ΝΕΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ – ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ – ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ 41ΧΡΟΝΟΥ

Κοινοποίηση:
rentis-4-640x426

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη έξω από το γήπεδο του Ρέντη τον περασμένο Δεκέμβριο μετά από σοβαρή επίθεση από ναυτική φωτοβολίδα.

Συγκεκριμένα, νωρίς σήμερα το πρωί στελέχη της ΕΛΑΣ βρέθηκαν στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας όπου προχώρησαν στην σύλληψη ενός ακόμη ατόμου. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί του τμήματος Αθλητικής Βίας είχαν στοιχεία σχετικά με την συγκεκριμένη περιοχή και πώς εμπλέκεται στην υπόθεση.

Μετά από την σχετική διερεύνηση εντόπισαν ένα ακόμη μέλος της εγκληματικής οργάνωσης το οποίο εμπλέκεται στα επεισόδια έξω από το γήπεδο και την επίθεση στους αστυνομικούς και εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης.

Ο άντρας φέρεται ως ένα από επτά ηγετικά στελέχη της οργάνωσης. Εντοπίστηκε σε σπίτι φίλου του σήμερα το πρωί όπου κρυβόταν και συνελήφθη με την παρουσία εισαγγελέα.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο τμήμα Αθλητικής Βίας όπου ανακρίνεται.

Μέχρι στιγμής, έχουν προφυλακιστεί 18 άτομα από τα 63 που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα δικαστήρια. Οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Η εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει περισσότερα από 160 άτομα, η έρευνα συνεχίζεται και αναμένονται και άλλα εντάλματα σύλληψης.

Προφυλακιστέος έχει κριθεί και ο λεγόμενος «Κοντός» ο οποίος θεωρείται ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» στην εγκληματική οργάνωση ο οποίος κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός στην δολοφονία Λυγγερίδη καθώς φέρεται να έδωσε το σήμα για να ξεκινήσουν τα επεισόδια.

Τρία άτομα οδηγήθηκαν στην φυλακή και την περασμένη Παρασκευή αλλά μόνο για το κακούργημα της προμήθειας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Γιατί δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, που δολοφονήθηκε από τους ΝΑΖΙ τη ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ υπό την ανοχή συμμετοχή και οργάνωση της φιλοναζι 13, υπάρχει κάποια εξέλιξη????…….
    Ή Ελληνική Αστυνομία εδώ κοιμάται??????

    1. Τον Κουτσούρη παίζει να τον έχει τραυματίσει συνοπαδος σας, εκείνος που έτρεχαν μαζί δίπλα του και κρατούσε μαχαίρι, για αυτό έχει παγώσει η υπόθεση.
      Βλέπεις δεν είχαν μόνο οι Κροάτες μαχαίρια είχατε κι εσείς…

  2. Θα μας τα ζαλίσουν και καλά μέχρι τις εκλογές, μετά μην τον είδατε μην τον απαντήσατε,
    Εδώ άφησαν ελεύθερο τον ήρωα Μιχαλολιάκο, μπας και πάρουν ψήφο από κάποιο δεξιό και κατεβάσουν τον Βελόπουλο, μαυρίστε τις πουστράτζες του κουλοδημοκρατικού τόξου της κλεπτοκρατίας.

  3. Μεγάλη χαρά για όλους που τα χρήματα απο φορολόγηση, πάνε σε αυτούς τους εργατικούς υπαλλήλους του δήμου Πειραιά. Μαρινάκης-Μωραλης δαγκωτό. Με το καλό και πλανηταρχιδες.

  4. εγκληματική οργάνωση,γιατί δεν συλλαμβάνεται ο ηγέτης της ομάδας ο Μαρινάκης
    ,όπως ακριβώς η περίπτωση τής χρυσής αυγής!!!

Leave a Response