ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ – ΗΘΕΛΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΤΟΥ “ΛΗΜΝΟΣ”, ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟ “ΚΕΜΑΛ ΡΕΪΣ”;;; – ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ;;; – ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;;; – ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;(ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    τουρκία-photoshop

    Σαν βόμβα έσκασε στα αυτιά μας η είδηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήθελε να απομακρύνει τον Πλοίαρχο του “Λήμνος” κ. Σαλιάρη, όταν τον πληροφόρησαν για το επεισόδιο που σημειώθηκε στο Αιγαίο μεταξύ της Ελληνικής φρεγάτας και της Τουρκικής “Κεμάλ Ρέις”

    Σύμφωνα λοιπόν με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, όταν πληροφορήθηκε ο Πρωθυπουργός το γεγονός έγινε έξαλλος, φοβούμενος περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης και κάποιος από τους συνεργάτες του, του πρότεινε να απομακρύνει τον πλοίαρχο από τη θέση του. Τρίτο όμως άτομο επενέβη στη συζήτηση και είπε ότι αυτό δεν γίνεται αν δεν υπάρξει ΕΔΕ και απολογία φυσικά του ιδίου.

    Όταν όμως ξέσπασε ο σάλος στα ΜΜΕ και είδαν στου Μαξίμου τις πολύ θετικές αντιδράσεις των πολιτών για τον Ήρωα Πλοίαρχο του ¨Λήμνος¨ ξέχασαν αμέσως το ζήτημα, φοβούμενοι σαφώς τις λαϊκές αντιδράσεις.

    Σχετικό δημοσίευμα είδαμε και στη σελίδα eastmednews.org με τη φωτογραφία του “Λήμνος” μετά την πρόσκρουση με το “Κεμάλ Ρέις” και από κάτω να γράφει χαρακτηριστικά :

    “Δεν χρειάζονται σχόλια,

    ούτε φυσικά ΕΔΕ σε βάρος του πλοιάρχου …..

    εύφημος μνεία και σεβασμός στην ακρίβεια και ταχύτητα του χειρισμού ναι.”

    117766773_1308560106147957_2253974277254220544_n

    Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί όμως δημοσίευση στη σελίδα του Ελληνικού Παραρτήματος των Ρεπουμπλικάνων στο Facebook, όπου σε σχετική ανάρτηση αναφέρει : “Ποιος Γερμανοτσολιάς εισηγήθηκε στον Κούλη να διωχθεί ο αξιόλογος πλοίαρχος του Λήμνος για την σύγκρουση με το τούρκικο? Ευτυχώς που ο πρωθυπουργός παρά την αρχική του συναίνεση σε αυτό το άγος, δηλαδή να διαταχθεί ΕΔΕ, μετά άλλαξε γνώμη αφού αφουγκράστηκε τον Λαό που συνεχάρη τον ήρωά μας του ένδοξου Πολεμικού Ναυτικού μας….
    περιμένω διότι αν δεν έχει το θάρρος να το πει θα το πω εγώ….
    Του δίνω διορία ώσπου να λήξει η Τούρκικη Navtex για προφανείς λόγους”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    60 Σχόλια

    1. , αντι για επαινο, υποβιβασμο, μπραβο στον εισηγητή……, .
      πρεπει να αποφευθει ο πολεμος, αλλα δεν θα κατσουμε να μας βυθισουν τα πλοια, για να μην γινει πολεμος,

