ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ – ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ – ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ «ΜΕ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΑΝΘΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ»; «ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤE

    Κοινοποίηση:
    ΑΣΦΦ

    Χθες κυκλοφόρησε καρμπόν σε πολλά συστημικά ΜΜΕ ένα αφήγημα, ότι τάχα έχουν εγκατασταθεί με φροντίδα της Κυβέρνησης, σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα στο 70% του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας, εκτός από δύο κομμάτια, ένα εκ των οποίων το σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη.

    Το σχετικό κείμενο που προφανώς «εστάλη» από… ψηλά και που έπαιξε (σχεδόν) σε όλα τα μεγάλα sites, ανέφερε:

    «Παρά τις καταγγελίες συνδικαλιστικών εκπροσώπων των σιδηροδρομικών περί παντελούς απουσίας αυτόματων δικλίδων ασφαλείας στο δίκτυο, κυβερνητικές πηγές και στελέχη του ΟΣΕ έλεγαν ότι και σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου έχουν αποδοθεί σε ολόκληρο το κομμάτι από το Πλατύ Ημαθίας έως τον Προμαχώνα, όπως και σε μεγάλο μέρος της διαδρομής από την Αθήνα έως τη Λάρισα. Ως αποτέλεσμα, το όλο έργο έχει υλοποιηθεί σε ποσοστό που αγγίζει το 70%. Τα δύο κομμάτια που δεν καλύπτονται ακόμα είναι το σκέλος ανάμεσα στη Λάρισα και το Πλατύ, όπου σημειώθηκε το δυστύχημα και νοτιότερα η έκταση μεταξύ Οινόης και Τιθορέας».

    Σήμερα στον ΣΚΑΪ, η Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννα Γκελεστάθη, υποστήριξε θερμά τη γραμμή Μαξίμου, για να λάβει ωστόσο την πρέπουσα απάντηση από τον πρώην διευθυντή Ασφαλείας Κυκλοφορίας Αμαξοστοιχιών ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Χρήστο Ρετσινά.

    Είπε συγκεκριμένα η κ.Γκελεστάθη:

    «Στο 70% της διαδρομής η τεχνολογική υποστήριξη για να είναι θωρακισμένα τα τρένα λειτουργεί. Δεν λειτουργεί στο 30%. Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει ότι τον Σεπτέμβριο θα έχει παραδοθεί το 100%. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και για να μπορούμε να κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια: Μπορεί να τα κάναμε όσο πιο γρήγορα γινόταν, μπορεί να τα κάναμε απείρως γρηγορότερα από τους προηγούμενους, από τη στιγμή που δεν προλάβαμε εμείς το ατύχημα και μας πρόλαβε το ατύχημα, δεν τα κάναμε αρκετά γρήγορα».

    Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Οικονόμου ρώτησε τον κ. Ρετσινά αν ισχύει αυτό που είπε η κ. Γκελεστάθη για το 70%. Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη:

    «Όχι. Άλλο προφανώς εννοεί η κυρία Γκελεστάθη. Ότι μπορεί να έχει ολοκληρωθεί σαν υποδομή το έργο κατά 70%. Πράγμα που εγώ δεν το ξέρω. Άλλο το να έχει τεθεί σε λειτουργία, δεν έχει τεθεί τίποτα. Το κομμάτι σηματοδότησης που δουλεύει αυτή τη στιγμή από Αθήνα μέχρι Θεσσαλονίκη, είναι μόνο το κομμάτι Τιθορέα–Λάρισα. Τίποτα άλλο».

    Με μια… guest εμφάνιση στο στούντιο της κρατικής ΕΡΤ, ο Άρης Πορτοσάλτε βρήκε άλλη μία ευκαιρία να προκαλέσει το κοινό αίσθημα με τα όσα είπε.

    Με αφορμή τη σιδηροδρομική τραγωδία στην περιοχή Ευαγγελισμός της Λάρισας στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών, υποστήριξε ότι τα πολύνεκρα δυστυχήματα (σ.σ. ναυάγιο Σάμινα, τροχαία Τέμπη με οπαδούς ΠΑΟΚ και μαθητές, τροχαίο στον Μαλιακό)… εκσυγχρονίζουν τις υποδομές στην Ελλάδα!

