ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ: ΤΟ DNA ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ΘΑ ΝΟΣΗΣΟΥΜΕ – ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΟ; ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΧΑΠΙΟΥ – ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Εκτίμησε ότι τον Ιούνιο θα έχουμε ένα αποτελεσματικό φάρμακο σε μορφή χαπιού


    «Το DNA μας παίζει ρόλο στο αν θα προσβληθούμε από τον κορωνοϊό και πόσο βαριά θα είναι τα συμπτώματα, είναι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι επιστήμονες», σύμφωνα με τον ομότιμο καθηγητή γενετικής του ΑΠΘ Κώστα Τριανταφυλλίδη.

    Όπως είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο «FOCUS FM 103.6», ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, «γνωρίζουμε όλη τη μορφή του ιού, είναι σαν στέμμα με ακτίνες. Η πρωτεΐνη του ιού πηγαίνει στον υποδοχέα της μεμβράνης κυττάρων μας και οι δύο πρωτεΐνες έχουν μεγάλο βαθμό συγγένειας. Το γονίδιο έχει βρεθεί ότι εκφράζεται σε καρδιά, νεφρά, πνεύμονες και αρτηρίες. Το συγκεκριμένο γονίδιο είναι πολυμορφικό, θα πρέπει άρα να είναι μία πιθανή εξήγηση γιατί υπάρχουν παράξενα αποτελέσματα, δηλαδή υγιή άτομα να προσβάλλονται. Με το AIDS αν έχεις μία συγκεκριμένη γενετική σύσταση δεν προσβάλλεσαι καθόλου από τον ιό ή αν προσβάλλεσαι δεν έχεις τόσο σοβαρά συμπτώματα, μήπως γίνεται το ίδιο με τον κορωνοϊό».

    Τον Ιούνιο αποτελεσματικό φάρμακο σε μορφή χαπιού

    Ο κ. Τριανταφυλλίδης εκτίμησε ότι οι δοκιμές, που γίνονται σε 1.000 άτομα, τον Ιούνιο θα είναι σε θέση, μετά από αξιολογήσεις, να δώσουν το πρώτο αποτελεσματικό φάρμακο, που θα είναι σε χαπάκι, ενώ για το εμβόλιο υποστήριξε, ότι θέλει ακόμη 9 μήνες έως 1 χρόνο.

    Τόνισε, ότι μπορεί να υπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊού από το Σεπτέμβριο, ενώ οι συμβουλές του είναι να μένουμε στο σπίτι, αν βγούμε να τηρούμε μεταξύ μας απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων, όταν είμαστε κοντά σε ανθρώπους να φοράμε μάσκα και να μη χαιρετιόμαστε.

    «Όταν γυρίζουμε σπίτι από έξω, πρέπει πάση θυσία να πλένουμε τα χέρια μας», κατέληξε ο κ. Τριανταφυλλίδης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Θα μπορουσε να εχει μια θεωριτικη βαση γιατι απο οτι βλεπω ο λευκος ανθρωπος(που ειναι και ο ποιο καινουργος αλλα και ο ποιο λιγος) εχει μεγαλυτερα ποσοστα θνησιμότητας . Αραβες Μαυροαφρικανοι και Ασιατες δεν εχουν τοσο προβλημα εαν κρινεις τις συνθηκες διαβιωσης .

    2. Αν δεν υπήρχαν εμβόλια τώρα θα πεθαίναμε απο φυματίωση, χολέρα, ηπατίτιδα κλπ. Κανείς δεν θα πέρναγε τα 65 όπως παλιά. Πίσω απο αυτούς που λένε όχι στα εμβόλια υπάρχει η Νέα Τάξη πραγμάτων που δεν θέλει ο λαουτζίκος να εμβολιάζεται για να πεθαίνουν στα 65 και να μην παίρνουν ποτέ σύνταξη.
      Ο παππούς μου που απόλαυσε τη σύνταξη του πήγε 99 ετών και κάθε χρόνο έκανε εμβόλιο κατα της γρίπης και κάθε 2 χρόνια για τον πνευμονιόκοκκο.
      Τα εμβόλια κατα της γρίπης αποδεδειγμένα ωφελούν τους ηλικιωμένους και όσους πάσχουν απο νοσήματα ενώ τα υποχρεωτικά της παιδικής ηλικίας, τους πάντες. Είναι ευλογία που κάνουμε τσάμπα και στο στρατό.
      Ας ελπίσουμε πως θα βγει σύντομα εμβόλιο και για τον κορωνοιό. Οι μυαλωμένοι θα κάνουμε. Οι υπόλοιποι ας κάτσουν να κολλήσουν αφού το εμβόλιο ποτέ δεν μπορεί να γίνει υποχρεωτικό και καλή τους τύχη.
      Στο μεταξύ θα κάνουν αντίσταση κατα των εμβολίων και της ΝΤΠ μέσα απο τα smartphone, το facebook, το twitter κλπ. Ίσως κάνουν το έργο του κακού και πείσουν κάποιους ηλικιωμένους να μην εμβολιαστούν και να έχουν πρόβλημα με την πρώτη γρίπη. Το κρίμα στο λαιμό τους.
      Τα 2 μεγαλυτερα προβλήματα μας σήμερα σε θέματα μείωσης του πληθυσμού είναι αυτοί που στηρίζουν τις εκτρώσεις και οι αντιεμβολιαστες.

