ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΩΣ “ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” Η ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ “ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ” – ΘΑ ΨΕΛΛΙΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;

Κοινοποίηση:
pappas

Η σκοπιανή πρόεδρος Γκορνάντα Σιλιάνοφσκα, συναντήθηκε σήμερα με τον Πάπα στο Βατικανό και δεν παρέλειψε να τον ευχαριστεί εκ μέρους όλων των “Μακεδόνων”. Κάτι βέβαια, που θα συνεχίσει να κάνει αφού κανείς από την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν την… ενοχλεί.

«Ήταν τιμή μου να γνωρίσω τον Ποντίφικα σήμερα. Ευχαρίστησα την Αγιότητά του για την αποφασιστικότητά του να επιδιώκει την ειρήνη στον κόσμο και να υπερασπίζεται τους φτωχούς του κόσμου. Εκ μέρους όλων των πολιτών της Μακεδονίας τον ευχαρίστησα για την υποστήριξη της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης των Δυτικών Βαλκανίων» αναφέρει χαρακτηριστικά η νέα πρόεδρος της γειτονικής χώρας.

Δείτε την ανάρτησή της:

Η νέα πρόεδρος των Σκοπίων συναντήθηκε σήμερα με τον Πάπα στο Βατικανό και σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα «Χ» αναφέρει ότι ευχαρίστησε τον Πάπα Φραγκίσκο εκ μέρους όλων των “Μακεδόνων πολιτών” για τη σταθερή υποστήριξή του στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. από χιλιόμετρο φαίνεσαι “κεράσει ποτάκι? ” … πιάνει στο στόμα της τη Μακεδονία… αλλά δεν φταίει αυτή …

  2. ΔΕΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕ Η ΠΟΥΣΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΡΙΧΤΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΒΑΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΑΥΡΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΩΡΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΛΠ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

  3. Μακεδόνες του απευθυσμένου.
    Άς όψονται οι προδότες που συμφώνησαν, οι τωρινοί που σφυρίζουν κλέφτικα γιατί και αυτοί έχουν συμφωνίσει κρυφά, και οι προγενέστεροι εθνάρχες που τους άφησαν να αλωνίζουν 60 χρόνια…

  4. Για το κρατίδιο των Σκοπίων υπάρχει μια και ΜΟΝΟΝ ονομασία:
    MONKEY-DONIA

  5. μαιμου μακεδονες πηθικοι εισαστε μωρη σαλουπα!!!!!! ανδρεικελα της τουρκιας και σεις οπως και τις τουρκαλβανιες σας και εγκαθετοι της μιτ και του τουρκικου στρατου!!!!!!
    αποχετευση του ισλαμ εισαστε!!!! και θα το καταλαβετε καταλληλα μολις γινει ο εμφυλιος στην καποτε Ελλαδα τι εισαστε!!!!
    κατσαπλιαδες των τουρκων ξεκινησατε ανδρεικελα της μιτ καταληξατε και την ιδια τυχη με την τουρκια θα εχετε συντομα!!!!!

  6. Καριολη Τσιπρα πούλησες το εθνικη μας κληρονομια εναντι τριακοντα αργυρια τα οποια τσεπωσες

  7. Μαμημένη τάνα μας στοίχισες ολόκληρο πρωτάθλημα κάργια.
    Τώρα βρήκατε να κάνετε εκλογές στο μπουρδέλο σας ρε χιμπατζήδες σκοπιανοί;

  8. οπως λεμε τοσο καιρο…μουλιμια και εβραιοκαθολικα καθικια ειναι αδερφακια…και καλα μαλωνουν τωρα ισραηλ-μουσουλμανοι…ειναι φιλαρακια…οι χριστιανοι ειναι οι θεατες…αλλα μολις ερθει η ωρα…οι 2 αντιπαλοι αντι να σκοτωθουν μεταξυ τους,θα γυρισουν σε μας ,το κοινο,τους χριστιανους…και θα μας επιτεθουν και οι 2…ο κοινος εχθρος ειναι ο χριστιανισμος!οι καθολικοι δν ειναι χριστιανοι αφου το λενε μονοι τους…ειναι καθολικοι!

