ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΧΕΙΣ ΔΕΙ;;; ΑΝ ΟΧΙ ΔΙΩΞΤΟΝ “ΧΘΕΣ”! ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ Δ. ΚΑΙΡΙΔΗΣ: “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΘΩΜΑΝΩΝ – Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΧΝΗΤΟ ΕΘΝΟΣ” (ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis_kairidis-768x512

    Σοβαρότατα ερωτήματα προκαλεί η επιλογή από τη ΝΔ για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος του καθηγητή Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Πάντειου Πανεπιστημίου Δημήτρη Καιρίδη.

    Αυτό γιατί ο συγκεκριμένος έχει σε ομιλίες του αναπτύξει εξωφρενικές θέσεις για τον ελληνισμό όπως ότι οι «Έλληνες είναι παιδιά των Οθωμανών» ή ότι οι «Έλληνες είναι ένα τεχνητό έθνος».

    Σημειώνεται ότι ο Δ.Καιρίδης ανήκει στην πτέρυγα των σκληρών νεοφιλελεύθερων ενώ ηγείται του “Δικτύου Ναυαρίνο”, μια δεξαμενή σκέψης που συνεργάζεται με το ίδρυμα Κ. Αντενάουερ.

    Σε διάλεξή του στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πολιτιστικής Εταιρείας στις 5 Μαΐου 2018 με θέμα «Η Ελλάδα στον κόσμο Μύθοι και αλήθειες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής Κύπρος Αιγαίο Μακεδονικό», ανέφερε μεταξύ άλλων:

    «Είμαστε διάδοχοι των Οθωμανών»

    «Η Τουρκία ποσοτικά είναι η μόνη διάδοχος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, γιατί όλοι εμείς είμαστε παιδιά των Οθωμανών, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει… τουλάχιστον ιστορικά!

    »Κι όπως έλεγε ο Στασινόπουλος ο πρώτος Πρόεδρος Δημοκρατίας όταν μπήκε στο Προεδρικό Μέγαρο, και κατέβαζαν τα πορτραίτα των βασιλιάδων “ένας λαός μπορεί να αλλάξει το μέλλον του αλλά δεν μπορεί να αλλάξει το παρελθόν του” … Είμαστε παιδιά των Οθωμανών!».

    Σε άλλο της ομιλίας του είχε πει:

    «Οι Έλληνες είμαστε τεχνητό έθνος όπως και οι Μακεντόνσκι»

    «Όπως λοιπόν είναι οι Έλληνες τεχνητό έθνος έτσι είναι και οι Μακεντόνσκι, ολίγον πιο άγαρμπα, γιατί εμείς είχαμε και καλά υλικά να φτιάξουμε το αφήγημα, την ταυτότητα.

    Όπως οι Έλληνες έτσι και οι Σκοπιανοί, όπως και όλοι είναι τεχνητά έθνη που δημιουργούνται από πολιτική παρέμβαση, κάποιοι πιο εύκολα όπως οι Έλληνες…».

    Σε άλλο σημείο αναφέρει:

    «Η Μακεδονία δεν ήταν ελληνική, ελληνοποιήθηκε»

    »Το 1912 η Μακεδονία δεν ήταν ελληνική… Ο ελληνικός στρατός δεν μπήκε στην ελληνική Μακεδονία, υπήρχαν ελληνικοί πληθυσμοί αδιαμφισβήτητα, δεν ήταν καν πλειοψηφία. Πιο ελληνική ήταν η Σμύρνη από την Θεσσαλονίκη.

    Στη Θεσσαλονίκη ξέρουμε ποιος πληθυσμός ήταν πλειοψηφών… Έξω από την Θεσσαλονίκη υπήρχαν νησίδες ελληνοφωνίας αλλά μέχρι εκεί…

    Έγινε ελληνική η ελληνική Μακεδονία, ελληνοποιήθηκε, μετά την άφιξη του ελληνικού κράτους, που μπήκαν οι μηχανισμοί να κινήσει.

    Εκεί που τα έχει καταφέρει το ελληνικό κράτος, δεν είναι η οικονομία και άλλα, είναι η ελληνοποίηση των πληθυσμών».

    Είχε αναφερθεί όμως και στο θέμα των συντάξεων:

    «Όσοι είναι άνω των 80 ετών είναι κοστοβόροι»

    «Υπάρχουν οι άνω των 60 και οι άνω των 80, ένα σημαντικό κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού πλέον…

    Οι οποίοι άνω των 80 είναι τρομερά κοστοβόροι! Διότι για να διατηρηθείς στην ζωή, ο άνω των 80 και τα λοιπά και τα λοιπά…».

