“ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΕ”, ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕΓΑΛΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ; ΕΛΑ, ΦΙΛΑΡΑ, ΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ. Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ. ΕΛΑ, ΑΝΤΡΑ ΜΑΣ, ΕΛΑ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ. ΑΜΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΠΕΣ ΜΕΓΑΛΕ…”

    Κοινοποίηση:
    stefanos-xios2

    Πολλά νεύρα, στη Βουλή, η Κουλάρα, η παικτούρα, η δυνατή. Φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης. Και εκείνο και το άλλο και χτυπήματα με τα χεράκια τα μικρά, με τα δακτυλάκια τα μπασμένα. Τι έχεις αγορίνα μας; Τι έχεις πελατάκι μας; Τώρα καταάλαβες ότι ο Λαός ξύπνησε και συου ρίχνει τα μπινελίκια της ζωής σου; Είσαι άντρας εσύ, ρε αγόρι δυνατό; Οι άντρες δεν φωνάζουν όταν έχουν δίκιο , Κουλάρα, παικτούρα δυνατή, ειδικά όταν κάποιος είναι πρωθυπουργάρα σαν και σένα. 100 ευρώ μόνον. Βάλε το πρόστιμο της Αυστρίας, ρε μπούλη. 7.500 ευρώ, οι Ναζί Αυστριακοί, τα φιλαράκια σου. Και οι Γερμανοί, πάνε για λουκέτο. Και μετά τι θα κάνεις; Θα τα κλείσεις όλα κι εσύ. Το τελευταίο game είναι αρχηγέ. Κατρακύλας, χωρίς πάτο είσαι. Σε γλεντάμε. Κι άμα βγούμε στους δρόμους, αρχηγέ, δεν πρόκειται να μείνεις ούτε μία μέρα όρθιος.

    Ο καλύτερος ¨πόλεμος” είναι ο ψυχολογικός, κουμπάρε των δυνατών. Σε έχουμε έτοιμο. Για να σε κάνουμε αλοιφή για κάλους. Διέπραξες ατιμώρητα, κατά συρροή εγκλήματα. Κι ήρθε η ώρα να πληρώσεις. κι εσύ και η αυλή των παραβατικών. Εκείνοι που έχυσαν το αίμα μας, που μας πήραν τις ζωές των φίλων μας, των πατεράδων μας, των συγγενών μας.

    Μα, πως μιλάμε έτσι; Τι να κάνουμε φιλάρα. Εμείς, από λαϊκή καταγωγή, οι μη καθωσπρέπει, οι μη σαλονάτοι, έτσι έχουμε μάθει να μιλάμε στις παρέες μας. Κι έτσι θα πέσεις. Με αυτή τη γλώσσα. Με αυτούς τους τρόπους. Για να αντιληφθείς κι εσύ και όσοι σε στηρίζουν, ότι τα βασίλεια της αριστοκρατίας, όταν αποφασίσει ο Λαός, μπαίνει και τα κάνει στάβλους. Αχούρια, τεκέδες, μπουρδέλα.

    Στέφανος Χίος- επικεφαλής Κινήματος Λαϊκής Πατριωτικής Δεξιάς- Για το Λαό , από τον Λαό, με τον Λαό. Γιατί αλήθεια είναι μόνον η αλήθεια του Λαού. Γκε- γκε, μεγάλε; 

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Αν συνεννοηθούν δέκα (όσοι τέλος πάντων έχουν απομείνει με αξιοπρέπεια) βουλευτές του Κούλη να παραιτηθούν αυτί θα ήταν σούπερ θα έπεφτε η κυβέρνηση αλα γέρο Μητσοτάκη με Σαμαρά

    2. Μαζί σου Στέφανε σε στηρίζουμε σε αυτά που λες… καιρός να τα κάνουμε και πράξεις όσο είναι ακόμα καιρός

    3. Ενα και μονο πραγμα ”δ ε ν” καταφερες ”αφορισμενε”…να ”κλεισεις”.. το στομα που θα σε ”φαει”..οποτε ολα ειναι πλεον ματαια..!!! Δυστυχως…για ”εσενα”.. Ευτυχως..για ”εμενα” και την πατριδα ”ΕΛΛΑΔΑ” μας !!! Ολοι απο καποιον ”εχασαν” ..”χανουν”..και θα ”χανουν” ( Εκτος των ‘Ηρωων” μας )!!! Και αντε καλα ”πας”..πως ”γυρνας”..?..Που οταν πας.. πατας στα βατα..κι οταν γυρνας σε τρων τ’ αγκαθια..!!! ? Αν και ”απιστος”..αν κι ”αφορισμενος”..εχεις την ευκαιρια σου..να βγεις ”μετανιωμενος”..θα ειναι λιγο δυσκολο..αλλα πιστεψε με πιο δυσκολο θα ειναι να βγεις.. ”κυνηγημενος”.. παντοτε ο ”μετανοων΄΄τυγχανει ”ευκαιριων” !!!. Η επιλογη στη ”κριση” σου..κι η αποφαση ”δικη σου”…Α και που εισαι..? Λιγοι ”Δυναστες” ειχαν..το 50%-50%..αν οχι κανενας..!!!

