ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΤΟΥΣ «ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ»: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΣ, ΜΙΖΑ, ΡΕΜΟΥΛΑ, ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΨΗΛΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    ΨΗΛΟΣ

    Δριμεία κριτική για την απόδοση δικαιοσύνης στην Ελλάδα, με «βέλη» και κατά του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, ασκεί η γερμανική εφημερίδα TAZ (Tageszeitung).

    «Οι πελατειακές σχέσεις, ο νεποτισμός και η διαφθορά ανθούν στην Αθήνα, όπως συνέβαινε πάντοτε. Στον Δείκτη Διαφθοράς του οργανισμού Διεθνής Διαφάνεια (Transparency International), η Ελλάδα κατατάσσεται μόλις στην 58η θέση παγκοσμίως, πίσω από τη Ρουάντα και τη Σαουδική Αραβία. Αυτό δεν είναι σύμπτωση», επισημαίνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

    «Κάθε φορά που πολιτικοί ή υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου εμπλέκονται σε σκάνδαλα ή βρίσκονται ακόμη και στο επίκεντρο αυτών, η ποινική δικαιοσύνη δυσκολεύεται εμφανώς να διεκπεραιώσει τις υποθέσεις με την απαραίτητη επιμέλεια και αποτελεσματικότητα, για να μη μιλήσουμε για λογοδοσία και επιβολή ποινών στα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

    Ακόμα και στην περίπτωση των πιο σοβαρών κατηγοριών, όπως η κατασκοπεία, το ξέπλυμα χρήματος ή η διαφθορά μεγάλης κλίμακας, οι έφοδοι δεν πραγματοποιούνται καθόλου ή πραγματοποιούνται μόνο μετά από μήνες ή χρόνια – αφ’ ότου οι υποθέσεις έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας», σχολιάζει το γερμανικό μέσο, αναφέροντας ως παράδειγμα την αθώωση των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο της Siemens, λόγω παραγραφής του εγκλήματος μετά από 16 χρόνια.

    Από την κριτική της TAZ δεν διέφυγε και ο Ισίδωρος Ντογιάκος ο οποίος «σύμφωνα με τους επικριτές του, έχει ως πρωταρχικό του μέλημα να βρεθεί η πηγή πληροφόρησης των μέσων ενημέρωσης και όχι να διαλευκανθούν οι υποθέσεις».

    Η γερμανική εφημερίδα επισημαίνει ότι «ο Ντογιάκος, ο οποίος στις 4 Ιουλίου ορίστηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου στην Ελλάδα, πρόσφατα επιτέθηκε φραστικά στα ερευνητικά μέσα ενημέρωσης της Αθήνας και τα απείλησε απροκάλυπτα με φορολογικούς ελέγχους».

    «Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει ότι δεν γνώριζε τίποτα – παρ’ ότι μία από τις πρώτες ενέργειές του, τον Ιούλιο του 2019, ήταν να θέσει υπό την αρμοδιότητά του την ΕΥΠ, ενώ ο ίδιος ορίζει και τον διευθυντή της», καταλήγει το δημοσίευμα της TAZ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Υπαρχει Ελληνας που εχει εμπιστοσυνη στην Ελληνικη δικαιοσυνη?

    2. Να σας δώσω και μια άλλη πληροφορία που με έχει εξοργίσει εδώ στη Γερμανία γεωπολιτική αναλυτές Γερμανοί λένε πως ο Μητσοτάκης ζήτησε από τους Γερμανούς μεσολάβηση για τα ελληνοτουρκικά ώστε να βρεθεί μια λύση που θα περιλαμβάνει συνεκμετάλευση του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου με τους Τούρκους!!
      Αυτά κάνει ο Μητσοτάκης πίσω από την πλάτη σας.
      Τα κανάλια στην Ελλάδα σας δουλεύουν ψιλό γαζί στο κόλπο είναι όλοι τους και οι εφοπλιστές.

    3. Ζω στη Γερμανία από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.
      Σας πληροφορίες πως τα ξέρουν όλα.
      Και για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα (αυτοί τους λαδώνουν) και για τη διεφθαρμένη δικαιοσύνη, και για τα μερτικά που παίρνουν υπουργοί ο πρωθυπουργός από τα ναρκωτικά τα μαύρο χρήμα τα λαθραιεμπόριο πετρέλαιου και για όλα.
      Γνωρίζουν τι γίνετε με τις δημόσιες σύμβασης ή μίζα πάει σύννεφο, γνωρίζουν για την αναξιοκρατία και τα ρουσφέτια και τα βολέματα γνωρίζουν πως όλος ο κρατικός μηχανισμός είναι διεφθαρμένος και προσπαθούν να εκμεταλλεύονται την κατάσταση για το δικό τους συμφέρον.
      Και με το σκάνδαλο των παιδεραστών Λιγνάδη που είχε διορίσει ο Μητσοτάκης ως διευθυντή στο κρατικό θέατρο και για τον παιδεραστή Νίκο Γεωργιάδη σύμβουλο του Μητσοτάκη και για το Μίχο και για την κάλυψη που έχουν τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τη δικαιοσύνη.
      Όλα τα γνωρίζουν και γελάνε μαζί μας.
      Και εκεί οι δημοσιογράφοι δεν είναι υπάλληλοι της διαπλοκής και των πολιτικών όπως εδώ εκεί είναι δημοσιογράφοι και κοπανάνε στο δόξα πατρή.
      Ποιος να σας πάρει στα σοβαρά νεοελληναράδες μου όταν σας θεωρούν τριτοκοσμική χώρα;
      Εσείς επιλέξατε τη συμμορία ΝΔ να σας κυβερνά με την κρυφή ελπίδα να λάβετε μέρος και εσείς στο πλιάτσικο.
      Να τους ξαναψηφίσετε παιδιά να σώσουν την Ελλάδα οι κλέφτες που σας χρεοκόπησαν.
      Α ρε τούβλα.

