ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!!! ΕΡΓΟ ΤΟΥ Π@@ΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΙ ΑΥΤΟ – ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ, ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    oasth1

    Ένα ακόμα έργο του Κώστα Καραμανλή απόλαυσαν τη Δευτέρα το απόγευμα, επιβάτες λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη. Ένα από τα “σύγχρονα” λεωφορεία που έφερε ο πο#στης, πήρε φωτιά στη μέση του δρόμου.

    Διαβάστε τα όσα έζησε ο φίλος αναγνώστης Θανάσης:

    Τη Δευτέρα το απόγευμα πήρε φωτιά αστικό λεωφορείο της γραμμής 83 Θεσσαλονίκη Λαγκαδά! Δεν άνοιγαν οι πόρτες και έσπασαν τα τζάμια οι επιβάτες. Η τραγωδία παραλίγο να συμβεί 19:00 με 19:30 στο κατέβασμα από το Δερβένι όταν το λεωφορείο άρχισε ξαφνικά να βγάζει καπνούς…

    Στο ύψος Λαγυνών , παρουσίασε βλάβη στον κινητήρα ή στους τροχούς , με αποτέλεσμα να αρχίσουν να βγαίνουν καπνοί από το πίσω μέρος του οχήματος ώστε να γεμίσει μέσα η καμπίνα καπνούς και να κλειδώσουν οι πόρτες…

    Πριν μερικές μέρες πάλι λεωφορείο είχε πάρει φωτιά. Όπως φαίνεται δεν κινδυνεύουμε μόνο στα τρένα αλλά και στα λεωφορεία και μάλιστα στα αστικά που πολύς κόσμος μετακινείται καθημερινά για να πάει στη δουλειά του. Πράγματι ζούμε από τύχη σε αυτή τη χώρα”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Όλα τα λεωφορεία είναι σαράβαλα. Και αυτά που έφεραν από τη Γερμανια είναι για βόρειες χώρες, όχι για την Ελλάδα.

    2. Αποδειξη οτι μας εχουν γραμμενους οπου μπαινουν μεροκαματιαριδες για να πανε στη δουλεια τους κ νεαροι μετρο λεωφορεια τρενα ειναι μπ@υρδελα.Για την παρτη τους ομως suv και κουρσαρες.Πολιτικοι γ@μιεστε ρε.

      1. Έχουμε ότι μας αξίζει! Μήπως έχεις την εντύπωση ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο;

    3. Και ο αλλος ο μουροχαυλος ο παπαρακακης μας λεει για ψηφιακες πλατφορμες και αλλες μαμαλακιες. Να τις βαλει στο λοκο του ο βλαμμενος. Ο καθε λαλακας αγοραζει ενα πτυχιο απ τα γνωστα πανεπιστημια της USA λες και δεν ξερουμε τι γινεται , και ερχεται και μας το παιζει ειδημων..Κοπροσκυλα

    4. Λοιπόν το έχω ξαναπεί και θα το πω ξανά :ήμουν αριστερός και τώρα πια θα ψηφίσω Ηλία και Έλληνες.

    5. Τα γνωστα…….τιποτε δεν προκεται να αλλαξη σε αυτο τον χωρο που ζουμε διοτι οι πολιτικοι ειναι μικρογραφεια του ειδιου του λαου σαπιου απο ολες τις μπαντες που το μονο που τον ενδιαφερη το ρουσφετι το πρωσοπικο το βολεμα

    6. Ε ναι λοιπον!! Πρεπει να γινει συγκεντρωση με θεμα την παραδειγματικη τιμωρια πολιτικων και αμεση συλληψη του υπουργου μεταφορων εξω απο τη βουλη. Ολος ο κοσμος να ζηταει αυτο, Τιμωρια πολιτικων.

    7. Θα επρεπε ο πρωην υπουργος να παει να κρεμαστει. Αφησαμε τα κτηνη να μας κυβερνουν και τα υποτακτικα πουλημενα κοματοσκυλα. Ειναι λογικο να τιμωρουμαστε.

    8. Δεν με νοιάζει αν καίγονται τα λεωφορεία σας, εγώ τον Αχιλλέα θα τον ψηφίσω γιατί τον λένε Καραμανλή.

