ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ “ΚΥΝΗΓΗΤΟ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ – ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

    Κοινοποίηση:
    First government cabinet meeting of the newly elected government of New Democracy party, in the Hellenic Parliament, in Athens, Greece on July 10, 2019. / Πρώτο υπουργικό συμβούλιo της νεοεκλεγείσας κυβέρνησης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στις 10 Ιουλίου 2019.

    Τι δήλωσε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων

    Lockdown: «Η πρώτη μέρα της παράδοσης εκτός κύλισε εξαιρετικά ικανοποιητικά» δήλωσε σχετικά με την πρεμιέρα του click away, ο πουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

    Στο άνοιγμα της αγοράς, και τους κινδύνους που ενδέχεται να εγκυμονεί, καθώς και την πρεμιέρα του click away, αναφέρθηκε μιλώντας στο MEGA, ο υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

    Με αφορμή τα αυξημένα κρούσματα στη δυτική Αττική και τους κινδύνους που φέρνει το άνοιγμα της αγοράς, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «Έχουμε πει ότι αν δούμε εικόνες συνωστισμού θα κλείσουμε αμέσως. Αφετέρου είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους λοιμωξιολόγους, αν μας δώσουν σήμα θα κλείσουμε. Κάναμε την εναλλακτική πρόταση για την παράδοση εκτός των καταστημάτων, εμένα επιλογή μου ήταν να είναι ανοιχτά τα καταστήματα, αλλά αυτό ήταν επιδημιολογικά αδύνατο», είπε ο κ. Γεωργιάδης.
    «Η πρώτη μέρα της παράδοσης εκτός κύλισε εξαιρετικά ικανοποιητικά. Σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες υπήρχαν χιλιάδες παραγγελίες που εκτελέστηκαν σήμερα. Ο πιο βασικός μας στόχος που ήταν να αποφορτίσουμε τους ταχυμεταφορείς, φαίνεται πως επετεύχθη. Πολλά μικρά καταστήματα έκαναν κάτι παραπάνω. Δεν θέλω να πουλήσω ότι μπορεί να ισοφαρίσουν τον κανονικό τους τζίρο», πρόσθεσε για την πρεμιέρα του click away.

    «Τα εμπορικά κέντρα δεν λειτουργούν, όπως είχαμε πει. Δεν μπορεί κάποιος να μπει στους κοινόχρηστους χώρους των εμπορικών κέντρων. Εφόσον πρόκειται όμως για ραντεβού με ένα πελάτη, για τα καταστήματα των εμπορικών κέντρων, μπορούν να κάνουν το ίδιο με τα υπόλοιπα καταστήματα παραδίδοντας στο δρόμο, σε έναν εξωτερικό χώρο, πάντα με ραντεβού και σε συγκεκριμένο χρόνο. Δε θέλαμε να ευνοήσουμε τα μεν ή τα δε καταστήματα», είπε ο ίδιος αναφορικά με τη λειτουργία των εμπορικών κέντρων.

    Σχετικά με το από πού μπορούν να αγοράσουν οι γονείς παιχνίδια, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «Μπορούν και τα σούπερ μάρκετ να πουλάνε παιχνίδια, αλλά μόνο με παράδοση εκτός. Για την αγορά παιχνιδιών κρίνεται το πώς θα πάνε οι πωλήσεις την εορταστική περίοδο. Για λόγους ισονομίας, είπαμε παράδοση εκτός στα παιχνίδια, παντού».

    «Για τα ινστιτούτο αισθητικής εμείς ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι. Θα δούμε πώς θα λειτουργήσουν τα κομμωτήρια από αύριο, και θα δούμε αν υπάρχει τρόπος να το επανεξετάσουμε. Στα κομμωτήρια είναι αλλιώς. Στα νύχια έχεις επαφή. Θεωρήθηκε πιο επικίνδυνη διαδικασία, από ό,τι το κούρεμα. Όταν είμαστε έτοιμοι θα ανακοινώσουμε νέα απόφαση», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης σχετικά με το αν θα ανοίξουν τα ινστιτούτα αισθητικής.

    Τέλος, αναφορικά με το αν θα υπάρξει επέκταση στις ώρες των μετακινήσεων τις εορταστικές μέρες, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι «Επέκταση στις ώρες μετακινήσεων δε θα υπάρξει. Ο κίνδυνος στα ρεβεγιόν να μεταφέρουμε τον κορoνοϊό σε μεγαλύτερους, κατά τους γιατρούς είναι ό,τι πιο επικίνδυνο».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. αυτο το πραμα δε υπαρχει ενας τρελος να το κλωτσήσει να το στειλει στο νοσοκομείο με μια μονον ???