    2. εισηγηθηκε ειπε για την απομακρυνση του πλοιαρχου, γιατι ταχα η ενεργεια του αυτη, θα προκαλουσε περισσοτερο τα μεμετια, αντι να του πουν μπραβο που με τον ελιγμο που έκανε απεφυγε τον εμβολισμο απο τον παλιοτουρκο και σωθηκε και η φρεγατα μας, αλλα και το ηθικό του στολου, τι να τα προκαλεσει ρε περισσοτερο αυτοι εχουν σχεδιο απο την αρχή να το πανε μεχρι το τερμα, οσο μας βλεπουν μαζευομαστε, αλλο τοσο αυτοι απλωνονται, οι τουρκοι μολις ο οποιοσδηποτε τους θιξει, κατευθειαν βγαινουν ολοι και τον διαολοστελνουν, οπως τωρα με τον μπαιντεν, ο τραμπ ειπε θαυμαζει τον ερντογαν και οτι ξενοι ηγετες τον παρακαλουν να του μιλησει για αυτους , γιατι αυτον τον ακουει, ξεχασε ομως όταν πριν απο δυο χρονια για το θεμα της συριας του ειχε πει κατα προσωπο, προσεχε να μην φας κανενα οθωμανικο χαστουκι και τον αναγκασε να εγκαταλειψει τους κουρδους, βεβαια πισω απο τις λεξεις κρυβονται πολλα μυστικα και προσωπικα επιχειρηματικα συμφεροντα του τραμπ με τους τουρκους , αλλα ως συνηθως εμεις μουγκα στην στρουγκα, ο γερμανος πρεσβης εκθειασε τον δολοφονο γυναικοπαιδων αλη πασα, οτι τον εχει προτυπο, και ουτε ενας απο την κεβερνηση δεν βγηκε να διαμαρτυρηθει, αν ηταν στην τουρκια πρεσβης και τολμουσε να πει κατι υπερ του κολοκοτρωνη, οι τουρκοι θα τον ειχαν απελασει αμεσως

    3. Δώστε το όνομα του τσιμπουκ ογλαν των νέο Οθωμανών, να το μάθει ο κόσμος. Να γίνονται γνωστοί οι εφιάλτες. ( Τσιμπουκ ογλαν : αγοράκια που άναβανε και πηγαίνανε τους αργιλεδες στους πασαδες). Τσιμπουκ ογλαν γιατί έκανες την εισηγηση; σου δίνουν παχυλο μπαξισι οι Οθωμανοί ή μήπως σε… χαϊδεύουν;

    4. Ο εισηγητής είναι κάποιος ψυχοπαθής που καλύπτει την ψυχοπάθεια του λόγω της θέσης του.
      Ο πόλεμος αδύνατον φυγείν. Ο κυβερνήτης που θα γίνει ο πόλεμος δεν θα είναι ο Μητσοτάκης.

      1. Αποδείχθηκε ότι είναι τόσοι πολλοί οι ψυχοπαθείς και κοινωνιοπαθείς σ’ αυτό το σιχαμένο κόμμα, εκτός απ’ τα λαμόγια, που ούτε η κοινωνιοπάθεια, η λαμογιά και η ηλιθιότητα των προκατόχων τους δεν μπορεί να μάς παρηγορήσει. Χώρια που το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι…
        Το εν λόγω προδοτικό σκυλί πρέπει να αποκαλυφθεί πάραυτα…

    5. Αν ο Κούλης θέλει να παίρνει πίπες στον Σουλτάνο να τις παίρνει ο ίδιος, δεν θα βάζει τις ένοπλες δυνάμεις να ξεφτιλίζονται. Να τσακιστεί και να φύγει, μας έχει ξεφτιλίσει ως κράτος σε όλο τον κόσμο, ΔΕΝ τον θέλουμε! Καλά κάνω και τον λέω Καλιγούλα, να μάθουν πως είναι αναλώσιμοι εκτός απο τελείως άχρηστοι και η μόνη τους υποχρέωση είναι να υπηρετούνε τον ελληνικό λαό, όχι τον γαμημένο τον τουρκαλά!

      1. Είναι η δύναμη της συνήθειας βλέπεις που τον ενέπνευσε…

    6. ΑΥΓΟΥΣΤΑ
      Μην τολμήσετε να πειράξετε τον πλοίαρχο !
      Μην τολμήσετε να ταπεινώσετε άλλη μιά φορά τους Έλληνες !

    7. ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΠΑΛΙΟΧΕΣΤΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΑ ΧΕΣΜΕΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΛΩΣΕΙΣ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΗΡΩΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΓΥΦΤΟ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝ ΣΕ ΕΒΛΕΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΒΓΑΖΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΜΙΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΤΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ!!!!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΝΑ ΤΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΙΤΑΛΟΥΣ ????

    8. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ.
      ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΣΤΡΑΜΕΝΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    9. Και οι κατοικοι της ελλαδος τι ειναι??? που τους ψηφηζουν αφου τους ξερουν και τους ανεχοντε ολους αυτους και τους πληρωνουν κι απο πανω????? αυτους τους κατοικους ποιος θα τους παει στον εισαγγελεα??? Ποιοι ειναι οι προδετες τελεικα???? Αυτοι που ψηφηζουν η αυτοι που κανουν την δουλεια τους με την ψοφοψηφο του σοφου λαου??????