      1. Φυσικά να τον ψηφίσεις, αλλά θέλω να μου απαντήσεις στην περίπτωση που ήταν και το δικό σου παιδί ή συγγενής στο τραίνο το ίδιο θα έκανες; Απάντησε να δούμε τι μάγκας είσαι. Γιατί κάτι σαν εσένα έκαναν τη ΝΔ από κόμμα,τσιφλίκι του κάθε λαμογιου και στέγη του κάθε κηφήνα.

    9. Ισως να μην ειναι ακριβως ετσι…
      Επειδη εχω ενα φιλο που ειναι οδηγος στα ΚΤΕΛ που κανουν το συγκεκριμενο δρομολογιο μου ειπε τα εξης:
      Φρεναρε αποτομα το λεωφορειο με αποτελεσμα να μυριζει καμμενο λαστιχο σπο τους τροχους…και μπλοκαρε το διαφορικο με αποτελεσμα να μην ανοιγουν οι πορτες.Οι πορτες σ’αυτη την περιπτωση ανοιγουν γρηγορα.
      Και οντως ανοιξαν σε 1′.
      Καποιοι εκ των επιβατων φοβηθηκαν-λογω και του μοιραιου δυστυχηματος των Τεμπων- και ενας εξ αυτων εσπασε το πισω τζαμι για να βγει εξω.

    10. Έλα, ξεκολλάτε. Της π@@@ας γίνεται στην Αθήνα, μιλάμε για πολλές πολλές χιλιάδες κόσμου έρχονται από παντού. Ανοχή και ινερηετ τέλος, όλοι στην συγκέντρωση, γίνεται χαμός.. Όλοι στους δρόμους, όσο παραμένουν ασσυληπτοι οι φονιάδες εργολάβοι αγώνας μέχρι τελικής δικαίωσης. Ολοι στους δρόμους……

    11. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ . ΟΛΑ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΕΙΝΑΙ

    12. Μισει την Β.Ελλαδα ο τρισαθλιος.

      Δεν εκανε τιποτα για αυτη και τωρα σαπιζουν ολα καθε μερα.

      ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΣ

    13. Για κάθε μια ψυχή, αγχόνη και σκοινί
      ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    14. Το καινούργιο αφήγημα της ΝΔ μέσω βουλευτών της είναι ας αποφασίσουν οι ψηφοφόροι. Είναι δικό τους θέμα εάν τον ξαναβγαλουν βουλευτή. Για να δικαιολογήσουν την υποψηφιότητα του.
      Κανονίστε την πορεία σας γαλάζια σεραϊκά γελαδια…

    15. Στην ελλαδα δε υπαρχει περίπτωση οποιος και να κυβερνήσει με οποιους βουλευτές η υπουργούς και βεβαια και οι πολιτες να παει προς το καλο η ελλαδα . Συνεισφέρουν στο ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ!!! ετσι μαθαμε απο παππού προς παππού και απο τους γονεις και αυτο δε θα αλλαξει. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ παντου ανεξαρτητος φυλλου και γενικοτερα. Εδω στο εξωτερικο που ζω ενα κοριτσακι ακούμπισε το καροτσάκι με την κουλκα της στο αυτοκινιρο μου και ο γονιος της μου αφησε το τηλεφωνο του στο παρμπριζ αν προκύψει γρατσουνια να μιλησω μαζι του να την φτιαξει.. Αυτο στην ελλαδα ακούγεται σαν παραμυθι

      1. Αυτό που αναφέρειs λέγεται κοινωνικό κεφάλαιο (social capital) και οι δύο αυτές λέξεις είvαι κάτι σα την εκτίμηση κινδύνου (risk assessment). Δηλαδή ΆΓΝΩΣΤΕΣ!