    2. ειχες πει αδωνι εγω ουτε νεκρος δεν θα παω στην ΝΔ

    3. Ο αντιπροεδροs τηs Νεαs Δημοκρατιαs Αδωνιs Γεωργιαδηs το 2007 πηρε τρια δανεια ενα 100.000 ευρω απο την εθνικη ενα 255.000 ευρω απο την Alpha Bank και ακομη ενα 274.000 ευρω επισηs απο την Alpha Bank!!!
      Τα ποσα που χρωσταει σημερα φτανουν τιs 623.000 ευρω!!!

      Αδωνιs στο BBC:”ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ”!
      Ο κ.Γεωργιαδηs μιλησε και για τον αρχηγο του πρωην κομματοs του το ΛΑ.Ο.Σ,τον Γιωργο Καρατζαφερη και τιs δηλωσειs του πωs”μπορουμε να ζησουμε εκτοs Ε.Ε,αλλα οχι κατω απο τη γερμανικη μποτα”λεγονταs πωs οι φρασειs του κ.Καρατζαφερη ηταν”ανοησιεs”και γι’αυτο προσχωρησε στη Νεα Δημοκρατια!!!

      Πολυ επιτυχεs!
      “”Και με γαιδουρινα αυτια και αριστεροχειρ…””
      Τα””γαιδουρινα””αυτια,ειναι τα στερουμενα λοβου..
      Σε ποιον ανηκει αυτο το αυτι;Αυτο λοιπον το αυτι”χωριs λοβο”ανηκει στο κ.Σπυριδωνα-Αδωνι Γεωργιαδη!!!
      filosofia-erevna.blogspot.gr/2013/04/blog-post_9045.html
      sxolianews.blogspot.gr2018/04/blog-post_32.html

    4. Καρατζαφερηs-Αυτο καταδεικνυει πωσο σοβαρω κωμα ειναι το ΛΑ.Ο.Σ!!!Και τι σπουδαια στελεχη μπορει να βγαλει!Μια ολοκληρη Ν.Δ εβαλε για υπουργουs δικα μαs στελεχη!!!

      ΑΔΩΝΙΣ:Το να ειναι καποιοs ΝΑΙΤΗΣ η και ΤΕΚΤΩΝ ακομη ..Δεν αποτελει λογο διαγραφηs απο το ΛΑ.Ο.Σ!!!
      Γνωριζω ΤΕΚΤΟΝΕΣ οι οποιοι ειναι πραγματικα πατριωτεs και χριστιανοι ορθοδοξοι!!!
      Υπαρχουν μεταξυ των μελων μαs και Καθολικοι και Εβραιοι!!!

      Αδωνιs Γεωργιαδηs:Οποιοs απο εδω και μπροs ψηφισει ειτε ΠΑΣΟΚ ειτε Ν.Δ δια τηs ψηφου του νομιμοποιει την ΚΛΟΠΗ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!!
      Κανεναs πολιτηs σε αυτη τη χωρα δεν μπορει να πηγαινει πλεον στην καλπη υποκρινομενοs οτι δεν ξερει οτι αυτα τα δυο κομματα συμφωνα με την ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!

    5. ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ αραγε το θυμαται αυτο? αυτο το ατομο ειναι αυτο που ειχε πει τοτε . φασκει και αντιφασκει και ο παππους μου ελεγε κατι αλλο κ@λος που κλανει και αυτος που μιλαει ειναι το ιδιο

    6. Οταν η κυβερνηση απειλη συνεχεια με προστημο παει να πει πως εχασε το παιχνιδι.Δεν εχει καμια σχεση με την κοινωνια ζει σε ενα δικο της κοσμο.

