ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ! ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ…ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    im_ritsona

    Εντάσεις δημιουργήθηκαν νωρίς το μεσημέρι στο Κέντρο Προσφύγων της Ριτσώνας.

    Oμάδα λ@θρομεταναστών βρέθηκε στην είσοδο του Κέντρου με απειλητική διάθεση προς τους γιατρός του ΕΟΔΥ και του ΔΟΜ. Αρνούνταν να τους γίνουν τα τεστ και φώναζαν οτι τα αποτελέσματα δεν είναι αληθινά αλλά έχουν σκοπό να τους στοχοποιήσουν.

    Όλο το προσωπικό βγήκε αμέσως έξω, συμπεριλαμβανομένων και των γιατρών. Η κατάσταση εξομαλύνθηκε με την παρέμβαση της αστυνομίας και των υπευθύνων του κέντρου, οι οποίοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν τους λ@θρομετανάστες και να τους γυρίσουν στα οικήματα τους.

    Υπήρξαν και περιπτώσεις όπου λ@θρομετανάστες του Κέντρου απέδρασαν από τρύπες στο συρματόπλεγμα αλλά λίγο μετά εντοπίστηκαν από την αστυνομία.

    Σε μια άλλη περίπτωση ένας λ@θρομετανάστης μετέφερε με τα χέρια του έναν μικρό παιδί στο ασθενοφόρο χωρίς να έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό αν πρόκειται για κρούσμα κορωνοϊού ή άλλο πρόβλημα υγείας.

    Δείτε και το βίντεο:

    Ριτσώνα – Μεταφέρθηκε παιδί με πρόβλημα υγείας – Ένταση με τους μετανάστες from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΦΕΡΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ….ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΓΧΑΡΗΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ Ο ΣΟΡΡΟΣ………….

    2. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ, ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ,ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΛΛΑΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ,ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΗΝΤΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΙΟ, ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ? ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ. ΑΦΕΝΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΤΕ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, ΒΓΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΓΑΝΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΕΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΟ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΒΟΛΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΕΔΩ . ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ.

    3. Γιατί το κουράζουν το θέμα, ας τους πούνε πως δεν έχει άσυλο σε κανέναν, θα επιστραφούνε όλοι πίσω και όχι μόνο δεν θα φύγουν αλλά θα φτιάξουν και τις ζημιές που έκαναν στον καταυλισμό. Δεν γίνεται αυτοί να είναι μονίμως παραβατικοί και να μην πληρώνουν τις συνέπειες. Όπως εκβιάζουν εμάς με προστίματα και φυλακίσεις θα έπρεπε να εκβιάζουν και αυτούς για το άσυλο. Όταν δεν φοβάται ο λαθρό φυσικά και θα συνεχίσει να είναι το ίδιο γουμάρι.

    4. Αυτοι βλεπω εχουν μασκες και γαντια… ενω εμεις ψαχνουμε και δεν εχει κανενας να μας δωσει

    5. Η Ριτσώνα τέθηκε σε καραντίνα. Καμιά δεκαριά το σκάσανε και τους έφερε το περιπολικό βάδην. Το 5000 πρόστιμο θα πέσει; Μιλάμε για 12 μήνες επίδομα. Τους δικούς μας τους ρίχνουν πρόστιμα αβέρτα.

    6. το κράτος έχει χρήματα να παρέχει τα απαραίτητα σε αυτούς τους ανθρώπους εφόρου ζωής αφού δεν έχουν την δυνατότητα να εργάζονται.

      1. Στο Ελλαδιστάν για να μην δούλέψουν ποτέ!!!Για να είναι ξάπλα όλη μέρα η να κόβουν βόλτες και να είναι όλα πληρωμένα!!!Τζάμπα σπίτι ηλεκτρικό νερό τηλέφωνο internet και να παίρνουν και τα 400€ επίδομα.Σε λίγο θα απαιτήσουν να τους πάμε και γυναίκες να γ@μήσουν!!!Εντάξει και σε αυτό θα βρεθεί λύση να τους στείλουμε καμία Συριζέα η καμία Κνίτισα.

    7. Να τους πάτε στα σπίτια των αριστερών.

    8. “Τα οικίματα τους” που πληρώνουμε εμείς.Επιδόματα,δωρεάν υγεία κλπ.Στα πλάνα έβλεπα κ ηλιακούς πανω στα οικιματα τους οταν ο Ελληνας για να τον παρει θα πληρωνει με δοσεις ενα χρονο κ βαλε και αν δεν εχει μια δεν παιρνει τιποτα.Α ρε καημε Ελληνα τι σε περιμενει με την λερα που εφεραν…

    9. Θα σφαχτουνε μεταξυ τους…..ωραια ιδεα ειδικα με τετοιους ανθρωπους με αγνωστη προελευση και διεπραγμένα εγκληματα…..
      Εδω θα δειτε “τα ωραια” των δημοσιων τσαρλατανων

    10. Απο 67 βρέθηκαν η 27
      Ειναι 2300 το 1/3 περίπου 700
      Αντε καλά…

    Comments are closed.