ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ!!! ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ UCKας Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ – ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ – ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ [ΦΩΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    clipboard_3teliko

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των βασικών υπόπτων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, ο 20χρονος φίλος και συνεργός του μοναδικού για την ώρα συλληφθέντα, κατάφερε να περάσει από τα σύνορα σαν κύριος και να φτάσει στην Αλβανία.

    Πρόκειται για νεαρό, επίσης αλβανικής καταγωγής με τα αρχικά D.R. ο οποίος φέρεται να είναι σκληρός Αλβανός εθνικιστής, όπως αποκαλύπτεται και από τις εικόνες που αναρτά στο Facebook.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος διέφυγε για την Αλβανία στις 2 Φεβρουαρίου, μία μέρα μετά τη φονική επίθεση, όταν οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να ξετυλίξουν το κουβάρι των γεγονότων και να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

    Εκμεταλλεύτηκε αυτή την καθυστέρηση και κατάφερε να φτάσει στα ελληνοαλβανικά σύνορα με αυτοκίνητο και να περάσει στη γειτονική χώρα, στις 23:45, τη νύχτα της 2ας Φεβρουαρίου, δίχως να κινήσει υποψίες. Άλλωστε δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

    Τα στοιχεία του αναζητήθηκαν 30 φορές μετά από εκείνη τη νύχτα, τόσο από Έλληνες όσο και από Αλβανούς αστυνομικούς, που -όπως φαίνεται- βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για τον εντοπισμό του. Για την ώρα ο D. R. παραμένει άφαντος.

    Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ

    Ο Λευτέρης Οικονόμου, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, απέφυγε νωρίτερα στην ΕΡΤ να επιβεβαιώσει τη διαφυγή και αρκέστηκε να πει γενικά πως «σε κάθε περίπτωση, αν κάποιος, ο οποίος στην πορεία αποδειχθεί ότι έχει εμπλοκή, διέφυγε στο εξωτερικό, υπάρχουν συγκεκριμένες δικονομικές διαδικασίες που προβλέπουν την κίνηση όλων εκείνων των διαδικασιών για να λογοδοτήσει ο κάθε δράστης στη δικαιοσύνη»

    Ο 20χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, καθώς η δράση του σε ανάλογες επιθέσεις είναι πλούσια.

    Ο 20χρονος είχε ταυτοποιηθεί το 2019, όταν και τότε μαζί με τον 23χρονο ήταν στην ομάδα κρούσης που επιτέθηκε σε δύο άτομα στη Χαριλάου. Κι όμως, ο φονιάς αυτός κυκλοφορούσε ελεύθερος και απολάμβανε τα προνόμια που έχουν οι αλλοδαποί έναντι των Ελλήνων. Αναρωτιόμαστε, πόσοι άλλι ακόμα σαν αυτό το κατακάθι βρίσκονται στην Ελλάδα και τι θα συμβεί αν γίνει κάποιο μπαμ με αυτήν την καταραμένη χώρα…

    Δείτε τις φωτογραφίες του, όπως προβλήθηκαν από ΜΜΕ της Αλβανίας:

    121367788_1507517536302499_2167688365334982433_n 15134573_422923248095272_5750431520778712435_n 106604965_1415886175465636_4758224499847681261_n_0

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Ρε δε πηδιοσαστε όλα τα καθυστερημένα εδώ μέσα ; Αφού οι 6 από τότε 10 είναι Έλληνες τι μας ζαλιζετε τα αρχιδια ;;

    2. Υπάρχουν και καλοί Αλβανοί. Ο ελληνικός πολιτισμός δεν ισοπεδώνει. Αν δε σας αρέσει ο ελληνικός πολιτισμός, δηλαδή δεν είστε πραγματικοί πατριώτες, προβλημά σας και περαστικά.