    Τι απαντά ο ίδιος για τις δηλώσεις του στην εφημερίδα “Δημοκρατία”: «Συστηματική διαστρέβλωση των λεγομένων μου.»

    «Η εθνική συνείδηση και το πατριωτικό μου φρόνημα είναι καταγεγραμμένα στον καθημερινό δημόσιο λόγο μου και στα πανεπιστημιακά έδρανα, συγγράμματα και ευρύτερες παρεμβάσεις μου.

    Δεν μπορεί να κριθεί από έντυπα, που, με τη μέθοδο της συστηματικής διαστρέβλωσης, εκτελούν πολιτικά συμβόλαια εξόντωσης στελεχών και προσώπων της ΝΔ.

    Δεν περιμένω τίποτα διαφορετικό από όσους διαπιστωμένα έχουν μετατρέψει τον δημοσιογραφικό λόγο σε έκφραση λασπολογίας και φίμωσης πολιτικών προσώπων.

    Συνεχίζω, όπως έχω υποχρέωση, πιο αποφασιστικά και αταλάντευτος την προσπάθεια μου για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται στην πατρίδα μας.

    Η δε συμμετοχή μου στη μάχη των ευρω-εκλογών συνδέεται με την υπεράσπιση μιας ευημερούσας και ισότιμης Ελλάδας σε μια ισχυρή Ευρώπη που προστατεύει τους αδύναμους και υπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα.

    Καθένας μπορεί να βρει τα γραπτά μου έντυπα και, μαζί με τα βίντεο των ομιλιών μου, στο διαδίκτυο.

    Δημήτρης Καιρίδης

    Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων

    Υποψήφιος Ευρωβουλευτής

    Νέα Δημοκρατία».

    Δείτε όλη την ομιλία του:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ απο λουτρα ποζαρ για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αριστερα του δρομου υπαρχει μια μεγαλη ασπρη πετρα που ειναι θεατη απο παντου και γραφη επανω με μεγαλα μαυρα γραμματα Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ αναρωτιωμαστε ολοι οσοι την βλεπουμε μηπως αυτος που εγραψε αυτο το συνθημα,που το βλεπουν χιλιαδες ματια καθε μερα, ειχε δικιο,κυριε ΚΑΙΡΙΔΗ????

    2. να πατε ολοι οσοι τον ψηφισετε στο υπουργειο εσωτερικων να κανετε αιτησι και να αλαξετε και τα ονοματα σας σε ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ακουστε
      τον κυριο ΚΑΙΡΙΔΗ ετσι και αλλιως παιδια οθωμανων ειμαστε για σου προεδρε ΚΟΥΛΗ-ΧΑΣΑΝ αντιπροεδρε ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΜΕΜΕΤ συναγωνιστη ΒΟΡΙΔΗ-ΟΣΜΑΝ ΖΗΤΩ Η GENI-DHMOCRAT= ΝΕΑ ΔΜΟΚΡΑΤΙΑ

    3. Ο “αξιότημος”καθηγητής Καιρίδης ηγείται τού “Δικτύου Ναβαρίνο”μία δεξαμενή
      σκέψης πού συνεργάζεται μέ τό ίδρυμα Κ.Αντενάουερ.Αυτό σημαίνει οτι οί μισέλληνες
      Μέρκελ,Σόιμπλε κ.λ.π.χρηματοδοτούν αυτό τό καθίκι.Από τό στόμα τού βρωμιάρη
      μιλάει η φράου Μέρκελ.
      Γιάννης

    4. Πουστρα και καλη δεν υπαρχει .,.,

      φαινεται απο τοτε που του τον ακουμπησαν θολωσε το μυαλο του

    5. Η ΑΔΕΡΦΗ ΨΥΧΗ , Ο ΚΥΡ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΠΑΝΤΑΣ . ΚΟΥΛΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΣΟΥ ?? ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ?? ΡΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    6. Καιρίδη που είσαι ; Σου χρωστάω ενα οθωμανικό που θα είναι και το τελευταίο σου. Σούβλα ! Προδότη ! Κοπριτάνθρωπε !

    7. Ρε Χίο η Νέα Δημοκρατία Βρωμάει και ζέχνει από παντού, Η μικρή Λουλού σε ενόχλησε!