    7. Άδωνι σου έχω και το καλύτερο που πιστεύω το έκαναν περισσότεροι συνελληνές μας:
      ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΔΩΝΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΨΕΥΤΗΣ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ, ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    8. Θυμάσαι Άδωνι τα προηγούμενα χρόνια όταν είχες το βιβλιοπωλείο στην Σόλωνος και όπου αλλού είχες βιβλιοπωλεία, που έκανες μαθήματα στην Ελληνική Αγωγή στην Στουρνάρη, όταν έστηνες πάγκο στις εκθέσεις βιβλίων σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και όπου αλλού και χαιρόσουν που ερχόντουσαν πολλοί άνθρωποι να αγοράσουν βιβλία από σένα, να μάθουν γράμματα από σένα και τα κονομήσες από όλους τρελά.
      Και το ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους πολλούς ανθρώπους εσύ Άδωνι τους πρόσφερες θάνατο με λοκντάουν, πρόστιμα, φυλακίσεις, αυτοκτονίες, κλικ εγουέι, ψευτοπανδημία, τρομοκρατία, φτώχεια, τζαμιά, λαθρομετανάστες, χοτ σποτ, ξεπούλημα παντός τύπου, κλείσιμο επιχειρήσεων και εκκλησιών, περιορισμό ελευθεριών και δικαιωμάτων, έκανες τόσα νεοταξικά αίσχη και εμετιλίκια εις βάρος της Ελλάδος και του ελληνικού λαού.
      Όλα αυτά για σένα Άδωνι που δεν ήσουν Έλληνας ποτέ, ούτε ήταν Έλληνες ποτέ στην ν εοταξική χούντα ΝΔ ΑΕ.

    9. Για το τζαμί θα πεις κάτι; Γιατί με εσένα υπουργό λειτούργησε. Ποιος ρωτάει; ένας αφελής που κάποτε σε ψήφισε γιατί μίλαγες για Ελλάδα και κατά της παγκοσμιοποίησης και των λαθρομεταναστών. Αν θυμάσαι, έλεγες ότι ήσουν ο μόνος κατά του τζαμιού! και αντί να παραιτηθείς και να τους ξεφτιλίσεις που λειτούργησαν τώρα το τζαμί, δικαιολογείς τώρα που φέρνουν και τους λαθρομετανάστες στην ενδοχώρα και τώρα λες ότι το κάνετε για να αποσυμφορηθούν τα νησιά! Τα οποία δεν αποσυμφορούνται γιατί ο ερντογάν στέλνει συνέχεια νέους λαθρομετανάστες! Που είσαι που έλεγες για κλειστά σύνορα; Kαι εσύ ασχολείσαι tτώρα με το να μην λειτουργήσει το μικρό μαγαζάκι και οι εκκλησίες! θα έλεγα ντροπή αλλά έχω πάψει πλέον να πιστεύω ότι υπάρχει ντροπή στους ανθέλληνες πολιτικάντηδες. άντε και στα εγκαίνια του τζαμιού δίπλα στον φίλη και την ρεπούση και τους λοιπούς ανθέλληνες εθνομηδενιστές. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ. ΑΘΑΝΑΤΟΣ. Αυτόν έχει στην καρδιά της η πλειοψηφία των Ελλήνων,που επεσε για την σημαία, οχι εσάς ανθέλληνες βολεμένοι πολιτικάντηδες.

    10. Τι έκανε ο πονηρός ο Κούλης ο Μασόνος.
      Τα καταστήματα επιδιορθώσεις υποδημάτων επιδιορθώσεις ρούχων συνεργεία αυτοκινήτων συνεργείο μοτοσυκλετών συνεργείο τρακτέρ κτλ τα άφησε ανοικτά σε περίοδο καραντίνας που έξω δεν κυκλοφορεί ούτε μυρμήγκι.Όλα αυτά μόνο και μόνο για να μην πληρώσει επιδόματα βοήθειας για τον ιό.Σου λέει ανοικτοί είστε.Ποιος θα έρθεις ένα κατάστημα ρε παλιό σκουλήκι Εβραίε Μασόνε σε ένα κατάστημα όταν όλη η χώρα είναι σαν νεκροταφείο και δεν κυκλοφορεί τίποτα.Τι θα φάμε ρε γελοίε που κατέστρεψες την οικονομία πώς θα επιβιώσουμε και πώς θα ζήσουμε γαμω το σπίτι σου.Ρε με ένα ΠΟΥΣΤΗ που μπλέξαμε.

    11. Tο κλικ εγουέι βάλτο στον πάτο σου Άδωνι.
      Και να ξέρεις Άδωνι ότι όλοι εσείς στην χούντα ΝΔ ΑΕ να πέσετε και να πάτε Αγύριστο προωθητές της ψευτοπανδημίας της ΝΤΠ, εθνομηδενιστές καθάρματα τσιράκια της ΝΤΠ που είστε δολοφόνοι Ελλάδος και ελληνικού λαού.

