ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ 15% – ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ – ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

    Κοινοποίηση:
    2102890

    Σοκ στο Νότιο Αιγαίο προκαλεί η δημοσκόπηση της Opinion Poll που διεξήχθη στο διάστημα από 11 έως 14 Μαίου.

    Η έρευνα δείχνει τον Σύριζα να καταρρέει καθώς η διαφορά με αναγωγή στα άκυρα, ξεπερνά τις 14 ποσοστιαίες μονάδες.

    Στο ερώτημα τι θα ψήφιζαν αν την επόμενη Κυριακή γίνονταν ευρωεκλογές, οι πολίτες  με τις απαντήσεις τους «έδωσαν» στη ΝΔ  27,3%, στον ΣΥΡΙΖΑ 14%, στη Χρυσή Αυγή 6,1% , στο ΚΙΝΑΛ 5,4% και το ΚΚΕ 3,6%. Με την αναγωγή η ΝΔ πάει στο 30%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 15,5%, η Χρυσή Αυγή στο 6,8%, το ΚΙΝΑΛ στο 6% και το ΚΚΕ στο 4%.

    ΝΔ 30%

    ΣΥΡΙΖΑ 15,5%

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,8%

    ΚΙΝΑΛ 6%

    ΚΚΕ 4%

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Να φάτε ένα καζάνι φασολάδα και να πάτε στον Τσίπρα για την συνέχεια. Ξέρετε εσείς από αυτά. Αυτή είναι η δουλειά σας εδώ και πολλά χρόνια!!!

    2. Και πάλι ο φόβος που καλιεργήθηκε για τριαράκια στις εκλογές κάνει τους δημοσκόπους να φοβούνται για νοθεία και βάζουν ένα μαξιλαράκι προς τα πάνω.

      Εγώ προβλέπω ότι αν δεν καταφέρουν να νοθεύσουν το αποτέλεσμα, ότι οι τύποι πάνε για μονοψήφιο αριθμό. Αν νοθεύσουν το αποτέλεσμα πάμε για πάνω απο 20% +

      Το πιό τραγικό είναι ότι ο Κούλης δεν είναι το άτομο που γυρεύει η χώρα. Και σας λέω και κάτι άλλο. Η ξεφτίλα είναι ότι αντί να υπόσχονται στον λαό ευημερία υπόσχονται ξερό χρήμα. Και ο λαός μασά. Ρε τι ξεφτίλα είναι αυτή? Που είναι η αξιοπρέπεια. ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ … ΞΥΠΝΑΤΕ….

    Comments are closed.