ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ! ΤΟΝ “ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ” ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΔΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ. Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΕΙΤΕΤΑΙ ΝΕΚΡΟΣ. ΕΓΙΝΕ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ “ΦΩΤΙΑ” ΤΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ (ΦΩΤΟ -ΝΥΧΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ)

    Κοινοποίηση:
    PERAMA1

    perama2

    Αυτοκίνητο στο Πέραμα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα αγνόησαν σήμα αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ για να σταματήσουν για έλεγχο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών.
    Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και  κακοποιών στοιχείων- κατά πάσα πιθανότητα γύφτων- σημειώθηκε αργά τη νύχτα της Παρασκευής 22/10 στο Πέραμα.

    perama3      perama4  perama5
    Οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο στην περιοχή του Περάματος δεν σταμάτησαν στο σήμα που έκανε η ομάδα ΔΙΑΣ για έλεγχο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών. Υπήρξαν τραυματίες και συλλήψεις ενώ το τρίτο άτομο διαφεύγει προς ώρας της σύλληψης. Η επιχείρηση εντοπισμού του βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ υπάρχει ένας από τους δράστες έπεσε κατάχαμα νεκρός. Οι μαγκιές πληρώνονται. Η αστυνομία έκανε το καθήκον της.

    Αναλυτικά και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπήρχαν μέχρι το ξημέρωμα.

    Αυτοκίνητο ερευνάται αν ήταν κλεμένο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, κατά πληροφορίες Ρομά, αγνόησαν σήμα αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ για να σταματήσουν για έλεγχο. Το όχημα εμβόλισε δύο απο τις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ανοίξουν πυρ. Ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε θανάσιμα απο τις σφαίρες των αστυνομικών, ενώ ένα δεύτερο άτομο τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

    Ο τρίτος επιβάτης του αυτοκινήτου κατάφερε να διαφύγει από το σημείο και αναζητείται. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, υπήρξε εμβολισμός μηχανής της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο 401.

    perama6

    φωτο: www.lawandorder.gr/

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    50 Σχόλια

    1. Μπραβο στους αστυνομικους ευγε τους δωστε τους παρασημα τωρα που ξεβρωμισαν τον τοπο.

    2. Ευγε τους μπραβο στους αστυνομικους ηρωες δωστε τους παρασημα τωρα που ξεβρωμισαν τον τοπο.

    3. Αναγκάστηκαν και τον έφαγαν γιατί έπεσε πάνω τους με το αυτοκίνητο.

    4. Αυτά έπρεπε να αρχίσουν χρόνια τώρα. Έτσι ίσως αρχίσουν να βάζουν λίγο μυαλό

    5. ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΥΛΕΣ;Α;

    6. Τα κακοποια στοιχεια πρεπει να γνωριζουν οτι οι εγκληματικες πραξεις τους, θα εχουν και τις συνεπειες τους!!!!!! Μπραβο στους αστυνομικους, που πεταξαν τα θυμιατα, που τους εδωσαν οι πολιτικαντηδες και εκαναν επιτελους χρηση των οπλων τους!!!!!!! Ας καταλαβουν καποιοι οτι το εγκλημα μονο ετσι καταπολεμιεται και οχι με θυμιασμα!!!!!! Και παλι μπραβο!!!!!!

    7. τωρα θα γινει εδε ποιος πυροβολησε τον γυφτο για να εχει συνεπειες ετσι γινεται σε αυτην την χωρα

    8. Καιρός ήταν,θάψιμο τα καθίκια οι ΒΡΩΜΕΣ, έτσι,ακόμα στα μπασταρδια

    9. πάντως υπάρχουν κάτι τσιγγάνες γαζέλες μελανούρια μιλάμε

    10. Μία διευκρίνηση.Οί γyφτοι ταξιδεύουν συνήθως μέ κλεμένα αυτοκίνητα,δίοτι είναι πιό οικονομικό.
      Στά επόμενα επεισόδια μέ τήν ευάλωτη ομάδα περιμένουμε καλύτερα αποτελέσματα.
      Γιάννης Λάκων