    12. Όταν θα βγαίνει να μιλά ο Άδωνις θα τρώει πολύ θάψιμο, θα του αλλάζουμε τα φώτα και θα τον γλεντάμε όπως πρέπει.
      Έτσι θα γλεντάμε τον απόλυτο τίποτα Αιδιώνι τον αηδιαστηκό που προκαλεί αηδία και εμετό……..

    13. ΠΩΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΘΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ Ο ΧΑΦΙΕΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ, ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΗΣ ΤΗ ΛΕΖΒΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΘΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΗΣ ΕΜΑΣ,ΑΡΧΙΠΡΟΔΠΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ,ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ

    14. ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
      https://www.independent.co.uk/news/world/americas/covid-vaccine-ingredients-pfizer-moderna-fda-b1767663.html
      .
      What is Covid vaccine made of? Scientist behind Pfizer and Moderna vaccine technology explains

      ……
      Από τι είναι κατασκευασμένο το εμβόλιο Covid;
      Ο επιστήμονας που βρίσκεται πίσω από την τεχνολογία εμβολίων Pfizer και Moderna εξηγεί.
      ————————– —————————————- ———————————–
      .
      Ο Δρ Drew Weissman, καθηγητής στο Perelman School of Medicine του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας, πρωτοστάτησε στον τύπο εμβολίου που ονομάζεται Messenger RNA (mRNA) και συνεργάστηκε με την Pfizer και την BioNTech για την έκδοση του εμβολίου.
      .
      Είπε στο The Independent ότι το εμβόλιο, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο που έχει αναπτυχθεί προηγουμένως, περιέχει μια νέα τεχνολογία που παρέχει γενετικό κώδικα – ή οδηγίες – που δίνει εντολή στον οργανισμό να δημιουργήσει ένα αντίγραφο της πρωτεΐνης του ιού Covid-19, η οποία προκαλεί ανοσοαπόκριση.
      .Τα παραδοσιακά εμβόλια περιέχουν ένα δραστικό συστατικό για τη δημιουργία ανοσοαπόκρισης, συνήθως μικροσκοπικά θραύσματα του οργανισμού που προκαλεί ασθένειες με τη μορφή πρωτεΐνης, όπως περιγράφεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.(ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Ο.Υ)

      Περιέχουν επίσης συντηρητικά όπως 2-φαινοξυαιθανόλη και σταθεροποιητές όπως σάκχαρα (λακτόζη, σακχαρόζη), αμινοξέα (γλυκίνη), ζελατίνη ή πρωτεΐνες (ανασυνδυασμένη ανθρώπινη αλβουμίνη, προερχόμενη από μαγιά).

      Τα επιφανειοδραστικά, που χρησιμοποιούνται σε τρόφιμα όπως το παγωτό, διατηρούν τα συστατικά μαζί ενώ υπολείμματα από τη διαδικασία παρασκευής, όπως πρωτεΐνες αυγών, μαγιά ή αντιβιοτικά, μπορούν να βρεθούν σε ίχνη.

      Χρησιμοποιούν επίσης αραιωτικά όπως το αποστειρωμένο νερό και το ανοσοενισχυτικό διεγείρουν τοπικά ανοσοκύτταρα, τα οποία μπορεί να είναι άλατα αργιλίου όπως φωσφορικό αργίλιο, υδροξείδιο αργιλίου ή θειικό αργίλιο καλίου.
      .
      https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2020/12/covid-pfizer-moderna.html

    15. Καλύτερα να μην ξαναβγάλεις άρθρο με αυτόν τον Καραγκιόζη, διαφήμιση του κάνεις.

    16. Άδωνι μην γλύφεις τον ΠΑΟΚ για την νέα Τούμπα για να πουλάς μούρη ενώ πρόσβαλες όλους τους Θεσσαόνικιούς και γενικώς όλους τους Μακεδόνες με το έξω καρδιά που φέρνει κορονοιό…

    17. ΣΚΑΣΕ ΑΔΩΝΙ, ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΣΤΟΚΕ, ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΑΔΩΝΙ.
      ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    18. ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΙΤΙ. ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΞΩ. ΣΕ ΧΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ.