      1. Μάθε να γράφεις ρε κακομοίρη. Μου έβγαλες τα μάτια πρωί, πρωί.

    10. Περιμένω με αγωνία το όνομα του …εισηγητή!!!!

    11. Κάποτε το σατυριζε ο Λαζόπουλος ότι θα μας κυβερνήσει ο ΓΑΠ η ο κουλης και να που βγήκε αληθινό.

    12. NA ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΤΑΧΥΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 301 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.ΕΒΡΑΟΜΑΣΟΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΟΥΔΗ ΑΝΕΥ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ. ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΚΙΟΣΑ?ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    13. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΒΛΑΚΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ…ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ

    14. Κουφ@@ες πολιτικοι κατω τα χερια σας απο τον καπετανιο.

    15. κάτι τέτοια κατακάθια θέλουν στείρωση για να μην κινδυνεύει η πατρίδα από τους απογόνους τους.
      Τελικά ήταν πολύ μπροστά σε τέτοια θέματα στην αρχαιότητα…

    16. Ελπιζω στις επόμενες εκλογές να είμαι ζωντανή πηρες την ευκαιρία σου Κυριάκο και την πεταξες στα σκουπίδια ο επομενος τώρα που δεν θα είναι ο προηγουμενος σίγουρα

      1. Και γω θα ψηφισω κσι ο μόνος λόγος είναι για να μαυρισω αυτο το πολιτικό τιποτα

    17. Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να κάμψει το φρόνημα του στρατού, προφανώς κάτι έχει συμφωνημένο με την Τουρκία. Κάποιοι όμως που κάνουν τέλεια τη δουλειά για την οποία ορκίσθηκαν, του χαλάνε τα σχέδια. Αφήστε που έχει να δώσει λόγο στον αιώνιο εχθρό μας, τους Γερμανούς. Ντρέπομαι για την επιλογή των Ελλήνων στις εκλογές, χρειαζόμαστε ελληνική κυβέρνηση.

    18. +2 βαθμους και να γινει Υποναυαρχος.
      Ετσι πρεπει να κανει ο Κουλης.

    19. Μακάρι να του εμοιαζαν στο μικρό του δαχτυλάκι οι πολιτικοί. Ήρωας ο κυβερνητηςμην διαννοηθειτε να τον αγγίξετε.

    20. Εινε αυστηρή εντολή από ΗΠΑ και ειδικά Γερμανίαs να μην επιχειρήσει η Ελλάδα να αντιδράσει εναντίον της Τουρκίας Η Ελλάδα χρωστάει 400 δις εινε καταχρεωμένη και έχει δεσμευτεί η περιουσία της και ο Κουλης ήθελε να δείξει καλή διαγωγή στη Γερμανία Στο σημείο που εινε τα πλοία τα παρακολουθούν οι δορυφόροι των ΗΠΑ και Γερμανίας Εδώ υπάρχουν συμφέροντα θα βγάλουν τον ορυκτό πλούτο όταν θέλουν,και όλοι οι πρωθυπουργοί από το 1974 εινε υπάλληλοι εκτελούν εντολές

    21. Να προσεχει ο πλοιαρχος τωρα γιατι καμια ηρωικη πραξη υπερ της ελλαδος δεν μενει ατημωρητη!!! Οπως κ με τον πλοιαρχο του λεσβος στην κυπρο το 74 τον χανδρινο………η παναγια μαζι τους!!!!

    22. Οι περισσότεροι φυσικά θα τον ξαναψηφισουν…στην Ελλάδα είμαστε..

    23. Και πολύ καλά θα έπρεπε να τον απομακρύνει.
      Θα πάνε σε πόλεμο για τις βλακείες ενός ανθρώπου

      1. Αντε πνιξου ανοητο υποκειμενο. Εςενα τι πρεπει να σε κανουμε δηλαδη αν μπουν στο σπιτι σου και βιάσουν τα παιδια σου κι εσυ αντιδράσεις;;; Η Μηπως δεν θα αντιδράσεις; Μπας και το ευχαριστηθείς το θέαμα κιολας;;; Καθόλου παράξενο δεν θα μου φαινόταν. Βλαμμενε.