    11. Πώς κατάφεραν 6 Αστυνομικοί νά τραυματιστούν, φορτωμένοι μέ τόσα “καλούδια..??” καταδιώκοντας απλούς Ρομά??
      Τί ανίκανοι στόκοι!!! Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ένας, ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΝ, ΠΑΣΣΑΡΗΣ, εξευτέλισε ειδικές δυνάμεις…
      Μέ τόν Σορίν Ματέι, τά ίδια!!!…
      Αχ, καλέ! Νά μία γρατζουνιά!! Ας πάω στό 401 τραυματίας…
      Κάποιος ψεύδεται!
      Χρυσαυγίτη μου, ΟΥΣΤ ΤΟΥΡΚΑΛΜΠΑΝΟΙΝΤ, πού μέ βρίζεις: Μία από τίς παθογένειες τής κοινωνίας, είναι νά καλύπτουμε “τούς δικούς μας”… Οπότε, μήν διαμαρτύρεσαι “γιά τήν άτιμη κενωνία καί τό ανίκανο Κράτος, δικέ μου να’ουμε..”.
      Κουλάρισε! Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει.
      Πρέπει νά βλέπεις τό πρόβλημα κατάματα γιά νά τό λύσεις…
      Greekman🇬🇷⚔️✝️

      1. Αν δεν πάνε στο 401 πανέξυπνε θα βγαίνουν και θα λένε πως τον εκτέλεσαν. Στην Ελλάδα είσαι και οι “ευαίσθητες” κοινωνικές ομάδες είναι υπεράνω του νόμου.

      2. μαρσαρει η μανα σου στο κρεβατι η ειναι στοκος σαν και εσενα

    12. Κε Kapaniris, από πολύ παλιά, καί επί Επταετίας, οί οδηγίες είναι-συμφωνα μέ τόν Κανονισμό τού Αστυνομικου Σώματος- νά γίνεται άμυνα σύμφωνα μέ τό μέσον πού σού επιτίθενται.
      Πώς πρόλαβε τό αυτοκίνητο κι έπεσε πάνω τους? Προφανώς, ό Έλλην Αστυνομικός, θεώρησε ότι: “Μίλησα,ΟΥΓΚ!! Πάσα Αρχή, Παυσάτω!!!”, καί πλησίασε γεμάτος “αυτοπεποίθηση” -πλην αλλαζονεία- στό 1 μέτρο…
      Τά ίδια έγιναν τότε μέ τούς Γεωργιανούς!
      Τό βλέπουμε στόν δρόμο όπου παίζουν μέ τά κινητά, απρόσεκτοι!!! Ούτε κάν σηκώνουν τά μάτια. Καί μαζεμένοι σέ πηγαδάκι, συζητάνε ανέμελοι!
      Μήπως ψεύδομαι?
      Δέν είναι αυτές οί οδηγίες πού παίρνουν στήν Σχολή. Φυσικά, τό πιό εύκολο είναι νά σηκώσεις ταπεινωμένος τό όπλο γιά νά πάρεις εκδίκηση. Ως συνήθως…
      Ευτυχώς, πού δέν βρίσκονται σέ κανένα Αμέρικα πού οί κακοποιοί δέν αστειεύονται.

