ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ!!!!!! ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗ ΕΠΕΙΔΗ… ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ – ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΑΝ [ΗΧΗΤΙΚΟ]

    Κοινοποίηση:
    meth_1

    Σοκάρει με όσα καταγγέλλει γυναίκα στον ραδιοφωνικό σταθμό FocusFM για συμπεριφορά γιατρού σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης απέναντι στην ανεμβολίαστη μητέρα της!

    Η κόρη υποστηρίζει ότι γιατρός έβγαλε το οξυγόνο από την μητέρα της (αυτό μπορεί να στοιχειοθετήσει ακόμα και απόπειρα ανθρωποκτονίας) λέγοντάς της ότι δεν της ανήκει. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, όταν πήγε στη διεύθυνση έξαλλη, αντί να πράξουν τα δέοντα, τον κάλυψαν  λέγοντας ότι το έκανε μέσα στα νεύρα του»

    Είπε η καταγγέλλουσα ακόμα:

    «Γιατρός ρώτησε τη μητέρα μου εάν έκανε το εμβόλιο και όταν απάντησε αρνητικά, της τράβηξε το οξυγόνο» σημείωσε προσθέτοντας ότι «της είπε “δεν σου ανήκει αυτό, να σηκωθείς και να φύγεις”».

    «Μάλιστα, ο γιατρός είπε στη νοσηλεύτρια “άφησέ την, είναι τρελή”, αναφερόμενος στη μητέρα μου».

    Την κατάσταση έσωσε νοσηλεύτρια που τοποθέτησε εκ νέου την μονάδα παροχής οξυγόνου.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Το καρτέλ των “γιατρών”. Τι δεν καταλαβα’ινεις;;;;;;;
      Αναθεματισμένοι λαδοπόντικες.

    2. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΤΑΧΑΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ….ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΕΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗΝ Γ..ΜΗΣΕΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΟΝΩΝ

    3. Απ οτι ειπε ο Φαρσαλινος γι αυτο το γεγονος σε τηλεοπτικη εκπομπη “Η Ιατρικη επιστημη ειναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ και ΟΧΙ ιδεολογια”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να περιθαλψει τον καθε ασθενη!!!!!!!!!!!!!! Ακομα και στον πολεμο οι γιατροι περιθαλπουν μεχρι και τον εχθρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Προφανως και ειναι κομπλεξικος γιατι η γιαγια δεν ενστερνιστηκε την αποψη του, επειδη μαλλον αυτος θεωρει τον εαυτο του διανοια και ενοιωσε ΑΠΟΡΡΙΨΗ!!!!!!!!!!!! Ας παει καλυτερα σε εναν ψυχιατρο και ας αφησει την ιατρικη γιατι ειναι εν δυναμει ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    4. ΟΝΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απαιτουμε το ονομα του αλητογιατρου!!!!!!!!!!!!!!!! Και ΑΠΟΛΥΣΗ χτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απ οτι ακουσα ειναι γιατρος στο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    5. Ποιος ξέρει μετά απ αυτο που διάβασα, πως πέθανε ένα σωρό κόσμος στα νοσοκομεία.. Γι αυτό δεν αφήνουν άραγε τους συγγενείς;

    6. Γιατροί της συμφοράς.,. Μήπως ήθελε”φακελάκι;”:ζώα….τάχα μου Δώσατε και όρκο….ου να μου χαθείτε να χάνεστε…..πως κοιμάσαι τα βράδια μωρη;;;;;;

    7. Γι αυτό δε θέλουν συγγενείς στα νοσοκομεία. Για να παίζουν μπάλα μόνοι τους οι χασάπηδες. Πάντα έτσι έκαναν, αλλά τώρα βρήκαν και αφορμή.

    8. Δεν πληρώνουμε ρε ηλίθιε εισφορές;;;;ντροπή σου,μισάνθρωπε

    9. Το εκανε αυτο γιατι εχει στηριξη απο το συστημα.Ποια δικαιοσυνη και ποια φυλακη,,αφου δεν υπαρχει τιποτα απο αυτα.αν το εκανε σε δικο μου ανθρωπο,θα ετρωγε τοοοοσο ξυλο που θα εκανε να περπατησει 10 χρονια,αν περπατουσε ποτε.κα οι μετα θα ελεγα κι εγω,πανω στα νευρα μου το εκανα.σκατανθρωποι.

    10. Κάποια στιγμή θα μαθευτεί το όνομα του Μ@λ@κα. Τίποτα δεν μένει κρυφό. Κανονικά αφού είχε το θράσος ο μ@λ@κ@ς να το κάνει αυτό τότε έπρεπε να έχει και το θάρρος να πει και το όνομά του σε δημοσίευμα. Αλλά άλλη μια κρυφή κότα που κάνει τον μάγκα σε ξαπλωμένες ηλικιωμένες. Κάποια στιγμή θα μαθευτεί το όνομα…δεν είναι δύσκολο. Λίγα τα νοσοκομεία πολλά τα στόματα.

    11. αν το εκανε σε δικό μου άνθρωπο θα τον έκλεινα σε ένα κλουβί 2 μέτρα κάτω απο τη γη.

    12. ο Ναζισμός ζει και βασιλεύει,τι δεν καταλαβαίνετε/?

    13. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ!!! ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΗ ΦΥΛΑΚΗ!!!

    14. και δε πηγαν οι συγγενεις στο νοσοκομειο για να τους λυντζαρουν?
      κριμα

    15. Έχουμε να δούμε ακόμα πολλά τέτοια ωραία………

    16. οι ανεμβολίαστοι πρέπει να δηλώσουν υποταγή αλλιώς να πεθάνουν… Νύχτα των κρυστάλλων, μάιν κάμπφ, γκρέιτ ρισέτ και το κακό συναπάντημα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται.

    17. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΑΝΗΛΗΘΙΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΟ? ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ? ΕΠΙΣΗΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΕΕ…..ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ….

    18. Αν ζούσε ό γιατρός τών ναζικών στρατοπέδων συγκέντρωσης ό περιβόητος άγγελος τού θανάτου στό Αουσβιτς ό Δρ.Μένγκελε θά έδινε στόν υπάνθρωπο σύναδελφού του βραβείο.
      Γιάννης Λάκων

    19. Οι παρενέργειες του εμβολίου απ’ ότι φαίνεται είναι και ψυχολογικές. Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να υπάρχει η θανατική ποινή. Αυτό που έκανε η γιατρός λέγεται απόπειρα δολοφονίας. Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι η ανθρωπότητα θα βίωνε τέτοιες άγριες καταστασεις. Η πλειοψηφία των ανθρώπων έχει χάσει την ανθρωπιά της και έχουν βγει στην επιφάνεια πρωτογονα ενστικτα ακόμη και σε μορφωμένους ανθρώπους. Λυπάμαι πάρα πολύ και θλίβομαι για την κατάντια. Είμαστε όλοι ίσοι και πληρώνουμε τους ίδιους φόρους, ωστόσο δεν έχουμε ίση μεταχείριση και ίσα δικαιώματα.

    20. Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΙ, ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΔΕΎΤΕΡΗ ΔΙΚΉ ΓΙΑΤΡΩΝ(ΝΥΡΕΜΒΈΡΓΗ 1946),ΚΑΙ ΚΡΕΜΆΛΑ ΝΑ ΤΕΝΤΩΘΗΤΕ!!! ΜΗΤΣΟΠ@ΥΣΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ!ΚΑΙ ΣΥ, ΚΑΙ ΌΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΌΙ!

    Comments are closed.