ΙΣΤΙΑΙΑ: 25ΧΡΟΝΟΣ Γ#ΦΤΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ

    Κοινοποίηση:
    αστυνομια

    Ένας 25χρονος γ@φτος ομολόγησε πως δολοφόνησε την ηλικιωμένη στην Ιστιαία πριν από μερικά 24ωρα.

    Μετά από πολύωρη κατάθεση, υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά θέλοντας να διαφύγει, την έσπρωξε στην αυλή του σπιτιού της και τραυματίστηκε θανάσιμα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα evima.gr.

    Ο ίδιος θα μεταφερθεί στον Εισαγγελέα Χαλκίδας, ο οποίος θα του απαγγείλει τις κατηγορίες, με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του.

    Υπενθυμίζεται πως άνδρες των ΟΠΚΕ συνέλαβαν τον νεαρό από τον καταυλισμό Ρομά ως ύποπτο για τη δολοφονία και τον οδήγησαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, ενώ στα παπούτσια του βρέθηκαν υπολείμματα αίματος, με τον ίδιο να παραδέχεται πως μπούκαρε στο σπίτι, όχι όμως πως διέπραξε τον φόνο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Να τσονταρουμε όλοι να μαζέψουμε λεφτά για να πάει ο Τζανακοπουλος να συμπαρασταθεί και στην οικογένεια της γριούλας.
      Είναι πολλά τα περιστατικά τώρα τελευταία και πρέπει να ενισχύσουμε τις βενζίνες του

    2. Α ρε γιαγια δεν παραδειγματιστηκες απο δεκαδες Ελληνες που τους πυροβόλησαν και τους εστειλαν για βρουβες;;; Τιποτα δε θα σε κανανε. Αυτοι δεν είναι για οικτο ουτς για τπτ αλλο

    3. Εγκληματίας γύφτος, σα να λέμε πρεζέμπορας Αλβανός…

    4. Τρύπημα με σύρμα πίσω από τους αστραγάλους …
      Και κρέμασμα ανάποδα σαν τα κατσίκια…σε δύο μέρες με μπόλικο κοπανημα σιτευεί το κρέας του γύφτου..
      Κατσιβελοι σουφλα σαν τους σκαντζόχοιρους

    5. Εμείς τώρα, οι νομοταγείς πολίτες, δεν πρέπει να κλείσουμε τους δρόμους, να κάψουμε λάστιχα και να πετάμε πέτρες στα τσαντίρια ; Τι ; Απαγορεύεται ; Το άρθρο 4 του Συντάγματος, ισχύει αλά κάρτ ; Η ηλικιωμένη που πέρασε πολέμους, πείνα και είχε μια ψευτοσύνταξη, δεν έπρεπε να ζήσει για να την απολαύσει, έπρεπε να τη φάει ο γύφτος, με τα επιδόματα και τα δικαιώματα και δεν πρέπει να δικαιωθεί ; Τελικά, Greek lives matter ή gipsy lives matter ; Οι Συριζαίοι, το ξέρουμε πως γλείφουν το γυφταριό για τα ψηφαλάκια, όσο για τους γιαλαντζί Νεοδημοκράτες, ούτε την ψήφο τους δε θα βρουν στις κάλπες. Λίγη υπομονή Κυριάκο και θα πληρώσεις κι εσύ τις επιλογές σου να μας στερήσεις την ασφάλειά μας.

    6. τωρα θα βγουν πολλοί και διάφοροι και θα βρίζουν που οι γυφτοι εχουν ασυλία και κανένας δεν τους ακουμπά και ΑΥΡΙΟ οι περισσότεροι απο αυτούς που σήμερα φωνάζουν θα πανε να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΚΙΝΑΛ ΚΚΕ ΜΕΡΑ 25 !!!

    7. Σοβαρά τ’ωρα θα τον συλλάβετε; δεν φοβάστε μήπως σας διαλύσει τη χώρα ή μήπως σας ρίξει την κυβέρνηση;

    8. ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΓΙΟΥΦΤΩΝ ΤΩΡΑ ; ΤΙ ;

    9. Οι βουλευτες του συριζα,πιστευω οτι θα πανε αμεσως στην οικογενεια του θυματος για συμπαρασταση.περιμενουμε με αγωνια.

    10. για να μην καθομαστε και γρ
      αφουμε αδικος σχολια , πες δεν τα βγάζω η τα βγάζω η ποιο είναι το προβλημα

    11. Ελα ρε βρωμογιουφτος εκανε τέτοιο πραγμα;;;;;;Αδυνατον να το πιστέψω!!!

    12. Οι ζωες των Ρομα μετρανε χαζομαλακες Ελληνες σας φτυνουν στην μαπα κα ψηφιζετε αριστερα( ΝΔ,Συριζα,Πασοκ,ΚΚΕ,Μερα 25)

    Comments are closed.