    «Η θυσία είναι θυσία»…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    64 Σχόλια

    1. πεταξτε εξω απ τα κοινα αυτες τις σφουγγαριστρες που οσα βλεπει η πεθερα τα κανουνε σφυριχτρες πεταξτε ολα τα χαρτια που δινουν στ ονομα τους και γραψτε μια επιγραφη να εκφρασει τη βρωμια τους και να θυμουντε οι ελληνες σ ετουτη εδω την κτηση τοπος να ξεβρωμισει ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΘΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!ΜΑΡΙΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΒΑΔΑΤΟΥ

    2. Ο Προτοσαλτε να φροντισει να ειναι το επομενο θυμα αφου θεωρει οτι με θυσιες αναβαθμιζεται το κρατος Η σειρα του ειναι

    3. ξςφτιλα το κανατε το επαγγελμα του δημοσιογραφου τσιρακια των πολιτικων δοσιλογη εχετε χασει καθε ενοια τις δημοσιογραφιας αλλα και του σεβασμου προς το ιδιος σας τ πρωσοπο. Ηθελα να ηξερα μςτι προσωπο αντικρυζετε βρε ρεμαλια ταπαιδια σας δεν εχετε τσιπα ???εκτος και αν τα εχετε γαλουχισει σαν εσας και μπροστα ατο χρημα δεν βλεπουν τιποτα

    4. αντι να πει για να μην εχουμε αλλουσ νεκρουσ ‘ λεει για να εχουμε τρενο στην Ελλαδα
      σιχαμα ανθρωποσ

    5. Όταν είσαστε στο παραβάν των εκλογών , θυμιθητε τα παιδιά που πέθαναν.
      Ποτέ ξανά Μητσοτάκη.

    6. Πορτοσαλτε εισαι σιχαμα αν ημουν ενας απο τους γονιους θα σε ειχα γ@μισει

    7. Όταν η συντριπτική πλειοψηφία των ελληναραδων τους βλέπει και τους πιστεύει ότι κάνουν και σωστή ενημέρωση την ώρα που και αυτοί και τα κανάλια τους χρηματίζονται, εμείς οι λίγοι που δεν βλέπουμε τηλεόραση, δεν μπορούμε ούτε να τους ρίξουμε την τηλεθέαση άρα το κασέ και έτσι συνεχίζουν τις μασες. Είναι όπως ακριβώς και με τους πολιτικούς και τα κόμματα που μπροστά στην κάλπη όλοι τα ξεχνάνε όλα. Αφού τους βλέπετε και αφού τους ψηφίζετε καλά κάνουν. Εμείς η μειοψηφία διαβάζουμε και καμιά αλήθεια στο διαδίκτυο συγκρίνοντας τα όσα συμβαίνουν. Ζώα σας έχει κάνει η τηλεόραση και άβουλα πιόνια με ένα μυαλό σε λήθαργο και μια λαλιά να αναπαράγει τα όσα ακούτε απ’τους φραγκατους δημοσιογράφους που δεν έχουν σχέση με την δημοσιογραφία, είναι αλήτες και υπηρέτες της εξουσίας.

    8. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ???

    9. λιγοι γραφικοι τρελοχουνταιοι βριζουν ολο το κοσμο…. ουγκα-ουγκα ψυχακηδες περιθωριακοι

    10. Ουστ κοπρόσκυλα! Σιχαμερες σαύρες του συστήματος!!!! 🤮🤮🤮🤮

    11. Τελικά κατάλαβα ότι για το χάλι της χώρας δεν ευθύνονται οι πολιτικοί. Σαφώς και έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, αλλά το μεγαλύτερο το έχουν οι δημοσιογράφοι και πιστεύω ότι για κάθε 10 κακούς πολιτικούς, αντιστοιχεί 1 κακός δημοσιογράφος, δεν ξέρω αν καταλάβατε τι θέλω να πω. Περισσότερο κακό κάνει 1 κακός δημοσιογράφος παρά ένας κακός πολιτικός και οι λόγοι είναι αυτονόητοι. Πως καταντήσαμε από Έλληνες ρε αδέρφια, σύγχρονοι ραγιάδες? Πόση ανοχή ακόμα με τα αίσχη όλων των παρασίτων που μας γαμούν τη ζωή? Μήπως πρέπει να στρώσουμε τον κ@λο μας κάτω και να λάβουμε ποιο δραστικά μέτρα?