    3. …..Τα αγαπημενα παιδια του MEGA,ANT1,SKY και της θολοκουλτουρας που μονο που δεν εκλαψαν με μαυρο δακρυ οταν καποτε δεν θελησε ο κοσμος να κρατανε την σημαια στις παρελασεις οι πεμπτοφαλαγγιτες!!!..

    4. ΣΚΟΥΠΑ ΧΤΕΣ…ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΞΕΝΟΙ….

    5. Κλασικη φατσα αλβαναριου με κεφαλι τετραγωνο, τον ειχε αυτον και τους αλλους η Ελληνικη Μπανανια να σουλατσαρουν ελευθεροι και να χτυπουν και να σκοτωνουν!!!!!! Χωστε τους κοπριτες μεσα στο φρεσκο να ρωτουν τα αλλα καλοπαιδα που βρισκονται εκει, τι ομαδα ειναι;;;;;;; Ποινες σκληρες για τα παλιοτομαρα και αμεση απελαση των οικογενειων τους!!!!!! Εξω τα σκουπιδια απο την Ελλαδα!!!!!!! Οταν περασει ο καιρος και μεινουν μονο τα παχια λογια, χωρις να γινει τιποτα, σε λιγο παλι θα εχουμε τα ιδια, και οι πολιτικαντηδες θα λενε παλι μεγαλα λογια!!!!!!! Αμεσο κλεισιμο ολων των συνδεσμων, αυτοι δεν ειναι φιλαθλοι, ειναι εν δυναμει εγκληματιες!!!!!!!! Αλλα ποιος να τους κλεισει;;;;; Οι ξευτιλισμενοι πολιτικαντηδες που σκεφτονται το πολιτικο καστος, γιατι θελουν ψηφους;;;;;;;;; Χρονια τα ιδια και τα ιδια, οπως και με τους απλυτους, και αποτελεσμα Μηδεν!!!!!!!!!

    6. ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΚΛΑΣΙΚΗ. ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ

    7. Ούνα φάτσα,ούνα ράτσα.ΑΤΙΜΟΡΑΤΣΑ!!!!

    8. Ό Κούλης , πού φροντίζει γιά τήν υγεία μας τόοοοοσο πολύ , πού μάς βάζει ένα κατοστάρικο τόν μήνα πρόστιμο – σέ όσους δέν πρόκειται νά “τρυπηθούμε” – , φρόντισε καί γιά τήν υγεία τού Άλκη καί γιά όσων Άλκηδων από δώ καί πέρα…Καί βέβαια όμως καί γιατί όχι , εδώ τ’ αγόρια αρχίζουν νά πηγαίνουν μέ φούστες στό σχολείο καί τά κορίτσια μέ κοστούμι καί γραβάτα…! ΕΛΛΗΝΕΣ , ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ , ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΠΙΑ !

    9. Ο Λευτέρης Οικονόμου, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, απέφυγε νωρίτερα στην ΕΡΤ να επιβεβαιώσει τη διαφυγή και αρκέστηκε να πει γενικά πως «σε κάθε περίπτωση, αν κάποιος, ο οποίος στην πορεία αποδειχθεί ότι έχει εμπλοκή, διέφυγε στο εξωτερικό, υπάρχουν συγκεκριμένες δικονομικές διαδικασίες που προβλέπουν την κίνηση όλων εκείνων των διαδικασιών για να λογοδοτήσει ο κάθε δράστης στη δικαιοσύνη»
      Ναι, κοιτα μην το στεναχωρέσεις το παιδι, εξ αλλου ,οπως ειναι γνωστό, ο Ουτσεκα ειναι κανονικο παραμάγαζο της Ναρκομαφιας του ΝΑΤΟ και της CIA, οπότε … σε καθε περιπτωση είναι “Συμμαχος” το παιδί και οσοι αλλοι σαν αυτο το απόβρασμα κυκλοφορούν στην χώρα , ρε δε ντρεποσαστε λιγο,αν ενας φουκαρας χρωσταει 30 ευρω στην βρωμοεφορια σας του στελνετε μεχρι και εκτελεστικο αποσπασμα, εδω τον Πολυτιμο αυτον Κυριο … “υπαρχουν νομιμες διαδικασιες…” και αλλες γελοιοτητες που εχετε σε σκονακι και τις βγαζετε σε τετοιες περιπτωσεις .Ενα σοβαρο κρατος θα ανεστελλε επι τοπου καθε διαδικασια άδειας παραμονης για υπηκοους μιας εχθρικης δύναμης,οπως ειναι το κωλοχανειο του Ερντογαν που αποκαλειται “Αλβανια” .Ρε δεν εχετε τσιπα μεσα σας ??? Μηπως μπορειτε να μας πειτε σε ποσους αλβανους εχετε δωσει ψευτικη “6υπηκοότητα” τα τεέυταια 30 χρονια??? Να τα αποτελεσματα,σφαζουν κλεβουν,ληστευουν,δολοφονουν και …αρχιζουν οι …Νομιμες διαδικασιες …

