ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ “ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ” ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ – ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΑΙΑΤ- ΞΥΠΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ! «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΣΕ…» (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    TSIPRAS ZAEF

    Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την καταδρομική στην οικεία του Αμερικανού πρέσβη. Τι είπε ο Πάιατ και το ΥΠΕΞ
    Η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην οικεία του Αμερικανού Πρέσβη και μάλιστα ανήρτησε και βίντεο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου από την «επιχείρηση». Οπως αναφέρουν τα μέλη του Ρουβίκωνα, η επίθεση έγινε ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα και στο αίτημά του για έκδοση άδειας εξόδου από τις φυλακές, στις οποίες κρατείται για τα εγκλήματα της 17Ν.

    0018ACF054AB06DA37C9ABFDFBCA9FDD

    Οι Αρχές κινήθηκαν άμεσα και από τη γύρω περιοχή και προχώρησαν σε οκτώ προσαγωγές.

    Στην αμερικανική πρεσβεία στην είσοδο του γκαράζ, άγνωστοι είχαν ρίξει καπνογόνο πριν από περίπου τρεις μήνες. Παράλληλα, είναι η τρίτη φορά που το σπίτι του πρέσβη γίνεται στόχος επίθεσης.

    Κι όλα αυτά, μια ανάσα από την αμερικανική πρεσβεία, στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα από τα πλέον φυλασσόμενα μέρη της πρωτεύουσας.

    Η πρώτη αντίδραση του Τζέφρι Πάιατ για την καταδρομική επίθεση ήρθε με ένα μήνυμά του στο twitter. Αφού… καλημερίζει στα ελληνικά, ο πρέσβης των ΗΠΑ κάνει λόγο για «παιδαριώδη βανδαλισμό» και σημειώνει ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τις ελληνικές αρχές για να τιμωρηθούν οι ένοχοι. «Η καταστροφή περιουσίας δεν είναι ειρηνική διαμαρτυρία«, καταλήγει στο μήνυμά του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Καταδρομικη επιθεση ;;;;; ….χααα χα χαα!
      Οπως το ειπε ο Παιατ , Παιδαριωδης βανδαλισμος . Childish…

    2. οποσδηποτε η κουφη η ντινα πρεπει να κατσει στα αυγα της στην ψειρου. πειρε ζωες ανθρωπων. δεν πεταξε μπογιες στους τοιχους

    3. ΔΕ ΚΩΛΛΟΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝ ΙΣΤΕΣ!!! ΟΙ ΠΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΠΟΓΙΑ ΔΕ ΡΙΞΑΝ….ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟΥ!!! ΧΧΧΧΑΧΧ Κ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ…. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

    4. Μια απλή καθημερινή μέρα, σε μία ακυβέρνητη χώρα. Που Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει.

    5. Γαμημενα αναρχοαπλυτα, θα σας φτιαξει καλα ο θειος τζακ!

    Comments are closed.