    12. Όταν σσς έλεγαν τα,παπαγαλάκια του συστήματος όλα ιδιωτικά τίποτα κρατικό τότε νεοελληναράδες επαναλαμβάνατε τα ίδια και πανηγυρίζατε μαζί με τον Πορτοσάλτε και τον Πρετεντέρη μόνο που τότε όλοι αυτοί τα έλεγαν γιατί εκπροσωπούσαν ιδιωτικά συμφέροντα.
      Σήμερα δεν χάσανε τα παιδιά τους ούτε οι Μητσοτάκηδες ούτε ο Πορτοσάλτε ούτε ο Πρετεντέρης.
      Μυαλό και λογική δική σας δεν έχετε και παπαγαλίζετε ότι σας λένε τα κανσλια;

    13. Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ. ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ

      1. η παλαια διαθηκη ειναι ενας βοθρος, μεταξυ αλλων βριζει και τους ελληνες. Απλα διαβασε την και ενημερωσου

    14. Οι συγγενεις των θυματων ταραξτε τους στις μυνησεις για περιύβριση νεκρων..Ισως ετσι βαλουν μυαλο!!

      1. Καταργήθηκε με νόμο επί κυβέρνησης σύριζα και η τωρινή κυβέρνηση το άφησε “να πάει και όπου βγει” και να τ’ αποτελέσματα.

    15. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ…. ΞΕΡΩ,ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΙΚΡΟ.
      ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟ ΕΥΡΥ…. ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ…. (ΤΟΝ Μ.Ο. ΤΟΥ ΕΛΛ. ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ) ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ Η’ ΟΧΙ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.
      ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑ ΟΛΟΥΣ.
      ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΜΠΟΡΟΙ…….
      τα ειπα ολα αλλη μια φορα.

      1. @rukuna Γιατί δεν εξαυλωθηκες εσύ ρε γμτ μου??

    16. Ως γνήσιο καθεστώς έχουν ξεκινήσει την λογοκρισια.
      Με μια προκλητική παρέμβαση ο εξαφανισμένος στα φαινόμενα της λίστας Πέτσα προεδρος του ΕΣΡ έστειλε επιστολή στα κανάλια με “οδηγίες” για την κάλυψη της τραγωδίας στα κανάλια “Για να μην προκαλέσουν περαιτέρω πανικό στο κοινό.”

    17. Ο Πορτοσάλτε γεννημένος το 1963 στην Κωνσταντινούπολη, έφθασε στην Αθήνα το επόμενο έτος με τους γονείς του λόγω διωγμών.
      Κομμουνιστής στα νειάτα του, χυδαίος λιμπεραλιστής τώρα, τρόφιμος της προδοτικής οικογένειας των Αλαφούζων.

    18. Ο άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Όταν εγώ και σίγουρα αρκετοί άλλοι αλλά όχι η συντριπτική πλειοψηφία, έχω 12 χρόνια να δω τηλεόραση και ψάχνω τις ειδήσεις στο διαδίκτυο, συγκρίνοντας τα όσα διαβάζω, βλέπω τη μεγάλη διαφορά. Η τηλεόραση που σας βλάκες, σαν αποχαυνομενοι παρακολουθούν κάποιοι για ενημέρωση δεν είναι τίποτε άλλο παρά φουμαρα και παραπληροφόρηση μιας και τα κανάλια είναι με το αζημιωτο φερέφωνα της εξουσίας. Αν τους δώσεις χρήμα σε λιβανιζουν, αν όχι σε κατηγορούν. Το λέω σε πολλούς και με βγάζουν τρελό. Όταν όμως τους πω, αν σου δώσω 1000 ευρώ θα πεις καλά λόγια για μένα ή άσχημα; Απαντούν ουουουουου τα καλύτερα. Αυτό είναι όλο. Δεν χρειάζεται μυαλό, χρειάζεται να λειτουργεί το μυαλό. Κλείστε τις τηλεοράσεις. Η τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να σας ξυπνήσει και να σας υποψιασει για πολλά που γίνονται αλλά κρύβονται.

