ΩΧ! ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ. ΠΑΕΙ ΙΣΡΑΗΛ (ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ)- ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΝΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ! ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;

    Κοινοποίηση:
    Rockets light up the night sky as they are fired towards Israel from Beit Lahia in the northern Gaza Strip on May 14, 2021. - Israel bombarded Gaza with artillery and air strikes on Friday, May 14, in response to a new barrage of rocket fire from the Hamas-run enclave, but stopped short of a ground offensive in the conflict that has now claimed more than 100 Palestinian lives.
As the violence intensified, Israel said it was carrying out an attack "in the Gaza Strip" although it later clarified there were no boots on the ground. (Photo by MOHAMMED ABED / AFP)

    Η Ελλάδα ως πυλώνας σταθερότητας και υπέρμαχος της προώθησης της ασφάλειας και της ευημερίας στην ευρύτερη περιοχή, είναι ενεργή στα διπλωματικά τεκταινόμενα στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, τονίζουν διπλωματικές πηγές.

    Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρουν ότι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας πραγματοποιεί σειρά επαφών με τους ομολόγους του των κρατών της περιοχής. Μάλιστα ο κ. Δένδιας θα είναι ο πρώτος υπουργός Εξωτερικών κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μεταβαίνει στο Ισραήλ και στα Παλαιστινιακά Εδάφη από την έναρξη της κρίσης.

    Μια επίσκεψη που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα με την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, η οποια αναφέρει:

    “Επίσκεψη Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, στο Ισραήλ, στα Παλαιστινιακά εδάφη και στην Ιορδανία (18 Μαΐου 2021), καθώς και στην Αίγυπτο (20 Μαΐου 2021).

    Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μεταβαίνει αύριο, Τρίτη 18 Μαΐου, στο Ισραήλ και στα Παλαιστινιακά εδάφη. Ο Υπουργός Εξωτερικών θα έχει συναντήσεις με την Αυτού Θειοτάτη Μακαριότητα τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο Γ΄, με τον Ισραηλινό ομόλογό του Gabi Ashkenazi και με τον Παλαιστίνιο ομόλογο του Riad Al-Maliki.

    Επίσης, αύριο, ο κ. Δένδιας θα συμμετάσχει στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συνεκάλεσε ο ΥΕ/ΑΕ Josep Borrell με αντικείμενο τις εξελίξεις στην περιοχή.

    Tην ίδια ημέρα, ο Υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί και στην Ιορδανία, όπου θα συναντηθεί με τον Ιορδανό ομόλογό του Ayman Safadi.

    Τέλος, ο κ. Δένδιας θα μεταβεί στο Κάιρο την Πέμπτη 20 Μάϊου, όπου θα συναντηθεί με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Sameh Shoukry.

    Ο Υπουργός Εξωτερικών είχε νωρίτερα σήμερα συνεργασία με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ενόψει των επικείμενων επισκέψεων του”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Δεν τον φοβάμαι ,,ειναι και αυτος σαΐνι όπως και οι υπόλοιποι που κυβερνούν ..μιλάμε για παιχτουρες , όχι αστεία @ τόσους κλόουν μαζεμένους απορώ αν έχει άλλη χώρα ,,,

    2. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι περισσότεροι είναι ότι οι Εβραίοι της διασποράς είναι κατά του Νετανιάχου και θέλουν να τον ρίξουν. Αυτοί ξεσήκωσαν τους Άραβες για να απαντήσει το Ισραήλ και μετά να ρίξουν την ευθύνη για τους νεκρούς στον Νετανιάχου. Άρα και ο Δένδιας είναι ενδόμυχα υπέρ των Αράβων.

    3. Αναγκαστικά πάει ο Δένδιας Ισραήλ αφού θα πήρε εντολή από το αφεντικό του τον Ροτσαιλντ που είναι δικηγόρος του στην Ελλάδα και έχει τα κλειδιά της βίλας του στη Κέρκυρα και τα κλειδιά της πρώτης ιστορικής Στοάς στην Ελλάδα στην παλιά πόλη της Κερκυρας Τον προωθούν με εντολή του Μεγάλου να αναλάβει τα ηνία της Ελλάδας από ότι φαίνεται

      1. Κάποιος πρέπει να τ’ αναλάβει. Όλοι όσοι γίνονται πρωθυπουργοί ή αναλαμβάνουν καίριες πολιτικές θέσεις είναι εντεταλμένοι στοών και της Μπίλντερμπεργκ άσχετα αν ανήκουν στη δεξιά ή στην αριστερά.

