Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ! ΠΗΡΑΝ ΤΟ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ – ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

    Κοινοποίηση:
    eab7af44934117af7eece5a953b31d4f_XL

    Με 81 ψήφους υπέρ και μηδέν κατά εγκρίθηκε η αλλαγή της ονομασίας των Σκοπίων σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», μετά τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή.

     

    Το κοινοβούλιο της πΓΔΜ πράττοντας το… καθήκον που επιβάλλει το Ισλάμ, ο Σόρος και οι αισχροί εθνομηδενιστές του Τσίπρα, ενέκρινε την τροπολογία του Συντάγματος για την αλλαγή της ονομασίας.

    Η εξεύρεση της απαιτούμενης πλειοψηφίας των 80 βουλευτών έδειχνε δύσκολη μέχρι και σήμερα το μεσημέρι όμως τα λεφτά Άρη ήταν πολλά. Σίγουρα πολλοί σκοπιανο΄λι βουλευτές έγιναν πολύ πλούσιοι για να ακολουθήσουν Τσίπρα και Ζάεφ σε αυτό το ιστορικό έγκλημα κατά της Ιστορίας.

    Σε τι αφορούν οι τέσσερις τροπολογίες

    Οι τέσσερις τροπολογίες, που ψηφίστηκαν σε μια σύντομη συνεδρίαση, αφορούν στην αλλαγή της ονομασίας της χώρας σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», το προοίμιο του Συντάγματος, τη μέριμνα της Πολιτείας για τη διασπορά και τον σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής κυριαρχίας των γειτονικών χωρών της πΓΔΜ.

    Βρέθηκε «χρυσή τομή» με το αλβανόφωνο κόμμα Besa

    Τελικά, ο Ζόραν Ζάεφ εξασφάλισε τις απαιτούμενες ψήφους (πήρε μάλιστα μία παραπάνω από τις 80 που χρειαζόταν), μετά τη συμφωνία του με το αλβανόφωνο κόμμα BESA, που μετρά δύο βουλευτές.

    Αμέσως μετά τη συμφωνία, το αλβανόφωνο κόμμα BESA απέσυρε τις συνταγματικές τροπολογίες που είχε καταθέσει και εξέδωσε κοινή ανακοίνωση με την κυβέρνηση.

    Με βάση τη συμφωνία, η η υπηκοότητα θα είναι «Μακεδόνας πολίτης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας», ενώ έγινε αποδεκτή τροποποίηση που επιβεβαιώνει την ιθαγένεια και διευκρινίζεται πώς θα προσδιορίζεται για τους Αλβανούς στην αλβανική γλώσσα, ενώ θα υπάρξει προσαρμογή της νομοθεσίας, όπου κριθεί ότι χρειάζεται.

    Επίσης, έγινε δεκτή και η τροποποίηση της συνταγματικής τροπολογίας ΧΧΧVI, που επιβεβαιώνει ότι η χώρα θα φροντίζει εξίσου και τη διασπορά όλων των πολιτών. Επίσης, στο νόμο για την ταυτότητα, θα συμπεριληφθεί και η εθνικότητα των πολιτών.

    Με λίγα λόγια, οι Σκοπιανοί πήραν αυτό που ήθελαν. Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Πλέον η συμφωνία των Πρεσπών έρχεται στην Αθήνα με το μπαλάκι να βρίσκεται στους 300 της Βουλής μας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Κάτω από τα κυπαρίσσια στο Γουδή….. χωράνε καί άλλες πλάκες…

    2. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ 300 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ , ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ , ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ .ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ , ΣΙΓΟΥΡΑ . ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ .

    3. Ο βλαμμένος εξαφανίστηκε όπου φύγει φύγει…ακόμη τρέχει στα βουνά…η γριά χοντρή γερμανοναζιστρια σκληρή αδίστακτη με μίσος για μας τους Έλληνες,επιτελους κατάλαβε τι παίζει και πήρε μπουλο…τώρα θα έχουμε επιτελους ησυχία στην “Ελλάδα”…

    4. Πάντως να σωθεί.η χώρα από κουκουέδες και νεοφιλελέ φλώρους αποκλείεται…Πάμε ολοταχώς σε εδαφοποίηση…εκτός αν ξαφνικά ξυπνήσουμε..

    5. Μην στεναχωριέστε θα σώσουν την Μακεδονία τα ναζίδια…απλα τωρα παίζουν παιχνιδια τακτικής και ειναι κρυμμένοι στις τρύπες τους…..

    Comments are closed.