ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΠΑ – ΧΟΥΘΙ! ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΝΕΛΕΗΤΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ – ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ Ο… ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    564566

    Πηγές ασφαλείας στην Υεμένη ανέφεραν ότι έγινε και νέο χτύπημα στην πόλη-λιμάνι της Υεμένης Σανάα που ελέγχεται από τους φιλοιρανούς αντάρτες Χούθι.

    Ο αμερικανικός στρατός έπληξε νωρίς το Σάββατο έναν ακόμη στόχο, μια ημέρα μετά τις πολλαπλές αεροπορικές επιδρομές.

    Η Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ δήλωσε ότι η «επακόλουθη δράση» νωρίς το Σάββατο τοπική ώρα εναντίον μιας τοποθεσίας ραντάρ των Χούθι διεξήχθη από το αντιτορπιλικό του Πολεμικού Ναυτικού USS Carney χρησιμοποιώντας πυραύλους χερσαίας επίθεσης Tomahawk.

    Την πρώτη ημέρα των επιδρομών την Παρασκευή επλήγησαν 28 τοποθεσίες και περισσότεροι από 60 στόχοι.

    Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είχε προειδοποιήσει την Παρασκευή ότι οι Χούθι που υποστηρίζονται από το Ιράν θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν περαιτέρω επιδρομές.

    Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ προειδοποίησε την Παρασκευή τα πλοία υπό αμερικανική σημαία να απομακρυνθούν από περιοχές γύρω από την Υεμένη στην Ερυθρά Θάλασσα και τον Κόλπο του Άντεν για τις επόμενες 72 ώρες καθώς οι Χούθι πρανήγγειλαν αντίποινα σε μια περιοχή που ήδη πλήττεται από τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα.

    Ο βομβαρδισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ ήρθε ως απάντηση στις επιθέσεις των Χούθι με drone σε εμπορικά πλοία που συνδέονται με σιραηλινά συμφέροντα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Σβήστε τα ισλάμια. Αφού κάνουν μαγκιές σε εμπορικά πλοία, το ξυλίκι είναι αναπόφευκτο…

    2. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΜΠΛΟΚΗ ΙΡΑΝ ΡΩΣΙΑΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ. ΕΛΑ ΤΑ DONG-FENG-41 KAI TA SARMAT NA ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΠΑΝΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΝΑΤΟΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

    3. Το Ιράν είναι μόνο πορδές. Αν τολμήσει θα πάθει χειρότερα από το Ιράκ, και θα φανεί ότι τα πόδια του είναι γυάλινα.

    4. Πάνω τους θα τα κάνουν οι Χούθι. Σε λίγο δεν θα υπάρχει Χούθι επι της γής. Τα ήθελαν και τα έπαθαν. Δεν τους φταίει κανένας.

    5. Πίσω από την Χαμάς το Ιράν πίσω Από την Χεζμπολάχ το Ιράν πίσω από τους χουθι το Ιράν Σε Συρία και Ιράκ χωμένο το Ιράν Ήρθε ο καιρός να πάρουν αυτό που τους αξίζει..

    6. Όσες αεροπορικές επιθέσεις και να κάνουν οι αμερικανοί δεν πρόκειται να καταστρέψουν τους πυραύλους cruise και typhoon ούτε φυσικά τα ιρανικά drones που έχουν οι χούτι… Το θέμα είναι μην βυθίσουν κάποια πλοία που μεταφέρουν καύσιμα επειδή θα γίνει μεγάλη ζημιά στο παγκόσμιο εμπόριο και θα αυξηθούν οι τιμές σε όλα, αυτά που βλέπουμε τώρα είναι προληπτικά χτυπήματα…

    7. To νου σας εκει στην Κρητη και ειδικα στη Σουδα.Οι Χουθι ειπανε οτι πρωτοι που θα πληξουν θα ειναι ΝΑΤΟικες βασεις των ΗΠΑ στη Μεσόγειο!

      1. Πάνω τους θα τα κάνουν οι Χούθι. Σε λίγο δεν θα υπάρχει Χούθι επι της γής. Τα ήθελαν και τα έπαθαν. Δεν τους φταίει κανένας.

      2. ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΕΕΤΣΙΙΙ!!! ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

    8. ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΡΙΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ…….ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΗΚΑΝΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ….

      1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ. ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ

    Comments are closed.