      1. ΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ .
        ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

      2. οι ασθένειες αυτές εξαφανίστηκαν λόγω καθαρού νερού και βελτίωση της προσωπικής και δημόσιας υγιεινής στη Δύση. Οι άνθρωποι πάντα φτάνανε σε μεγάλες ηλικίες απλά υπήρχε παιδική θνησιμοτητα και θνησιμότητα από παθήσεις που γιατρευονται σήμερα όπως διαβήτης, υπέρταση, καρδιά και τέτοια.

      3. Εμένα η μητέρα μου μετά από εμβόλιο της γρίπης τον Οκτώβριο του 2010, πήγε να πεθάνει τον Φεβρουάριο του 2010.
        Από τότε δεν ξανά έκανε το εμβόλιο.
        Είναι μια χαρά κάθε χρόνο από τότε και δεν θέλει να ακούσει ποτέ πια για εμβόλια.

        Τα εμβόλια αυτά να τα κάνετε εσείς που τους πιστεύετε.

    3. Μήπως γιαυτό η κυβέρνηση κάνει έκκληση να δώσουμε αίμα για να ελέγξει το DNA μας, να μας πάρουν δείγμα θέλουν;
      Επίσης που πάει αυτή η ιστορία με το DNA μήπως θα μας πούν ότι πρέπει να το αλλάξουμε , να το βελτιώσουμε άντε γιατί πολλά έχουμε ακούσει και οι καιροί είναι πονηροί.

    4. Η θεραπεία τους είναι η χειραγώγηση της προσωπικότητας και του πνεύματος μας, η λοβοτομή μας, η όξυνση των υπαρχουσών σωματικών και ψυχικών ασθενειών, η πρόκληση πανικού, φόβου, φοβιών. Στρατευμένη επιστήμη που είναι υποχείριο και εργαλείο ταυτόχρονα ολοκληρωτικού καθεστώτος. Στα καθεστώτα αυτά δεν κάνεις ερωτήσεις. Μόνο ανακρίνεσαι και απαντάς. Ας μετρήσουμε δημοκρατίες: βασιλευομένη, προεδρική, κοινοβουλευτική προεδρευόμενη, λαϊκή, σοσιαλιστική, φιλελεύθερη και στο τέλος μία παγκοσμιοποιημένη. Πού είναι μία δημοκρατία πολεμιστών- πολιτών για τη Δημοκρατία; Μία Ιδανική Πολιτεία. Και όπως μας δίδαξε ο Πλάτων, πάσα επιστήμη χωριζομενη δικαιοσύνης και της άλλης αρετής, πανουργία και ου σοφία φαίνεται. Κάθε επιστήμη, όταν χωρίζεται από τη δικαιοσύνη και την υπόλοιπη αρετή, γίνεται πανουργία και όχι σοφία

    5. Το DNA των Ελλήνων έχει αντιστάσεις κατά του κορονοϊού; ρωτάω γιατί και μια τουρκάλα έλεγε ότι το οθωμανικό DNA που έχουν οι τούρκοι τους προστατεύει και μετά αρχίσανε να εμφανίζονται σωρηδόν τα θύματα!!! Μπορεί κάποιες ομάδες αίματος (πιθανόν η Ο) να έχουν μεγαλύτερη αντίσταση ή κάποιες φυλές (πχ τσιγγάνοι, μαύροι κλπ) να εμφανίζουν λιγότερη νοσηρότητα (άτιμος και ρατσιστής ο κορονοϊός), αλλά μην γενικεύουμε!

    6. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ VIDEO , TO ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
      Animus
      2 days ago (edited)
      Βουλωστε το δεν μας αρέσει η δημοκρατία και δεν μας μοιάζουν οι απόψεις σας. Είμαστε εδώ για να σας στερήσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα σας ” για το καλό σας βέβαια”. Όποιος τολμήσει και εκφράσει κάτι διαφορετικό θα πληρώνει πρόστιμο ή θα φυλακιζεται. Σύντομα θα εκτελείται. Αφού πρώτα πάρετε υποχρεωτικά τα εμβόλια μας τα οποία θα σας διαλύσουν τα αντισώματα, τις συσκευές μας 5g για να σας ψήνουμε ζωντανούς με υψηλές συχνότητες ραδιενέργειας και παρακολουθούμε δορυφορικά κάθε σας κίνηση και τέλος δεν θα έχετε καμία ελπίδα διαφυγής όταν θα σας τσιπαρουμε. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.
      Γιατί αν δεν σας υποχρεωσουμε το αφεντικό μας θα θυμώσει και θέλει να ειναι όλα έτοιμα όταν θα κυβερνήσει τον κόσμο αυτόν.