      2. Να φανταστω γερμανοτσολια στο στρατο Ι4!!!!εεεεε

      3. ποιες βλακειες ρε , ο καπετανιος εσωσε την ναυαρχιδα του στολου απο τον βρωμικο εμβολισμο του τουρκου, αλλα εσωσε και το ηθικο του στολου , βγαλε τα κοματικα γιαλια, δεν βλεπεις καθαρα…

      4. Α ρε Τασο…μαλακας και εσυ σαν το αφεντικο μου που ειστε συνονοματοι και τοσο ξεφτυλισμενοι που θα ξαναψηφισετε κουλη…θα σας γαμωσταυριζα ασχημα αλλα το κλεινω εδω

    24. Ήξερα ότι είναι δειλοί, άτολμοι, άχρηστοι, ανθέλληνες, αντίχριστοι, τουρκόφιλοι αλλά είναι δυνατόν να διαβάζουμε τέτοια είδηση? Είναι δυνατόν πρωθυπουργός της ελλάδας να σκέφτεται με αυτό τον τρόπο? Άν έβρισκα ένα τζίνι το πρώτο πράγμα που θα του ζητούσα είναι να εξαφανίσει αυτό το υποκείμενο και όλη του την οικογένεια από προσώπου γης τον, έχω σιχαθεί πραγματικά.

    25. Το ότι περιμενε να μάθει και άλλα για το συμβάν καθώς και πως το πήρε o λαός σας Λέει κάτι? Και για όσουν δεν θέλετε αποκλιμάκωση της έντασης είστε έτοιμοι να αφήσετε τους δικούς σας να εκτελέσετε εντολές να ζήσετε σε άθλιες συνθήκες και ίσως ( μακάρι όχι ) να παιθάνετε μς άσχημο τρόπο?

      1. Ναι ήθελε να μάθει πως θα το πάρει ο λαός….ο δημοκράτης του μπλε συριζα….
        Αχαχαχαχαχαχα….να σαι καλά….

    26. Δεν μπορεί να ισχύει παιδιά. Όλη η χώρα και όλος ο λαός μιλάνε για έναν ήρωα και οι πολιτικοί να θέλουν να τον τιμωρησουν? Μάλλον τρολ θα είναι, δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο.

    27. τυφλα να εχει ο κιμ γιονγκ ουν μπροστα στον κου-λιν-μασον, ισχυει η δεν ισχυει το γεγονος αυτο ενα εχει σημασια οτι η προδοσια της ελλαδος συνεχιζεται κ μετα τον τσιπρεσκου ,αυτος ειναι ικανος να μας καθαρισει επειδη γραφουμε την γνωμη μας οπως τον χιο

    28. Αν ισχύει ο Κούλης πρέπει να πάει φυλακή για εσχάτη προδοσία και τώρα μάλιστα με ένταλμα απ’ τον Όχι εισαγγελέα αλλά από τον Άρειο Πάγο

    29. Τους χάλασε ο καπετάνιος το γλυφ@κωλι του Μητσοτάκη προς την φραου….άντε τώρα να την ηρεμήσει την καρια…
      Μαστίγιο πάλι θα φαμε

    30. Τουρκόφιλοι στο Μαξίμου, οι ανθέλληνες προσπαθούν να καταβάλουν το φρόνημα των ΕΔ.

    31. Τι ακούμε ρε μ@λακα δυναμιτίζει τη κρίση λέει. Ρε κοκοκο πήγαινε πίσω στο κοτέτσι σου χαρτογιακά, αϊ σιχτίρι λέμε.

    32. Να απομακρυνθεί ο Κουλης και όλοι οι προδότες της Ελλάδος μας .
      Φτάνει ποιά, έχουμε καταντήσει μπουρδελο!!!
      Προδότες πολιτικοί άι στα τσακίδια

    33. Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, αυτός που εισηγήθηκε την εδε αντί για έπαινο, καμία π@υτανα θα είναι που τα αρπάζει από την τουρκική μιτ. Η ευπ να το ψάξει. Τέτοιας πουτ@νας γενηματα έχουν κάνει το λαό να περπατάει με σκυμμένο το κεφάλι. Εάν ισχύει, το όνομα του μ@υνοπανου.