    19. Όσοι άνθρωποι έχουν άκρες στο εξωτερικό και μπορούν να σσς βοηθήσουν για αρχή φύγετε να σωθείτε.
      Στο ελλαδιστάν να μείνουν μόνο οι Μητσοτάκηδες και τα κομματόσκυλα τους.
      Τίποτα δεν θα αλλάξει στο ελλαδιστάν τ Ρα παριστάνουν υποκριτικά τους λυπημένους μέχρι να ξεχαστεί το θέμα και μετά πάλι τα ίδια.
      Ο Μητσοτάκης έβαλε τον Γεραπετρίτη στο υπουργείο για τις νέες μπιζνες και τις νέες μίζες.
      Εσείς νεοελληναράδες είστε αναλώσιμοι για να ταίζετε τους Μητσοτάκηδες και τα κομματόσκυλα τους.

    20. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

      ΝΔ-ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

    21. Οι άνθρωποι περιμένουν να κάνουν κηδεία στα νέα παιδιά τους και ο Βασίλης Χιώτης στο Σκάι λέει αν θέλει η ΝΔ να κερδίσει τις εκλογές και να γυρίσει το ματς να κάνει σύγκριση με το Μάτι.
      Το κομματόσκυλο η Κοραή λέει οι εκλογές πρέπει να πάνε πολύ πίσω να γίνουν δημοσκοπήσεις να δούμε τι ζημιά έχει γίνει και μετά να δούμε πότε θα γίνουν οι εκλογές.
      Τόσες μέρες μιλάνε οι δημοσιοκάφροι και μια λέξη για τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν ακούστηκε.
      Ούτε μια λέξη.
      Τους πραγματικούς εχθρούς της Ελλάδας τους έχετε μέσα στην ίδια τη χώρα σας.
      Στην κατοχή και στην τουρκοκρατία όλοι αυτοί ξέρουμε με ποιους θα ήταν εκεί που ήταν και οι πρόγονοι τους.
      Όλους αυτούς εσείς τους ταίζετε νεοελληναράδες με την ψήφο σάς.

    22. Να κάνετε όλοι μηνύσεις κατά του κράτους…..
      Που είνάι η ασφάλεια ???
      Που είναι τα νοσοκομεία???
      Που είναι οι υποδομές???
      Που είναι η δικαιοσύνη???
      Που είναι η παιδέια???….
      Μηνύσεις παντού από όλους ….
      Στα πιόνια που μον ο αυτοί γεμίζουν τις τσέπες τους και ζουν εις βάρος μας , εις βάρος των παιδιών μας…οι αλήτες…..λιωστε τους ρε ξυπνήστε μια φορά ….

    23. για να σας δω στης εκλογές θα τα θυμόμαστε η πάλι τα ίδια. τώρα Καλά τα λέτε μετά όμως σαν τα ζώα τα ίδια παντελακη μου τα ίδια παντελή μου

    24. ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΤΙΝΓΚΑ Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΧΛΙΔΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ? ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ . ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    25. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ σας φτυνει ο ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ και εσεις δεν παιρνετε χαμπαρι. ΛΙΩΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ την πολιτικη αυτη κατσαριδα.

    26. Τσάπαλης υγειονομικος νοσοκομείου Λαρίσης:Περα από το ότι ήρθαν κ φωτογραφίζονταν μόνο,λένε ψέματα.
      Εγώ γνώριζα από τις 2:30 τη νύχτα ότι οι νεκροί ήταν ήδη 70 από το ΕΚΑΒ που μας έφερνε τους τραυματίες.

    27. Σε άλλα νέα, μόλις αποφασίστηκε να προφυλακιστεί, για την υπόθεση των βιασμών της ανήλικης στον Κολωνό, ο πρώην διαιτητής Φίλιππος Ντόβας, υποψήφιος με την παράταξη της ΝΔ (Πατούλη) το 2019 στις περιφερειακές εκλογές και πολιτικός φίλος της κ. Νικολάου.

    28. Συνεχίζουν οι δημοσιογράφοι στο ρυθμό του Μαξίμου, Κοραή στον Ευαγγελάτο:
      Όχι δεν μπορεί να προκηρύξει τώρα εκλογές ο πρωθυπουργός.Θα πρέπει να κάνει κ δημοσκοπήσεις για να δει που βρίσκεται,πού τον πήγε αυτή η τραγωδία.
      Έγκλημα με ευθύνη Μαξίμου είναι πείτε της.
      Λίγα σας είπε ο Πολακης.

