ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ: ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ! ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ SINGULAR LOGIC, ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ «ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ» – ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΟΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ!

    Κοινοποίηση:

    Πόσο σύμπτωση μπορεί να είναι το γεγονός της αιφνιδιαστικής απόφασης για έλεγχο στην Ελληνική Λύση από την αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, σε συνδυασμό με τη χρονική στιγμή της καταγγελίας του εκπροσώπου του κόμματος και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Παύλου Σαράκη, για την επερχόμενη εκλογική διαδικασία και τη Singular Logic;

    Να είναι τυχαίο ότι λίγες ώρες μετά τα όσα αιτήθηκε στην διακομματική επιτροπή βουλευτικών εκλογών ο γνωστός δικηγόρος, ο επικεφαλής της Αρχής Χαράλαμπος Βουρλιώτης διέταξε σχετική έρευνα προς πάσα κατεύθυνση για το αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα;

    Σύμφωνα με τον Παύλο Σαράκη και ενόψει των επερχόμενων εκλογών, δημιουργείται έντονος προβληματισμός και εύλογη αμφισβήτηση ως προς το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας, με αφορμή αφενός πρόσφατες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και αφετέρου σημαντικές αλλαγές που αφορούν την εταιρεία που θα διεκπεραιώσει τη διαδικασία υπολογισμού/μετάδοσης των αποτελεσμάτων, δηλαδή τη Singular Logic.

    Όπως είχε αποκαλυφθεί προ διμήνου, η οικογένεια του Σπύρου Μανωλόπουλου, ιδιοκτήτη της Singular Logic, διατηρεί φιλικές και οικονομικές σχέσεις δεκαετιών με την οικογένεια Μητσοτάκη.

    Σπύρος Μανωλόπουλος

    Αυτή μάλιστα, θα είναι και η πρώτη φορά που η Singular Logic θα διεξαγάγει εκλογές υπό αυτό το ιδιοκτησιακό καθεστώς, καθώς ο κ. Μανωλόπουλος και η εταιρεία του, η Space Hellas (γνωστή για την ενασχόλησή της με αμυντικά συστήματα), αγόρασαν τη Singular στις αρχές του 2021, ως μέρος του επενδυτικού σχήματος με την Epsilon Net του Γιάνη Μίχου.

    Αργότερα, τον Ιούλιο του 2021, διασπάστηκαν οι εταιρείες και η Space Hellas διατήρησε το κομμάτι των δραστηριοτήτων που αφορά τα πληροφοριακά συστήματα και τις εφαρμογές πληροφορικής, δηλαδή το κομμάτι των εκλογικών διαδικασιών.

    Πάντως, η εταιρεία Space Hellas, τα τελευταία χρόνια φαίνεται να βρίσκεται μέσα σε κάθε μεγάλο ψηφιακό έργο του Δημοσίου, με πολλά εκατομμύρια να έχει λάβει από την τωρινή κυβέρνηση.

    Συμμετέχει π.χ. στην κοινοπραξία που ανέπτυξε το λογισμικό Pandora, το οποίο παρουσιάστηκε στο τέλος του 2022 από το υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΕΘΑ και το οποίο προσφέρει προστασία στα τερματικά του στρατιωτικού πληροφοριακού συστήματος των Ενόπλων Δυνάμεων.

    Ανέλαβε ακόμη -και πάλι μέσω του ΥΠΕΘΑ- το έργο «Εγκατάσταση Μετεωρολογικών Σταθμών και ανάπτυξη υποδομής Διαδικτυακής Πύλης», ύψους 11.900.000 ευρώ.

    Τέλος, μετέχει σε κοινοπραξία για τον εκσυγχρονισμό του κυβερνητικού Cloud, δηλαδή του κυβερνοχώρου όπου φιλοξενούνται τα πληροφοριακά συστήματα της Δημόσιας Διοίκησης, που θα στοιχίσει 15.686.637 ευρώ.

    Σε αυτές τις εκλογές, της 21ης Μαΐου (αλλά και στη δεύτερη κάλπη αν χρειαστεί), όπως έχει ήδη ανακοινώσει το Υπουργείο Εσωτερικών, όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα είναι εφοδιασμένοι με tablets και όλες οι συσκευές θα έχουν σύστημα ασφαλούς μετάδοσης των αποτελεσμάτων, με στόχο αυτή τη φορά να μεταδοθούν πιο γρήγορα.

    Αυτή η μέθοδος ασφαλούς μετάδοσης αποτελεσμάτων (SRT) θα υλοποιηθεί με εξοπλισμό και λογισμικό της Singular Logic, η οποία θα συγκεντρώσει και θα επεξεργαστεί όλα τα αποτελέσματα, ώστε να είναι δυνατή η ταχύτερη μετάδοσή τους.

    Αυτό θα συμβεί όπως είπαμε για πρώτη φορά και σημαίνει ότι τα πάντα θα περνούν και θα επεξεργάζονται από τον εξοπλισμό και το λογισμικό της εταιρείας.

    Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, είναι τουλάχιστον περίεργες οι πρόσφατες δηλώσεις του Πρωθυπουργού, ο οποίος έγειρε θέμα αξιοπιστίας των αποτελεσμάτων και… μελλοντικής αμφισβήτησης, χωρίς να το έχει θέσει κανείς προηγουμένως!

    Προφήτης, ή μήπως κάτι άλλο;

    «Είναι τουλάχιστον αστείο να συζητάμε σήμερα ότι υπάρχει δομικό πρόβλημα δημοκρατίας στη χώρα μας. Αυτοί οι οποίοι τα λένε, με πρώτο τον κ. Τσίπρα, πιστεύω ότι έχουν έναν σκοπό. Και αυτός είναι να δημιουργήσουν υπόνοιες για την αξιοπιστία του εκλογικού αποτελέσματος. Ήδη το εννοούν», είχε πει τον περασμένο Φεβρουάριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απαντώντας στο αν εννοεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει για νοθεία στις εκλογές, ανέφερε με έμφαση:

    «Εάν δείτε πού οδηγεί η λογική κατάληξη των επιχειρημάτων τους δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα καταλήξουν να πουν και αυτό, ναι. Και είναι αδιανόητο αυτό, διότι αν έχουμε ένα, θα έλεγα, κεκτημένο στη χώρα μας είναι το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας».

    Το πρόβλημα λοιπόν, σύμφωνα με τον Παύλο Σαράκη, έγκειται στην αμφισβήτηση που έχει προκληθεί στην κοινωνία σχετικά με το αδιάβλητο των επερχόμενων εκλογών.

    Συνεπώς, είναι αναγκαίο το όποιο λογισμικό/πληροφορικό σύστημα της Singular Logic, να τύχει ανάλυσης και εξέτασης από μία Αρχή, ή έναν Οργανισμό που διαθέτει και την τεχνογνωσία και τα εχέγγυα αμεροληψίας και αντικειμενικότητας.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Εδώ κάνανε νοθεία στις ΗΠΑ που υποτίθεται είναι υπερδύναμη,εδώ θα κολώσουν;Που είμαστε μπανανία των Βαλκανίων;

    2. Η ΣΕΦ Singular Logic αποφασίζει ο ποιος θα κυβερνήσει την Ελλάδα μας

    3. Ολα εξαρτωνται απο το Λογισμικο που χρησιμοποιει η Singular Logic και εφοσον δεν εγινε ελεγχος η απαγορευτηκε ο ελεγχος απο ανεξαρτητους IT’s, τοτε ολα ειναι πιθανα. Ειναι σιγουρο οτι θα κατατεθουν Ενστασεις απο Υποψηφιους η ακομα και απο τα μικρα Κομματα, και τοτε ισως να φτασει ο ελεχγος στο Λογισμικο της Singular Logic.

    4. Το γεγονός και μόνο οτι η κάλπη κλείνει στίς 7 το απόγευμα και το 80 % του αποτελέσματος θα το ανακοινώσουν στίς 9 το βράδυ τα λέει ολα , δηλαδή σε 1 ωρα θα έχουμε το 80 % ? , πότε θα προλάβουν να μεταφέρουν τα ψηφοδελτια στίς περιφέρειες να τα καταμετρήσουν και να δώσουν σχεδον το τελικό αποτέλεσμα , ρε μας δουλεύτε ? , καραστημένη και οφθαλμοφανές είναι η νοθεία που θα γίνει απο τον καρεκλοκένταυρο κούλη

    5. Με μία γραμμή κώδικα στο πρόγραμμα της Singular, νοθεύονται τα αποτελέσματα.

    6. Αν υπάρξει Βία και Νοθεία στις εκλογές, η κυβέρνηση των Συνταγματαρχών που θα σχηματιστεί μετά, πρώτα θα ελευθερώσει τον Ηλία από τις φυλακές για να γίνει Πρωθυπουργός και μετά θα επαναφέρει τη θανατική ποινή, ώστε να εκτελεστούν όλα τα καθάρματα του μπλε και πράσινου πασοκ 👍

    7. Η διαδικασία θεωρείται ήδη διαβλητή, πριν καν ξεκινήσει. Και το περίεργο είναι ότι τηρείται σιγή ιχθύος από τους υπευθύνους. H Ευρωπαϊκή επιτροπή βλέπει ;

    8. Η νόθευση της εκλογής κατά το ΠΚ164 είναι ελαφρύ πλημέλημα, εκτός από όσους βρίσκονταν σε υπηρεσία, για τους οποίους είναι απλό πλημέλημα. Τι να συζητήσει κανείς από εκεί και πέρα; Η νόθευση της εκλογής πλημέλημα; Έλεος!

