Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ “ΚΟΡΛΕΟΝΕ” ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ Ή ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΛΥΚΟΙ Ή ΤΡΩΕΙ ΣΦΑΙΡΕΣ – ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ – ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΤΟΥ “ΛΗΜΝΟΣ” – ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”

    Κοινοποίηση:
    1

    Έκανε το καθήκον του, βγήκε και είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, ότι το oruc reis φυσικά και πραγματοποιήσε έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και τον ανάγκασαν να παραιτηθεί!

    Δεν αφήνουν τις ένδοξες ένοπλες δυνάμεις μας να κάνουν την δουλειά τους

    Τίμησε τον όρκο που έδωσε , να φυλαέι Θερμοπύλες, τίμησε τα παντελόνια που φορά και ιδού τα αποτελέσματα.

    Από την πρώτη στιγμή μετά τις δηλώσεις, η δυσαρέσκεια στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στο υπουργείο Άμυνας για τον κ. Διακόπουλο ήταν έκδηλη, καθώς ο αντιναύαρχος ε.α. κινήθηκε τελείως αντίθετα από την επίσημη γραμμή που έλεγε ότι το Oruc Reis δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει έρευνες, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονικά συγκυρία για τη χώρα.

    Ο ναύαρχος ε.α. Αλέξανδρος Διακόπουλος παραδέχθηκε ότι το Oruc Reis πραγματοποίησε έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, με το Μαξίμου να τον «αδειάζει» και να τον οδηγεί στο να ανακατασκευάσει τις δηλώσεις του, κάνοντας λόγο για «προσπάθεια».

    Το ίδιο θα έκαναν και με τον πλοίραχο της φρεγάτας “ΛΗΜΝΟΣ” ,αν δεν είχαμε προλάβει να ασκήσουμε πιέσεις και να ανεβάσουμε ψηλά το θέμα με καθημερινές αναρτήσεις και αποκαλύψεις μας

    Δείτε το ρεπορτάζ στον παρακάτω σύνδεσμο

    ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ – ΗΘΕΛΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΤΟΥ “ΛΗΜΝΟΣ”, ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟ “ΚΕΜΑΛ ΡΕΪΣ”;;; – ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ;;; – ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;;; – ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;(ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Η επιστολή παραίτησης

    Όπως λέει ο κ. Διακόπουλος στην επιστολή παραίτησής του «η χθεσινή δήλωσή μου προκάλεσε σύγχυση και δημιούργησε πρόβλημα στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν αποτελούσε πρόθεσή μου. Έχω υπηρετήσει την πατρίδα επί δεκαετίες κι έχω μάθει πάντα να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου».

    «Ως εκ τούτου υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού. Θα συνεχίσω να βοηθώ την πατρίδα και την κυβέρνηση με όποιο τρόπο μπορώ, όπως έκανα μέχρι τώρα» προσθέτει.

    Ο πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση και ευχαρίστησε τον κ. Διακόπουλο για τις υπηρεσίες του.

    Η επίμαχη δήλωση είναι αυτή:

    «Έχει κάνει έρευνες. Το θέμα είναι λίγο πιο περίπλοκο όμως. Έχει κάνει έρευνες, να μην κοροϊδευόμαστε. Η όλη κίνησή του, όμως, δείχνει ότι δεν ήταν αυτός ο πραγματικός σκοπός της παρουσίας του.

    Τις πρώτες μέρες δεν έκανε καθόλου έρευνες. Όταν εμείς το “σηκώσαμε” ότι δεν κάνει έρευνες, βγήκε λίγο εκτός, άπλωσε τα καλώδια, επέστρεψε, έκανε κάποιες έρευνες.

    Κάποια στιγμή σήκωσε λίγο καιρό και σταμάτησε τις έρευνες. Ένα καλώδιο έχει βγάλει δεν έχει βγάλει δύο. Μαρκάρει την περιοχή του. Από ‘κει και πέρα δεν υπάρχει ολίγον έγκυος. Εφόσον έχει μπει και έχει κάνει και έρευνες έστω και μισής ώρας, έχει κάνει την έμπρακτη αμφισβήτηση».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    2. Δηλ. Δεν παραιτησε τον πέτσα που έλεγε ακριβώς τα αντίθετα σε άλλο κανάλι αλλά τον ναυάρχου που έλεγε την αλήθεια. Ο πετσας υποστήριζε όπως οριζε η κυβερνητική γραμμή αλλά εφόσον οι ισραηλινες δορυφορικές λήψεις αποδεικνυουν ότι πράγματι έγινε ποντιση καλωδίων και ψευτοερευνες άρα ο πετσας έλεγε κατάφορά ψέματα στον ελληνικό λαό με εντολή κυβέρνησης και π/Θ. Αν παράιτησαν λοιπόν αυτοί τον ναυάρχο που έλεγε αλήθεια εμείς τι πρέπει να κάνουμε στη κυβέρνηση Μητσοτάκη που μας είπε ψέματα;