    10. Πέστε τα όλα στον σαμαρογαιδαρο που άνοιξε τα σύνορα να έρθουν όλα τα ξεβράκωτα του χοτζια στην Ελλάδα, και μην κάνετε ότι ξεχάστηκε αυτό το θέμα. Αυτά τα Αλβανόσκατα είναι ότι χειρότερο υπάρχει και να μην ξεχνάμε τα κατορθώματα αυτού με τους λαθραίους που δεν έχει ούτε ηθική ούτε λογική. Γεια και χαρά.

    11. Όλοι εσείς που γκρινιάζετε για τους Αλβανούς πείτε μας και για όλους αυτούς τους Έλληνες που έχουν παντρευτεί Αλβανέζες. Πάτος.

      1. Όσοι Έλληνες και Ελληνίδες παντρεύονται λαθροσκουπιδια, αφαίρεση ιθαγένειας, κοινωνική απομόνωση και φτύσιμο.

      2. Αυτοί που λες,έχουν πάψει να θεωρούνται Έλληνες από την στιγμή πού κάνανε οικογένεια με αλβανέζες.

    12. χρησιμοποιούν τις ελληνικές ομάδες και βέβαια ΜΟΝΟ αυτές που έχουν κόσμο σαν κάλυψη για τα σχέδιά τους, δεν τους καίγεται καρφί για παο, αεκ, ολυμπιακό, παοκ, κρύβονται εκεί μέσα και οργανώνονται.

    13. εχουμε φιδια στον κορφο μας
      οι τουρκαλβανοι ειναι φανατικοι ανθελληνες μισουν φθονουν και ζηλευουν τον ελληνικο λαο επειδη ειναι κατωτεροι
      οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες μισελληνες τους προτρεπουν να σφαζουν ελληνες εκμεταλευομενοι το μισος τους
      αυτοι πανε παντα με τους αριστερους εναντιον των ελληνων γιατι τους ενωνει το κοινο μισος τους εναντι του ελληνισμου

    14. Ρε ζωντοβολα διωξτε επιτελους γα αλβαναρια απο την Ελλαδα να ησυχασουμε μονο καλο θα δειτε απο αυτο.

    15. Ξυπνάτε και μαζέψτε τους πριν ξεκινήσει το μακελειό!

    16. Κατ αρχάς είναι βλαμμένο με μηδέν IQ.. κομπλεξικό για χίλιους λόγους.. ούτε ξέρει γιατί ζει..

    17. Aκριβώς το ποδόσφαιρο είναι η κάλυψη για τις ανομίες τους. Μέγιστη επαγρύπνηση, το σχόλιο του αναγνώστη με το ψευδώνυμο “Καλό παράδεισο Άλκη”, τα περιγράφει όλα.

