16/06/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ 29ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ Ο ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    aggeliki_petrou_3_1

    kerkira5

    Σήμερα, ο παιδοκτόνος οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στο σπίτι όπου σκότωσε την κόρη του και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια με ποιο τρόπο της αφαίρεσε τη ζωή και στη συνέχεια την έθαψε στον κήπο.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές χρειάστηκαν επτά ώρες ανάκρισης μέχρι να τον κάνουν να «σπάσει» και να ομολογήσει ότι σκότωσε την κόρη του με σιδερόβεργα.

    Ο ίδιος στη συνέχεια υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στον κήπο του σπιτιού τους όπου είχε θάψει τη σορό της 29χρονης.

    Σε αυτό το σημείο έθαψε την κόρη του:

    Γιατί την σκότωσε

    Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι η 28χρονη είχε σχέση με έναν 26χρονο Αφγανό, ο οποίος ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ο πατέρας της δεν ενέκρινε τη σχέση τους και όταν η 29χρονη τον ενημέρωσε πως όχι μόνο δεν πρόκειται να χωρίσει αλλά σκέφτεται να τον παντρευτεί, ο πατέρα της τη σκότωσε χτυπώντας τη στο κεφάλι. Όταν η κόρη του πέθανε, την έθαψε στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ και ΕΔΩ
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Φιλε τι θα γινει με τους Αλβανους βαρεθικαμε να διαβαζουμε να σφαζουνε κοσμο….ουτε οι Τζιχαντιστες δεν σκοτωσαν τοσους…μια στις δυο δολοφονιες ειναι αλβανοι….θα ξυπνησουνε καμια ωρα οι Ελληνες και θα θαβουν αλβανους σαν τα πεπονια στα χωραφια….Τι θα γινει με αυτους τους ανθρωπους ειναι κανιβαλοι…

    2. Δεν έπρεπε να σκοτώσει την κόρη του, τον Τσίπρα να εκδικηθεί που άφησε τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Οι γυναίκες δεν γουστάρουν πλέον τους Έλληνες γιατί έχουν γίνει γυναίκες. Τους έχει φύγει ο αντρισμος και ψάχνουν για μαύρους και Άραβες για σεξουαλικη ικανοποίηση. Μένω στον Καναδά και όλες οι Γαλλίδες τα έχουν με μαύρους και τους πληρώνουν κιόλας. Ο πόλεμος γίνεται κόντρα στον άντρα τον λευκό, ξυπνήστε γιατί θα σας τελειώσει η παγκοσμιοποίηση και εμάς τις Ελληνίδες μαζί γιατί εμείς σας θελουμε άντρες!!!!!

      1. Διόλου τυχαίο αυτό που γράφεις,οι ναρκισσιστικες προσωπικότητες που δεν έχουν ωριμάσει συναισθηματικά,ερωτικά,ή παραμένουν εγκλωβισμένες στη σχέση με τους γονείς,βιώνουν την επιθυμία προς εξιδανικευμενους “δυνητικούς” συντρόφους ,όμορφους λευκούς,αξιόλογους στα μάτια των άλλων,ή εκδηλώνουν επιθυμία για ανθρώπους “δύσκολους”,που δεν αφήνονται και άρα απαιτούν πολύ μεγάλη “προσπάθεια”.Εδω ο σπουδαίος αλλος,επιλέγεται πιθανόν για τους λάθος λόγους και ετσι αναπαράγεται η πρωταρχική σχέση με τους γονείς.
        αυτά…

    3. Βλέπουμε θηρια να προστατευουν τα παιδια τους και βλέπουμε γονεις να τα σκοτωνουν.
      Δεν ξερω ποιος το ειπε,οτι το μεγαλυτερο θηριο είναι ο ανθρωπος,αλλα ειχε δικαιο.

    Comments are closed.