    29. Το Γραφείο Τύπου του Κώστα Καραμανλή μοίρασε έγγραφο στα ΜΜΕ σχετικά με την παράδοση παραλαβή του υπ. Υποδομών. Αλλά ξέχασαν να βγάλουν τις υποδείξεις που υπήρχαν στο τέλος- πως θα απαντήσει σε ερωτήσεις.
      Ολα φτιαχτά.
      Ακόμη και η θλίψη, τα δάκρυα, η συντριβή.

    30. Οι δημοσιογράφοι του καθεστώτος χάνουν τη γη κάτω απ’ τα πόδια τους. Ποτέ κανένας πρωθυπουργός δεν είχε τόσο πολλούς και πιστούς τηλε-γενίτσαρους.

    31. Άρα για να βελτιωθεί η κατάσταση παρακινεί τον λαό σε ανθρωποθυσίες δημοσιογράφων, δικαστών και πολιτικών. Τύφλα να έχει ο Πολάκης. Η υπόθεση χρειάζεται εισαγγελέα και εγκλεισμό σε ψυχιατρείο.

    32. Γιατί να μην είναι μέσα στο τρένο ο άθλιος πρωκτοσάλτε;

      1. Έλα ντε, καντέμικο κι αυτό το καθίκι. Με ένα μπουρλοτάκι πάντως γίνεται δουλειά…

    33. Ο Μητσοτάκης στηρίζεται από αλήτες της δημοσιογραφίας, πως μπορεί κάποιος να τον χαρακτηρίσει διαφορετικά.

    34. ΣΚΑΣΜΟΣ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΝΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΦΙΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

    35. Σκεψου να εχεις επιβιωσει απο αυτο το εγκλημα και να ακους στις ειδησεις αυτα! Ειναι δευτερο εγκλημα! Να τα ακουν τα κτηνη αυτα που λενε συγγενεις! Δε το χωραει ανθρωπινος νους

    36. ποιος Έφερε τον ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΑΦΡΟ ΓΈΝΝΗΜΑ ΜΙΑΡΗΣ ΦΑΡΑΣ, ΑΦΟΔΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ;;;
      ποια ΠΟΥΤΑΝΑ σαυρα γέννησε το ανθρωποειδές σαλταρισμενο εκτρωμα;;;;
      Ο Θεός αργειιιιιιιιιιιι, ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ.
      ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΘΟΙΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΤΙΑ Κ. ΝΑ ΣΕ ΚΆΨΕΙ.

    37. Αν ήμουν γονιός θανόντα, θα την έστηνα έξω από το σπιτάκι του και θα του έσπαγα το κρανίο με μπουνίδια. Θα μαζευόταν τόση δύναμη στα χέρια μου από το μίσος που τρέφω για αυτό το σκουπίδι, που θα αρκούσε για του πολτοποιήσω το κεφάλι μόνο με μπουνιές. Αυτά μουνόπανο.

      1. σιγα τα αιματα μωρη κοτα, χα χα χα γελοιε

        1. @τρελοναζηδες. Παγωμένος αύριο δεξιά ακριδα

    38. Συνεχεια ειμαστε στα Ευρωπαικα δικαστηρια με καθημερινα προστιμα για τις…. υποδομες μας παρα τις επιχορηγησεις της ΕΕ! Μασαμπουκα κι αγιος ο Θεος απ ολα τα λαμογια του εκαστοτε κυβερνωντος συστηματος! Γελανε οι Ευρωπαιοι με τη καταντια μας! Θα μου πειτε αλλοι καλυτεροι! Δουλεια τους κανουνε παντως υποθηκευιντας τη Πατριδα μας!

    39. ΜΑΤΙ! ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!

      Προκόπης Παυλόπουλος: «Οφείλουμε να αποδείξουμε ότι η θυσία τους όχι μόνο δεν πήγε χαμένη, αλλά καθορίζει το δικό μας δημοκρατικό χρέος».