    18. Αυτά τα ίδια καθάρματα υπηρετούν κ στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.
      Ο κουλης βλέπει το πρόβλημα μόνο στα γήπεδα κ όχι στον στρατό.
      Απομακρύνετε τους αλλοδαπούς από τα στρατεύματα .
      Ειδικά από το στράτευμα.

    19. Αυτοι ολοι που υποθαλπουν εγκληματιες μεσα στις ομαδες ειναι οι ιδιοι που χυνουν κροκοδειλια δακρυα…

    20. Ξυπνήστε επιτέλους οι τηγανοκελοι Αλβανοί που βρίσκονται στο Ελλαδισταν είναι περίπου 1 εκατομμύριο!!! Οι πιο πολλοί παράνομοι και μερικοί (υποτίθεται) νόμιμοι. Το φοβερό είναι ότι οι πιο πολλοί απο αυτούς παίρνουν και επιδόματα απο το χρεοκωπημενο Ελληνικό (ο Θεός να το κάνει) “κράτος”. Αλλά το μεγαλύτερο έγκλημα είναι ότι πλέον δίνουμε σε χιλιάδες Αλβανιαρηδες και στα παιδιά τους την Ελληνική ιθαγένεια! Και φυσικά δεν μιλάμε για βορειοηπειρωτες αλλά για ΚΑΘΑΡΟΎΣ τηγανοκεφαλους Αλβανούς! Ενα ακόμη έγκλημα είναι ότι αυτοί οι UCKαδες αφού παίρνουν την Ελληνική ιθαγένεια πηγαίνουν και για θητεία στον στρατό μας. Όλοι αυτοί μαζί με τους φανατικούς Ισλαμιστες Πακηδες πραγματικά θα είναι η πέμπτη φάλαγγα σε περίπτωση που γίνει πόλεμος με την Τουρκία. Δυστυχώς είμαστε τελειωμένη χώρα με 3 εκατομμύρια Λαθρο και 500 Δις χρέος.

    21. Κοίτα η αλβανική σκατοφατσα. Και γιατί δεν τον εκδίδουν οι Αλβανοί αφού καταζητείται;

    22. Πόσοι αλλοι τέτοιοι υπάρχουν ακόμη σε ποδοσφαιρικούς συνδέσμους??

    23. Αυτά τα αλβανικά καλούπια, που είναι μια τρίχα απο τα @@ μας, καταφέρνουν να μας κάνουν οτι θέλουν. Γιατί κινούνται ύπουλα και χτυπούν πισώπλατα μαζί με άλλους 5 ο καθένας τους. Μήπως η λάμια πρέπει να αρχίσει να τρώει και αλβανούς στο εξής;

    24. τα ΡΕΜΑΛΙΑ που ψηφιζουμε και γεμιζουν τις τσεπες τους στις δικες μας πλατες καταντησαν την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ενα απεραντο κωλοχανειο…λουστειτε τωρα τη κωλοφαρα μαζι με δηθεν ρωσοποντιους, πακιστανους,τζιχαντιστες και αφρικανους…θα μας σφαξουν στον υπνο μας.

    25. Φυσιολογικό. Κυκλοφορούν ελεύθεροι γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, αδερφές και παιδεραστές με αποδείξεις. Μετά τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ που τον πηδανε ανήλικοι μετανάστες, σκάει υπόθεση εισαγγελέα. Τον φωνάζουν λέει… Λιτσα οι μετανάστες, τους δίνει κόκα και τον πηδανε όλοι μαζί μετά!! Η Κατερίνα τού προεδρικου διατάζει να μην ακούγονται τέτοια θέματα, τι και αν δίνουν ναρκωτικά γιατί ποιος πάει με εναν ομοφυλόφιλο χωρίς λεφτά και φτιαγμένος, τι και αν είναι παιδεραστές, τα κρύβουν αυτά. Πολύ βαρεια άρρωστη κοινωνία, ανωμαλοι και πρεζεμπορες εισαγγελείς.

