ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ – ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ – ΟΙ ΕΞΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

    Κοινοποίηση:
    PERAMA1

    Ενας νεκρός και επτά τραυματίες, εκ των οποίων οι έξι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, είναι ο απολογισμός της ένοπλης συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα, στο Πέραμα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, αστυνομικοί έκαναν νόημα στον οδηγό ενός αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν άλλα δύο άτομα, να σταματήσει για έλεγχο.

    Ο οδηγός, όμως, δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη, που κατέληξε στην οδό Ελπίδος, στο Πέραμα. Στο σημείο εκείνο ο οδηγός του οχήματος εμβόλισε τις μηχανές της ΔΙΑΣ και τότε αστυνομικοί πυροβόλησαν. Ενα από τα τρία άτομα που επέβαιναν τραυματίστηκε θανάσιμα, ένα ελαφρά, ενώ τραυματίστηκαν και έξι αστυνομικοί. Οσον αφορά στο τρίτο άτομο που επέβαινε στο όχημα κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

    Διαβάστε επίσης:

    ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ! ΤΟΝ “ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ” ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΔΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ. Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΕΙΤΕΤΑΙ ΝΕΚΡΟΣ. ΕΓΙΝΕ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ “ΦΩΤΙΑ” ΤΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ (ΦΩΤΟ -ΝΥΧΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Κριμα μονο ενας μενουν κατι χιλιαδες μπας και σωθει η χωρα.Οι περισσοτεροι (β)ρομα το μονο που προσφερουν ειναι κλοπες,πωληση ναρκωτικων καθε ειδους κλπ αξιοπρεπεις εργασιες (που κανουν και καποιοι τουρκοσποροι νεολληνες) .Με τους ανθελληνες που κυβερνουν 200 ετη ας προσεχαμε.
      Υ.Γ.Μετανοια γιατι μονο ο Θεος μας σωζει.

    2. Παίζει τώρα να κατηγορηθούν οι ΔΙΑΣ για το συμβάν!!!!
      Τελικά όλοι αυτοί οι παραβατικοι γίνονται ήρωες αν τυχόν και πάθουν κάτι!!!!!
      Αν τύχει και σκοτωθεί αστυνομικός,το πολύ μία αναφορά στα καναλα και έξω απ’ την πόρτα!!!

    3. Δυστυχώς οι άνδρες της ΔΙΑΣ μπλέξανε πολύ άσχημα!!! Θα κατηγορηθούν για ρατσισμό (τα θύματα ήταν βρομά), για άσκοπη χρήση των όπλων τους, για δολοφονία “αθώων” πολιτών καθ’ υπέρβαση των ορίων άμυνας, κλπ… Η κατοχική δικαιοσύνη θα είναι αμείλικτη μαζί τους! Χώρια που οι συγγενείς των βρομά θα ζητήσουν αποζημιώσεις και φυσικά οι κατοχικοί δικαστές θα τσακιστούν να τους δικαιώσουν. Καλύτερα να καθόντουσαν να τους σκοτώσουν όλους παρά που πυροβόλησαν βρομά!!!

      1. Ενα γυφτοσκουπηδο λιγοτερο απο τα εκατομμυρια που ζουν και απομιζουν με κλεψιες και επιδοματα τους φορους των ελληνων

      2. Δυστυχώς αυτό έγινε!
        7 Αστυνομικοί προσηχθησαν όπως έμαθα στις ειδήσεις!

    4. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται πόσο θρασύδειλοι είναι. Ασ κρυφτούν για δύο με τρεις μέρες κάτω από τα σεντόνια του 401 και μετά να ξαναβγούν να γράψουν γιαγιάδες και Έλληνες.

    5. Οι λεβέντες της Δίας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!! Στην Αμερική θα τους είχαν σκοτώσει όλους!!

    6. Ξεσκίστε τους. Αν τους αγαπούν τόσο πολύ και το ένα και το άλλο θέατρο να τους πάρουν στα σπίτια τους. Περαστικά στους ανθρώπους. Με τα χαϊδέματα έχουν ξεφύγει τελείως την έχουν δει γ@μιάδες μας. Γ@μώ τη φυλή σας.

    7. Γύφτοι , Αλβανοί , Ρωσοπόντιοι , τα τρία κακά της μοίρας μας.

      1. Ρωσσοποντιοι δεν υπαρχουν,υπαρχουν ελληνες του ποντου οι οπιοι μετακινηθηκαν προς καυκασο μερια στην περιοδο της προδοσιας του ’22 για να σωθουν.
        Ολοι αυτοι οταν ειχαν ελληνικα διαβατηρια,εσυ και οι ομοιοι σου τρωγατε σανο!!!

    8. Περαστικά στους αστυνομικούς. Συγχαρητήρια για το σημάδι.

    9. Κουραδόγυφτοι, απόγονοι πακιστανών κατσαπλιάδων που ήρθαν πριν μερικούς αιώνες και κάποιοι τώρα προσπαθούν να μας πείσουν πως οι εκατοντάδες χιλιάδες Πακιστανοί και τα εκατομμύρια αυτών που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια πως θα αφομοιωθούν και θα ενταχθούν στην κοινωνία μας!!! Αν είναι να μας κάνουν κάτι τέτοιο οι “δημοκρατικοί” καλύτερα να αποσχίσουμε οι γηγενείς Έλληνες ένα κομμάτι της χώρας και να κάνουμε μια πραγματική Ελλάδα και όχι το Γιουνανιστάν που ήταν το όνειρο κάτι τουρκόσπορων ανθελλήνων που διοικούν την χώρα από το τέλος του 2ου ΠΠ και μετά…

    Comments are closed.