρχουν στοιχεια που να ενοχοποιει καποιον ανθρωπο δεν μπορουν να τον αξξιξουν στο απειροελαχιστο και ο ιδιος εχει δικαιωμα να ζητησει αποζημιωση για ψυχικη διαταραχη. Συνηθως επωνυμοι που ασκουνται σε τετοιες ενεργειες ειναι διεφθαρμενοι και συκοφαντες (και εδω δεν αναφερουμε ονομα για αποφυγη λαθων), Εαν ενας χακερ ειναι βαλτος ακομα και μεσα απο μια κρατικη υπηρεσια ωστε να ψαρεψει θυματα το θυμα δεν πρεπει να ενδοσεο σε σχολια προς αυτον.

      απο καποιον που γνωριζει περι ηλεκτρονικου εγκληματος…

    10. Ξεφτυλα…με Αφγανους ουτε οι Αλβανοι δεν πανε που ειναι μπιχλες….

      1. Το σημαντικότερο φίλε είναι πως οι Αλβανοί δεν θέλουν ούτε την ίδια τους τη φάρα,γι’αυτό η κοπέλα προτίμησε τον Αφγανό.

    11. Τι βλακείες είναι αυτές; Σιγά μη του έλεγε μ αρέσει χτυπα κι άλλο. Αυτά είναι σενάρια της αρρωστημένης φαντασίας του. Σκότωσε το παιδί του, και αντί να παει να κρεμαστεί το παίζει και θύμα. Βρε ουστ. Τσογλαναρα.

    Comments are closed.