“ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΤΙΝΑ Σ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ / COUDENHOVE-KALERGI” ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΚΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ “ΠΑΚΙΑ” (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    xios-radiomak

    Στην εκπομπή Ραδιομακελάρηδες, στον “Ελλάδα FM 94.3”, ο Στέφανος Χίος, παρουσίασε το θρυλικό και επίμαχο πια βιβλίο ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ COUDENHOVE-KALERGI RICHARD.

    Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ένας από τους βασικούς εμπνευστές της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ήταν επίσης ο άνθρωπος που σχεδίασε την προγραμματισμένη γενοκτονία των λαών της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα σκοτεινό πρόσωπο, του οποίου οι μάζες αγνοούν την ύπαρξη, αλλά οι ισχυροί τον θεωρούν ως τον ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το όνομά του είναι Richard Coudenhove Kalergi. Ο πατέρας του ήταν ο Αυστριακός διπλωμάτης Heinrich von Coudenhove-Kalergi (με κάποιες ρίζες από την βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων) και η μητέρα του η Γιαπωνέζα Mitsu Aoyama. Ο Kalergi λοιπόν, έχοντας στενές επαφές με όλη την ευρωπαϊκή αριστοκρατία και τους Ευρωπαίους πολιτικούς, εξ αιτίας των διασυνδέσεων του αριστοκράτη -διπλωμάτη πατέρα του, κινούμενος στα παρασκήνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάφερε να προσελκύσει στα σχέδιά του τους πιο σημαντικoύς αρχηγούς κρατών, κάνοντάς τους υποστηρικτές και συνεργάτες του στο «έργο της ευρωπαϊκής ενοποίησης».

    Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών “Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης” δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟISIS ….

      ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

    2. να πάει αυτή η πατσαβούρα που έχουμε για πρόεδρο να γ@μ@θει με τα λαθροπιθήκια γιατί άντρας έλληνας και φυσιολογικός απορούμε πως της κάθεται

    3. Ακριβως!! Το σχεδιο Kallergi γι’ αυτους που ειναι ψαγμενοι, ειναι αυτο που σημερα υλοποιειται. Μια ανθρωπινη σουπα, χωρις ηθη, εθιμα, πατριδες, Χριστο κ.α. Ειναι γεγονος…

    4. Όταν εμείς οι ψεκασμενοι διαβάζαμε για τον calergi οι αψεκαστοι νόμιζαν ότι είναι μάρκα παπουτσιών… Βάλτε αψεκαστοι τις μασκουλες σας και προχωρατε σαν τα ζομπι ανάμεσα στα λαθροπηθικια και το νου σας μην σας θωπεύσουν..

    5. Astrazeneca και johnson χρησιμοποιούν τροποποιημένο αδενοιό χιμπατζή. Αυτό δημιουργεί τα προβλήματα. Τα άλλα δυο είναι τεχνολογίας mrna. Δε θα μου προκαλούσε εντύπωση αν μετά τον οκτώβριο και με όλες τις μεταλλάξεις τα εμβόλια αποδειχθούν αναποτελεσματικά και οδηγηθούμε σε νέο lockdown. Θα ρίχνουν κατάρες στους ανεμβολίαστους και θα τους θεωρούν υπεύθυνους.

    Comments are closed.