ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΥΛΑΧΤΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΟΥΛΗ HOT SPOT – ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ 21ΧΡΟΝΟ – ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    ghitgheoi000

    Ένας 28χρονος, ιρακινής καταγωγής, συνελήφθη χθες στη Χίο με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει επίσης τα αδικήματα της ληστείας και της κλοπής, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

    Το βράδυ της Τρίτης και σύμφωνα με τα στοιχεία της μέχρι τώρα έρευνας της Αστυνομίας στο ανοικτό με εντολή Μητσοτάκη hot spot της ΒΙΑΛ στη Χίο, ο Ιρακινός επιτέθηκε σε 21χρονο ομοεθνή του και τον τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι.

    Όπως προέκυψε επίσης, ο δράστης αφαίρεσε με την απειλή μαχαιριού, κινητό τηλέφωνο από την κατοχή άλλου 23χρονου αλλοδαπού, τον οποίο τραυμάτισε ελαφρά. Ενώ, πάντα με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε και άλλο κινητό τηλέφωνο από 24χρονο που διαμένει στον ίδιο καταυλισμό.

    Ο δράστης εντοπίσθηκε στην πόλη της Χίου και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και τα κινητά τηλέφωνα που είχε αφαιρέσει.

    Η κατάσταση τόσο στη Χίο όσο και στα υπόλοιπα νησιά που έχουν χτυπηθεί από την λαθροεισβολή είναι τραγική. Κανένας δεν τολμά να κυκλοφορήσει στους δρόμους αφού οι λαθροέποικοι δεν διστάζουν να τραβήξουν μαχαίρι μέρα μεσημέρι στη μέση του δρόμου. Σύντομα θα έχουμε νεκρούς και η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον Μητσοτάκη αλλά και τον προκάτοχό του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Καλά να πάθουμε, είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Ακόμα και τώρα κοιμόμαστε όρθιοι! Πρέπει να γίνει ένα μεγάλο κακό μπας και βάλουμε μυαλό, κόκκινοι, κίτρινοι, πράσινοι, μπλε και πολύχρωμοι. Να διώξουμε τον αλήτη και όλο του το σόι πριν μας αφανισουν!

    2. οι κόκκινοι κομμουνιστικοί πληθυσμοί πρέπει να σφ@ζοντ@ι.

    3. Δε σας αρεσε η Χρυση Αυγη,ητανε “ρατσιστες” και “φασιστες”.
      Φατε τωρα ολα τα πιθηκια στη μαπα.
      Και μην ξεχασετε να ξαναψηφισετε Κουλη και Σφυριζα στις εκλογες…

    4. ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ..ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ….

    5. Μακάρι τα λαθροόρκς να σφάξουν όλους τους μαλάκες Έλληνες εκεί στα νησιά που τόσα χρόνια τα υποδέχονται με ανοικτές αγκάλες και πάνε και ψηφίζουν προδότες. Αλ Χαλάλ σε όλους τους για να μάθουν.

    6. ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΧΙΟ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΕΚΛΟΓΕΣ…ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗ…ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΠΟΝΙΑ…ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ

      1. Δεν θέλατε Χρυσή Αυγή ? Φάτε μαχαίρι στο κώλο τώρα.

    7. ΤΟ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΓΗΣ! ΜΕ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ.

    8. Ε όχι δα…η ευθύνη βαραίνει τους ραγιάδες ψηφοφόρους. Όταν ο κουλης έλεγε “θα παταξω τον νατιβισμο” και υπερηφανευόταν ότι αυτός πρώτος καταδίκασε την πολιτική Ορμπαν , εσείς τάπες είχατε στα αυτιά σας ;;;;;;; Και πριν όταν ο αλ666 έλεγε τα ίδια με διαφορετικό ρεπερτόριο λεξιλογίου πάλι τάπες είχατε στα αυτιά σας ;;;;;;;
      Η ευθύνη ανήκει στους ραγιάδες των νησιών που έλεγαν ” και εμείς προσφυγες ήρθαμε εδώ , θα ζήσουμε όλοι μαζί” και βουτούσαν στην θάλασσα να προϋπαντήσουν τα νεγροειδη σκουπίδια του Ισλάμ , και βαπτιζαν φασιστες όσους αντιδρούσαν.

    Comments are closed.