ΚΥΡΙΑΚΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΕ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ! ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ: «ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ – ΗΜΟΥΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ – Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΓΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΛΕΦΤΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mhtsotakis

    Ανατριχιαστική η ομολογία του Τούρκου διακινητή λαθρομεταναστών στο βίντεο που ακολουθεί: “κάνω αυτή τη δουλειά εδώ και 20 χρόνια, ζω από αυτό, περνώντας από τα σύνορα, παίρνω 500-600 ευρώ ανά κεφαλή, ήμουν 6 χρόνια στη φυλακή για τον λόγο αυτό, τώρα ο Ερντογάν άνοιξε τα σύνορα και βγήκα για να βγάλω λεφτά, έχω γεμίσει την μισή Ευρώπη με μετανάστες”.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΗ ΕΙΔΗ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΛΗΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΦΡΑΓΓΑ ΖΕΣΤΑ ΖΕΣΤΑ ΡΕΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΝΩ ΣΕ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΛΑΔΕΣ

    2. Ότι η κυβέρνηση «σκηνοθετεί έναν πόλεμο στον Έβρο», υποστηρίζει μέσα από την εφημερίδα ΑΥΓΗ ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης.

    3. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ..ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕ.
      ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΗ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΝΕΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ, ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ? ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…..
      ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ…..ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΣΥΛΟΥ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ, ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΚΑΙ Η ΕΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ……ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΒΑΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΑΒΑ…..
      ΣΤΕΦΑΝΕ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΛΑΘΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ….ΗΔΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΙ ΛΑΘΡΟΙ….ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ….. ΕΙΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ……ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ….ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

      1. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ.
        ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ,
        ΣΕ ΠΛΟΙΑ…ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ
        ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ….ΑΙΣΧΟΣ

    4. όλοι να θυσιαστείτε ώστε μετά τον πόλεμο να έχουν διασωθεί οι τράπεζες, τα γκέι πράιντ, οι φεμινίστριες, τα χοτ σποτ, οι τρανσέξουαλ που λένε παραμυθάκια στα σχολεία, τα πολιτικά τζάκια, ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, οι περιουσίες του Κούλη, τα μνημόνια, ο Ριχάρδος, και αν γυρίσεις ζωντανός και να σου λείπει κάνα πόδι τότε οι γκέι αστράτευτοι θα σου κουνάνε το δάχτυλο και θα δου λένε μην ρωτάς τι έκανε η πατρίδα για σένα αλλά τι έκανες εσυ για την πατρίδα. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!!!!! ΟΛΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ!!!! ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΕΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΑΝΤΙΝΑΖΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!!! ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΕΔΩ!!!!!!

      1. Εχεις δίκιο με αυτά που λες παραπάνω, γιατί πράγματι ισχύουν, όμως αυτοί που πολέμησαν μέχρι τώρα σ όλες τις μάχες που δόθηκαν για την Ελευθερία και την αξιοπρέπεια της Πατρίδας, και όσοι κληθούν να πολεμήσουν το κάνουν για τα ιδανικά που αναφέραμε και όχι για όλους αυτούς που καυτηριάζεις(και καλώς το κάνεις), το κάνουν γιατί πραγματικά το πιστεύουν, δεν περιμένουν καμμιά ανταμοιβή, όμως έχουν τη συνείδησή τους δικαιωμένη, παλεύουν για την πατρίδα τους, την οικογένειά τους, τα ιδανικά τους!!!!!

    5. Κούλη ουτε ενα βήμα πίσω γιατί αλλιώς… τα είπε χτες ο Στέφανος…

    6. ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ.
      ΕΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
      ΚΑΙ ΣΤΑ 55 ΕΤΗ ΜΟΥ ,ΤΙΜΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΚΕΕΔ ΤΟ 1985.
      ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ .
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ,ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΚΗΦΕΑ Η ΕΝΑ STEYR.
      ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΓΑΝΙΑ.
      ΕΤΣΙ ΚΙ’ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΡΕΨΑ,ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑ.
      ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΙΑ.
      ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ Β’Π.ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
      ΝΕΟΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΟΛΑΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
      ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ
      ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.

      1. Αξιος αδερφε μου!Μαζι σου ειμαστε χιλιαδες!

    7. Μητσοτακης και προδοσια πανε χερι χερι….εχει παραδοση οι οικογενεια…πρωτα η οικογενεια και μετα ολα τα αλλα…Οταν ζουσε ο γερος ειχαν υπολογισει οτι μονο απο δημοσιους μισθους εισεπραταν καθε μηνα 50000 ευρω..ο μακαριτης αν θυμαμαι καλα επαιρνε 3 με 4 συνταξεις και ηταν σε ολα μετοχος
      Τι εγινε; πολυ διαφημηση στον Μητσοτακη πεφτει…
      Για να δουνε θα το σβησετε

        1. Μια χαρα τα λεει ο Δημητρης ,τι δεν καταλαβες ακομα εσυ;;;

      1. Φίλε Δημήτρη εδώ που φτάσαμε να λέμε πάλι καλά που είναι ο Μητσοτάκης αυτήν την στιγμή επάνω. Και όχι δεν ψήφισα Μητσοτάκη. Αλλά σκέψου σήμερα να ήταν πρωθυπουργός ο Τσίπρας. Τα σύνορα θα ήταν ανοιχτά και όποιος ήθελε θα έμπαινε μέσα. Ο Τσίπρας δεν έβλεπε λαθρομετανάστες, έβλεπε μελλοντικούς ψηφοφόρους. Βάλ΄τους μέσα, δώσ΄τους ελληνική ιθαγένεια και αβέρτα επιδόματα και θα ψηφίζουν μια ζωή Σύριζα. Ο Μητσοτάκης μπορεί να είναι σκατά αλλά μπροστά στον Τσίπρα φαντάζει ο ΝτεΓκώλ.

    Comments are closed.