      1. Να την ξαναψηφισετε, γιατι ψέματα σας έλεγε πάντα, σκορπόντας χρήμα στα κανάλια να σας κρατάει κοιμισμένους. Ψέματα με την simens, με novartis, με τις υποκλοπές 04-05, μνημόνια, και ενα σωρο μίζες και κουκουλώματα, offshore, παραδικαστικά. Ενα “κράτος” που διατάζει και εκτέλει και στέλνει στον πάτο οποιον δεν συμβαδίζει στην απίθμενη υποκρισία. Και στο τέλος οταν θα πιάσουμε πάτο εσυ φίλε Έλληνα θα σφυρίζεις αδιάφορα γιατο ποτέ δεν έμαθες οτι ο λαός που δεν έμαθε απο την ιστορία του ειναι καταδικασμένος να επαναλαμβάνει τα ίδια λάθοι.

    3. Μακάρι να την πάρουν όλη τη χώρα ξένοι μπας και την πάνε και μπροστά, γιατί ο ένδοξος ελληναρας που λέει ότι έφτιαχνε παρθενωνες αλλά δεν ξέρει ούτε το όνομα του να γράφει σωστά ανεχόταν μέχρι τη δεκαετία του 70 η μιση χώρα να μην έχει ρεύμα,προσωπικά στα παπαρια μου τι θα γίνει,ο λόγος?Γιατί να με νοιαξει κάτι το οποίο δεν μου προσφέρει τπτ και έχω μόνο υποχρεώσεις να πληρώνω?άλλωστε η χώρα από το 50 και μετά με την σύμφωνη παραχώρηση του λαου ακόμη και σήμερα, ανήκει και την εκμεταλλεύονται πολιτικοί και φίλοι πλούσιοι πολιτικών,ας πάνε να την υπερασπιστούν τα κομματόσκυλα,οι δημόσιοι,και οι αμετανόητοι ψηφοφόροι, βριστε με όσο θέλετε

    4. ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΒΡΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ…….

    5. ….ΠΡΟΔΟΤΕΣ…ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ…ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ…ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ….ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ….ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ….ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ….ΛΟΥΓΚΡΕΣ….ΚΙΟΤΕΣ….ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ….ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ….ΛΑΜΟΓΙΑ….ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!!….ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ!!….

    6. Οι Μητσοτακηδες είναι προδότες από τα γεννοφάσκια τους. Και ο Ελληνικός λαός είναι ηλιθιος.

    7. Θα ερθη και η ωρα του δρακουλα, σκατοφαρσα μητσοτακη χρυσός, μασονα, σατανιστι αθεο σκουπίδι,

    8. Ίσως ο ναύαρχος ήθελε να εκφράσει μια θέση που ασπάζονται και οι συνάδελφοι του και τον ανάγκασαν σε παραίτηση. Ας ελπίσουμε ότι δεν τον έχουμε ρουφήξει μεγαλοπρεπώς. Θα φανεί από τις εξελίξεις που πιθανώς θα υπάρξουν όταν καταλαγιάσουν τα πράγματα. Πάντως οι φωστήρες της ενημέρωσης φρόντισαν όσοι άνοιξαν το θέμα επιδερμικά να το κλείσουν το συντομότερο.

    9. Μακελειό πάλι ξεβρακωσες το σύστημα ώπος κάθε μέρα.

    10. Προδοτες πολιτικοί άχρηστοι χαραμοφάηδες κάτω τα χέρια από τον καπετάνιο

    11. Όλο το σύστημα είναι διεφθαρμένο και αν κάποιος πατριώτης σηκώσει κεφάλι του το κόβουν!! Δεν πάει άλλο ρε παιδιά!!! Μα τόσο πουλημένοι!!! Όλο το πράγμα βρωμάει σαπίλα.