    26. ΠΡΩΤΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔ Α ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.

    27. Κότα λειράτη το αλβανό. Το κοντοπίθαρο τσουτσέκι, πήγε να κρυφτεί στα φουστάνια της μαμάς του. Αλλά έτσι είναι οι τηγανοκεφαλοι. Μόνοι τους, είναι μισής σφαλιάρας υπόθεση. Γι αυτό κυκλοφορούν σε παρέες τα τσογλάνια.

    28. Ήταν και άλλοι όχι μόνο αυτός. Άχρηστη αστυνομία. Έχουν λιώσει στις μπουγάτσες εκεί πάνω τα παιδιά.

    29. ……φως φαναρι τ ο διποδο…….ισπανογυφτης καταγωγης και οχι γαλατικης η”’καυκασιας.

    30. Στέφανε μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί.

    31. Είχαν σκοπό στόχο και όραμα.Ο Άλκης δυστυχώς έγινε μάρτυρας ανίκανων πολιτικών ηγεσιών διαχρονικά ,διεφθαρμένων υπαλλήλων δικαστών αστυνομικών κλπ .Ο θάνατος του μας οδήγησε να αποκαλυφθεί ένα σχέδιο που θα είχε τεράστιες συνέπειες για την Εθνική ασφάλεια της χώρας.Οι τύποι είχαν σκοπό μέσα από τα οπαδικα χτυπήματα να φτιάξουμε αυτό που λέμε στην πιάτσα ” όνομα ” στις τάξεις των οπαδών.Με στόχο να ηγηθούν στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όπως πήραν τα κλειδιά κεντρικών συνδέσμων της Θ4 .Το όραμα τους ήταν να δημιουργήσουν στρατό επί της ουσίας του UCK η κάποια άλλη παραστρατιωτική οργάνωση χρηματοδοτούμενη από τον Εντι Ράμα ή τον Ερντογάν ή απο Ισραηλινά συμφέροντα ή και από όλους μαζί με στόχο την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας (Μακεδονία Θράκη Ήπειρος Βόρειο Αιγαίο).
      Από μπροστά να φένονται οι φανέλες του ΠΑΟΚ και από πίσω να κρύβονται τα καλάσνικοφ του UCK.Για αυτό και τα συνθήματα τύπου ” Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ”πάνω και από Μακεδονία Ελλάδα Έλληνες ο ΠΑΟΚ είναι Θρησκεία.
      Δυστυχώς ο θάνατος αυτού του άτυχου παιδιου έγινε η αφορμή να ξεσκεπαστει ενα υποχθόνιο οργανωμένο σχέδιο κάτω από την μύτη της διεφθαρμένης Ελληνικής πολιτείας το οποίο θα τεράστιες συνέπειες για την Εθνική ασφάλεια της χώρας.

    32. Στέφανε μόνο μ’ αυτό το θέμα αν κάνεις μια ανάρτηση κάθε μέρα και στις εκλογές πάνω από 10 % στο συνδυασμό σου. Όλη η υγιως σκεπτόμενη φίλαθλη Ελλάδα θέλει την παραδειγματικη τιμωρία των Αλβανών Παοκτσηδων Φονιάδων.

    33. Αντίφα στην Ελλάδα και Ουτσεκάδες στην Αλβανία.

    34. Το ποδόσφαιρο είναι η πρόφαση για να επιτίθενται σε ελληνόπουλα.

    35. ΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ! ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΝ Π@@ΣΤΗ!

    36. Το μεγαλύτερο (και πιθανώς μοναδικό) καλό του Χότζα ήταν ότι κράτησε για μισό αιώνα αυτά τα ζώα μαντρωμένα σε ένα απέραντο γκουλάγκ, όπως και τους αξίζει.

    37. στεφ κανε και μια αναζητηση,,
      ΑΠΟ ΦΙΛΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΗ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΗ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,,,

    Comments are closed.