    8. Αδερφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια……
      αχχχ Μαλάκες Ελληνες τρέξτε να ψηφίσετε… τρέξτε….
      400 χρόνια σκλαβιάς μάλλον ήταν πολύ λίγα….
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ?.?.?.?.?.?.?

    9. Αν ήμασταν απόγονοι Οθωμανών, θα ήμασταν ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. Ο Χριστός κράτησε ζωντανή την Ελλάδα 500 χρόνια, και οι αντίχριστοι σήμερα την καταστρέφουν.

      1. Όχι ο Χριστός. Η θρησκευτική και η εθνική συνείδηση κράτησαν ζωντανό τον ελληνισμό.

    10. Η ΦΑΤΣΑΤΟΥ ΕΝΑΙ.ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΠΝΥΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΠΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ 1945 1949. κεντρο τριπολεως.ΚΛΥΡΟΤΟΣ ΓΡΑΜΟΣ.ΒΥΤΣΙ ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑ ΕΒΡΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΘΑΣΟΣ ΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ

    11. Ποια ειναι αυτη η ανθελληνικη λουλου?? Οξω ρε που γεμισαμε πισωπομολα παντου, τι καταντια ειναι αυτη??? Οοοοξωωωωω ρεεεεεεεεε. Χρυση Αυγη να ξεβρωμισει την μποχα απο την Ελλαδα μας!

      1. Οι δημοσκοπίσεις το κρύβουν αλλά ήμαστε πάνω από 15%

    12. Ο/Η Γιατι πας πανω κατω στην καρεκλα...εχει τιποτα απο κατω? λέει:

      Πωωωω αρπαζει αγγουρια αυτος και στο διαστημα…φιλε σοβαρα τωρα…θελεις να παρεις μερος σε ενα διαστημικο πρόγραμμα πως να φυτευεις ζαρζαβατικα και αγγουρια στο φεγγαρι με ρομποτικο τροπο?Θα σου τεριαζε….φορας και γυαλια σου αρεσουν και τα αγγουρια….μια χαρα…

    13. Ρε Μαλακες Ελληνες…. ειστε με τα καλα σας…Αυτο το πραμα….το αντικειμενο με φλεβες….θα το ψηφισεται να σας κυβερναει? Ρε μαλακες ειστε σοβαροι που τα βρησκετε ολα αυτα τα νερτ…Ολα αυτα βγαινουν απο τα πανεπιστημια που τους βαζουν στα κεφαλια οι μασονοι κατι τετραγωνα ταψια…δηλ οτι το κεφαλι τους απο στρογγυλό οι μασωνοι το μαστορεψαν και το εκαναν τετραγωνο….και τους βαζουν στην απονομη ενα τετραγωνο ταψι….Τι ειναι αυτος ο βλακας ο τσανετακος…ρε ουτε για φαπα δεν αξιζεις…..Μην ψηφιζεται τα μεγαλα κομματα ειναι κρυβονται καβατζομενοι μασωνοι μεσα σε αυτα τα κομματα….

    14. ο Τέρης Χρυσός τί άποψη έχει για όλα αυτά ;;;;;;

    15. Ρε τι λεει ο πισωγλεντης; ακου φωνή η λουλου!!! Οξω ρε παλιοπουστα!

    16. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΟΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ…

    17. Και γιατί ζητάς από τα παιδιά των Οθωμανών που είναι ταυτόχρονα και πολίτες ενός τεχνικού κράτους που λέγεται Ελλαδα και υπό τη σημαία τους να σε ψηφηζουμε να τους εκπροσωπήσεις στην ευρωβουλή? Γιατί να στείλουμε εσένα?Να σου πω γιατί? Γιατί είσαι μεγάλο λαμόγιο εσύ και το σκυλολοι που σε δέρνει μαζί του. Και τα βόδια που θα σας ψηφησουν

    18. Εγώ είχα την εντύπωση ότι η Ελληνική ρατσα είναι μπασταρδεμενη αλλά μόλις είδα την φάτσα του γνήσιου Μακεδονομάχου που συμμετείχε στα επεισόδια στο Σύνταγμα καί βλέπω και την φάτσα τού Κλασιδιαρη άλλαξα άποψη.Εμπρος όλοι μαζί παιδιά για μια μεγάλη Ελλάδα νέα.

    19. Πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι, έτσι δεν λέει ο σοφός λαός μας? Γιατί ο Κούλης να αποτελεί εξαίρεση? Το ξέρατε ότι η κορούλα του προσελήφθη υπάλληλος στην Goldman Sachs? Αξιοκρατικά βέβαιαα πάντα.

    Comments are closed.