ΜΟΡΙΑ: Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ – ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΑΝΑ , ΕΒΗΧΑΝ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΕΙ – ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΠΕΣΑΝ; Ή ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Στη Μόρια της Λέσβου, αλλοδαποί αρνούνται να απομακρυνθούν από περιοχή κοντά στον καταυλισμό καθώς -υποτίθεται- ότι τα μέτρα άσκοπων μετακινήσεων ισχύουν για όλους.

    Στο βίντεο όμως φαίνεται πως οι αλλοδαποί μάλλον δεν έχουν στείλει μήνυμα στο 13033 και έτσι κληθηκε η ΕΛ.ΑΣ για να τους παρακαλέσει να αποχωρήσουν.

    Περιττό να προστεθεί πως οι αλλοδαποί δεν συμμορφώθηκαν. Για πρόστιμο βέβαια ούτε λόγος. Αυτά ισχύουν για τους Έλληνες μονό.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Πρόστιμο δε μπορεί να πέσει, ξύλο δε μπορεί να πέσει, σφαίρα δε μπορεί να πέσει.Παίρνει λοιπόν ο κάθε λαθρο το ρίσκο του,κάνει τη μαγκιά του.Όταν λοιπόν θα έρθει το κακό να μην έχει την απαίτηση να τον γιατρεψει το κράτος.Ξεκαθαριζεις ως πολιτεία στα ζώα αυτά και στους αλληλεγγυους των μκο, ότι από τη στιγμή που δεν σέβονται τους νόμους και δε συμμόρφωνονται με αυτους, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ζητησουν ιατρική βοήθεια όταν νοσησουν.Είσαι μαγκας και νοσησες;Ψοφησες μεγάλε “επενδυτη”.Με δική σου υπαιτιοτητα φυσικά…

    2. Προστιμα σε αυτον που μπηκε παρανομα στην χωρα; Παντως αντι να κανουν κρυφες δομες εας τους πετουσαν ολους στην μακρονησο και ας κορωνιασουν οσο θελουν.

    3. Αντε γαμηστε τους επιτέλους αρκετά μην σας αφήσουμε εμείς τσογλάνια η της κυβέρνησης μην μας προκαλειτεγιατιθα γίνει χαμός μαζεψτετους επιτελουςαπελασηκαιστα τσακίδια ξεπεράσαμε τα όρια μας καταλάβατε ηλίθιοι μπασταρδοιμαζεωψτε τους τέλος

    4. Ποιο προστιμο ρε Χιο..εχουνε λογαριασμο στην εφορια για να μπορουν να τους ριξουν προστιμο?? Εδω δν ξερουν καν τα αληθινα τους ονοματα..Οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι χωρις χαρτια..
      Δν μπορουν να γινουν αυτα που λες πρακτικα..

    5. Γ@μιουντε όλοι στην κυβέρνηση.

    6. XAXAXAXAXA!!!!!!!! ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ θέλουν τα παιδιά!!!!!!
      ΥΓ.Τα χειρότερα έρχονται.

    7. Εαν σας έχει μίνι έστω και μια σταλιά αξιοπρέπεια της Ελληνικής Αστυνομίας μετά από τον εξευτελισμό που σας κάνουν οι κατατρεγμένοι λαθρομετανάστες σταματήστε να μοιράζετε πρόστιμα στους Έλληνες ,σταθείτε έστω και μια φορά δίπλα στο λαό,γιατί μια μέρα δεν θα σας γλιτώσει κανένας από την οργή του λαού , μπορείτε αρκεί να το θέλετε ,δείξτε ότι είστε κομμάτι του λαού.δεν γίνετε να μην μπορούν να βγουν οι Έλληνες και να κάνουνε χαβαλε οι μουσουλμάνοι ,μην φοβάστε δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτε.

    8. Σ’αυτους δεν χρειαζεται προστιμο.Αμεση απελαση χρειαζεται για δημοσια εκθεση σε κινδυνο

    Comments are closed.