    4. Αγαπητέ Χρήστο αν ο Χίος βρει μόνο την δική του ψήφο θα έχει αποδειχθεί το πόσο μ@λ@κ@ς είναι ο Έλληνας,αλλά δεν θα συμβεί αυτό που ρωτάς υποθετικά και λίγο ειρωνικά.

    5. όταν όλοι θέλουν να γίνουν πρόεδροι/αρχηγοί τι κάνουν ιδρύουν ένα πολιτικό κόμμα και το μόνο που κερδίζουν είναι μια τρύπα στο νερό γιατί καταρρακώνουν την εκλογική δύναμη της πολιτικής παράταξης/ιδεολογίας που αντιπροσωπεύουν και μάντεψε ποιοι κερδίζουν στο τέλος το ίδιο το σύστημα που πολεμάτε.
      είτε είστε ακροδεξιοί είτε δεξιοί είτε κεντρώοι είτε αριστεροί είτε ακροαριστεροί.

    6. Αγαπητέ λαϊκέ αγωνιστή, να υποθέσω πως θα θέσεις υποψηφιότητα όποτε γίνουν εκλογές;
      Εάν ναι, αγαπητέ αγωνιστή του λαού τι θα κάνεις σε περίπτωση που βρεις μόνο τη δική σου ψήφο;

      1. Εσύ τι θα κάνεις σε περίπτωση που ο δικός σου, αυτός ντε που σου έδωσε μια θεσούλα, ή ένα κομμάτι ψωμί και τον προσκυνάς και του κάνεις πλάτες στις τρελλομίζες του (γελάει και η ΖΊΜΕΝς), ΔΕΙς ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΌ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΊΡΝΕΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΊΖΕΙ, γιατί φιλαράκι ‘ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΖΥΓΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ”

    7. Ερωτηση αν παραιτηθει ο Βελοπουλος και οι βουλευτες του παιφτουν οι ..μημενοι και παμε εκλογες;

    8. Ένας χριστιανός να του πάρει το κεφάλι ωρεεε

    9. Ρε υποχρεωτικός για όλους θα γίνει.
      Στεφ δώσε κάνα φράγκο να πληρώνω τα πρόστιμα.
      Σιγα μη μείνουν στα 100 ευρώ

    10. Χίος, Κασιδιάρης, Κωνσταντίνος Πλευρης, Νικολοπουλος, Δημήτρης Γιαννακοπουλος, Πρόδρομος Εμφιετζογλου ενωθείτε…..

      1. ολα τα σκατα μαζεμενα για να τραβηξουμε το καζανακι

    11. Στέφανε συμφωνώ με όλα όσα λες… Έχουμε για πρωθυπουργό ένα ανθέλληνα, ανίκανο μιζαδόρο που ο μόνος του σκοπός είναι πως θα ξεπουλήσει ότι απέμεινε από τους προηγουμένους. Αυτό θα γράψει η ιστορία ,να ξεκουμπιστεί τώρα αυτός …το σόι του όλο κ οι παρατρεχάμενοι του γιατί φωνή λαού οργή θεού.

    12. Ναι, έχει πρότυπο την Αυστρία. Αλλά ούτε εδώ θα περάσει ο εκβιασμός τους. Ο λαός αποφασίζει.
      Καλά κάνετε στο Μακελειό και τους ξεφτιλίζετε.

    13. Στεφανε ευχομαι 50+ στης εκλογες και μετα να τους παρεις το κεφαλι στα λαμογια

    14. Δε βρίσκεται ένας Χριστιανός να τον “ρίξει” ;
      Υπάρχουν συνταξιούχοι άρρωστοι με άνοια και κινητικά προβλήματα που δεν παίρνουν πάνω από 320 ευρώ. Πως θα προστατευτούν αυτοί;

    15. Το μεγάλο πανηγύρι θα γίνει,κυριε Χίο,οταν μετα καποιους λιγους μηνες,απο Μάρτιο και μετα, αρχισουν οι “εμβολιασμένοι” (τα ζωντανα και δωρεαν πειραματόζωα του γενετικού πειραματος) να σωριάζονται σάν κοτόπουλα σε δρόμους,σπιτια,μαγαζιά … Τότε θα δούμε πού θα έχει κρυφτεί ο κ. Κούλης οι (Εξα) -Χρυσοδάκτυλοί του και η “αντιπολίτευση” του Κώλου . Σήμερα τους έδωσε εντολή το αφεντικό τους , η Ουρσουλα ,για Γενικο Εμβολιασμό ολου του πληθυσμού,οπότε …σε λίγες μερούλες το 100 ευρω θα αφορά ολες τις ηλικίες,ακόμα και βρέφη-ηδη εκαναν και γι αυτό κουβεντα -μηπως δε γινει και 300 ευρω για τους εικοσάρηδες και άνω. Μένει ακομα να μπαινουν στα σπίτια και με τά πιστόλια στον κρόταφο να “”εμβολιάζουν” … διόλου απίθανο … Ας καταλάβουν όλοι ότι οι Δήμιοί τους ειναι πιά σε απόσταση αναπνοής ,απο αυτούς, τα παιδιά και τα εγγόνια τους .Τιποτε άλλο ..