  9. Και μόνο που εδέχθη ο σκατόπαπας την Βουλγάρα είναι ύβρις για το Ελληνικό Έθνος.
    Οι μόνοι καθολικοί που υπάρχουν εκεί είναι κάτι λίγοι Αλβανοί.

  10. Με το συμπάθιο αλλά Μακεδόνες υπέγραψαν οι προδότες να λέγονται, μακεδονική η γλώσσα τους και Βόρεια Μακεδονία η χώρα τους, ψηφίστε τους πάλι γίδια να σας γαμήσουν οι τουρκοσκοπιαναλβανοί μέσα στα σπίτια σας.

  11. ελληνες μακεδονες του 41% καποιο σχολιο? σας εκαψε ο πυρσος τησ νδ? σε 5 χρονια απο σημερα αμα ξαναψηφισετε τα ιδια ……… θα σας απαγορευουν εσας να λεγεστε μακεδονες.

  12. ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ… ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…

  13. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι το Βατικανό μετά.. απτη μια οι Τουρκαλαδες και από την άλλη οι Μαφιόζοι του πάπα

  14. Γιατι να ψελλισουν κατι. Αφου κατα βαθος ολοι γνωριζοετε οτι δεν ειμαστε Ελληνες και ουτε στη Μακεδονια αυτοι Μακεδονες. Οποτε οτι δηλωσεις εισαι. Γεννηθηκες στο οικοπεδο Ελλαδα απο απογονους μερικες γενιες πριν που εγινε με δανεια και συμβολαια ξενων δυναμεων δηλωνεις Ελληνας . Γεννηθηκες στα Σκοπια αλλα εκει ποδοβολουσαν καποτε κατι αρχαιοι κατοικοι που λεγονταν Μκεδονες δηλωνεις Μακεδονας.

    1. Τι λες. ρε βουρλο που δεν ειμαστε Έλληνες;; Εσυ μπορεί να μην είσαι, αλλά μη κρίνεις εξ ίδιων τα αλλότρια. Μπορείς να αποκαλεσεις τους Έλληνες, νεοΕλληνες, ένταξη, δυστυχως θα συμφωνησω, αλλά όχι να μας πεις πως δεν ειμαστε Έλληνες. Εμείς ειμαστε Έλληνες και Μακεδόνες, οι γύφτο σκοπιανοί δεν είναι Μακεδόνες, ούτε στα πιο τρέλα τους όνειρα. Και αυτό με αποδείξεις, όχι λόγια του αέρα, όπως λένε αυτοι. Αν αυτοι είναι Μακεδόνες, εγώ είμαι Αρειανός. Χαχαχα, τα ζώα που θέλουν και όνομα πολυτελείας.

      1. ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ???ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ,ΝΑΤΟΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ!!!

  15. Τον Τσίπρα τον Ανδρουλάκη και τον Μητσοτάκη θα πρέπει να ευχαριστήσουν για την παραχώρηση του ονόματος.

    1. Οχι φιλε μου τους Μακεδονες Βορειοελλαδιτες πρεπει να ευχαριστησουν για το σανο που τρωγουν απο το Μητσοτακη κ το ψηφιζουν κατα ρυπας μεχρι κ σημερα . Το καλυτερο δωρο του Τσιπρα στο Μητσοτακη ηταν η ονομασια . Μην ξεχασετε να τον τιμησετε κ στις Ευρωεκλογες για να παρει πισω το ονομα ……. Τι κ αν σας το λεει στα μουτρα οτι δεν υπαρχει περιπτωση , τι κ αν συνεχιζει το δουλεμα μεχρι σημερα , αυτοι δεν καταλαβαινουν Χριστο . Καταντια Θεο καταντια , εχουμε γινει οι Κλοουν του Πλανητη .

Comments are closed.