10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ “ΠΑΚΙ” ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ! ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΧΩΜΑ – ΟΥΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ

    Κοινοποίηση:
    filopappou_moustakas-768x512

    Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και δεν έδωσε αναστολή στην έφεση του ανήλικου δολοφόνου του 25χρονου Νικόλα πέρυσι, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στου Φιλοπάππου.

    Η δίκη, την οποία παρακολούθησαν οι γονείς του θύματος έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Μάλιστα τούς προκάλεσε οργή το γεγονός ότι ο 17χρονος αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη ακόμα και μετά από τις υποδείξεις της προέδρου του δικαστηρίου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι σκοπός τους ήταν να κλέψουν και όχι να σκοτώσουν.

    Επίσης ισχυρίστηκε ότι εκείνος τη στιγμή του φονικού έψαχνε την τσάντα της κοπέλας του Νικόλα.

    Ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσαν δύο Γερμανίδες, οι οποίες ταξίδεψαν από την πατρίδα τους στην Ελλάδα μόνο γι’ αυτό το σκοπό.

    Οι ίδιες είχαν πέσει θύματα ληστείας από την ίδια ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες περιέγραψαν στο δικαστήριο τη σκληρότητα των κακοποιών.

    Η μία από τις δύο είχε φωτογραφίσει τους δράστες και αυτή η φωτογραφία βοήθησε την κοπέλα του Νικόλα να τους αναγνωρίσει.

    Φιλοπάππου: Το χρονικό του εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο

    Ένας θάνατος που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ήταν 15 Αυγούστου 2018 όταν ο 25χρονος Νικόλας Μουστάκας θέλησε να πάει μια βόλτα με την 23χρονη φίλη του από την Πορτογαλία στο λόφο του Φιλοπάππου. Κανείς τους δεν μπορούσε να φανταστεί ότι εκεί παραμόνευε ο θάνατος.

    Μετά από συντονισμένες έρευνες, η αστυνομία έφτασε στην άκρη του νήματος για τον θάνατο του Νικόλα, που σπούδαζε στη Γλασκόβη και είχε έρθει διακοπές στην Ελλάδα για να περάσει χρόνο με την φίλη του που εργαζόταν στη χώρα μας.

    Το βράδυ της Πέμπτης (23.08.2018) γινόταν γνωστό ότι η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει, να εντοπίσει και να προσαγάγει στη ΓΑΔΑ τρεις υπόπτους.

    Οι δύο ήταν Πακιστανοί και εντοπίστηκαν στην Ειδομένη, ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν από την Ελλάδα. Ο τρίτος ήταν ένας Ιρακινός, που βρέθηκε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

    Οι τρεις πιστεύεται πως ήταν μέλη μίας από τις συμμορίες που δρουν στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

    Παρότι απενεργοποίησαν τα κινητά τους μετά το θάνατο του 25χρονου, η αστυνομία κατάφερε να τους εντοπίσει.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΝΗΛΙΚΟΥ (ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΟ ΠΕΡΙ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ) Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ, Η ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΚΙ ΕΚΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΜΑΛΑΚΙΑ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    2. δηλαδή αυτο το κάθαρμα σε 6-7 χρόνια το πολύ θα ειναι εξω !! στα 25 του χρόνια θα κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσα μας , αυτούς ψηφίζετε ρεε ? θα θέλατε να ήσασταν στην θέση του μακαρίτη η της μάνας του ? αύριο μπορεί να είστε, και ενα αλλο κάθαρμα επειδή ειναι 17 χρονων να καμαρώνει , γιατι αυτο το καθίκι θα καμαρώνει μόλις ξεψαρώσει στην φυλακη και γίνει παλιός

    3. Πακισταν=ΦΑΣΙΣΤΑΝ ιδια ειναι η λεξη. ”’Καθαρισαν-δολοφονησαν ” ελληνα στα καλα -καθουμενα λες και ”αγορασαν” μια σοκολατα απο περιπτερο. ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΙΑΤΙΣΜΟ΅Σ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ !!!!! ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ.

    4. Τελικά οι σλαβοαριστεροί θα φτάσουν την Ελλάδα μέχρι την Λαμία, και όχι μόνο αυτό, αλλά και θα είναι γεμάτη με πάκις και ίσως και με πάκι πρωθυπουργό…

    5. Η μονη σωστη απαντηση ειναι να καψουμε πρεζοφωλιες με τους αναρχικους και τα πακια τους μεσα

    6. αν τον ρωτουσαν
      Διαβασες την επιστολη που εστειλε η μητερα του στον τσιπρα ;
      Δεν ειναι αριστεροστροφη , γι’αυτο και την εγραψαν στα παπουτσια τους απο κατω οι κομμουνιστες . Την αγνοησαν με τον πιο απανθρωπο τροπο

    7. Παλουκι στα αποβράσματα της Ασιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    8. Με το να αχολειται η κοινη γνωμη μονον με τις επιλογες της Ελενης Τοπαλουδη , δεν ασκηθηκε καμια πιεση κοινωνικη ωστε να δικαστουν για ανθρωποκτονια οι λαθρομωαμεθανοι δολοφονοι του Νικολα που δεν ηταν επιλογη του να τους συναναστρεφεται
      ποινη σαν να σκοτωσαν ενα σκυλι…

    9. Τώρα αν σας πω για Χρυσή Αυγή θα με πείτε φασίστα .. πάντως για μένα προτεραιότητα δεν έχει το οικονομικό αλλά η ασφάλεια της οικογένειας μου και φυσικά όλων των Ελλήνων διότι δεν περισσεύει κανείς .αν γερή την ταξί η Χρυσή Αυγή κανένα πρόβλημα για μένα.θα την ψηφησω με χέρια και πόδια και πείτε με φασίστα….εγώ ξέρω ότι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λένε .?είναι να μη σε τύχη..έξω από την Ελλάδα όλα τα δολοφονικά σκουπίδια που έχουν δολοφόνησαν ένα σορό παιδιά μας…

    10. για την Χρυσή Αυγή θα έλεγε για “ναζιστές” και τέτοια, τελικά λαθροπακιστανός τον σκότωσε και όχι “ναζιστής”, έτσι είναι αυτά τα πράματα.

    11. Κουνουπιδι αντι μυαλο οι επικινδυνοι γραικοι.Αει σιχτιρ ηλιθιοι που το μονο που κανετε καλα ειναι να αποδεχεσθε νομους γραμμενους απο τους μονοφθαλμους της κοινωνιας σας,ανεπροκοποι και αχρηστοι.

    12. Ελληνική δικαιοσύνη, μια από τα γίδια 300 της Βουλής. Έξω όλοι οι παράνομη στης χώρες τους.και για τους πρώτους 100 δώρων από 2 ταμπακιδες της Βουλής τον 300.

    13. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ…….. Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΣΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΑ ΥΠΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ…… ΕΝΩ ΕΔΩ ΜΠΑΤΕ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗ ΔΩΣΕΤΕ………………………

    14. Φαε Πακι…πληρωνε 10 χρονια πακι…..κατσε και μετρα ποσα εχασες απο τον Μουστακα….Μισθους φορους εργασια παιδια που θα εκανε…..μην την ψαχνεις ανυπολογιστη αξια….Φαε πακι και Πακι προεδρο ψευτοδημοκρατιας ….και γεια χαρα νταν και τα κουκια μπαγλαν….

    Comments are closed.