      1. Αφού δεν υπακούς άνοιξε το μαγαζί σου . Μπορείς;;;;; Κι εγώ δεν υπακούω , αλλά αφού τα πάντα είναι νεκρά ,τι κίνητρο έχω να βγώ έξω;;!! Άντε να πας μια μικρή βόλτα με φόβο μη σε πιάσει κανείς που δε φοράς μάσκα…
        Κανένα ανθρώπινο ον δεν υπάρχει που να μη νιώθει σκλαβωμένο κάτω απ’ αυτήν τη παγκόσμια χούντα. Απλά ποικίλει μόνο ο βαθμός..

    19. Της μαμα σας το μ@υνι!!!! 11 εκατομμυρια κοτες ανεχομαστε να καταστρεφουν τη ζωη μας μια χουφτα μπ@σταρδοι ανθελληνες!! Θα ξυπνησουμε ποτε?

    20. Φύτρωσα μέσα στο σπίτι, βαρέθηκα πια.
      Ο Στεφ μόνο με “διασκεδάζει” κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, ο Θεός να τον έχει καλά και όλους εσάς που χάνετε ένα μεγάλο μέρος της προσωπικής σας ζωής στον αγώνα της ενημέρωσης.
      Ο Στεφ και ο Σταθακης είναι από τους λίγους αληθινούς ,πραγματικούς ανθρώπους που μιλάνε στις καρδιές μας απευθείας με απλά λαϊκά λόγια μέσα απ’ το γυαλί….
      Εγώ τηλεόραση δεν ανοίγω χρόνια.
      Άσχετα αν διαφωνούμε ή συμφωνούμε στην προσέγγιση πολλών θεμάτων μας ενώνει η αγάπη μας για τη Θρησκεία ,την Πατρίδα, την ανθρώπινη ελευθερία που χάνεται.
      Εύχομαι και ατομικά στον Στεφ να έχει καλή υγεία , να διατηρεί «όσο μπορεί» την ψυχική του ηρεμία και να μη θυμώνει τόσο εύκολα, να
      αγνοεί τους πάσης φύσεως «μπούφους» που θέλουν να τον πειράζουνε και να ξέρει ότι δεν είναι μόνος του ,αλλά έχει όλους εμάς που τον αγαπάμε και τον στηρίζουμε.
      Να του δώσετε κι ένα 😘 από μένα!!!!
      Εμένα δε Μ ενδιαφέρει τόσο αν τι λέει -γιατι ξέρω εκ των προτέρων τις απόψεις του- αλλά ο ότι τα λέει ο Στέφανος με τον δικό του λαϊκό τρόπο.
      Για μένα δεν είναι ένας ήρωας ,που στο παραμικρό ολίσθημα θα τον αποκαθηλώσω, αλλά ένας αγαπημένος άνθρωπος που εν μέρει θεωρώ ότι είναι και δικός μου.
      Εύχομαι πάντα να είναι ευτυχισμένος με την οικογένεια του και να δει τις κόρες του όπως αυτός επιθυμεί. Δύο ολοκληρωμένους μορφωμένους ανθρώπους που δε θα είναι έρμαια στο κάθε νεοαταξικό απόβλητο .

    21. Μόνο όταν άνοιξει πυρ ο προδομένος ράγιαδολαος θα στρώσουν τα πράγματα μέχρι τότε καλή πείνα ευχομαι

    22. ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΠΑΛΙΟΧΟΥΝΤΙΚΕ ΠΑΠΑΡΑ!!! ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΔΩΝΙ, ΣΚΑΣΕ ΑΦΩΝΙ, ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΑΔΩΝΙ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!
      ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΔ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!

    23. “εμένα επιλογή μου ήταν να είναι ανοιχτά τα καταστήματα, αλλά αυτό ήταν επιδημιολογικά αδύνατο”

      Βρ@μιαρη, τσιράκι της νεας τάξης και του Σόρος, εσένα ψήφισε ο κόσμος να πέρνεις αποφάσεις, όχι τους επιδημιολόγους. Με 0.02% θνησιμότητα ενός ανφολεγόμενου ιου κατέστρεψες την οικονομία μπ@στ@ρδε και χιλιάδες ανθρώπους και μόνο η θανατική ποινή θα σου αξίζει για εσχάτη προδοσία.

    24. … μπουμπούκο, που από μπουμπούκος έγινες
      τραμπούκος.
      Τι να σου πω όλοι οι άνθρωποι μες την καλή χαρά είναι και ο νους τους μόνο στο ρεβεγιόν είναι.

    25. πρεπει να πεσει ξυλο αγριο σε μπατσους κα<ι μασονους

    Comments are closed.