    4. Πολλοι περιμενουν επιστρατευση (για τους Τουρκους) να παρουν G3 στα χερια τους να ξεκινησουν λενε…οχι παντως να σκοτωσουν Τουρκους…

    5. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ……………………………………

    6. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ……ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    7. Γελαω με την ευκολια με την οποια οι Γερμαναραδες αδειαζουν γερμανοδουλους πολιτικους σσν τον Κουλη

    8. Σύμβουλος του πρωθυπουργού παραδέχτηκε πως είναι κλέφτες και μάλιστα επαγγελματίες!!! Μην φοβάστε λέει, είμαστε επαγγελματίες κλέφτες και δεν θα σας σκοτώσουμε όπως ένας ερασιτέχνης!!! Δηλαδή σε κλέβω μ@λακα αλλά δεν σε σκοτώνω για να δουλεύεις να πληρώνεις φόρους και να έρθω να σε ξανακλεψω! Και αυτοί οι τύποι κυκλοφορούν ακόμη άνετοι στον δρόμο και δεν τους λυντσαρειο κόσμος. Μπράβο ρε Έλληνα, σου λένε οι πολιτικοί σου πως σε κλέβουν ευθέως πλέον, εσύ δουλεύεις ολημερίς για να έρθουν να σε κλέψουν! Εντάξει ρε μεγάλε, είπαμε να είσαι κάθε μέρα μ@λακας αλλά πάρε και κάνα ρεπο. Η δήλωση στον βλαμμένο τον πορδοσαλτε στο σκαι.

    9. Το εβραϊκό ψευτορωμαίϊκο της μασωνίας καταρρέει εν μέσω διαφθοράς και σκανδάλων

    10. Πατσης, Κοκλωνης,Χειμαρας και καμιά κλήση από την εισαγγελία. Αυτά τα περιστατικά δημοσιοποιουνται και στο εξωτερικό. Οι εισαγγελείς στην Ελλάδα βγάζουν ως αδιευκρινιστα ποσά τις μίζες των πολιτικών ή τραβάνε της δήθεν έρευνες τόσο καιρό όσο αυτές να διαγραφούν. Διαπλοκή απίστευτη.

    11. ένας υπαλληλάκος είναι και ο ντογιάκος εδώ στο στρατόπεδο των ρότσιλντ. Ας μη κρυβόμαστε. Μην περιμένετε
      να αλλάξει κάτι εάν δεν ξεσηκωθεί ο κόσμος.

    12. Μα σε όλη την ευρωπη γράφουν πως στην Ελλάδα οι εισαγγελείς είναι πιόνια και το μόνο που κάνουν είναι πλάτες και να δίνουν κάλυψη στους πολιτικούς να κάνουν κομπίνες και να ξεπλένουν χρήμα. Viral έχει γίνει η απόφαση εισαγγελέα πως για τα 250χιλ στον λογαριασμό του Αδωνι που δεν δικαιολογούνται από πουθενα, για να τον καλυψει ο εισαγγελέας ίσως επ αμοιβής, τα χαρακτήρισε ως….. απροσδιοριστα ποσά!!! Και φυσικά ο Σημίτης με τον Βενιζέλο που έχουν περιουσία μεγιστάνα, ούτε λόγος για πόθεν έσχες. Τα π@υτανακια των πολιτικών. Τελευταία αποστολή που ανέθεσαν οι πολιτικοί στους εισαγγελείς, να πάρουν την περιουσία όλων των δομών ανηλίκων από το χαμόγελο την κιβωτό και από άλλες δύο και νά τις παράδοσουν σε πρόσωπα φιλικά προς το περιβάλλον του πρωθυπουργού. Γελάει ο κόσμος ποιοι εισαγγελείς?

    13. αυτος ο Ντογιακος , μου θυμιζει τον Ιαβερη ,
      απο το βιβλιο του Βικτωρα Ουγκω “οι Αθλιοι”……
      τον βλεπω να αυτοκτονει , απο τυψεις,
      οπως ο επιθεωρητης Ιαβερης των Αθλιων……
      ΑΘΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥς ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ………ενας βουρκος……..σιχαματα

      1. Αμα ηταν Ιαβερης,προσηλωμενος,εστω και στρεβλα,στο καθηκον,κατι θα γινοταν Αυτη η λινατσα ειναι ενας καβατζοπουστας του κερατα,ανηθικος και ορτινατζα.Χειροτερος απο τον Πλιωτα,που πηγε να κουκουλωσει την υποθεση του αναγυκτικακια στη Θεσσαλονικη.

    14. Δες ελλαδίτσα πως σε κατάντησαν τα καθάρματα του πασοκ και της νδ

    15. Ειναι ομως αποριας αξιον πως οι γερμανοι συνεχεια ασχολουνται με μας αλλα με τον μογγολο ποτε

    16. μπαααα τωρα ξυπνησαν και τα κραυτς και μας λενε αυτα που ειναι το κρυφο καμαρι των ελλαδιστανικων εδω και πολλες 10ετιες….αφου ειναι το ελλαδιστανικο σπορτ ….ποιος θα απατεωνιση πιο πολυ, πιο γρηγορα και πιο τρανταχτα…..

    Comments are closed.