    16. Σε ολη την Ευρωπη εχει ληξει η “πανδημια”. Οι ιδιοι οι “ειδικοι” ειπαν οτι η μασκα ηταν σκηνοθεσια για να τρομοκρατησουν τα προβατα να κανουν το “εμβολιο”. Καθε μερα πεθαινουν εμβολιασμενοι 20-40 ετων. Και στους δρομους, οι μισοι φορουν ακομα μασκα… Τιποτε λοιπον το περιεργο,θα τους ξαναψηφισουν και θα καμαρωνουν κιολας . Αν ο Πορδοσαλτε τους ειχε πει οτι για τα τραινα εφταιγε το οτι δεν φιραγαν μασκα οι δολοφονημενοι,θα το πιστευαν χωρις καμμια αμφιβολια. Σιχαμενος λαος κρετινων ,αγραμματος Οχλος.

    17. Ειδατε τι μεσον μεταφορας χρησιμοποιει ο πρωθυπουργος, ο αρχηγος της αντιπολιτευσης;
      Τζιπ αξιας 60-70.000!
      Η ποιοτητα διακυβερνησης μιας χωρας,
      ειναι η συγκριση ι.χ. αυτοκινητου αναμεσα σε ενα εργαζομενο ψηφοφορο πολιτη φορολογουμενο,
      και σε ενα πολιτικαντη που δεν εργασθηκε ποτε.
      Δεν τους ενδιαφερουν οι δημοσιες συγκοινωνιες που θα επρεπε νσ ειναι καθαρες καλοσυντηρημενες και σταθερης τροχιας.
      Δεν τους ενδιαφερει ο απλος λαος που τις χρησιμοποιει.
      Ειδατε ποτε υπουργο βουλευτη πολιτευτη σε Μ Μ Μ;
      Και δωρεαν αεροπορικα σε 1η θεση, γι αυτους.

    18. Εγώ αυτές τις μέρες πάντως ακόμη και τώρα ακούω πολλούς με τέτοια αδιαφορία, με άγνοια, σκατοψυχοι ακόμα και να βρίζουν για την ταλαιπωρία τους. Ούτε τα δολοφονημένα παιδιά δεν σέβονται. Μετά λέμε για τους πολιτικούς. Αφού σαν τους περισσότερους Έλληνες είναι και αυτοί. Κατ’εικονα και καθ’ομιωση. Ένας λαός που δυστυχώς για να στρώσει θέλει βουρδουλα.

    19. Το οτι ζουμε απο τυχη, ειναι το συμπερασμα ολων. Οντως απο τυχη ζουμε.

    20. …..ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΘΛΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!…ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ…..ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΤΟΥΣ!!!….

    21. Θα κοσμει και την επομενη ΒΟΥΛΗ αυτη η πουστοφατσα …..

    22. Πείτε μου εσείς απο πολιτικους ανα είδε καλό ποτέ αυτός ο τόπος αρε Κασιδιαρη που εισαι;

    23. Οι γαλάζιες ακρίδες της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ διέλυσαν τα πάντα, σε λιγότερο από 4 χρόνια ! Τι ψηφίσατε ρε ;

    24. Ρε μαλάκες τι σκατοχώρα είναι αυτή που έχετε ρεεεεεεεε::::::::::::::::::::: Είναι να απορεί κανείς πως μένετε εκεί. Την καταντήσατε χειρότερη από το Πακιστάν….!!!!!! Ουστ! βρωμεροί ραγιάδες.

    25. Μην ξεχάσετε να τον ξανά ψηφήσετε στις εκλογές μην λείψει το κελεπούρι αυτό από τη βουλή. Εγκληματίες με ονοματεπώνυμο και κυκλοφορούν ελεύθεροι ωραίοι και φραγγάτοι.

    26. σε ολες τις υπηρεσιες που εχουν σχεση με το δημοσιο, ειναι ΡΙΖΟΜΕΝΟ το γνωστο ΚΑΘΕΣΤΟΣ και νοων νοητω.οποια πετρα και να συκωσεις ΑΥΤΟΥΣ θα βρεις απο κατω. το πως αυτοπροσδιοριζονται τωρα, ειναι γνωστο σε ολους.

    27. Και η πρόσβαση για τους επιβάτες στην μπροστινή πόρτα είναι μπλοκαρισμένη για να μη κολλήσει κορόιδοιο ο οδηγός.θα καούμεοα μέρα σα ποντίκια σε αυτά τα άθλια λεωφορεία

    Comments are closed.