    9. Η Space στεγάζεται σε κτίριο στην Σόλωνος, δίπλα στην Νομική.
      Το κτίριο ανήκε στον ΟΤΕ, άρα κρατικό και ιδιοκτησία του ελληνικού λαού.
      Ο γερμανοκρατούμενος σήμερα ΟΤΕ υπό τον Τζαμάζ πωλεί τα ακίνητα του Οργανισμού, τα έσοδα τα εισπράττει το γερμανικό κράτος!

    10. “” ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ «ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ» “” το μονο σιγουρο και καθαρο μεσα σε ολη την προεκλογικη σαπιλα.

    11. Όση νοθεία και να κάνουν, η κατακραυγή του κόσμου είναι μεγάλη.
      Ο κουλης θα προσπαθήσει να δημιουργηθεί κυβέρνηση τουλάχιστον «φιλική» προς το ατόμο του
      Για να μην τον κυνηγάνε!
      Κανενας δεν τους θέλει και το γνωρίζουν.

    12. Ξεφτιλιστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Οικονόμου. Τον έκανε η Ρανια Τζίμα να μην ξέρει τι να απαντήσει. Τον έκανε να παραδεχθεί πως για την ευπ την πολιτική ευθύνη την είχε το γραφείο του ΠΘ στο θέμα των παρακολουθησεων. Και μετά του λέει, ποιος ακριβώς από το γραφειο του ΠΘ. Εκεί άρχισε να κοκκινίζει και να κεκεδιζει χωρίς φυσικά να απαντήσει!!!!

    13. Ρε παιδιά ,εάν δεν μπορούν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ελέγξουν έστω ένα ένα ,τους εγγεγραμμένους ,τους ποσους ψήφισαν ,και από κει με βγάλουν άκυρα,λευκά ,και εν συνεχεια εάν κολλάνε τα αποτελέσματα ,τι να πω;2023 έχουμε δεν ξέρουν η δεν θέλουν;Δεν μπορεί όλα να είναι άλυτα προβλήματα .Η κάθε σινκιουλαρ λοτζικ επεργαζεται τα αποτελέσματα για σκοπούς γρήγοραδας,δεν μπαίνει μέσα στις κάλπες να μετρήσει.Αυτο το κάνει ανθρώπινος παράγοντας ,λαμβάνοντας τους εγγεγραμμένους σε κάθε τμήμα ,όσοι προσήλθαν ,και από κει δίνουν τα αποτελέσματα των εγγεγραμμένων της αποχής.Απ αυτούς λοιπόν που ψήφισαν δίνουν τα αποτελέσματα αφού πρώτα έχουν καταμετρηθεί μπροστά σε εκλογικούς αντιπροσώπους κομμάτων και δικηγόρους ,τα αποτελέσματα στην εν λόγω εταιρεία.εφοσον λοιπόν πχ από εγγεγραμμένους 3000 προσήλθαν οι 2100 ,στα 2100 έχουμε άκυρα τόσα ,λευκά τόσα ,και μετά έλαβον το κάθε κόμμα ξεχωριστά και τα μεταδίδουν στην πλατφόρμα του υπουργείου .Η λοτζικ πως μπορεί να κάνει νοθεία το ξέρουμε ,αλλά όταν δεν ταιριάζουν τα κουκιά ,πως περνάει αυτό ,κ δεν μπορεί να γίνει τίποτα; Γιατί Μ αυτή τη λογική η οποιδγποτε εταιρεία μπορεί να βγάλει ότι θέλει …ισχύει αυτό;και αν ναι τι ρόλο παίζουν μετά όλοι αυτοί που μετρούν τους ψήφους.Γιατι από όσο γνωρίζω το κάθε κόμμα έχει αντιπροσώπους που είναι παρών στην καταμέτρηση ,και εν συνεχεία δίνουν κ αυτοί τα αποτελέσματα στη βάση του κόμματος μέρα το πέρας της καταμέτρησης .Αρα όταν στο τέλος γίνει μαλακεια πως δηλαδή δεν μπορεί να αποκαλυφθεί;τι άλλο παίζεται;

      1. Το θέμα μάλλον είναι αν τα αποτελέσματα που θα μεταδώσει ο δικαστικός αντιπρόσωπος στην πλατφόρμα δε θα “πειραχτούν” από την εταιρεία, έτσι ώστε όταν αποκαλυφθεί το “λάθος” να είναι ήδη αργά. Δεν έχω ειδικές γνώσεις στο θέμα, τα παλιά κομμουνιστικά καθεστώτα πάντως ήταν μανούλες σε τέτοιες λαμογιές.

    14. Η έκπληξη στα εκλογικά αποτελέσματα θα είναι η ΝΙΚΗ,θα τρίβουν τα μάτια τους οι μασόνοι.

    15. Οι ερπύστριες από τα τανκς είναι γρασσαρισμένες και έτοιμες, για να βγουν, Δευτέρα πρωί, αν χρειαστεί

    Comments are closed.