    4. Θα πω πάλι τα ίδια, ένας τέτοιος κολλοσός της πολιτικής… που έλυσε τα Ελληνοτουρκικά στο πόδι…χαχαχαχαχα Πάει να λύσει και τις άλλες διαμάχες… Τώρα να γελάσουμε η να κλάψουμε με τον απόπατο της πολιτικης…

    5. Σου ρχεται η ρουκέτα καράφλα..αστεροσκονη θα γίνεις!!!

    6. Σας πειράζει που ο Δένδιας κινειται διπλωματικά και έξυπνα;
      Ναζιστάκια, σας περιμένουμε να σας κρεμάσουμε – ΔΕΝ είστε Ελληνες

      1. ενω ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΠΟΥ ΒΑΦΤΗΣΑΤΕ??… ΟΙ ΝΗΓΙΡΙΑΝΟΙ?? ΑΠΟ ΠΟΤΕ?… ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Κ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ?…

      2. Xαλάρωσε φίλε θα σου βγει το αστραζενεκα απο τη μυτη

    7. ΣΤΕΙΛΟΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

    8. Να μην πάει να μιλήσει με τα ισλαμικα τσ@γλανια που φωνάζουν ζητω η Τουρκία και πανυγηριζουν την βεβηλωση της Αγίας Σοφίας.

    9. Παει ο μαπας να κανει πως αυτος τα ξερει ολα στους αλλους Εβραιους. Ρε ποιοι διεφθαρμενοι μας κυβερνουν? Τοχετε παρει χαμπαρ?? Ξαναξυπνηστε οπως το 1821

    10. Κάτσε στα αυγά σου ρε Δένδια. Εκεί είναι άλλες πίστες ζορικες. Δεν μπορείς να παίξεις εσύ εκεί για κανένα λόγο σε τέτοιες πίστες.

    11. Λύσανε τα δικά μας προβλήματα και νοιάζονται και για τα γειτονικά. Άντε να χαθείτε τσιράκια .

    12. ΣΚΩΠΤΙΚΟ ΒΛΕΠΩ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ….. ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΗΚΟΟ… ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗΝ ΤΟΥ ……. ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΚΑΚΟ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ…..ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΙ,Ε!………Κ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟΥΣ Κ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΠΑΛΙ….

    13. Λύσε πρώτα τα δικά μας εσωτερικά θέματα που η χώρα μας πάει από το κακό στο χειρότερο, λύσε τα θέματα με Τουρκία και Σκόπια που τα έχετε ξεπουλήσει όλα! Λύσε πρώτα την Κολομβιανή κατάσταση, τις δολοφονίες, τους Λαθρομετανάστες που μας έχετε γεμίσει παντού! Όταν λοιπόν τα λύσεις όλα αυτά μετά κάνε τον μάγκα οτι τάχα μου τους τα βρήκες κιόλας και να αυτοπροταθείς και για Νόμπελ Ειρήνης 😂😂😂😂

    14. Δένδιας για πρωθυπουργό του πλανήτη….η ΝΔ είναι μικρή να κρατήσει αυτόν τον άριστον του Κούλη…να πάρει μαζι του και τον βιβλιοπώλη μην σπάσει η γκίνια και δούμε καμιά αναπτυξη και δεν γινόμαστε ρεζίλι όταν σαν λιγούρια υποδεχόμαστε τους μπεκρήδες στα αεροδρόμια και στα λιμάνια

    15. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΑ…ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    16. Στέλνουν τον χαφιέ των εβραίων Ροτσιλντ να μιλήσει σε Παλαιστίνιους χαχαχαχαχα
      Κάτι μου λέει ότι θα ακυρωθεί το ταξίδι ή θα φάει πόρτα από τους Άραβες.

    17. τι ανακατωνετε αυτος ο γλομπος ???τον διεταξαν τα εβραιομπος ???

    18. Στους Παλαιστίνιους στέλνουμε για συνομιλίες έναν Εβραίο, να πούνε τι; Η οικογένεια Δέντε όπως είναι πραγματικά το όνομά τους είναι από τους μεγαλύτερους δωρητές της Ισραηλιτικής Κοινότητας. Για τους Έλληνες όμως δεν τους περισσεύει ούτε σεντς τσακιστό…

    Comments are closed.