      «Καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄».
      Να σαι καλά Μάριε
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ .ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    7. Αυτο το συγκεκριμενο εμβολιο οποιος το παρει θα παει στην κολαση , γιατι θα εχει το τσιπακι μεσα αυτη ειναι η πραγματικοτητα αγαπητε μου , τα εμβολια που εκαναν σε εμας ως παιδια ειχανε πολυ πιο ηπια συσταση γιατι η επιστημη δεν ειχε φτασει στο σημειο που ειναι σημερα , ολα αυτα εχουνε γραφτει στην αποκαλυψη του ιωαννη πριν πολλα πολλα χρονια .
      Οποιος εχει διαβασει την αποκαλυψη του ιωαννη βλεπει τα σημεια των καιρων , ευχομαι ολοψυχα να σωθουνε ολοι οι ελληνες και να μην το παρουνε για να σωσουμε την ψυχη μας , ο θεος και η παναγια να σας προστατευει και να σας ευλογει ολους

    8. οι Ρώσοι στρατιωτικοί γιατροί που πήγαν στην Ιταλία να βοηθήσουν, μελετώντας το ιατρικό ιστορικό των βαρέως νοσούντων (και των νεκρών), ξεκινώντας από τους νεώτερους σε ηλικία, παρατήρησαν πως η συντριπτική πλειοψηφία τους, είχε κάνει το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας (καμπάνια προ 7-8 ετών) και της γρίππης (προ 3-4 ετών).Τα ευρήματα που ανακοίνωσαν ήταν πως ενδεχομένως αυτό το “κοκτέιλ αντισωμάτων” να επιβαρύνει δραματικά τον οργανισμό, όταν προσβάλλεται από τον covid-19.(πηγή zerohedge.com)

      1. εχεις απολυτο δικιο , συμφωνω απολυτα μαζι σου συμβαινει ακριβως αυτο μας επιβαρυνουνε συνεχως με νεα εμβολια για να μας εξοντωσουνε . μακαρι να καταλαβουνε ολοι το τι συμβαινει και να σωσουνε τις ψυχες τους .

    9. Κύριε Αθανάσιε απ’ότι φαίνεται τα πειραγμένα εμβόλια μας τα έκαναν όταν είμαστε μικροί.Τι έχετε να πείτε για το συγκεκριμένο;

    10. Το να μεταδόσεις τον ιό στη μανά σου πατερα κλπ το χεις σκεφτεί;Μην κάνεις πηγαινε κ ενα ταξιδάκι στην Ιταλία αν θες….. Για τον εαυτό κάνε ότι θες αλλά τους άλλους δεν έχεις δικαίωμα να τους αρρωστησεις

      1. Το έχω φανταστει αλλα ειμαι ορφανος, καινουργια καραμελα εχουμε βγαλει τωρα;

    11. Ευτυχως που εχουμε αυτη την κυβερνηση και δεν εχουμε γινει Ιταλια. Ολος ο πλανητης σχεδον εχει πληγει απο την επιδημια με χιλιαδες θυματα και εδω αντι να λεμε δοξα τω Θεω που εχουμε τα λιγοτερα θυματα βρισκουμε ευκαιρεια να κανουμε φθηνη προπαγανδα και να κατηγορησουμε τη νδ επειδη ειμαστε ιδεολογικα αντιθετοι ντροπη!

      1. Καλοπροαίρετα ρωτώ, μήπως σε έχουν τσιπάρει και τα λες αυτά, ψάξτο.

    12. Εβλεπα τωρα στην μενεγακη και ειχε τον πετσα και ειπε οτι θα κανουνε μαζικα τεστ , μην τολμησουνε να το κανουνε ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει δεν μας τα κανουνε με το ζορι και που ξερω εγω αν μου πουνε ψεματα οτι εχω κορονοιο ενω δεν εχω τιποτα για να μου κανουνε το εμβολιο η οταν μου κανουνε το τεστ αν βαλουνε κατι για να αρρωστησω μεσα στον οργανισμο μου ! εγω δεν τους εχω καμια εμπιστοσυνη . ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ . ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΧΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΟΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ .

      1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Αθανασιε !!!!!! Με το ζόρι και με εκβιασμούς δεν θα γίνει απο κανένα. ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΕΣΤ ΟΥΤΕ ΕΜΒΌΛΙΟ!!!!! ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΟΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ !!!!

        1. Τι λέτε ρε μ@λακες που κάνετε τους έξυπνους..

      2. Όταν σου κανουνε το τεστ το πολύ πολύ να σου βαλουνε… μυαλό!

    Comments are closed.