      Υ.γ. Τοτε μας ειχε προβληματισει, το οτι μιλησε για “Θυσια”! Και καποιοι στο σημερα, επαναλαμβανουν την λεξη! Τυχαιο;;;

    40. Έχουν θράσος και αλητεία,γιατί ταιζει τα αφεντικά τους και αυτούς ο ελληνικός λαός,μέσω “δανείων” (αγυριστων), διαγραφών των χρεών τους ανά τετραετία με νόμους παραμονές Χριστουγέννων στα μουλωχτα, διαγραφές προστίμων από την “δικαιοσύνη” τους και πολλά άλλα. Αν δεν είχαν το χρήμα αυτό,ούτε μια βδομάδα δεν θα υπήρχαν τα πορνοκαναλα τους. Λαέ πεινας,γιατί τους προσκυνάς?

    41. Τι ψυχη θα παραδοσουν αυτα τα καθαρματα που τα δινουν και λογο και βημα δεν εχουν ιχνος ντροπης μεσα τους.Απο την αλλαζωνια τους εχουν ξεχασει οτι μιλανε για ανθρωπους. Κτηνοι. Τα παιδια σας δεν ντρεπονται για σας? Α ναι ειναι στο εξωτερικο. φυσικα.

    42. Eιχε δωθει σκονάκι με το τι θα πει ο τεως υπ.Μεταφορων στον επόμενο αν του γινοντουσαν ερωτησεις απο τους δημοσιοκάφρους,αν επεμεναν και αν οχι…Να αναδειχθει το θεμα με αρθρο απο το Μ παρακαλω……

    43. Στο σκαι το τερμάτισαν, αδίστακτα μισανθρωπα καθάρματα. Μιλάνε για λεφτά και επενδύσεις εννοώντας την μίζα του πολιτικου και τα κέρδη του εργολάβου την ώρα που όλη η χώρα κλαιει και θρηνεί. Ο διευθυντής βγήκε και είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, μην ασχολείστε με τα παιδιά, αυτό που μετράει είναι να μην έχει πολιτικο κόστος η κυβέρνηση!!!! Προχθές η δήλωση ώρες μόνο πριν το τραγικό δυστύχημα. Ρε Χιώτη, πόσο μ@υνοπανο μπορεί να είσαι ρε κάθαρμα, πολύ αλήτης είσαστε ρε. Αλήτη, αλήτη μισανθρωπε. Νέα παιδιά ρε αλήτη κάθαρμα, με κόμματα και εκλογές ασχολείσαι ρε εγκληματία? Τι ψυχή θα παραδώσεις αλήτη???

    44. Οι δημοσιογράφοι που στηρίζουν τη νδούλα(όπως και οι προηγούμενοι του τσυριζα που δικαιολογούσαν το Μάτι) πλέον προκαλούν όχι αηδία αλλά εμετό σε κάθε Έλληνα πολίτη. Δικαιολογούν την ύπαρξη νεκρών παιδιών για να δικαιολογήσουν τα πολιτικά αφεντικά τους! Αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να προξενούν εμετό και για τους ίδιους αλλά και για τα αφεντικά τους! Αυτοί που δεν νοιάζονται για τα νεκρά παιδιά και δικαιολογούν τους δολοφόνους της ανθελληνικής νδούλας και του ανθελληνικού τσιριζα(που τα ξεπούλησε τα τρένα στους Ιταλούς) είναι οι ίδιοι που νοιάζονται για να αποβληθεί ο Ηλίας από τις εκλογές! Πλέον όλοι κατάλαβαν και όποιος δεν γουστάρει τον Ηλία ας μην τον ψηφίσει. Αλλά μην τολμήσει κανένας να αποβάλει τον Ηλία γιατί θα είναι υπεύθυνος για ότι ακολουθήσει! Φτου σας δημοσιογράφοι που δικαιολογείτε την δολοφονία μικρών παιδιών για να φτιαχτεί ο όσε! Που καταστράφηκε από τις μίζες που καλύπτετε υποτακτικοί των εφοπλιστών καναλαρχών και των μασόνων ανώμαλων πολιτικών!

    45. ΕΒΡΑΙΟΙ δημιουργητες της μυθολογίας (Παλαιά διαθήκη) οι πιο επικίνδυνοι επί της γης για αυτό άλλωστε ήρθε σε εσάς ο θεός. Προσέξτε παλιό σιωνιστές μην είστε ακάθαρτοι αιώνια εγειρετε πνεύμα τώρα που είστε στο φως. Μακάριοι δεν είστε έτσι και αλλιώς

    Comments are closed.