    16. Δεν πρέπει μόνο να πέσουν αλλά να πάνε φυλακή γι αυτά που έχουν κάνει στο λαό. ΤΙΜΩΡΙΑ

    17. Γιουπιιιι! Ετσι, σε θελω! Μην τους αφηνεις, σε χλωρο κλαρι!

    18. Ρε Στέφανε γιατι βρίζεις το κολλητάρι του Τράβελου του Κλάους Σβάμπ που τον βράβευσε ως “Global Leader for Tomorrow” το 2003, o Κούλης πάει βάση πρωτοκόλλου GREAT RESET. Να μην ξεχνάμε ότι ήταν και κολλητός των παιδεραστών Ν. Γεωργιάδη και Λιγνάδη μεχρι που έπαιρνε και ελικόπτερο για να πάει Επίδαυρο να τον θαυμάσει μαζί με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

    19. Στέφανε δεν γίνεται τίποτα αν δεν βρεθεί άνθρωπος να βγάλει τον λαό στον δρόμο.Τετραπλασιαστηκαν τα ραντεβού.Μιλας σε δειλό λαό δυστυχώς.Μην έχεις φαντασιώσεις η μυθοπλασία πως όλοι έχουν τα δικά σου κότσια.Ειναι πολλοί λίγοι πολίτες που δεν μασάνε στην πραγματικότητα τον Κούλη τα ΜΑΤ τα κρατητήρια κτλ ώστε να κάνουν επανάσταση.
      Οι άλλοι είναι ήρωες πληκτρολογίου.

      1. Μην πιστεύεις αυτά που λένε τα βοθροκάναλα…

        1. Πια βοθροκαναλα κοπέλα μου γλυκιά.Μου το είπε φίλος παθολόγος γιατρός που εμβολιαστηκε για να μην μείνει άνεργος.Τρεχουν όλοι για ραντεβού ώστε να τρυπηθουν και να γλυτώσουν το 100ευρο.

    20. Τα έσπασες Στέφανε!!!! Μαζί σου, πάμε δυνατά να τους εξοντώσουμε!!!

    21. Στέφανε, βάλε πρωτοσέλιδο το συλλαλητήριο το σάββατο να είμαστε εκατομμύρια. Το Σάββατο ξοφλάει η μπιλντεμπεργκ, οι ανθέλληνες, οι λαθρολάγνοι, οι μκο τους και οι προδότες μητροπολίτες του εμβολίου κσι των καναλαρχών που πούλησαν την Πίστη για το χρήμα. Ρσντεβού το Σάββατο με ελληνικές σημαίες απέναντι στους προδότες μιζαδόρους των φαρμακευτικών.

    22. μην ξεχναμε και τα προηγουμενα……!!!!! ΟΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ-ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !

    23. Ετσι Στεφανε,αλλα δε φτανουν τα μπινελικια,αυτο το @ πρεπει να πεσει το συντομοτερο.
      Και οχι απλως να πεσει αλλα να μπει στη φυλακη για αυτα που εκανε στο λαο.
      Ενωθειτε με τα αλλα πατριωτικα κομματα και ριξτε το τσιρκο της Μαφιας οσο πιο συντομα γινεται,πρεπει να φυλακιστουν ολοι τους.

    24. Μπράβο Στέφανε μαζί σου!!!Ένα 15-20% θα πάρουμε στις εκλογές!!

    25. Έχει δίπλα του και αυτό το βρωμιάρη πασόκο πρώην του σεβ και τον συμβουλεύει. Το είχε καιρό στο συρτάρι το μέτρο και τώρα το ενεργοποίησε. Σιχαμένο σκουλήκι αυτό που έκανες στους πατεράδες μας θα το πληρώσεις ακριβά. Αν είσαι άντρας κάντο υποχρεωτικό και σε μας τους νεους να δούμε αν σε παίρνει καταραμένος να είσαι μπάσταρδε.

      1. Περιμένετε να φτάσουν στην ηλικιακή ομάδα που είστε για να αντιδράσετε? Μέγα λάθος! Πρέπει όλοι να ξεσηκωθούμε να τους στηρίξουμε γιατί σήμερα πήγε σε αυτούς αύριο έρχεται και στους υπόλοιπους

    26. ΣΤΕΦΑΝΕ…..Βάλε τήν φωτογραφία του Κωστα Μητσοτακη με τούς Γερμανούς στην κατοχή….γιά νά δεί ο Κούλης και ολοι αυτοι που τον ψήφισαν ότι “τό μήλο κάτω από τήν μηλιά θά πέσει”……ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ…..ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ…!!!!

    27. …αυτός είναι ο σωστός τρόπος για το μεγαλύτερο αρχιδι που γνώρισε η χώρα!!! Πάμε δυνατά!!! 🙏

    28. Αμην με την βοηθεια του Χριστου και της Παναγιας μας και ολων των Αγιων μας!!!

    Comments are closed.