      1. Πόσα κεφάλια έχει όμως ο λαός…. Πολλά είναι και είναι διάσπαρτα… Μπορούν να τα κόψουν όλα??? Έρχεται η ώρα!

    12. Αυτοί σε λίγο θα αφήνουν κομμένα κεφάλια αλόγων έξω απ΄τα σπίτια όποιου λέει την αλήθεια.

    13. Της περιουσιες οι πολιτικοι πως της εχουν κανει και οι περιφεριαρχες δημαρχαιοι βουλευτες και αλλοι δεν μπορουν να κανουν τιποτα.ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ.

    14. Αραγε οι ενοπλες δυναμεις τι γνωμη εχουν για το oruc reis.Εχει παραβιασει η οχι τα θαλλασια χωρικα υδατα??
      ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ αλλιως το ονομα τους θα γρδτει με μαυρη μελανι στην ιστορια.

    15. ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ Χ.Α. ΟΡΝΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
      ΦΑΤΕ ΣΚ@ΤΑ ΤΩΡΑ Κ ΣΚΑΣΜΟ. ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ Κ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

      1. Χρυσή Αυγή ποια εννοείς; Του ζουμπα που έκανε υποκλισεις και φιλαγε τα χέρια της Ντόρας;
        Αυτή;

    16. Την αχαριστια δεν την αγαπαει ο θεος..τον αλεξη τον σταρωναν καθε μερα για την@μακεδονια εδω ολοκληρο το αιγαιο και μας πιπιλιζουν τον κορονοιο..

      1. και οι δυο προδοτες ειναι και οι δυο αρχιδια ειναι οπως και εσυ που βριζεις την Μακεδονια….

    17. Ο ναύαρχος είπε την αλήθεια. Είπε ο άνθρωπος τα γεγονότα όπως συνέβησαν και ξεκαθάρισε τα πράγματα χωρίς να κρύψει τίποτα. Τα καθάρματα της κυβέρνησης είχαν φτιάξει το παραμύθι τους και το περάσαν με τα πουλημένα μέσα ενημέρωσης και αυτός ο χριστιανός τους εξέθεσε. Ντρέπομαι γι αυτή την κυβέρνηση. Μη στενοχωριέσαι ναύαρχε δεν έχεις καμιά δουλειά να συνεργάζεσαι με αυτά τα άθλια υποκείμενα έφυγες με ψηλά το κεφάλι λέγοντας την αλήθεια.

    18. Καμία ψήφος νοικοκυραίου στο δοσίλογο αραπολάγνο κόμμα του μουρλοκούλη

    19. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΕΝΑΣ ΚΟΥΛΗΣ….. ΡΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ? ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ!!!

    20. Ζητώ ο πατριωτισμός!
      Ζήτω η ελεύθερη Ελλάδα!
      Πατριώτες Ενωθείτε στο μοναδικό πατριωτικό κόμμα που μπορεί να σώσει την Ελλάδα μας! Δώστε δύναμη στον Κασι, πρέπει να αντιδράσουμε.. Πριν είναι αργά!

      1. καλα…. ας αφησει καμια κιλότα κ καλσον να κανει καμια δηλωση για τη δουλειά που κανονισε ο Μητσοτάκης εναντίον ζωης του Χίου …. και μετα σωνει και τη χωρα το καθικακι αυτο…

    21. Αν τολμησει και διωξει ο Μητσοτακης τον πλοιαρχο του ΛΗΜΝΟΣ
      ειτε τον διωξει ειτε οχι επειδη αποδεικνυεται κατωτερος των περιστασεων
      θα πρεπει επι τελους
      ο στρατος της Ελλαδος φρουρος ,οι ενοπλες δυναμεις
      να πεταξουν τους προδοτες πολιτικους ηεγετες
      ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
      ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
      ΑΝ δεν το πραξοπυν αυτο οι ενοπλες δυναμεις τορα ας παραδωσουν τα οπλα
      δεν χρειαζεται να υπαρχουν διοτι δεν υπαρχει Ελλαδα για να την υπερασπιστουν

    22. θέλουμε δημοκρατία, ώστε να μην αναστενάζει ο λαός κάτω από την μπότα τρελών γαλονάδων, οι πολιτικοί είναι εκλεγμένοι από τον λαό για τον λαό και ξέρουν να δίνουν λύσεις χωρίς πολέμους και βία.

    Comments are closed.