    34. Γραψε στο Μακελειο οτι ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ της Τουρκιας να τελειωνουμε… χρειαζομαστε και αλλες αποδειξεις δηλαδη. Αυτοι ειναι βαλτοι να τα δωσουν ολα μπιρ παρα και βερεσε στομ μογγολο, μας χρωσταγανε θα τους δωσουν και το βοδι δηλαδη… αυτες τις διαταγες εχουν!

    35. Στήν Ελλάδα πάντα καταδιώκονται οι πατριώτες.Ο μισελληνισμός καί ο ανθελληνισμός έχει παλιά παράδοση.Τόν ένδοξο στρατηγό τόν Γέρο τού Μωριά τόν κατεδίκασαν είς θάνατον μαζί μέ τόν ήρωα τού 1821 Πλαπούτα.Σήμερα τά τσιράκια τής Γιάννας Αγγελοπούλου λοιδορούν τήν μνήμη τού μεγάλου Ελληνα.Τόν Νικηταρά τόν Τουρκοφάγο τόν έκαναν ζητιάνο στόν Πειραιά.Τό έγκλημα τού Κολοκοτρώνη καί τού Νικηταρά.Εσφαξαν τούς Τούρκους τούς κατακτητές.Τώρα τά έβαλαν μέ τόν θαλασσόλυκο τόν κυβερνήτη τού “Λήμνου”.πού σμπαράλιασε τό τούρκικο πλοίο.Ο γουρλομάτης δέν επιτρέπει τέτοιες εχθρικές πράξεις απέναντι σέ μια φιλική χώρα.
      Οι Μητσοτάκηδες μισούν τούε Ελληνες καί τήν Ελλάδα γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕ΅Σ.
      Γιάννης Λάκων

    36. Γιατί πολύ απλά όταν απειλείται η ίδια μας η πατρίδα οι λούλες οι πολιτικοί κάνουν τουμπεκί και αναλαμβάνει η Άμυνα της χώρας. Από πολύ παλιά έπρεπε στρατός και πολιτική να διαχωριστούν όσον αφορά τα εθνικά μας θέματα. Γιατί είναι Προδότες που νοιάζονται για τα συμφέροντα των ξένων κορακίων και Όχι για το έθνος και την ιστορία της Ελλάδας. Ο Κούλης είναι εθνικός Προδότης και πρέπει το λιγότερο να κρεμαστεί γιατί τον χειμώνα θα δείτε ρολόι την αλήθεια

    37. Βασικά η λύση θα ήταν μία: Μόλις τελειώσει η κρίση και πριν αρχίσουν οι συνομιλίες να πηγαίναν όλοι οι αρχηγοί του κάθε κλάδου μαζί με τους υπόλοιπους στρατηγούς, πτεράρχους, ναυάρχους από τα ανώτατα συμβούλια και να έδιναν τις παραιτήσεις στον πρωθυπουργό και να του έλεγαν ότι αφού εμάς δεν μας χρειάζεσαι δεν υπάρχει λόγος να βρισκόμαστε σε αυτές τις θέσεις. Βέβαια αυτά δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ σε αυτή τη χώρα

    38. Λάθος διατύπωση αλλά και πληροφόρηση παιδιά…ο γιος του γκαντέμη έκανε αυτό που διατάχθηκε απ την γκιοσα Μερκελ. Κατόπιν το ψιλοκαταπιε γιατί είδε τις αντιδράσεις των ψηφοφόρων του γιατί οι Τσυριζαιοι δεν πολυχαρηκαν με την παληκαρισια συμπεριφορά του καπετάνιου.
      Αλλά το ίδιο είχε κάνει και στο Γύφτο Σκοπιανό ο Κουλης.. είχε απαγορέψει στους βουλευτές του να παραβρεθούν στις συγκεντρώσεις αλλά μόλις είδε ότι το θέμα γιγαντωθηκε έκανε λίγο πίσω προς άγρα ψήφων και τα κατάφερε. Αντε να δούμε ποιος θα τον ξαναπιστεψει κι αυτόν και το άλλο το ζαβό!

    39. Ολοι οι πολιτικάντηδες κατεβάζουν τα βρακιά τους για 1 ψήφο. Ο λαός προστάτεψε τον Πλοίαρχο, ο λαός θα προστατέψει και την πατρίδα απο τους προδότες (ναζι ή Ελληνες) και απο κάθε είδους “διάλογο”

      1. και ο μητσοτακης χειροτερος απο τον τσιπρα, δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια.

    Comments are closed.