    13. Δεν θα μπω καν στον κόπο να πω γιατί τους “βρομά” δεν τους μαζεύει το κράτος και γιατί τους αφήνει να παρανομουν και να κάνουν ότι θέλουν, αφού δυστυχώς το γνωρίζουμε όλοι ότι τους αφήνουν επίτηδες. Εγώ θα πω γιατί δεν ξυπναει ο κοσμος να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ όποτε κάνουν παρανομίες τουλάχιστον να τους αντιμετωπίζει το κράτος έστω ίδια με τους πολίτες στο θέμα τιμωρίας (για να μην πω και παραπάνω) και τους χαιδεύει και τους αφήνει να κανουν ότι θέλουν χωρίς σχεδόν επιπτώσεις! Κλέβουν πορτοφόλια – τους πιάνουν και την ίδια μέρα είναι έξω, ληστευουν καταστήματα – τους πιάνουν, βάζουν ένα δικηγορο, βάλε και κάτι ανθρώπινα δικαιώματα και ότι οι “καημένοι” πεινάνε κτλ – πάλι εξω βγαίνουν και συνεχίζουν!!!! Ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να υπάρχει μια μερίδα συγκεκριμένων ανθρώπων (αυτή η σκαταφάρα) που να μην την αγγίζουν οι νόμοι και να κανουν ότι θέλουν, ούτε διπλώματα βγάζουν, δεν πληρώνουν κλήσεις και ΓΕΛΑΝΕ με το κράτος που κάνουν ότι θέλουν και το παίζουν υπεράνω αφού όντως ΔΕΝ τους ακουμπάει τίποτα και μάλιστα παίρνουν και επιδόματα. Αυτό είναι ρατσισμός κατά των Ελλήνων, έχω και εγώ και η οικογένεια μου δικαιώματα και το κράτος πρέπει να μας προστατεύει!!!
      Το μόνο που προσφέρουν οι ρομά στην κοινωνία είναι κλοπές, ληστείες, αρρώστιες, βρόμα, ναρκωτικά, βιασμούς, αιμομιξία και παιδεραστία (όταν γενάνε σαν κουνέλια από 12 χρονών οι τσιγγάνες πόσο χρονών θα είναι άραγε όταν την γκαστρώνει ο κάθε γύφτος? – η παιδεραστία δεν είναι ΜΕΓΑ ΑΔΙΚΗΜΑ αραγε? Γιατί επιτρέπεται ΚΑΙ αυτό στους ρομά – ο κόσμος δεν το βλέπει ούτε αυτό???) και στην καλύτερη αν κλεβουν εκείνη τη στιγμή θα ζητιανεύου παίζοντας το κακομοιρηδες.
      Αφού ΔΕΝ θέλουν να ενταχτούν (και ποτέ δεν ήθελαν όλα τα χρόνια) στο κάθε κράτος και να υπακούουν στους νόμος, τότε ας τους απομονώσουν κάπου και να τους φυλάνε εκεί και ας ληστεύονται – βιάζονται – σκοτώνονται μεταξύ τους! ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ΅ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!
      (Α ναι, ξέχασα, θα είμαι και ρατσιστής τώρα με αυτά που γράφω……. δεν πειράζει, δεν είμαι, απλά λέω την αλήθεια και την σκληρή πραγματικότητα)

    14. Όταν πυροβολείς άοπλο, δεν είσαι και πολύ άντρας, εδώ που τα λέμε

      1. Κλάους, βγάλε τις προοδευτικολάγνες τσίμπλες από τα μάτια σου, όταν οδηγείς όχημα ενός τόνου και βάλε, μπορείς να σκοτώσεις πολύ περισσότερους από όσους με ένα μπιστολάκι

      2. Εδώ που τα λέμε μαλ@κα γύφτο ο γύφτος πήγε να τους πατήσει μ@λακα ε μ@λακα εδώ που τα λέμε

    15. Ελα να συγκεντρωνονται οι επαγγελματιες “αλληλεγγυοι” “προοδευτικοι” “δημοκρατες” “αντιρατσιστες-αντιφασιστες” γιατι πλακωσε δουλεια.Απο τη μια η δικη για τον “Ζακ”,απο την αλλη τωρα αυτο.Που ειναι ο Πετρος ο ΚΕΕΡΦΑΣ ο ξεβρακωτος με το ασελο ποδηλατο;Καιρο εχουμε να τον δουμε.

    16. 40 κιλα τ αρχιδια των Αστυνομικων που φτανουν στα γονατα Εμεις οι αλλοι στα πληκτρα ζωντοβολα που ελεγε και οΛεβεντης

    17. Και πολύ καλά έκανε , ελπίζω να έχουν την ίδια τύχη και τα υπόλοιπα παράσιτα υπάνθρωποι παλιόγυφτοι που πουλάνε ναρκωτικά και κλέβουν !

    18. Ευγε στους αστυνομικους. καιρος ηταν να ξεβρομιση και λιγο η ελλαδα κριμα που δεν τους φαγανε ολλους

    19. Να εφαρμοστεί ο νόμος σε όλους χωρίς εξαιρέσεις …όχι μόνο ο απλός πολίτης να πληρώνει την νύφη.καινστους Ρομά συχνότερα έλεγχους από την αστυνομία!

    20. ΓΥΦΤΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΓΙΝΕ ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ

    21. Θα βαλουν οι αθιγγανοι κανα γαματο δικηγόρο και θα τους πάρουν τα σωβρακα ..διαβαστε λιγο ποινικο κωδικα…και αντε να ξεμπλεξουν

      1. Δυστυχώς ισχύουν αυτά που λες. Έχουν τα ΦΡΑΓΚΑ για να το κάνουν κάτι οι γύπες οι δικηγόροι άλλο που δεν θέλουν…

    22. Oσο αφηνετε τους σκατο γυφτους ελευθερους χωρις καμια τιμωρια αυτα θα παθενετε.νομιζετε οτι θα παει φυλακη ο συληφθεις?θα πανε στο δικαστηριο 50 ατομα κ θα ζητανε κ τα ρεστα για τον σκοτωμενο.γι αυτπυς ουτε κοβιντ ουτε μετρα τπτα.περιορισμος σε τυπου στρατόπεδο συγκεντρωσης κ ξυλο απι τι πρωί μέχρι το βραδυ.μονο έτσι θα καταλαβουν.αντε πια με υο καρκινωμα της φαρας τους

    23. Κρίμα που δε σκότωσαν και τους άλλους 2. Ατυχία.

      1. Κρίμα που δεν πάτησε όλους τους μπάτσους

    24. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΘΑΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΥΦΤΑΡΙΑ………ΑΛΛΟΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ………

    25. Μαλλον έχει καεί το κεφάλι σου, ή εκτός αν είσαι γιούφτος..

    26. Γαμήστε τους κωλόγυφτους.
      Ζήτω η Ελληνική Αστυνομία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    27. Αφειστε τους να αλωνιζουν και να να μη δικαζονται επαρκως και θα δειτε τι εχει να γινει πολυ συντομα. Οι πολιτικοι κανουν τα στραβα ματια για τις ψηφους και τους χαιδευουν. Οι υπολοιποι τους φοβουνται.

    28. Γιατί κατάφερε να διαφύγει ρε άχρηστα παιδάκια των πανελληνίων?

    29. ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    30. Τον τέντωσαν τον σκατόγυφτο! Μπράβο! Τέτοια αστυνομία θέλουμε!

    31. Συγχαρητήρια στους ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎΣ. Οι κωλογυφτοι έχουν αποθρασυνθει εντελώς. Κάποιος πρέπει να τους βάλει σε τάξη. Και πάλι συγχαρητήρια.

    32. Κατάλαβα… Θά καεί τό.. Σύμπαν πάλι!
      Τό ρεπορτάζ, δέν μάς λέει: Ποιός άρχισε νά πυροβολεί πρώτος?.. Γιατί, θυμάμαι πρίν 15- 20 χρόνια μοτό, πού επειδή δέν σταμάτησε έξω από τό Πάντειο γιά έλεγχο, ό ηλίθιος μπάτσος πυροβόλησε ένα νέο παιδί!!!
      Άσχετα άν ήταν γύφτοι, ποιός άνοιξε πύρ;

      1. ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ γυφτους οι ΕΛΛΗΝΕΣ…

      2. Ρε μεγαλε επεσε οανω τους με το αυτοκινητο τι ήθελες να κανουν?

      3. Κανένας κομπλεξικός αρναούτης θα είσαι “greekman”, από αυτούς που ρέει καθαρό καυκάσιο/νταγκεστανικό αίμα στις φλέβες του (τουλάχιστον οι αλβανοί αναμείχθηκαν και με Έλληνες). Ονειρεύεσαι μια Ελλάδα χωρίς αστυνομία και στρατό και τους τουρκαλβανούς κατσαπλιάδες να κατεβαίνουν στην Αθήνα με τις σάπιες καλασνικοφκες…

      4. Αν θέλει το κράτος δεν βγάζουν κιχ. Είναι καιρός να γίνει μια επιχείρηση σκούπα στα άβατα διαφορων κοινωνικών ομάδων και να τους αφοπλίσει.

    Comments are closed.